Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι θα συμβεί στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα

Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη.

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ ερωτικά με νέες ερωτικές επιθυμίες που μπορέι να γίνουν πραγματικότητα και ευκαιρίες για επανασυνδέσεις κυρίως για τα ζώδια του αέρα άρα και για Διδύμους – Ζυγούς – Υδροχόοι ενώ ερωτικά θα ευνοηθούν και οι Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Την ίδια στιγμή το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι τρομερά βοηθητικό καθότι θα βοηθήσει αρκετούς να μπορέσουν να πετύχουν πράγματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τους ενώ την ίδια στιγμή ξεμπλοκάρουν από σημαντικά εμπόδια. Αυτοί είναι οι Παρθένοι – Αιγόκεροι και Ταύροι του 2ου δεκαημέρου και μαζί τους και οι Σκορπιοί και Καρκίνοι.

Στις 10 Ιανουαρίου έχουμε την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό φέρνοντας μοιραίες σχέσεις για τους Ταύρους – Λέοντες – Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ενώ και σημαντικές οικονομικές συζητήσεις θα σας λύσουν τα χέρια.
Το τετράγωνο στις 11 Ιανουαρίου του Ερμή με τον Χείρωνα θα φέρει τραυματικές εμπειρίες στην επιφάνεια. Επειδή αυτό το τετράγωνο γίνεται με Ερμή Ανάδρομο δεν είναι μία καινούρια τραυματική εμπειρία αλλά με κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν και πρέπει να το διαχειριστούν οι γεννημένοι Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Ο Άρης ξεκινά την ορθοδρομή του αφότου πρώτα γίνει στάσιμος στις 12 Ιανουαρίου και υπάρχει ένα σημαντικό ξεμπλοκάρισμα ενέργειας θα πρέπει να προσέχουν Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες για ξαφνικές εντάσεις μέσα στο σπίτι.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα θα βοηθήσει μέσα από την όψη “Σταχτοπούτα” για νέες σχέσεις τους Υδροχόου – Λέοντες – Κριούς και Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου.

Στις 13 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται να σας λύσει τα χέρια και να πετύχετε πολλά και σημαντικά πράγματα στη ζωή σας μέσω της δημιουργικότητας.

Τέλος στις 15 Ιανουαρίου το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα προκαλέσει οικονομικά προβλήματα και εκροές ενώ την ίδια στιγμή όσοι έχουν σχέσεις θα περάσουν από σημαντική κρίση. Όσοι είναι μόνοι τους και ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου θα πρέπει να περιμένουν σημαντικές ευκαιρίες για κάτι καινούριο!

Κριός
Για εσάς τους Κριούς είναι μία περίοδος πολύ όμορφη με νέες προοπτικές και σημαντικές εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να περάσετε πολύ όμορφα. Νέες σχέσεις και επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα ενώ την ίδια στιγμή θα είσαστε τρομερά τυχεροί με τις νέες ευκαιρίες που θα σας έρθουν στα οικονομικά σας θέματα. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία ημέρα της εβδομάδα η περίοδος αυτή θεωρείτε τρομερά εποικοδομητική και θα σας λύσει τα χέρια με πάρα πολλούς τρόπους. Είναι μία περίοδος μεγάλης ανάσας και επιτυχίας επίσης σε θέματα κοινωνικών επαφών καθότι ευνοήστε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να κάνετε νέους φίλους!

Ταύρος
Για τους ταύρους, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σας δεδομένα, καθότι θα μπορέσετε να πάρετε μία πολύ μεγάλη ανάσα, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της εβδομάδας. Επίσης σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα ή θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση για κάτι που περιμένατε καιρό. Η ορθοδρόμηση του Άρη θα σας βοηθήσει επιτέλους στο να τακτοποιήσετε κάποια από τα οικονομικά σας προβλήματα, ενώ την ίδια στιγμή κατά την περίοδο του Παρασκευο-Σαββατοκύριακου θα μπορείτε να περιμένετε επιτέλους μια σημαντική βελτίωση όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή.

