Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Gerard Pique: Απαντά πρώτη φορά για το τραγούδι της Shakira

“Συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις”.

Της Έλενας Τσικκά

Δυο μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την κυκλοφορία του τραγουδιού της Shakira, με τίτλο “BZRP Music Sessions #53”, ο Gerard Piqué παίρνει θέση και τοποθετείται δημόσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κομμάτι, αφήνει ξεκάθαρα μπηχτές και αιχμές προς τον ίδιο και την καινούργια του σύντροφο, Clara.

Διάβασε ακόμη – Clara Chia Marti: Στο νοσοκομείο η σύντροφός του Gerard Pique

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, ενώ για πρώτη φορά απάντησε στις αιχμές που του αφήνει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Gerard Piqué αρκέστηκε να σχολιάσει τα ακόλουθα: “Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου.Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα”.

Διάβασε ακόμη – Shakira: Ξέσπασε σε κλάματα σε κατάστημα της Νέας Υόρκης (βίντεο)

Eνώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή”.

Διάβασε ακόμη