Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Γιώτα Δαμιανού: Η εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε στη σκηνή των Cyprus Eating Awards

Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η αγαπημένη παρουσιάστρια δια χειρός της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου.

Της Νικόλ Ζένιου

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και 18 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά. Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε και φέτος το Check In, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες όσων δεν εφησυχάζουν και άοκνα παρέχουν υψηλή ποιότητα και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Διάβασε ακόμη – Cyprus Eating Awards 2022: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια 

Διάβασε ακόμη – Αναλύουμε το κομψό σύνολο της Γιώτας Δαμιανού

Η τελετή βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2022 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα χθες το βράδυ, 17 Ιανουαρίου, στο εντυπωσιακό Parklane Luxury Collection Resort & Spa, Limassol του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς επιμελήθηκε ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Andriano Cattaneo.

Τον θεσμό παρουσίασε και φέτος η Nespresso και στήριξε η Τράπεζα Κύπρου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Λούης Πατσαλίδης και η Γιώτα Δαμιανού, ενώ τους καλεσμένους συντρόφευσε μουσικά η μοναδική Έλλη Κοκκίνου, ερμηνεύοντας επιτυχίες που όλοι αγαπάμε.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας της βραδιάς

Εμείς ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η αγαπημένη παρουσιάστρια Γιώτα Δαμιανού στη σκηνή των Cyprus Eating Awards δια χειρός της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για ένα mini dress με όγκο στη φούστα σε απαλή απόχρωση το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα και λαμπερά κοσμήματα από την Mindy boutiques.

Ακολουθεί η λαμπερή εμφάνισή της:

 

Διάβασε ακόμη