Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Gerard Pique: Είναι έγκυος η νέα του σύντροφος, Clara Chia; (βίντεο)

Τα στιγμιότυπα με φουσκωμένη κοιλίτσα που πυροδότησαν τις φήμες.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Shakira, Gerard Pique βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Clara Chia και οι paparazzi δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία από τότε που ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία καινούργια φήμη για τον άσσο της Barcelona και το νέο του κορίτσι και αυτή τη φορά αφορά σε εγκυμοσύνη, καθώς δημοσιεύματα που έχουν “πλημμυρίσει” τα media αναφέρουν πως η σύντροφος του ποδοσφαιριστή περιμένει το μωρό τους.

Μέχρι στιγμής η φημολογούμενη εγκυμοσύνη δεν έχει επιβεβαιωθεί, με αρκετά ωστόσο, διεθνή μέσα να αναφέρουν πως δεν είναι κάτι απίθανο για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και την κοπέλα του.

Μάλιστα αφορμή για να ξεσπάσουν οι φήμες ήταν οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο περιοδικό “Hola” με τα media να επισημαίνουν πως η νεαρή Clara Chia έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι φήμες της εγκυμοσύνης, θα είναι το τρίτο παιδί για τον Gerard Pique καθώς έχει αποκτήσει στο παρελθόν άλλους δύο γιους με την πρώην σύζυγό του, Shakira, τον Sasha και τον Milan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Football Crew (TFC) (@footballcrew.uk)

Πηγή: ILoveStyle

Διάβασε ακόμη