Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Glashutte Original: Η νέα προσθήκη στη γραμμή SeaQ

Ο τέλειος σύντροφος για τις “χρυσές στιγμές” και τις “μπλε ώρες”.

Η Glashütte Original επεκτείνει τη γραμμή SeaQ μ’ ένα ιδιαίτερο, δίχρωμο μοντέλο. Η δουλειά μιας μεγάλης μέρας μόλις τελείωσε. Η πολύβουη πόλη, τα σπίτια και οι δρόμοι, λουσμένα στο ζεστό, λαμπερό φως του δειλινού ήλιου. Ήρθε η ώρα να φύγεις από τη δουλειά και να απολαύσεις την ιδιαίτερη διάθεση που έρχεται καθώς η “χρυσή ώρα” διαδέχεται την “μπλε ώρα”, εκείνη τη μαγική στιγμή μεταξύ μέρας και νύχτας. Ο ιδανικός σύντροφος για επαγγελματικές συναντήσεις ή ένα ρομαντικό ραντεβού κάτω από τον έναστρο ουρανό: το νέο δίχρωμο μοντέλο SeaQ, το οποίο είναι παγκοσμίως διαθέσιμο από τα τέλη Απριλίου 2021.

Ένα σπορ ρολόι με ιστορία

Το νέο δίχρωμο μοντέλο SeaQ, αποτελεί μια “επιστροφή” στο πρώτο ρολόι για δύτες του Οίκου, το Spezimatic Typ RPTS 200 από το 1969. Το σπορ αυτό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό, προσαρμόζει το πρωτότυπο μοντέλο Spezimatic στη ζωή του σύγχρονου δραστήριου άνδρα και της απαιτητικής γυναίκας. Μία μακρά παράδοση εξαιρετικής ποιότητας και εντυπωσιακού, μοντέρνου σχεδιασμού, κάνουν αυτό το μοντέλο ιδιαίτερα ελκυστικό.

Αξιόπιστο σε όλες τις συνθήκες

Είτε στο νερό είτε στη ξηρά, το δίχρωμο SeaQ, είναι πάντα ένας αξιόπιστος σύντροφος, έτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση. Έχει περάσει τις αυστηρές δοκιμές DIN 8306 και ISO 6425 που απαιτούνται για ιστοποίηση ενός ρολογιού για επαγγελματίες δύτες, πληρώντας έτσι τόσο τα γερμανικά όσο και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Η αντοχή των 20 bar στο νερό εξασφαλίζει ότι το SeaQ αντέχει στις αλλαγές στην πίεση. Η αυτόματη εργοστασιακή κίνηση 39-11 προσφέρει ακρίβεια, αξιοπιστία και αντίσταση. Η περιστρεφόμενη στεφάνη με βαθύ μπλε κεραμικό ένθετο προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές, ενώ το SuperLumiNova στους δείκτες, τους αριθμούς και τις διάφορες ενδείξεις, επιτρέπει τη βέλτιστη αναγνωσιμότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Εξασφαλισμένο στυλ και κομψότητα

Το ανοξείδωτο ατσάλι σε συνδυασμό με την περιστρεφόμενη στεφάνη σε κίτρινο χρυσό, κάνουν μεγάλη εντύπωση. Τα λαμπερά χρυσά ψηφία και οι δείκτες προσθέτουν ζεστές πινελιές κι έρχονται σε αντίθεση με το βαθύ μπλε καντράν. Η σειρά από διαφορετικά λουράκια, διευκολύνουν την προσαρμογή του ρολογιού στο προσωπικό στυλ του καθενός. Είτε είστε σε δείπνο με επιχειρηματικούς συνεργάτες, είτε οδηγείτε το βράδυ είτε περπατάτε στην παραλία μ’ έναν φίλο – το δίχρωμο SeaQ είναι πάντα η σωστή επιλογή.

Στην Glashütte Original, δεν ανταποκρινόμαστε απλώς στις προσδοκίες όταν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Η αποκλειστικότητα και η εκλεπτυσμένη ομορφιά που περιμένουν οι πελάτες μας είναι εγγυημένες – και βελτιώνουν κάθε εμφάνιση. Ένα γνήσιο πρωτότυπο.

Info: VE Very Exclusive – τηλ.: 22897361

Διάβασε ακόμη