Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο (31/10 – 6/11)

Τι θα φέρει η εβδομάδα σε όλα τα ζώδια;

Aπό τον Χρήστο Άρχο.

Σημαντική η περίοδος αυτή για να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο φθινόπωρο που θα μας κουράσει στο υπόλοιπο του. Προσοχή στις κινήσεις μας και κυρίως στην χωρίς λόγο κατανάλωση ενέργειας.

Κριός
Σημαντικές οι πιέσεις σε θέματα με οικονομικά για τρίτους και θα πρέπει να είσθε προσεχτικοί στο τρόπο με τον οποίο κινείστε έτσι ώστε να μην κάνετε πολύ μεγάλα σφάλματα και υπερβολές που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα στο οικονομικό πλαίσιο.
Μία καινούρια ερωτική σχέση ξεπροβάλλει που θα έχει όμως θυελλώδη αποτελέσματα.

Ταύρος
Σημαντικές οι κρίσεις στα αισθηματικά σας ζητήματα με προβλήματα με τους συντρόφους σας και κίνδυνο αποστασιοποίησης. Για αυτό και θα πρέπει να μελετήσετε περισσότερο την συμπεριφορά των άλλων έτσι ώστε να μη προκληθούν δύσκολες καταστάσεις και να μη γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Περίοδος προσοχής και σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Δίδυμοι
Σημαντική αυτή η στιγμή για τα επαγγελματικά σας θέματα με σημαντικές επιτυχίες και πραγματοποίηση επιθυμιών και προσωπικών θέλω. Από την άλλη όμως το τρέξιμο και η πίεση έχουν τις συνέπειες τους με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέξετε πολύ τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στον οργανισμό σας καθότι μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα στην υγεία σας.

Καρκίνος
Απελευθέρωση από δύσκολες καταστάσεις και πραγματοποίηση επιθυμιών και πραγμάτων στη ζωή σας. Ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σας που θα σας συναρπάσει αλλά και μία σημαντική περίοδος δημιουργικότητας ανοίγει μπροστά σας που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Προσοχή στη σχέση σας με τα παιδιά σας καθότι μπορεί να υπάρξουν ρήξεις.

Λέων
Εντάσεις μέσα στο σπίτι για αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερο προσοχή στις κινήσεις σας και θα πρέπει να προσέξετε για ζημιές μέσα στο χώρο που μένετε. Τα προβλήματα στην καθημερινότητα θα ξεσπάσουν από παλιά προβλήματα που έμειναν κρυμμένα για καιρό και τώρα θα σκάσουν για να υπάρξει σημαντική κάθαρση.

Παρθένος
Σημαντικά τα προβλήματα από κακή συνεννόηση για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα που μπορεί να τσακωθείτε με κόσμο χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Προσοχή επίσης και στις μετακινήσεις σας καθότι μπορεί να υπάρξουν ζημιές ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ραντεβού και κανονισμένες επαφές.

Ζυγός
Μεγάλες κινητοποιήσεις και σημαντικές αλλαγές στη δουλειά το επόμενο διάστημα. Προσοχή επίσης και στα οικονομικά σας με δυσκολίες σε θέματα επενδύσεων και οικονομικών συναλλαγών. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι αρκετά πεσμένη και δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα κάτι που πρέπει να καταπολεμήσετε.

Σκορπιός
Σημαντικές οι προοπτικές σας για δουλειά και επαγγελματική επιτυχία αφότου όμως ταλαιπωρηθείτε αρκετά και δουλέψετε πολύ. Προσοχή στην ψυχολογία σας όμως καθότι το επόμενο διάστημα μπορεί να σας προκαλέσει η περίοδος μία μελαγχολία ή ένταση και αυτό μπορεί να σας αγχώσει και να σας ταλαιπωρήσει αρκετά μιας που ήδη έχετε ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά.

Διάβασε ακόμη – Ο Δίας στον Ιχθύ φέρνει τύχη σε αυτά τα τρία ζώδια

Τοξότης
Αποκαλύψεις και σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε καινούρια πράγματα φέρνει αυτή η περίοδος με μεγάλες δυνατότητες να κόψετε επιτέλους τις δυσάρεστες σχέσεις και καταστάσεις ενώ είναι η περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα στη δουλειά σας με σημαντικές προοπτικές για κάτι που περιμένατε καιρό και δε μπορούσατε να το πετύχετε καιρό.

Αιγόκερως
Προσοχή στις κοινωνικές σας επαφές καθότι μπορεί να σας πληγώσουν και να σας στεναχωρήσουν. Είναι μία περίοδος μεγάλης ανατροπής στη καθημερινότητα σας και πολλοί γνωστοί σας και φίλοι μπορεί να έρθουν σε ρήξη μαζί σας για αυτό και είναι σημαντικό να μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις συναντήσεις σας και κυρίως να προσέξετε τι λέτε.

Υδροχόος
Με καινούριες προοπτικές στον έρωτα αλλα δυσκολίες στα επαγγελματικά σας ζητήματα θα πάει αυτή η εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε κυρίως τις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Προσοχή στα οικονομικά σας θέματα καθότι μπορεί να επενδύσετε σε θέματα εργασίας και τελικά να μη πετύχετε τους στόχους σας.

Ιχθύες
Μεγάλες επιτυχίες προβλέπονται στον ερωτικό τομέα και μία νέα προοπτική στις σχέσεις σας. Είναι μία περίοδος σημαντικών προοπτικών για εσάς σε επαγγελματικά επίσης και οικονομικά θέματα. Προσοχή σε ταξίδια με ξαφνικές ακυρώσεις αλλά και σε σπουδές καθότι η απροσεξία μπορεί να σας κοστίσει πολλά και τελικά να μην τα πάτε τόσο καλά.

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη