Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

H συγκλονιστική εξομολόγηση της Kate Hudson για την οικογένεια της

Αποκάλυψε πως θέλει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα και τα αδέλφια της το 2021.

Η ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της Μπιλ Χάντσον. Ο Μπιλ ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Γκόλντι Χον, αλλά χώρισαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 μετά από αρκετά χρόνια γάμου. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Σίντι Ουίλιαμς με την οποία έχει δύο παιδιά, ενώ έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη με την Καρολίν Γκράχαμ.

Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast “Sibling Revelry” που μοιράζεται με τον αδελφό της, Όλιβερ Χάντσον, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αφήσει τον μπαμπά της και τα παιδιά του να μπουν στη ζωή της. Σύμφωνα με το People, τα δύο αδέλφια συζητούσαν για το τι θα ήθελαν τη νέα χρονιά και η Kate είπε: “Ξέρεις τι σκέφτομαι τελευταία; τον μπαμπά. Σκέφτομαι τις αδερφές μας και τους αδελφούς μας και ότι δεν περνάμε καθόλου χρόνο με τα αδέλφια μας. Έχουμε τέσσερα αδέλφια με τα οποία δεν περνάμε καθόλου χρόνο μαζί τους”, αναφερόμενη προφανώς στα τρία παιδιά του Μπιλ Χάντσον και τον Γουάιατ που απέκτησε η μητέρα της με τον Κερτ Ράσελ.

 “Σκέφτηκα πως όλοι μας μεγαλώνουμε. Θα ήθελα να συνδεθώ λίγο, ειδικά με τις αδελφές μου”, είπε και πρόσθεσε: “Έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για αδελφικές σχέσεις και αλλόκοτες σχέσεις ή καλές σχέσεις – και καθόμαστε εδώ σαν να έχουμε την καλύτερη οικογένεια, είμαστε τόσο υπέροχοι και όμως δεν αναγνωρίζουμε ποτέ το γεγονός ότι έχουμε τέσσερα άλλα αδέλφια. Τέσσερα. Έτσι σκεφτόμουν τους Χάντσον. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε με όλα τα αδέλφια μας και ίσως να συνδεθούμε μαζί τους λίγο”.

Διάβασε ακόμη