Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Γιατί η Kim Cattrall δεν θα συμμετάσχει στο reboot του “Sex and the City”

Ποια η σχέση της με τη Sara Jessica Parker.

Γιατί δεν θα δούμε την Samantha στο νέο Sex and the ciy; Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης μιας τρίτης ταινίας εμπνευσμένης από το Sex & The City, η Kim Cattrall είχε απαντήσει “δεν θα ήμουν καλή σε κάτι που δεν θέλω να κάνω”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να συμμετάσχει.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην εκπομπή του Piers Morgan επανέλαβε ότι δεν είχε κάτι παραπάνω να δώσει στο χαρακτήρα της Samantha. Πρότεινε μάλιστα στους παραγωγούς να δώσουν το ρόλο σε μια ισπανόφωνη ή αφρικανικής καταγωγής ηθοποιό προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση εθνικών μειονοτήτων στο εγχείρημα.

Ένας άλλος σοβαρός λόγος για την απόφασή της ήταν όμως και η δημόσια αντιπαράθεσή της με τη συμπρωταγωνίστριά της Sarah Jessica Parker. Όταν το σχέδιο για τη δημιουργία μιας τρίτης ταινίας “Sex & The City” απορρίφθηκε, η ηθοποιός που υποδύεται την Carrie Bradshow δήλωσε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι η ευθύνη ανήκε στην Kim Cattrall που έθεσε όρο για να συμμετάσχει η Warner Bors να χρηματοδοτήσει την παραγωγή άλλων ταινιών της.

Είχε μάλιστα δηλώσει ειρωνικά, απευθυνόμενη στη συμπρωταγωνίστριά της: “Ποια νομίζεις ότι είσαι, ο George Clooney;”, προκαλώντας την οργή της Cattrall η οποία απάντησε : “Με ενοχλεί να νιώθω ότι είμαι ο κακός της υπόθεσης. Ποτέ δεν ζήτησα περισσότερα χρήματα, ούτε έχω υποβάλει προτάσεις για άλλες ταινίες, παρά τους ισχυρισμούς της ντίβας. Είναι γελοίο”.

Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις τους συνεχίστηκαν με κάθε ευκαιρία -ακόμα και με αφορμή το θάνατο του αδερφού της Cattrall, όταν η Sarah Jessica Parker επιχείρησε να παρηγορήσει τη συνάδελφό της για να πάρει σαν απάντηση το σχόλιο “Χρησιμοποιεί ακόμα και την προσωπική μου τραγωδία για να αποκαταστήσει την εικόνα της”.

Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών φέρεται να μην ήταν οι καλύτερες ούτε όσο καιρό συνεργάζονταν στα πλατό. Μπορεί η Carrie με την Samantha να ήταν κολλητές φίλες σύμφωνα με το σενάριο, όμως οι ηθοποιοί που τις ενσάρκωναν μετά βίας αντάλλασσαν δυο κουβέντες όταν έκλειναν οι κάμερες.

Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος για τον οποίο η Kim Cattrall είχε επιλέξει να μην καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τις άλλες πρωταγωνίστριες της σειράς κατά την απονομή των βραβείων ΕΜΜΥ το 2004. Μάλιστα, η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για αυτό ήταν: “Είμαστε κολλητές; Όχι. Είμαστε απλώς επαγγελματίες”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη