Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Face stickers: Η τάση στην ομορφιά που “στολίζει” το πρόσωπο

Η make–up artist Βαρβάρα Νικολακάκη, αναλύει την νέα, τολμηρή τάση που θέλει διάφορα διακοσμητικά αυτοκόλλητα να κοσμούν το πρόσωπο σου.  

Όπως αναφέρει η γνωστή make-up artist, πολλές από τις πελάτισσες της παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να κάνουν εντύπωση ακόμα και στον εαυτό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και πολλές είναι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.  Οι τάσεις της μόδας και της ομορφιάς για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-22 όμως έρχονται να σε βοηθήσουν αν έχεις αυτό το θέμα. Φυσικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την τόλμη και τη φαντασία σου.

Διάβασε ακόμη – Naked skin: Η πιο “φυσική” τάση στο μακιγιάζ μέσα από τα catwalks για τo Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022

Χρησιμοποίησε stickers! Ναι, καλά άκουσες. Τα stickers μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Επέλεξε να δημιουργήσεις ένα μίνιμαλ μακιγιάζ χωρίς να τονίσεις ιδιαίτερα τα σημεία του προσώπου σου έτσι ώστε να στολίσεις μετά το πρόσωπο σου με διάφορα αυτοκόλλητα όπως πέρλες, λουλούδια ή διάφορες πέτρες.

 

Στο show του Coperni  είδαμε πέτρες στο κινητό βλέφαρο ενώ στο show του Bora Aksu είδαμε λουλούδια στο κάτω μέρος του ματιού. Η Burberry  προτείνει μικρά διακοσμητικά σε διάφορα μέρη του προσώπου. Είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη τάση που την είδαμε στα catwalks και είναι σίγουρο ότι θα κυριαρχήσει στο Instagram! 

Σίγουρα είναι αρκετά τολμηρό το να βγεις έτσι έξω στην καθημερινότητα σου όμως μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την τάση με πιο διακριτικά stickers απλά για να τονίσεις το βλέμμα σου και να κάνεις εντύπωση με κάτι διαφορετικό!

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: Pinterest

Διάβασε ακόμη