Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Flashback: Ο μοναδικός άντρας που βραβεύτηκε στα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς

Το Τιμητικό βραβείο Αριστίνδην Άντρας της Χρονιάς 2015 δόθηκε το 2015.

Με αφορμή τη μεγάλη βραδιά των 16ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 12 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις μοναδικές στιγμές των βραβείων που ζήσαμε μέχρι τώρα. Από ένα θεσμό που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου.

Διάβασε ακόμη – Η συγκινητική στιγμή που η Άννα Βίσση τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της Σοφία

Στην ιστορία των βραβείων, μία και μόνο χρονιά δόθηκε βραβείο σε άντρα, το Τιμητικό βραβείο Αριστίνδην Άντρας της Χρονιάς το οποίο έλαβε ο Δρ. Κύπρος Νικολαΐδης στην 11η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς του 2015 για την προσφορά του στις γυναίκες. Ως πατέρας της ιατρικής του Εμβρύου, ο Δρ. Κύπρος Νικολαΐδης εκτός από διακεκριμένος καθηγητής της Εμβρυϊκής Ιατρικής είναι ένας άνθρωπος που σώζει ζωές καθημερινά, χαρίζοντας χαμόγελα σε κάθε γυναίκα. Το βραβείο απένειμε η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη.

Εκείνη την βραδιά δόθηκαν συνολικά τέσσερα τιμητικά βραβεία: το Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού, το βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Editors’ Choice και για πρώτη δόθηκε και το βραβείο Αριστίνδην Άνδρας της Χρονιάς σε έναν άντρα που πρόσφερε τόσα πολλά στις γυναίκες.

Διάβασε ακόμη