Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Τσάρλυ Ιωαννίδης: Ο καλύτερος hairstylist για το 2020

Αναδείχθηκε ως best hairstylist στα βραβεία “Beauty Awards”.

H Madame Figaro Κύπρου διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς, τα “Beauty Awards Cyprus”.

Στην κατηγορία best hairstylist για το 2020 αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσάρλυ Ιωαννίδης Γιώργος Τσάρλυ Ιωαννίδης ο οποίος είναι ο δημιουργός του Nanolab Hair στη Λευκωσία.

O γνωστός κομμωτής, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα και αργότερα στο Λονδίνο στις διάσημες σχολές κομμωτικής Vidal Sassoon και Allilon, ενώ ακολούθησαν άλλες σχολές στην Ευρώπη. Συνεργάζεται με περιοδικά μόδας, γνωστούς φωτογράφους, σχεδιαστές και διασημότητες. Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς ευρωπαϊκού επιπέδου, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα του είναι η συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό στους 6 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από περισσότερες από 16 χώρες. Το 2013 πήρε τον τίτλο του εκπαιδευτή σε μια παγκόσμια εταιρεία κομμωτικής. Τώρα μοιράζεται τις γνώσεις του ως πρεσβευτής γι’ άλλο επώνυμο brand. Στην καριέρα του έχει συναντήσει και έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα κομμωτών στο εξωτερικό, οι οποίοι μοιράστηκαν πολλά μυστικά μαζί του, όπως και τη σκηνή για hair shows.

 

Διάβασε ακόμη