Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου τους στην Αθήνα

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο στην Ελβετία και αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον Οκτώβριο.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, και η κόρη του πάμπλουτου Ελβετού επιχειρηματία, Thomas Flohr, Nina, θεωρούνται ένα από τα λαμπερά ζευγάρια στους κοσμικούς κύκλους.

Εκείνος, με σπουδές στα καλύτερα βρετανικά σχολεία και στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσινγκτον. υπήρξε ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες. Μέχρι που, το 2018, σε ένα ταξίδι του γνώρισε τη Nina Florh. Εκείνη, αν και “κοινή θνητή” ανήκε ανέκαθεν στην διεθνή ελίτ, μιας και ο πατέρας της είναι o ιδρυτής και CEO της εταιρείας ιδιωτικών αεροσκαφών Vistajet, του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η μητέρα της, Katharina Konecny, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη ρωσική Vogue αλλά και με τον οίκο Fabergé ως Creative Director. Σήμερα είναι στέλεχος της Santi Jewels.

Η 34χρονη Nina μεγάλωσε σε ένα τεράστιο, υπερπολυτελές σαλέ στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας. Σήμερα, μαζί με το Φίλιππο, μοιράζουν τη ζωή της ανάμεσα στο Notting Hill του Λονδίνου, στο Λος Άντζελες και νησί Benguerra, στη Μοζαμβίκη, όπου εκείνη άνοιξε πρόσφατα ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την οικολογία.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το καλοκαίρι του 2020 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτς, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020. Η τελετή είχε γίνει σε εξαιρετικά μικρό κύκλο, εξαιτίας της πανδημίας, με μοναδικούς παρόντες τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Thomas Flohr. Για τον πολιτικό γάμο, η Flohr είχε επιλέξει να φορέσει ένα tweed λευκό ταγέρ Chanel με ασορτί καλσόν και γόβες με μπαρέτα.

Πηγή: Μadame Figaro 

Διάβασε ακόμη