Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

French Bangs: Το κορυφαίο κούρεμα του χειμώνα σε 3 διαφορετικές εκδοχές

Το χειμώνα, οι αφέλειες θα σου χαρίζουν παριζιάνικο αέρα και ξεχωριστά hair looks που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φέτος το χειμώνα η παριζιάνικη φινέτσα έρχεται μέσα από το κορυφαίο κούρεμα που δεν είναι άλλο από τα french bangs, ή αλλιώς οι messy wispy. Και για εσένα που ακόμη σκέφτεσαι να κόψεις αφέλειες, πιο κάτω θα βρεις 3 διαφορετικές εκδοχές τους.

Wispy

Το πιο δημοφιλές στιλ είναι και το πιο low-maintenance, δηλαδή εκείνο που απαιτεί τη λιγότερη προσπάθεια σε ό,τι αφορά το styling. Πρόκειται για τις αραιές αφέλειες, που χαρίζουν έναν girly και ταυτόχρονα ανεπιτήδευτα σαγηνευτικό αέρα σε κάθε εμφάνιση. Το καλό με το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ότι ισχύει το μότο “the messier the better”, με λίγο ξηρό σαμπουάν και φορμάρισμα με τα δάχτυλα να είναι αρκετό για να δείχνουν put together.

Jane Birkin Inspired

Τα μακριά φιλαριστά μαλλιά με τις αφέλειες μετέτρεψαν την Jane Birkin στο απόλυτο beauty icon των ΄70s, κάνοντας τη φυσική ομορφιά συνώνυμο της γαλλικής φινέτσας. Από τότε τα full straight bangs συμπεριλαμβάνονται πάντα στο “starter kit” του french girl beauty, που “δοξάζεται” σε αμέτρητους λογαριασμούς στο Instagram.

Curtain Bangs

Τα curtain bangs είναι οι αφέλειες που χωρίζονται στη μέση και πλαισιώνουν το πρόσωπο. Ο undone χαρακτήρας τους κάνει κάθε χτένισμα, από την απλή αλογοουρά μέχρι τα σύνθετα updos, να δείχνει ρομαντικό και ταυτόχρονα ανεπιτήδευτα σαγηνευτικό.

Φωτογραφίες: Instagram/carlabruniofficial, carolinedemaigret, sabinasocol

Διάβασε ακόμη