Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

H Charlotte Casiraghi είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel

Θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια για την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 αλλά και στο νέο λογοτεχνικό project του brand.

H σχέση της Charlotte Casiraghi με τον οίκο Chanel είναι μακροχρόνια και ξεκινά από τα εφηβικά της χρόνια. Στην αρχή η εντυπωσιακή γαλαζοαίματη ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Karl Lagerfeld και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με την Virginie Viard, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του γαλλικού οίκου.

Στα εφηβικά της χρόνια Charlotte Casiraghi, κόρη της Καρολίνας του Μονακό, φωτογραφήθηκε για το βιβλίο The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld το 2012. Επιπλέον συμμετείχε σε πολλά events του οίκου και fashion shows επιλέγοντας δημιουργίες του. 

H νέα αυτή συνεργασία της Casiraghi με τον εμβληματικό οίκο Chanel θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2021 και θα είναι πρέσβειρα και spokesperson του οίκου.

Επίσης θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου για την Spring-Summer 2021 Ready-to-Wear συλλογή η οποία θα αποκαλυφθεί την 1η Ιανουαρίου. Η φωτογράφηση της, με τα ρούχα της νέας συλλογής έγινε στο Μονακό από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

Με πτυχίο φιλοσοφίας και παθιασμένη με την λογοτεχνία και την ποίηση η νέα ambassador του ιστορικού οίκου, το 2015 ίδρυσε το σωματείο Recontres Philosophiques de Monaco, που έχει στόχο να προωθήσει την φιλοσοφία με τη διοργάνωσης κάθε μήνα εκδηλώσεων και συζητήσεων. Ασχολείται επίσης με την ιππασία και έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες.

Η συνεργασία της Charlotte Casiraghi με τον οίκο Chanel θα ξεκινήσει με το project Les Rendez-Vous Litterares Rus Cambon (λογοτεχνικά ραντεβού στην οδό Cambon) όπου συγγραφείς, ηθοποιοί και φίλοι του οίκου θα συναντιούνται στο εμβληματικό γραφείο της Coco Chanel για να μοιραστούν τις απόψεις τους για τη δουλειά τους αλλά και για ιστορικές και λογοτεχνικές μορφές. Το πρώτο από αυτά τα ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2021 στο Νο 31 της οδού Cambon.

Διάβασε ακόμη