Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιατί όλοι μιλούν για τον ανιψιό της βασίλισσας Ελισάβετ, Arthur Chatto;

Ποιος είναι ο γαλαζοαίματος που θα απασχολήσει τα μέσα τα επόμενα χρόνια.

Πέρα από την σειρά του Netflix “The Crown”, η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας απασχολεί και για αρκετά από τα μέλη της όπως για παράδειγμα τα εγγόνια της.

Αυτή την εποχή, τα Μέσα απασχολεί ο γοητευτικός και καλογυμνασμένος Arthrur Chatto. Πρόκειται για τον ανιψιό της βασίλισσας Ελισάβετ και εγγονός της αδερφής της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο οποίος είναι 26ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Ο Arthur Chatto είναι 21 ετών σπουδάζει γεωγραφία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και ακολουθώντας την παράδοση της οικογενείας του έχει φοιτήσει στο Eton College. Η μεγάλη απόσταση του από τη διαδοχή του θρόνου, του έχει προσφέρει τη δυνατότητα να είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.

Από τις αναρτήσεις του μάλιστα καταλαβαίνουμε πως αγαπά ιδιαίτερα τη γυμναστική, εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήριο, ενώ όπως γράφει στο βιογραφικό του έχει κατακτήσει δύο φορές ρεκόρ στην κωπηλασία, κάνοντας τον γύρω της Βρετανίας.

Δες μερικές φωτογραφίες του που ανεβάζει καθημερινά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CHQyXUXJ6dL/

Διάβασε ακόμη