Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Grey’s Anatomy: Η ηθοποιός από το αρχικό cast που επιστρέφει στη 18η σεζόν

Μια ακόμη ιστορία από τα παλιά, επανέρχεται.

Μετά την καραντίνα και τη γενικότερη αίσθηση του εγκλεισμού που αποκτήσαμε όλοι ύστερα από την εξάπλωση της πανδημίας, η παραγωγή της σειράς “Grey’s Anatomy” ήθελε να κάνει ένα “δώρο” στους επί χρόνια υποστηρικτές της, φέρνοντας πίσω έστω για ένα επεισόδιο αγαπημένους χαρακτήρες – νεκρούς ή ζωντανούς – που χάρισαν νοσταλγική διάθεση στα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν.

Και επειδή συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, η δημιουργός Shonda Rhimes και η ομάδα της αποφάσισαν για τον νέο κύκλο της σειράς να επαναφέρουν έναν ακόμα πολύ αγαπημένο χαρακτήρα για περισσότερα από ένα επεισόδια. Ο λόγος για την ηθοποιό Kate Walsh, η οποία υποδύθηκε για αρκετά χρόνια τη γιατρό Addison Montgomery και στο “Grey’s Anatomy” αλλά και στη spin-off σειρά “Private Practice”.

Διάβασε ακόμη – H παράσταση “Πεθαίνω σα Χώρα” σε σκηνοθεσία Έλενας Αγαθοκλέους, στο Θέατρο Ριάλτο

Ειδικότερα, την είδηση δημοσίευσε ο ίδιος ο επίσημος λογαριασμόςτης σειράς στο Twitter, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τη Walsh να ανακοινώνει τα ευχάριστα. Η ίδια ακούγεται να λέει στην ανάρτηση: “Λοιπόν, λοιπόν για δείτε ποιος είναι. Είναι αλήθεια, αγάπες μου, η δρ Addison Montgomery επιστρέφει στο νοσοκομείο Grey Sloan και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι πίσω στο σπίτι μου, μαζί τη Shonda και την Ellen και το υπόλοιπο φανταστικό καστ”.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι περαιτέρω για την ιστορία της και για ποιο λόγο θα επιστρέψει, όμως το σίγουρο είναι ότι η guest εμφάνιση δεν θα είναι μόνο για ένα επεισόδιο. Και στο παρελθόν κατά καιρούς, ο χαρακτήρας της Walsh έκανε εμφανίσεις – έκπληξη σε διάφορα επεισόδια, με τελευταία φορά που την είδαμε στο Grey’s Anatomy να είναι στην 8η σεζόν.

Για όσους δεν θυμούνται, η Addison Montgomery ήταν η πρώην σύζυγος του Derek Shepherd, συζύγου της πρωταγωνίστριας Meredith Grey, που δυσκόλευσε στην αρχή το κεντρικό love story, όμως κατάφερε να κατακτήσει την αγάπη του κοινού.

Τον περασμένο Μάρτιο σε συνέντευξή της είχε εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στο σόου, αφού το εκτιμά απεριόριστα και συνεχίζει να το παρακολουθεί. Να που τελικά η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Pinterest

Διάβασε ακόμη