Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το αγοράκι της με φυσιολογικό τοκετό.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Χαρμόσυνα τα νέα για την Ελένη Φουρέιρα καθώς σήμερα, 7 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με το σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Νοέμβριο ενώ από αρχές του καλοκαιριού είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Στο πλευρό της καθόλη τη διάρκεια του τοκετού βρισκόταν ο αγαπημένος της μιας και η Ελένη γέννησε φυσιολογικά.

Τον Ιανουάριο η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη έκανε αναφορά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη.

“Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς.Ο Αλµπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες.Ήταν µια δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. ∆εν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου

Διάβασε ακόμη