Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

H Rihanna γίνεται κολάζ για το εξώφυλλο του “Essence”

Δες το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη θρυλική καλλιτέχνη Lorna Simpson.

Η θρυλική καλλιτέχνης, Lorna Simpson συνεργάζεται με την τραγουδίστρια για να επανερμηνεύσει τη σύγχρονη ομορφιά στο εξώφυλλο και στη σειρά φωτογραφικών κολάζ Of Earth & Sky.

“Χρειαζόμουν να δημιουργήσω εικόνες της Rihanna για να τις τοποθετήσω μέσα σε περιβάλλοντα υλικών από το αρχείο μου” εξήγησε η Lorna Simpson. “Για να έχει το έργο το ίδιο είδος δραματικής οπτικής έντασης με τα κολάζ που έχω δημιουργήσει μέχρι σήμερα, έπρεπε να σκεφτώ την ατμόσφαιρα και τον φωτισμό συγκεκριμένων υλικών πριν φτάσω στο σκηνικό για τη φωτογράφιση”.

“Γνωρίζοντας το χάρισμα και την επιβλητική παρουσία της Rihanna, η προσπάθειά μου ήταν τότε να είμαι όσο το δυνατόν πιο παρούσα και προετοιμασμένη για να καταγράψω την εξαιρετική της απόδοση στην κάμερα” πρόσθεσε.

Η Lorna είναι ένας θρύλος” είπε η Rihanna για την καλλιτέχνη της οποίας η αξιέπαινη καριέρα εκτείνεται σε τρεις δεκαετίες. Παρ’όλο που η συνεργασία με τη Simpson ήταν μια ιδέα που συνέλαβε με τον στενό συνεργάτη της, καλλιτεχνικό διευθυντή του brand καλλυντικών της, Fenty, Jahleel Weaver, η Rihanna ήταν διστακτική να κάνει το πρώτο βήμα. “Ειλικρινά, απλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της” είπε. “Αλλά μου αρέσει να στοχεύω ψηλά και μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου” τόνισε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna Daily Lounge (@rihannalounge)

Η ηθοποιός και συγγραφέας, Ζόρια Σίμπσον Κέισμπιρ, κόρη της Lorna Simpson η οποία υπογράφει το κείμενο “Anthems of Possibility” που συνοδεύει τις φωτογραφίες, αποκάλυψε πώς η Rihanna βοήθησε στη διαμόρφωση της γυναικείας φύσης της.

“Στα 13 μου, ήμουν βαθιά ευγνώμων που σε μια περίοδο διαμόρφωσης στη ζωή μου, ήταν η φωνή και η τέχνη της Rihanna που έγιναν πύλες μου σε τόσα πολλά ερωτήματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα, τη σεξουαλική εξερεύνηση και τη σεξουαλική αυτονομία” λέει.

Όταν η Rihanna έφτασε στη φωτογράφιση – πρώτη φορά που την είδα στην πραγματικότητα – γοητεύτηκα, προσθέτει η Κέισμπιρ. “Ήταν ο ίδιος ο ορισμός της χάρης, του χαρίσματος και της επιρροής” σημειώνει.

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του περιοδικού Essence με αφιέρωμα στην εκλεγμένη αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κamala Harris, θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφίες: Instagram/@rihannalounge

Διάβασε ακόμη