Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (18-24) Σεπτεμβρίου

Ένταση σχέσεων και κρυμμένα μυστικά.

Η επιρροή των όψεων στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται Εβδομάδα με ένταση στις σχέσεις.

Η εβδομάδα που διανύουμε θα φέρει ένταση στις οικογενειακές και προσωπικές μας σχέσεις. Θα συμβούν γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να αναρωτηθούμε, “τι δεν πάει καλά και όπως το θέλουμε” στην ζωή μας. Μήπως έχουμε βάλει κάποιους στόχους που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν;  Μήπως περιμένουμε πολλά από τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας; Μήπως κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν; Μέσα μας βαθιά ‘γνωρίζουμε’, όμως πρέπει να βρούμε την “δύναμ” και να αποδεχτούμε την πραγματικότητα.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, ο  Ήλιος στην Παρθένο κάνει όψη χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Κριό: Διαφωνίες που εξελίσσονται με άτομα της οικογένειας και αφορούν οικονομικά και κληρονομικά θέματα κορυφώνονται. Είναι καιρός να απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις. Υπάρχουν “θολά’ σημεία που ίσως ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί ή δεν θέλετε να αποδεχτείτε πως υπάρχουν κρυμμένα μυστικά. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις χωρίς νομική κάλυψη. Γενικά, περνάτε μία δυσμενή περίοδο. Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο  Κριού, Παρθένου, Ζυγού και Ιχθύων  και όσοι έχουν πλανήτες στην 24η , 25η , 26η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς: Τα γεγονότα συμβαίνουν με τον σύντροφο σας και ανθρώπους που συνεργάζεστε και οι σχέσεις σας περνούν “κρίση”. Διαισθάνεστε πως υπάρχουν “θολά” σημεία, χωρίς να μπορείτε να τα προσδιορίσετε ακόμα. Υπάρχει πιθανότητα οι άνθρωποι που έχετε επαφή να μην είναι αυτό που δείχνουν. Η επαφή μαζί τους σας προκαλεί αισθήματα ανασφάλειας και  αβεβαιότητας. Επηρεάζεται το 6ο πενθήμερο των Μεταβλητών ζωδίων, Διδύμων, Τοξότη, αλλά κυρίως Παρθένου και Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην  25η , 26η , 27η  μοίρα των ζωδίων.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Άρης στον Ζυγό κάνει όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο: Θα έχετε μικρή ανοχή σε βέλη που θα δεχτείτε από τον σύντροφο και συνεργάτες σας. Θα προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες καθώς και εσείς θα “επιτεθείτε’ αντίστοιχα. Υπάρχουν προβλήματα συνεργασίας, εμπιστοσύνης και πλέον ήρθε η ώρα να  “ξεκαθαρίσετε” καταστάσεις που δεν είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.  Είναι πολύ πιθανό η “έκρηξη” αυτή να οδηγήσει ήδη προβληματικές σχέσεις σε χωρισμό. Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο  Κριού, Ταύρου, Ζυγού και Σκορπιού και όσοι έχουν πλανήτες στην 14η , 15η , 16η  μοίρα των ζωδίων.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Β.Δεσμό στον Κριό: Δυσαρμονία στις επαγγελματικές συνεργασίες, προβλήματα και εμπόδια στις εμπορικές συμφωνίες. Διαφωνίες με άτομα της οικογένειας που είναι αντίθετοι με τις δικές σας απόψεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για την προώθηση επιχειρηματικών σχεδίων. Επίσης να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση. Επηρεάζεται το 2ο (τέλος) και 3ο (αρχη) πενθήμερο της Παρθένου και των  Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην  9η , 10η , 11η  μοίρα των ζωδίων αυτών και το 3ο Δεκαήμερο (μέσον)  του Κριού και του Ζυγού  και όσοι έχουν πλανήτες στην  24η , 25η , 26η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: Θα έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών, εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό και εάν έχετε δική σας επιχείρηση, θα έχετε πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα. Προσδιορίζετε νέους στόχους και προσεγγίζετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Επηρεάζεται το 6ο πενθήμερο Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην  26η , 27η , 28η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου 2023, o Άρης στον Ζυγό κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς: Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και αναποδιές στον χώρο της εργασίας σας. Καλό είναι να δώσετε σημασία σε τυχόν αδιαθεσία που μπορεί να αισθανθείτε. Με τον σύντροφο θα υπάρξουν διαφωνίες για οικονομικά θέματα. Γενικά υπάρχει τάση αποξένωσης και στέρησης συναισθημάτων και “στενής’ επαφής. 

Επηρεάζεται το 1ο πενθήμερο (Παρθένου και Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στη 1η ,2 η ,3 η  μοίρα των ζωδίων αυτών και το 4ο πενθήμερο Κριού και Ζυγού  και όσοι έχουν πλανήτες στην  15η , 16 η , 17 η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον  ανάδρομο Δία στον Ταύρο:  Θα έχετε την τάση υπεραισιοδοξίας και μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος κινήσεις. Έχετε την τάση να αναλάβετε ευθύνες που ίσως να μη μπορέσετε να τις διεκπεραιώσετε. Υποθέσεις που εμπλέκουν άτομα από το εξωτερικό θα έχουν καθυστερήσεις. Αποφύγετε επίσης να κάνετε έξοδα σε αγορές που δεν χρειάζεστε πραγματικά. 

Επηρεάζεται το 6ο πενθήμερο Παρθένου και Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην 28η , 29 η , 30 η  μοίρα των ζωδίων αυτών και το 3ο πενθήμερο  Ταύρου και Σκορπιού και όσοι έχουν πλανήτες στην  13η , 14 η , 15 η  μοίρα των ζωδίων αυτών. Ο Ήλιος αφήνει το ζώδιο της Παρθένου και μπαίνει στον Ζυγό. Χρόνια πολλά σε όλους τους Ζυγούς. Σας ευχόμαστε να έχετε μία δημιουργική χρονιά!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό:  Ένα όμορφο ταξίδι, μία επαφή πιθανό ερωτική θα σας γαληνέψει την ψυχή. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με το χόμπι σας, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας. Να κάνετε ψώνια. Να περάσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Επηρεάζεται το  4ο πενθήμερο Κριού και Λέοντα και λιγότερο του Τοξότη, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην  17η , 18 η , 19 η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Κυριακή  24 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ερμής  στην Παρθένο κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω:  Θα έχετε την τάση να θέλετε να επιβάλετε τα δικά σας θέλω με επιμονή. Η συμπεριφορά αυτή θα φέρει αντιδράσεις και διαμάχες με τους συνεργάτες και συγγενικά άτομα. Θα είστε πιεστικοί στον σύντροφο και στα παιδιά σας. Οι αντιδράσεις τους θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα που θα είναι δύσκολο να διευθετήσετε.

Επηρεάζεται το 32ο πενθήμερο Παρθένου και Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην 11η , 12η , 13η  μοίρα των ζωδίων αυτών και το 6ο πενθήμερο Καρκίνου και Αιγόκερω  και όσοι έχουν πλανήτες στην  26η , 27η , 28η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ο Άρης  στον Ζυγό κάνει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό:   Λόγια “πικρά” και πράξεις γεμάτο ένταση θα φέρουν ρήξη με άτομα συγγενικά, τον/την σύζυγο και τους συνεργάτες σας. Τα λόγια θα αφήσουν “ανεξίτηλες πληγές”. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και αντιδράσετε με αρνητικό τρόπο. Οι προστριβές και ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά.

Επηρεάζεται το 4ο πενθήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην 17η , 18η , 19η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη