Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

H Telia & Pavla BBDO γιόρτασε τα 40χρονα της

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι στη μοναδική αυτή βραδιά.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Αν ήταν μουσικός δίσκος, θα είχε τίτλο “40 χρόνια επιτυχίες” και αν ήταν γνωμικό, αυτό θα έλεγε “40 χρόνια είναι μόνο η αρχή!”.

Ο λόγος για το φαντασμαγορικό πάρτι που διοργάνωσε η Telia & Pavla BBDO στα εορταστικά φωταγωγημένα –ειδικά για την περίσταση– γραφεία της στην Περικλέους 62, γιορτάζοντας “40 γ*μάτα χρόνια” αστείρευτης δημιουργικότητας στη διαφήμιση, σαράντα “μαγικά, λαμπερά, τολμηρά, αληθινά, δημιουργικά, ξεχωριστά, υπέροχα, τρελά, φωτεινά, προκλητικά, φανταστικά, αξέχαστα, αξεπέραστα, εντυπωσιακά, πολύτιμα, εκπληκτικά, εξαιρετικά, βραβευμένα” χρόνια, γεμάτα στιγμές που έγραψαν ιστορία, όπως αναφερόταν και στην πρόσκληση που έλαβαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, των ΜΜΕ και φυσικά συνεργάτες που έδωσαν το “παρών” απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Διάβασε ακόμη – Οι γυναίκες της μόδας που παρευρέθηκαν στο pre-christmas party της Μελίνας Διονυσίου

Η αθρόα προσέλευση των καλεσμένων γινόταν με την είσοδό τους στον χώρο να τους αποκαλύπτει μία υπέροχη διακόσμηση και, σε μία αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για αυτόν τον σκοπό, ένας προς ένας έδιναν on camera τις δικές τους ευχές για τα 40 χρόνια λειτουργίας της Telia & Pavla BBDO, με έμφαση –τι άλλο;– να τα εκατοστίσει. Η έναρξη της βραδιάς πραγματοποιήθηκε επισήμως όταν ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Telia & Pavla BBDO Στέλιος Αναστασιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Ο κ. Αναστασιάδης έκανε μία σύντομη αναφορά στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης αλλά και τις προκλήσεις του και πώς μία πορεία σαράντα ετών έφτασε στο επιτυχημένο αποτέλεσμα του σήμερα, το οποίο συνεχίζεται ακόμη γεμάτο βραβεία και διακρίσεις.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Άθως Κυριάκου, ο οποίος ευχαρίστησε πρωτίστως τον κ. Αναστασιάδη, “τον άνθρωπο που είχε την έμπνευση να δημιουργήσει την Telia & Pavla πριν σαράντα χρόνια, το μακρινό 1982”, για να απευθυνθεί στη συνέχεια στους πελάτες της εταιρείας, στους στενούς συνεργάτες των μέσω μαζικής επικοινωνίας και στους φίλους των διαδικτυακών μέσων.

Διάβασε ακόμη – Στο cocktail party της Γιούλας Αραούζου με τις νέες “Υara Jewelry” δημιουργίες της

Όσο για τα highlights του πάρτι; Όλη η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα τεσσάρων δεκαετιών: χορευτικά σχήματα εμφανίζονταν διαδοχικά στη “σκηνή” για να σημάνουν, υπό τους ανάλογους ήχους του DJ, το πέρασμα από τη μια δεκαετία στην άλλη και σ’ αυτό το πέρασμα συμμετείχαν και… οι καλεσμένοι δοκιμάζοντας τις δικές τους χορευτικές δυνάμεις και διασκεδάζοντας από καρδιάς. Ποτήρια σαμπάνιας τσούγκριζαν διαρκώς σε ανταλλαγή ευχών, μία υπέροχη τούρτα έκανε θεαματική εμφάνιση, ώστε στον χώρο να αντηχήσει ένα συγκινητικό “Happy Birthday” που τραγουδήθηκε από όλα τα στελέχη της εταιρείας και φυσικά δεν έλειπαν και guest εμφανίσεις συνεργατών από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της Telia & Pavla BBDO που άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων μέσα από ενδιαφέρουσες ιστορίες που έφεραν από το χθες στο τώρα.

Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery:

Διάβασε ακόμη