Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Φιλανθρωπικό Fashion Show “In-Sight”

Από τη σχεδιάστρια Νατάσα Λεωνίδου και την Art N Fashion Boutique υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Κοιτάζοντας φωτογραφίες διάφορων ειδών καρκινικών κυττάρων κάτω από ένα μικροσκόπιο, η ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας Natasa Leo παρατήρησε πόσο όμορφα είναι, πόσο όμορφα σχήματα έχουν. Κοιτάζοντας τον καρκίνο από πολύ κοντά λοιπόν, θέλησε να στείλει αισιόδοξα μηνύματα και αποφάσισε να  δημιουργήσει την κολεξιόν “In-Sight” εμπνευσμένη από αυτά τα κύτταρα.

Έτσι, η νεαρή Fashion Designer διοργανώνει ένα ιδιαίτερο Φιλανθρωπικό Fashion Show υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων). Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Συνδέσμου.

Το Fashion Show θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου, 2022 στο υπαίθριο Θέατρο “Ονήσιλος” επί του παραλιακού πεζόδρομου του Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό.

Σημείωση σχεδιάστριας:

“‘In-Sight’… Μια ματιά στο μέσα μας, στην ψυχή μας, στο σώμα μας. Αν τα κοιτάξουμε από πολύ κοντά, έχουν όλα κάτι ξεχωριστό να μας δώσουν. Φτάνει πρώτα να μπορέσουμε να το δούμε και στη συνέχεια να το αποδεχτούμε και να το αντιμετωπίσουμε με γενναιότητα.”

“Ο καρκίνος, είναι μία δύσκολη δοκιμασία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί και ως μία διαδικασία αυτοβελτίωσης τόσο για τους ασθενείς όσο και τους ανθρώπους που βρίσκονται με οποιοδήποτε τρόπο κοντά τους.”

Στο Fashion Show θα παρουσιαστεί επίσης η καλοκαιρινή κολεξιόν της Art N Fashion Boutique της οποίας η Νατάσα είναι η ιδιοκτήτρια. Η μπουτίκ εκτός από φυσικό κατάστημα, διαθέτει και eshop.

Info: Art N Fashion Boutique, Αγίου Ανδρέου 233, Λεμεσός, τηλ.: 99121387.

Διάβασε ακόμη