Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Fluffy brows: Η τάση με τα γεμάτα και ανασηκωμένα φρύδια που προσδίδει νεανική όψη

Η make–up artist Βαρβάρα Νικολακάκη, σου προτείνει να υιοθετήσεις την τάση των fluffy brows για να πετύχεις το  “φυσικό” νεανικό βλέμμα και σου εξηγεί πώς να την δημιουργήσεις.  

Έχουμε συνηθίσει να διαχωρίζουμε τη μόδα των catwalk από τη μόδα του instagram  και του Tik Tok όσο αφορά το make-up. Φέτος όμως βλέπουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα trend έχει ξεκινήσει από το Tik Tok και το συναντάμε συνέχεια εδώ και αρκετές σεζόν. Είναι η τάση που θέλει τα φρύδια ανασηκωμένα.

Διάβασε ακόμη – Face stickers: Η τάση στην ομορφιά που “στολίζει” το πρόσωπο

Οι σχεδιαστές μόδας έχουν λατρέψει αυτό το trend και το έχουμε δει στο show των Dior, Salvatore Ferragamo, Jason Wu και σε πάρα πολλούς άλλους. Το trend αυτό κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο γεμάτα,  κάτι το οποίο είναι χαρακτηριστικό της νεότητας.

Για να πετύχεις τα γεμάτα και ανασηκωμένα φρύδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό σαπούνι ή και τζελ φρυδιών. Θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το σχήμα όπως το θέλεις και παράλληλα θα το κρατήσουν τις τριχούλες στη θέση τους όλη μέρα.

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: Pinterest

Διάβασε ακόμη