Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

H Stella McCartney παραβίασε το πρωτόκολλο και φίλησε τον βασιλιά Κάρολο

Δες την αντίδραση της στο βίντεο που έγινε viral.

Ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή Cop27, ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχτηκε στα Ανάκτορα του Buckingham διακεκριμένες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και διεθνείς προσκεκλημένους. Ανάμεσα τους βρέθηκε και η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, η οποία άθελα της προκάλεσε το αυθόρμητο γέλιο του Βρετανού μονάρχη, επειδή απλώς δεν γνώριζε πως να συμπεριφερθεί καταλλήλως κατά τον χαιρετισμό τους.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχίες για την υγεία του 

Η σημαντική συμβολή της στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, εφαρμόζοντας τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στον χώρο της μόδας, την οδήγησε ενώπιον του βασιλιά, με την αμηχανία της δύσκολα να κρύβεται. Και αυτό γιατί, την στιγμή της συνάντησης τους η Αγγλίδα σχεδιάστρια παραβίασε εν αγνοίας της το πρωτόκολλο του Παλατιού και έσπευσε να φιλήσει σταυρωτά στα μάγουλα τον μονάρχη, αποδεικνύοντας τις άριστες φιλικές σχέσεις που διατηρούν. Αμέσως μετά, ωστόσο, πραγματοποίησε μια βαθιά υπόκλιση αναφέροντας αστειευόμενη: “Μεγαλειότατε, δεν ξέρω τι να κάνω. Νομίζω ότι πρέπει να κάνω αυτό τώρα”.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: To παρατσούκλι που είχε δώσει στην Meghan Markle

Ο βασιλιάς Κάρολος, αλλά και ο βρετανός πρωθυπουργός, Rishi Sunak που βρισκόταν δίπλα τους, ξέσπασαν σε γέλια, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι παρά το αυστηρό και σοβαρό αξίωμα τους διαθέτουν χιούμορ. Προφανώς το βασιλικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε επακριβώς, ωστόσο, ήταν έγινε μια καλή προσπάθεια από την πλευρά της σχεδιάστριας, η οποία έδωσε το παρόν στην δεξίωση, φορώντας ένα εντυπωσιακό δερμάτινο cape dress σε μπορντό απόχρωση, με ασορτί over the knee μπότες και clutch.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη