Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Grey hair: Η βασίλισσα Letizia υιοθέτησε την τάση στα μαλλιά που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά

Άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και δείχνει υπέροχη.

Πρώτα η Andie MacDowell με τις ασημί, υπέροχες μπούκλες της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, κι έπειτα η Sarah Jessica Parker, με τη φωτογραφία της από τα γυρίσματα του Sex and the City όπου διακρίνονται ξεκάθαρα οι γκρίζες ρίζες της, το… “κίνημα των γκρι μαλλιών” φαίνεται ότι κυριαρχεί ευρέως στη showbiz. 

Και όχι μόνο στους κύκλους των celebrities αλλά και σε αυτόν των royals, αφού πρόσφατα η Queen Letizia της Ισπανίας εθεάθη επίσης με ασημί τούφες να ξεπροβάλλουν ανάμεσα στα glossy, σκουρόχρωμα μαλλιά της. 

Η Letizia έδειξε πολύ όμορφη όπως πάντα, με τις silver τούφες της να μην αφαιρούν πόντο κομψότητας από την εμφάνισή της στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Στοκχόλμη. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει περήφανα τα γκρι μαλλιά της, αφού έχει ξανασυμβεί πρόσφατα σε πολλές επίσημες εξόδους της.

 

Οι προηγούμενες φορές τον τελευταίο μήνα που η Letizia δεν έκρυψε τα γκρίζα:

Κι αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει δύο πράγματα: Αφενός, ότι τα γκρι /ασημί μαλλιά πρόκειται να γίνουν μια από τις δυνατότερες τάσεις του 2022 και, αφετέρου, ότι το age positivity movement και το agelessness trend είναι δύο τάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Και ότι πράγματι οι περισσότερες γυναίκες αγκαλιάζουν την ηλικία τους και την αναδεικνύουν, μην θέλοντας πλέον να μικροδείχνουν αλλά επιθυμώντας να μεγαλώνουν όμορφα. 

Η τάση των γκρι μαλλιών ξεκίνησε στην πρώτη καραντίνα το 2020, με τις γυναίκες να μην μπορούν να επισκεφτούν το κομμωτήριο ούσες κλεισμένες στο σπίτι τους για μήνες. Αυτή η συνθήκη έκανε μερικές από αυτές να αποδεχτούν το γεγονός ότι δεν θα μπορούν πλέον να είναι συνέχεια στην εντέλεια, με άψογα βαμμένα, χτενισμένα μαλλιά και να υιοθετήσουν πιο low-maintenance πρακτικές. Η συνήθεια έμεινε και μετά την καραντίνα, μιας και απεδείχθη πολύ ευέλικτη και… συμφέρουσα. Και φαίνεται ότι επηρέασε ακόμα και τις royals!

 

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: instagram /@queenletizia, @letiziaborbonyortiz

Διάβασε ακόμη