Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Φθινοπωρινή ανανέωση της επιδερμίδας με βαθύ καθαρισµό και απολέπιση

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni σου δίνει συμβουλές για να δώσεις πίσω στην επιδερμίδα σου τη χαμένη της ζωντάνια μετά το καλοκαίρι.

Πριν από το στάδιο της ενυδάτωσης θα πρέπει να προηγείται ένας καλός καθαρισµός, σε βάθος. Και, αν σε µια άλλη περίοδο ένα απαλό καθηµερινό καθαριστικό προϊόν ήταν αρκετό, τώρα οι ανάγκες είναι αυξηµένες και διαφορετικές.

Μπορεί να φοβάσαι ότι αν χρησιµοποιήσεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό του προσώπου θα αποχαιρετίσεις πιο γρήγορα το λαµπερό σου µαύρισµα, που τόσο κόπο έκανες να το αποκτήσεις. Όμως ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξανασκεφτείς γιατί μαζί με αυτό θα αποµακρύνεις και τα νεκρά κύτταρα και την λιπαρότητα που έχουν εγκατασταθεί στους πόρους σου, εµποδίζοντας το δέρµα σου να αναπνεύσει σωστά και να λάµψει.

Διάβασε ακόμη – Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη μέθοδο Microblading

Βάλε στη ρουτίνα οµορφιάς σου ένα απολεπιστικό προϊόν καθαρισµού µε ή χωρίς κόκκους, ανάλογα µε τις ανάγκες του δέρµατός σου αλλά και του γούστου σου, και άφησε το να παρασύρει µαζί του την παλιά κυτταρική στοιβάδα, που καλύπτει την πραγµατική σου λάµψη.

Εκτός από την ευχαρίστηση που θα σου προσφέρει ο βαθύς καθαρισµός, καθώς θα δεις τη στιλπνότητα άµεσα στην επιφάνεια της επιδερµίδας σου, θα νιώσεις ταυτόχρονα τα ουσιαστικά του αποτελέσµατα. Παράλληλα, αφού εφαρµόσεις την κρέµα σου – η οποία θα µπορέσει πλέον να διεισδύσει πιο σωστά στο δέρµα και να δράσει µε τον τρόπο που είναι προγραµµατισµένη – θα νιώσεις άμεσα τα µέγιστα αποτελέσματα και την έντονη ενυδάτωση.

 

 

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram@beautytouch_elenamilidoni, FacebookBeauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email[email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη