Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Φιλίππα Καρσερά: Βρήκαμε το γαλλικό brand που επιλέγει για fashionable casual chic looks

Οικονομικές επιλογές για όλα τα στυλ και τα γούστα.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Όπως είναι γνωστό οι υποχρεώσεις την Πρώτης Κυρίας, της συζύγου δηλαδή του Προέδρου της Δημοκρατίας κάθε χώρας, είναι αρκετές και ανάμεσά τους βρίσκονται και οι διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να δίνει το παρών της. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ανάλογα με την περίσταση και το event που θα παρευρίσκεται και το σύνολο που θα επιλέξει να μπορεί να συμβαδίζει με τα εκάστοτε δεδομένα.

Διάβασε ακόμη – Φιλίππα Καρσερά: H εμφάνιση επιτομή του minimal με υπογραφή γνωστού fashion brand

Η Φιλίππα Καρσερά λοιπόν, που φροντίζει στις δημόσιες εμφανίσεις της να έχει πάντοτε ένα προσεγμένο look, έχει δημιουργήσει τη δική της λίστα με αγαπημένα brands που εμπιστεύεται για να δημιουργεί τα outfits της για κάθε περίσταση. Σε πρόσφατη απογευματινή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο κέντρο της Λευκωσίας, ανακαλύψαμε το γαλλικό fashion brand που εμπιστεύεται και που οι συλλογές του περιλαμβάνουν κυρίως ρούχα που σε βοηθούν να δημιουργήσεις casual chic σύνολα.

Διάβασε ακόμη – Φιλίππα Καρσερά: Η τσάντα luxury οίκου μόδας που ολοκλήρωσε το casual chic look της

Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε ένα top με prints στον υπέροχο συνδυασμό του πράσινου και του λευκού με embroidered λεπτομέρειες που δημιουργεί elegant και θηλυκές εμφανίσεις το οποίο συνδύασε με παντελόνι σε μπεζ χρώμα για ένα πιο sophisticated outfit.

Το brand λέγεται Maison 123 και αν το ψάξεις μπορείς να δεις ότι θα βρεις πολλές επιλογές σε οικονομικές τιμές για να δημιουργήσεις stylish σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διάβασε ακόμη