Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Γυμναστική με λάστιχο: Ασκήσεις στο σπίτι για τέλειους γλουτούς

Ο εξοπλισμός γυμναστικής που μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις για πολύ καλά αποτελέσματα.

Της Ελένης Κόκκινου

Ένα από τα σημεία που θέλουν να γυμνάσουν περισσότερο οι γυναίκες, είναι οι γλουτοί. Ίσως θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική αλλά θέλεις να εντάξεις στις ασκήσεις σου και κάποιο εξοπλισμό για να γίνουν πιο έντονες και αποτελεσματικές. Πέραν από τα βαράκια που γνωρίζεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τα λάστιχα αντίστασης – resistance bands είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να αποκτήσεις και να ξεκινήσεις να το εντάσσεις στη γυμναστική σου.

Αν θέλεις να στοχεύσεις στους γλουτούς σου και την ενδυνάμωσή τους, το resistance band είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ο εξοπλισμός αυτός είναι ελαφρύς και εύκολος να μεταφερθεί παντού και ακόμα πιο εύκολα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις από την άνεση του σπιτιού σου. Με τη χρήση του, θα “δουλέψεις” πάνω σε όλα τα σημεία των γλουτών σου και θα αισθανθείς την ένταση και την ενδυνάμωσή τους.

Δες πιο κάτω ένα βίντεο που σου δείχνει διάφορες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας το λάστιχο γυμναστικής σου και είναι ένα ολοκληρωμένο και γρήγορο workout που μπορείς να ακολουθήσεις.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη