Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Gigi Hadid: Μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της στη φάρμα με την κόρη της

Λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια της Khai, η Gigi μοιράζεται μαζί μας κάποιες στιγμές τους.

Δεν είναι και τόσο συχνά που η Gigi Hadid μας δείχνει την κόρη της, αφού όπως δήλωσε θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να είναι σε θέση να αποφασίσει από μόνη της αν θέλει να βγει μπροστά. Όταν το κάνει, φροντίζει πάντα να μην φαίνεται το προσωπάκι της Khai, κάτι που ζήτησε και από τους paparazzi και τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν.

Την Τρίτη (31 Αυγούστου) το 26χρονο μοντέλο μοιράστηκε με τα εκατομμύρια ακολούθους της μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την κόρη της στη φάρμα. “Λίγο από τον Αύγουστο”, έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανάρτησή της ήταν ένα καρουζέλ φωτογραφιών με δικές της selfies και στιγμιότυπα από τη φάρμα τους στην Pennsylvania, το μάζεμα των λαχανικών τους και τις χαριτωμένες στιγμές με την σχεδόν ενός έτους κόρη της. Στη φωτογραφία φαίνονται και τα χέρια του συντρόφου της, Zayn Malik που μαζεύει πιπεριές chili και έτσι καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μοναδικές οικογενειακές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Διάβασε ακόμη – Bella Hadid: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Gigi

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Σε μια φωτογραφία φαίνεται η ίδια να κρατά αγκαλιά την Khai καθώς περπατάνε στην φάρμα, ενώ μια άλλη δείχνει την Khai να παίζει με blocks που γράφουν “11 μηνών”, που είναι η ηλικία της. Η μικρή Khai θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια στις 21 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφία: Instagram/@gigihadid

Διάβασε ακόμη