Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Gigi Hadid: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά το χωρισμό της

Υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό hair look και είναι μια από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα.

Το γνωστό κλισέ λέει ότι όταν μια γυναίκα κάνει δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της, είναι πολύ πιθανό να περνάει κάποια δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Κάτι που εν προκειμένω μπορεί να λεχθεί και μάλλον ισχύει για τη Gigi Hadid, που μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον επί 6 χρόνια σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Zayn Malik.

Διάβασε ακόμη – Soft glam μακιγιάζ: 3 γυναίκες της Κύπρου που θα σου δώσουν την απόλυτη έμπνευση

Τα νέα του (επεισοδιακού) διαζυγίου έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ η ίδια δεν είχε δημοσιεύσει κάτι στο Instagram της όλον αυτόν τον καιρό. Μέχρι πριν δύο μέρες, που ανέβασε μια φωτογραφία της με το νέο της κούρεμα, μια αλλαγή που ίσως μαρτυρά την ανάγκη της να ξεχαστεί και να ανανεωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έκοψε (πολύ) μακριές αφέλειες που καλύπτουν το μέτωπο και τα φρύδια της, ενώ επέλεξε να διατηρήσει την ginger απόχρωση που είχε υιoθετήσει για πρώτη φορά τον προηγούμενο Μάρτιο, με αφορμή την επιστροφή της στις πασαρέλες μετά τη γέννηση της κόρης της. Ενώ μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη φαίνεται δραστική η αλλαγή στα μαλλιά της, είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που τη βλέπουμε με αφέλειες, ενώ ο συγκεκριμένος τύπος bangs σχεδόν μεταμορφώνει το πρόσωπο.

Δες την αλλαγή:

Πώς σου φαίνεται;

 

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία: Instagram / @gigihadid

 

Διάβασε ακόμη