Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο (14-20/11)

Εβδομάδα ευκαιριών και νέων δυνατοτήτων.

Aπό τον Χρήστο Άρχο

Με αρκετές ευκαιρίες αυτή η εβδομάδα μας δίνει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους σκοπούς μας και να αλλάξουμε τη ζωή μας με πολλούς και θετικούς τρόπους. Μέχρι τη Πέμπτη μπορούμε να κλείσουμε συμφωνίες με αρκετά μεγάλο κέρδος.

ΚΡΙΟΣ
Μεγάλες οι ευκαιρίες σε θέματα εργασίας καθότι αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσει ο κόσμος να οργανώσει καλύτερα τη ζωή του και να μπορέσει να ξεπεράσει θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά του. Δώστε προσοχή σε μικρές κινήσεις ατόμων που μπορεί να ενδιαφέρονται για εσάς και δε το δείχνουν λόγω συστολής.

ΤΑΥΡΟΣ
Μεγάλες ανατροπές και σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα. Φαίνεται ότι θα μπορέσετε να καταπλήξετε τα πλήθη και θα αλλάξετε πολλά κακώς κείμενα της ζωής σας με τη προσοχή άλλων ανθρώπων. Κοινωνικά σας περιμένει μία σημαντική επιτυχία ενώ και η καθημερινότητα σας φαίνεται να είναι πιο λειτουργική με περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία μοναδική εβδομάδα για να οργανώσετε τη ζωή σας με καλύτερους τρόπους και να δώσετε σε μερικούς να καταλάβουν την αξία σας. Μία μοναδική ευκαιρία για να ξεκινήσετε σπουδές η την οργάνωση του γραφείου σας ενώ ταυτόχρονα θεωρείται μία εβδομάδα σημαντικής χαράς και ικανοποίησης. Προσοχή σε επαγγελματικές υπερβολές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με άλλον αέρα αυτή η εβδομάδα σας χαρίζει ένα μεγάλο χαμόγελο και σας προστατεύει από δύσκολες και προβληματικές συνθήκες. Θεωρείτε μία εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες για να χτίσετε πάνω στο παρελθόν αλλά κυρίως εβδομάδα επίλυσης σοβαρών επαγγελματικών προβλημάτων. Σε θέματα σπουδών προβλέπετε σημαντική επιτυχία

ΛΕΩΝ
Με οικονομική άνοδο και κέρδη αυτή η εβδομάδα σας δίνει τη δύναμη να άνετε καινούρια πράγματα και να κλείσετε αρκετά καλές συμφωνίες προς βελτίωση των οικονομικών σας. Θεωρείτε μία εβδομάδα κλειδί για αρκετούς από εσάς γιατί κλείνει έναν πολύ δύσκολο κύκλο για εσάς και κυρίως σας επιτρέπει να κάνετε φρέσκα και δυναμικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείτε να λάμψετε και να ξεχωρίσετε από ανθρώπους που σας δηλητηρίασαν την καθημερινότητα. Μεγάλες επιτυχίες προβλέπονται στη δουλειά ενώ και στο σπίτι θα πάρετε πολύ μεγάλη χαρά και θα έχετε σημαντική άνοδο. Προσοχή πάρα πολύ στο θέμα της υπερβολής στον έρωτα οι νέες γνωριμίες μπορεί να είναι πολύ καλές αλλά δεν αφήνουμε τον ενθουσιασμό να κυριαρχήσει στη λογική.

ΖΥΓΟΣ
Εργασιακές επιτυχίες και νέα ξεκινήματα επιτέλους στη ζωή σας. Θεωρείτε μία εβδομάδα μεγάλων και θετικών εξελίξεων με σημαντικές δυνατότητες για να κάνετε πράγματα στη ζωή σας πολύ σπουδαία και με ανοίγματα επαγγελματικών που δεν το περιμένατε. Προσοχή στην υπερκόπωση όμως γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα αυτή την εβδομάδα και σας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορείτε να πετύχετε όλα όσα έχετε βάλει στο μυαλό σας. Προσοχή μόνο σε περίεργες καταστάσεις με τα οικονομικά σας καθότι είναι ένα διάστημα που δε πρέπει να εμπιστευτείτε πολλούς ανθρώπους και μπορεί τα όποια δάνεια να έχουν αργεί καθυστέρηση να επιστρέψουν πίσω σε εσάς

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευκαιρίες για θέματα αγοραπωλησιών αυτή η εβδομάδα για εσάς με μεγάλες ανατροπές σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων. Κλείνετε βαριές υποθέσεις και επιτέλους εργασιακά μπορείτε να πάρετε μία μεγάλη ανάσα. Το σπίτι που είναι ένας χώρος μεγάλης ταλαιπωρίας για εσάς δείχνει ότι μπορείτε να πετύχετε επιτέλους να ηρεμήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συμφωνίες με σημαντικά κέρδη για εσάς αυτή την εβδομάδα και μεγάλες επιτυχίες προβλέπονται μέσα από τις εργασιακές σας σχέσεις. Προσοχή στο σπασμένο τηλέφωνο με συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων που ηθελημένα θέλουν να σας μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν καθόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομική ανάσα αυτή η εβδομάδα για εσάς με σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και επιτυχίες. Μπορείτε να περιμένετε το κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών και επιτυχιών στη ζωή σας ενώ μπορείτε να έχετε και δίπλα σας πρόσωπα που θα σας προστατέψουν. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας και νοιώθετε επιτέλους πολύ πιο δυνατοί.

ΙΧΘΥΕΣ
Πρωταγωνιστείτε στις θετικές αλλαγές αυτή την περίοδο και νοιώθετε ότι έχετε κερδίσει το χαμένο έδαφος. Με μεγάλες και θετικές προοπτικές από εδώ και στο εξής νοιώθετε ότι τα δύσκολα πια είναι παρελθόν και μπορείτε να ελπίζετε στα καλύτερα. Νέοι έρωτες, ανανέωση στις υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις αλλά και μία σημαντική οικονομική επιτυχία σας αλλάζει τα δεδομένα.

Διάβασε ακόμη