Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ευγενία Κασσιανίδου – Jan Lecjaks: Matchy – matchy εμφάνιση για το ζευγάρι

Tο χρώμα που επέλεξαν και οι δύο.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Στο εξωτερικό πολύ συχνά βλέπουμε ζευγάρια διασήμων να εμφανίζονται με matchy-matchy στυλ, δηλαδή να επιλέγουν παρόμοια ρούχα για τις εμφανίσεις τους, κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει κάποιες φορές και στην Κύπρο, καθώς αγαπημένα ζευγάρια του νησιού εμφανίζονται με σύνολά που έχουν είτε τους ίδιους χρωματισμούς είτε το ίδιο ύφασμα.

Διάβασε ακόμη – Ευγενία Κασσιανίδου: Το total black look της σε βραδινή έξοδο στην Ρώμη

Τελευταία περίπτωση η Ευγενία Κασσιανίδου και ο σύντροφός της Jan Lecjacks οι οποίοι πρόσφατα βρέθηκαν στο Maison Anemi στη Λεμεσό για να απολαύσουν το δείπνο τους αλλά και για να δουν την έκθεση “This Must Be The Place” του ψηφιακού καλλιτέχνη Slasky με έδρα τη Ρώμη σε επιμέλεια της Έμιλυς Γιολίτη.

Διάβασε ακόμη – Ευγενία Κασσιανίδου: Ακολουθεί την αγαπημένη τάση των bag addicts

Όπως μπορείς να δεις και εσύ από την εικόνα που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευγενία Κασσιανίδου, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της επέλεξαν total white looks δημιουργώντας matchy – matchy looks. Το ύφος των συνόλων ήταν casual με το λευκό γούνινο παλτό της Ευγενίας Κασσιανίδου και η λευκή εσάρπα Louis Vuitton να κλέβει τις εντυπώσεις.

To λευκό έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, γιατί αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια άλλη εποχής. Το ίδιο το λευκό στην πραγματικότητα δεν έχει εποχή -είναι διαχρονικό. Για αυτό και μπορεί να δείχνει εξίσου κομψό τον χειμώνα, όπως και το καλοκαίρι. Το total white τον χειμώνα είναι cozy και σοφιστικέ. Το μυστικό είναι να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές και λεπτομέρειες αλλά και με καλής ποιότητας υφάσματα.

Διάβασε ακόμη