Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Gigi Hadid – Zayn Malik: Η δυσλειτουργική σχέση τους

Ήταν ο διαπληκτισμός του Malik με τη μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid, ο λόγος του χωρισμού ή μήπως όχι;

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποφάσισαν να τραβήξουν και πάλι χωριστούς δρόμους, αυτή την φορά όμως με έντονους διαπληκτισμούς και κατηγορίες, που εμπλέκουν και συγγενικό πρόσωπο του διάσημου μοντέλου και συγκεκριμένα τη μητέρα της, Yolanda Hadid. Ωστόσο, όπως ανέφερε πηγή στο “Us Weekly” είναι “πολύ καλύτερα που το ζευγάρι τελικά χώρισε” καθώς η σχέση τους ήταν εξαρχής απόλυτα καταστροφική, ανεξαρτήτως με όσα έγιναν τις περασμένες ημέρες.

Διάβασε ακόμη – Alec Baldwin: Πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα με το όπλο

 Το supermodel και ο τραγουδιστής ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2015, όμως φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν μερικούς μήνες πριν έρθει στον κόσμο τον πρώτο τους παιδί. Ο έρωτας τους αναζωπυρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και μόλις τρεις μήνες μετά, ανακοίνωσαν ότι η Gigi ήταν έγκυος στην κόρη τους, Khai. Από την αρχή του έτους και μέχρι να γεννήσει η Hadid, το ζευγάρι ζούσε ξανά ευτυχισμένες στιγμές, ενώ το Σεπτέμβριο του 2020 υποδέχτηκαν την κόρη τους. “Τα πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους τότε” αναφέρει κοντινή πηγή του ζευγαριού, λέγοντας μάλιστα πως και οι δύο επικεντρώθηκαν με αφοσίωση στο νέο μέλος της οικογένειάς τους. “Τόσο η Gigi, όσο και ο Zayn δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με το κοριτσάκι τους”, δήλωσε η ίδια πηγή στο  “Us Weekly”.

Και ενώ η Gigi Hadid είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar του Ιουλίου, πως ο front man των One Direction, διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, τονίζοντας πως συχνά παίρνει το μέρος της μητέρα της σε κάποια διαφωνία, οι τελευταίες εξελίξεις άλλα δείχνουν, αφού ο Zayn κατηγορείται για άσκηση βίας εις βάρος της Yolanda. Όπως επιβεβαιώνει η ίδια πηγή, το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει, όταν το περιστατικό έλαβε χώρα. “Είχαν προβλήματα, προσπάθησαν ξανά και ξανά να τα λύσουν, όμως απλά δεν τα κατάφεραν”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Madame Figaro 

Διάβασε ακόμη