Προσοχή όμως γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ουρανό την Κυριακή θα προκαλέσει ταραχές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να βρεθείτε μπροστά σε πολύ έντονες διαμάχες.

Δίδυμοι
Εβδομάδα που νιώθετε σίγουρα πολύ καλύτερα, είτε γιατί είσαστε πολύ πιο ερωτική και λαμβάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον συγκεκριμένων ανθρώπων, είτε γιατί κανονίζεται ένα πολύ όμορφο ταξιδάκι, το οποίο θα σας αλλάξει κατά πολύ τη διάθεση. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς σας δίνεται επιτέλους η δυνατότητα στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα τα οποία εδώ και καιρό είχανε μπλοκάρει. Θα μπορέσετε να κάνετε καινούριες σχέσεις, όπως επίσης να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση.

Προσοχή πάρα πολύ στο ότι ο Άρης ορθοδρομήσει, καθότι μπορεί να έχετε δια ξεσπάσματα και νεύρα σε κόσμο και πρέπει να ελέγξετε λίγο περισσότερο το θυμό σας.

Καρκίνος
Περίοδος ιδιαίτερα ευχάριστη γιατί θα μπορέσετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα να πάρετε μια μεγάλη ανάσα, ενώ την ίδια στιγμή θα λάβετε και κάποια οικονομική βοήθεια, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ίσως να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένους ανθρώπους, γι αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο κινείστε, έτσι ώστε να μην χαθούν πολύτιμες επαφές και φιλίες χρόνων από κάποιες δύσκολες στιγμές.

Επαγγελματικά θα μπορέσετε να διορθώσετε ένα σημαντικό πρόβλημα που σας πήγαινε πίσω.

Λέων
Ερωτική εβδομάδα αυτή σίγουρα βοηθάει ιδιαίτερα αυτούς που είσαστε μόνοι σας στο να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια καινούργια σχέση ή να υπάρξει μια γνωριμία η οποία θα σας εντυπωσιάσει και θα είναι πολλά υποσχόμενη για το άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να δώσει λίγο περισσότερο προσοχή όσοι έχετε ήδη οι σχέσεις καθότι θα περάσετε από κάποιες κρίσεις και το τέλος της εβδομάδας.

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα είναι ιδιαίτερα θετικές και θα πρέπει να περιμένετε την βελτίωση της καθημερινότητάς σας και η δουλειά σας φαίνεται ότι θα αρχίζει σιγά σιγά να έχει σημαντικές αυξήσεις.

Παρθένος
Είδος ιδιαίτερα ευχάριστη για την επαγγελματική σας ζωή, όπως επίσης και για τα εργασιακά σας επιτέλους θα πρέπει να περιμένετε την σημαντική επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία σε πράγματα τα οποία περιμένετε καιρό, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να βελτιώσετε κάποια πράγματα τα οποία είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας και δεν μπορούσαν να εξελιχθούν λόγο εμποδίων.

Θέλετε μια εβδομάδα εποικοδομητική επίσης στο να μπορέσετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να έρθετε λίγο πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ, οπότε και διασκεδάστε το και φροντίστε να περάσετε καλά.

Ζυγός
Με φοβερές νέες γνωριμίες και επαφές ξεκινά αυτή η εβδομάδα που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σας κάνει στο να μπορέσετε να αποτινάξετε από πάνω σας πάρα πολλές δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Εβδομάδα απαιτητική γιατί μπορείτε να δείξετε πραγματικά τι αξίζετε και να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό, αλλά μέσα από τις απαιτήσεις στην αναγνωρίζεται ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα τα οποία θέλουμε.

Επαγγελματικά θεωρείται μια περίοδος ιδιαίτερα δημιουργική, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσετε επιτέλους να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια στη ζωή σας και να μπορέσετε να ανανεωθείτε μέσα από σημαντικά πρότυπα δουλειάς και μέσα από νέες συνεργασίες.

