Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εύκολο και γρήγορο smokey look: Το μεγάλο trend της σεζόν

Η Βαρβάρα Νικολακάκη, make-up artist μας δίνει συμβουλές για να πετύχουμε την μεγάλη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το smokey look!

Διανύουμε μια διαφορετική και περίεργη περίοδο αλλά εμείς οι make up addict δεν τα βάζουμε κάτω.

Η μάσκα δεν θα μας σταματήσει στο να δημιουργήσουμε ένα fashionable make-up. Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε ένα full make-up look και το μοναδικό πράγμα που φαίνεται είναι τα μάτια μας, θα κάνουμε ένα εύκολο και γρήγορο smokey.

Διάβασε ακόμη – Υγιές και λαμπερό πρόσωπο με το ανάλογο make up look

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν! Το συναντήσαμε στο show των Max Mara, Marc Jacobs, Emillio Pucci κι όχι μόνο. Το βλέπουμε πιο μουντζουρωμένο επηρεασμένο από τα vibes της δεκαετίας του 90’.

Marc Jacobs

Για να το υλοποιήσουμε χρειαζόμαστε μαύρο ή καφέ μαλακό μολύβι το οποίο τοποθετούμε στο μισό κινητό βλέφαρο και με ένα μεγάλο πινέλο μπλένταρουμε μέχρι να φτάσουμε λίγο πάνω από την κόγχη του ματιού.

MaxMara

Το ίδιο κάνουμε και στο κάτω μέρος. Δε μας νοιάζει να βγει λίγο λερωμένο καθώς η μόδα φέτος μας το επιτρέπει. Τέλος, εφαρμόζουμε μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι κι αν θέλουμε και λίγη σκιά σε σκούρες αποχρώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαγνητίσουμε τα μάτια του συνομιλητή μας με το βλέμμα μας!

Emillio Pucci

Ευχαριστίες στη Βαρβάρα Νικολακάκη, make up artist. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Διάβασε ακόμη