Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Η δύναμη της κάθε γυναίκας μέσα από τα μάτια της Μιράντας Ιωάννου

Η Μιράντα Ιωάννου, hairstylist και δημιουργός του Bigoudi φέρνει στη ζωή το δικό της όραμα που θέλει την κάθε γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, έτοιμη να δείξει τη δύναμη της.

Της Άντριας Αρχοντίδου 

Η γυναίκα από τη φύση της είναι Δύναμη! Δυστυχώς όμως ένα μεγάλο ποσοστό δεν το γνωρίζει αυτό. Την διακατέχει η ανασφάλεια η οποία την φέρνει αντιμέτωπη με το να συγκρίνει τον εαυτό της με τις υπόλοιπες.

Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει τις ανασφάλειες της κι όμως αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό. Καμία δεν είναι τέλεια! Αυτό που πρέπει να καταλάβει η κάθε μια από εμάς είναι ότι πρέπει να αγκαλιάσει τις δικές της ανασφάλειες υποστηρίζοντας τες γιατί μόνο έτσι θα νιώσει αρκετά δυνατή. Παράλληλα όμως, είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε η μια την άλλη και να δεχόμαστε την οποιαδήποτε ανασφάλεια, να δεχθούμε την κάθε ηλικία, το κάθε μέγεθος και το κάθε χρώμα. Έτσι μια γυναίκα βρίσκει τη φωνή της. Αυτός είναι ο τρόπος που θα τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και να νιώσει απέραντη αυτοπεποίθηση.

Αιθέρια, ρομαντική, δυναμική με ελεύθερο πνεύμα. Η γυναίκα του σήμερα που φανερώνει ανώτερη αντίληψη στη ζωή με κύριο χαρακτηριστικό την ελευθερια. Μια γυναίκα που καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, φίλη και σε όλα αυτά να είναι σωστή όχι γιατί το προστάζει η κοινωνία αλλά γιατί μπορεί!

Η Μιράντα εμπνέεται από αυτές τις γυναίκες και δημιουργεί υπέροχα χτενίσματα με τη βοήθεια συνεργατών της για να αναδείξει την ομορφιά τους και να βγάλει προς τα έξω τη δύναμη της κάθε μιας από αυτές.

Όλες μεταξύ μας ας ενωθούμε και να αγαπήσουμε αυτό που είμαστε χωρίς σύγκριση. Τότε η φωνή και η δύναμη μας μεγαλώνει!

Μακιγίαζ: Τερέζα Μαντή, Χαρά Ροσσίδου, Ανδρέας Ζεν

Φωτογράφος: Χάρης Κυπριανού

Βίντεο: Χάρης Βαρελλάς 

Διάβασε ακόμη