Σκορπιός
Πέρα από δυσκολίες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, φαίνεται να έρχονται πολλές και σημαντικές βοήθειες, οι οποίες ήταν εδώ και καιρό απαιτούμενες για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Για ένα διάστημα το οποίο μπορείτε να φλερτάρετε και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Ιδιαίτερα οι ελεύθεροι σκορπιοί, καθότι οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποια σημαντικά προβλήματα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας με πάρα πολύ ωραίες προτάσεις, οι οποίες θα έχουν πραγματικά βάρος και ουσία, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην εργασιακή σας κατεύθυνση.

Διάβασε ακόμη – Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (09-15/01)

Τοξότης
Ερωτική και για εσάς αυτή η εβδομάδα με νέες δυνατότητες για να απολαύσετε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή σας. Θεωρείτε πραγματικά μια εβδομάδα λυτρωτική και δημιουργικοί; Μπορείτε πραγματικά να περιμένετε ότι θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια δύσκολη σχέση του παρελθόντος και από δω και στο εξής ευνοείστε μόνο για καινούργιες, εντυπωσιακές επαφές.

Προσοχή όμως στα εργασιακά σας ζητήματα, καθ’ ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες δύσκολες οικονομικές καταστάσεις λόγω παρεξηγήσεων και γενικά να βρεθείτε λίγο πίσω λόγω έλλειψης επαγγελματικής παραγωγικότητας.

Αιγόκερως
Σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα είναι θετικές για τα οικονομικά σας θέματα με λύσεις σημαντικές για θέματα που αφορούν χρήματα τρίτων ή πιθανόν δάνεια τα οποία έχετε λάβει, ενώ την ίδια στιγμή αν είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα δείτε ότι θα παρουσιαστεί μία σημαντική οικονομική αύξηση.

Αισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε καινούργιες σχέσεις και γνωριμίες και επίσης ευνοείστε για επανασυνδέσεις οι οποίες μπορεί να σας ταράξουν την καθημερινότητα, αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί για το ποια από αυτές τις σχέσεις πραγματικά αξίζει.
Προσοχή για θέματα υπερκόπωσης, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και θα κουραστείτε αρκετά.

Υδροχόος
Πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής μπορείτε να περιμένετε ότι θα λάμψετε και θα γνωρίσετε υπέροχους ανθρώπους για να περάσετε καλά.

Ευνοήστε για να κάνετε νέες σχέσεις οι οποίες πραγματικά θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει και σημαντική εύνοια για ζητήματα που αφορούν παλιές γνωριμίες και επανασυνδέσεις οι οποίες θα σας κάνουν να χαρείτε ιδιαίτερα.
Μέσα στο σπίτι σας θα πρέπει να δείξετε προσοχή καθότι θα υπάρξουν σημαντικές εντάσεις και παρεξηγήσεις, ενώ την ίδια στιγμή και επί της επαγγελματικής σας εικόνας θα πρέπει να είσαστε λίγο πιο προσεκτικοί καθότι μπορεί να υπάρξουν κίνδυνοι σκανδάλων.

Ιχθύες
Επιτέλους μια περίοδος η οποία θα σας δείξει τι μπορείτε να επιτύχετε για τα θέματα τα οικονομικά σας, τα οποία θα ευνοηθούν αρκετά. Πολύ σημαντική η περίοδος αυτή για να μπορέσετε να χτίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, όπως επίσης και για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σας σε σχέση με τις διαπροσωπικές επαφές.

Επί των επαγγελματικών θεμάτων μπορείτε να περιμένετε τώρα μια σημαντική ευκαιρία, ενώ ευτυχώς σταδιακά θα δείτε ότι μέσα στο σπίτι αρχίζει να υπάρχει μια μεγαλύτερη ηρεμία καθ’ ότι τον τελευταίο καιρό είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά είτε από εσωτερικές εντάσεις είτε από ζημιές.

Από τον Χρήστο Άρχο

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη