Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις του Ιουνίου (05-11/06)

Επιδιώξεις και απαιτήσεις.

Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα των Λέοντα/Υδροχόου. Μια όψη απαιτητική, η οποία μπορεί να δώσει το συναίσθημα της διεκδίκησης και αυτό φαινομενικά βοηθά στις επαγγελματικές και τις οικονομικές  επιδιώξεις. Αλλά παράλληλα είναι και μια δύσκολη όψη, η οποία μας φέρνει μπροστά σε μοιραία επαγγελματικά γεγονότα και καταστάσεις. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες αλλά και στα παιχνίδια κυριαρχίας, όπου κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να βάλετε τον εαυτό  σας.

Στις 9 του μήνα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, από την 27η μοίρα των  Ταύρων/Ιχθύων, εξάπτει την φαντασία, δίνει νέες ιδέες και έμπνευση και μια εκ βαθέων κατανόηση των καταστάσεων που υπάρχουν γύρω μας. Είναι μια βοηθητική όψη, όχι μόνο για καλλιτέχνες, αλλά και όσους ασχολούνται με τις φαρμακοβιομηχανίες, τα χημικά, τη θάλασσα. Παρ’ όλη την θετικότητα, θα πρέπει να προσέξουμε να μην ωραιοποιήσουμε κάποιες καταστάσεις.

Στις 11 του μήνα, ο Πλούτωνας Rx (ανάδρομος), μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των  Διδύμων. Αν και είναι πιθανό να υπάρξει οικονομική αναστάτωση, ένας Ερμής σε κυβέρνηση, θα μας κάνει να σκεφτούμε πιο ρεαλιστικά, και να λειτουργήσουμε καλύτερα. Ιδέες  και σκέψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη αστραπιαία σχεδόν. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με Ερμαϊκά επαγγέλματα. Συγγραφείς, ρήτορες, δημοσιογράφοι αλλά και πολύ περισσότεροι κλάδοι, όπως και οι επικοινωνίες.

Το τελείωμα της εβδομάδας, μας βρίσκει με το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία από τα ζώδια των Λέοντα/Ταύρου στην 5η μοίρα. Χρειάζεται προσοχή κυρίως στην συμπεριφορά όσων επηρεάζονται, μιας και η έπαρση αρχικά δεν βοηθά στις σχέσεις με συνεργάτες, αλλά επίσης, μπορεί να υπάρξει μια απώλεια εργασίας ή οικονομική, ή ακόμη και διενέξεις επαγγελματικές, οι οποίες είναι πιθανόν να σας οδηγήσουν σε νομικά θέματα.

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Επικρατεί ηρεμία για το δικό σας δεκαήμερο, αν και όσοι ασχολείστε με το χρηματιστήριο ή τα τυχερά παιχνίδια, νιώθετε την έκφραση  “με τρώει το χέρι μου”, να παίρνει σάρκα και οστά. Δείξτε εγκράτεια για τις ημέρες αυτές, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Προσοχή στις σπατάλες  ή έξοδα που υπολογίζατε.

Β’ δεκαήμερο: Είναι μια εβδομάδα ρουτίνας και δεν είναι κακό αυτό. Απλά δεν υπάρχουν  ιδιαίτερες εξελίξεις για το δεκαήμερό σας και μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας, εκεί που νομίζετε εσείς πως είναι καλύτερα. Μάλλον είστε από τους τυχερούς των ημερών, αφού μπορείτε να επιλέξετε το τι θα κάνετε.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές ιδέες για οικονομική άνοδο, ίσως έχετε τις ημέρες αυτές, τις οποίες όμως θα πρέπει να εξετάσετε καλά, πριν προχωρήσετε στην πραγματοποίησή τους. Στον εργασιακό σας χώρο, όλα είναι καλά και η καθημερινότητά σας δεν διαταράσσεται.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Θα έχετε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Και τι σημαίνει αυτό; Ένα μικρό  οικονομικό δώρο των ανωτέρων σας, ως αναγνώριση της δουλειάς σας, μια θετική εξέλιξη μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, μια προαγωγή. Σίγουρα κάτι θετικό και ευχάριστο. Προσέξτε προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί “καλοθελητές” υπάρχουν πάντοτε, μην σας ανακατέψουν μέσα σε διενέξεις που μάλιστα δεν σας αφορούν!

Β’ δεκαήμερο: Για μια φορά, έχετε ηρεμία. Κι αυτό είναι κάτι που το  χρειάζεστε! Είστε ήρεμοι και  μπορείτε να απολαύσετε την εβδομάδα σας, είτε βρίσκεται στον επαγγελματικό σας χώρο είτε όχι. Δώστε λίγη προσοχή στις σπατάλες, αν και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Γ’ δεκαήμερο:  Είστε πραγματικά από τα δεκαήμερα, που θα έχετε ξαφνικές ιδέες και ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Αρκετοί Ταύροι του δικού σας δεκαημέρου, θα έχετε αναπτυξιακές ή επεκτατικές ιδέες που θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Θα υπάρξουν κάποια έξοδα, γι’ αυτό φροντίστε νωρίτερα τις κινήσεις σας.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή κυλά ιδιαίτερα ήρεμα για εσάς έως βαρετά. Πριν φύγει όμως, θα σας αφήσει μια γλυκιά γεύση, αφού ευνοείστε οικονομικά και μάλιστα ίσως κάποιοι από εσάς, κάνετε και νέες συμφέρουσες συμφωνίες ή λάβετε πρόταση πρόσληψης από κάποια εταιρεία. 

Β’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι για όλα! Κυριολεκτικά! Νιώθετε την ενέργεια να σας κατακλύζει και κάνετε βήματα με σθένος για να προχωρήσετε και να φτάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσοχή σε όσους συνεργάζεστε με συγγενικά σας πρόσωπα για παρεξηγήσεις ή οικονομικές ατασθαλίες. Είναι μια καλή εβδομάδα σε γενικές γραμμές.

Γ’ δεκαήμερο: Αφεθείτε  στη ροή των γεγονότων ή επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε. Έχετε μία εβδομάδα, η οποία είναι διφορούμενη για τα  οικονομικά σας. Αφ’ ενός σας δίνονται ευκαιρίες για ανάπτυξη  αφ’ ετέρου προκύπτουν  έξοδα, τα οποία δεν μπορείτε να αποφύγετε. Η εγκράτεια και ο σωστός χειρισμός είναι τα εργαλεία  που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Μια ήρεμη εβδομάδα για εσάς, χωρίς ιδιαίτερα δρώμενα.  Στις 9 του μήνα που η Σελήνη μπαίνει στους φιλικούς σας Ιχθύες,  σας κάνει διορατικούς και αποφεύγετε κακοτοπιές και λάθη. Διαφυλάσσετε τις καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας και οι μέρες κυλούν καλά.

Β’ δεκαήμερο: Ομοίως και για το δικό σας δεκαήμερο, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα θετικά ή αρνητικά γεγονότα. Όσοι είστε στους εργασιακούς σας χώρους και όχι διακοπές, θα έχετε μια εβδομάδα με ηρεμία, στην οποία θα κάνετε πολύ καλά την δουλειά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Προσέξτε τα παιχνίδια κυριαρχίας και επιβολής. Ενώ η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερό σας, λίγο πριν μπει στο ζώδιο του Λέοντα και σας δίνει τα καλά της, εσείς με κάποιο τρόπο ψάχνετε πως να επιβληθείτε στους άλλους ή να περάσετε τις δικές σας ιδέες. Δείξτε εγκράτεια. Θα καταλάβουν  τους στόχους και τα σχέδιά σας, αν τους μιλήσετε όμορφα,  χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Προσοχή σε έξοδα και σπατάλες που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, στην αρχή της εβδομάδας, δεν έχετε παρά να περιμένετε  αύξηση του οικονομικού σας και να βάλετε όλη τη δυναμική σας για να γίνετε το επίκεντρο στον  εργασιακό σας χώρο. Παρόλα αυτά, θα ήταν καλά να προσέξετε κάποιες παρεξηγήσεις, κυρίως με γυναίκες συναδέλφους σας και κουτσομπολιά, τα οποία μπορεί να σας μπλέξουν σε παρεξηγήσεις. 

Β’ δεκαήμερο: Είστε κι εσείς από τα δεκαήμερα που έχουν ταλαιπωρηθεί οικονομικά, κι όχι μόνο. Αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει ηρεμία και την επιλογή, του να κινηθείτε όπως εσείς νομίζετε. Θα ήταν καλύτερα να απολαύσετε  τις ημέρες με όποιον τρόπο μπορείτε!

Γ’ δεκαήμερο: Δεν είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εσάς και ειδικά προς το τέλος της, με την Σελήνη να μπαίνει  στον φιλικό σας Κριό, θα νιώσετε ορμητικοί ως προς τα επαγγελματικά σας και με ισχυρή θέληση να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα είστε αρκετά φιλόδοξοι κι αυτό είναι καλό, αρκεί να ελέγξετε  την παρόρμηση που θα νιώθετε. Η πειθαρχία, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται, πολλές φορές είναι ο καλύτερος και συντομότερος δρόμος για την επιτυχία.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Θα είστε χαλαροί και θα μπορείτε να χαρείτε τις ημέρες που διανύουμε. Δείξτε λίγη προσοχή κυρίως σε σπατάλες που μπορεί να κάνετε για ανάπτυξη των κοινωνικών ή φιλικών σας σχέσεων. Επαγγελματικά είστε ήρεμοι και φέρνετε σε πέρας τις ευθύνες σας.

Β’ δεκαήμερο: Με τον κυβερνήτη σας Ερμή στον φιλικό σας Ταύρο να σας τριγωνίζει, γίνεστε περισσότερο πρακτικοί και σκέπτεστε διπλά τις κινήσεις σας. Πολύ πιθανό  κάποιοι, να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα επεκτείνουν την εργασία σας ή ακόμη και να αναλάβετε μια θέση εκτός συνόρων. Ξαφνικές προτάσεις σας περιμένουν και οι αποφάσεις, σας ανήκουν.

Γ’ δεκαήμερο: Χαρείτε τις καλές και ξέγνοιαστες μέρες που έχετε μπροστά σας και επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους με καθαρό μυαλό. Κάποια οικονομικά έξοδα που μπορεί να έχετε αφορούν το σπίτι ή μέλη της οικογένειά σας. 

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Αφεθείτε στην ηρεμία των ημερών. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σας εξαγωνίζει, θα έχετε ευκαιρίες να επιτύχετε αρκετά από αυτά που θέλετε, αλλά και να προβληθείτε στον τομέα σας. Προσοχή σε σπατάλες οικιακές αλλά και επιβλητικές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν διενέξεις.

Β’ δεκαήμερο: Με την Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο, θα έχετε χιλιάδες ιδέες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να ωφεληθείτε γενικότερα, από τις επαγγελματικές σας καταστάσεις. Αυξάνεται η κοινωνικότητά σας και οι νέες γνωριμίες που κάνετε, ίσως φανούν χρήσιμες για το εργασιακό σας μέλλον.

Γ’ δεκαήμερο: Μια εβδομάδα λιτή, χωρίς ιδιαίτερες συνθήκες. Αν έχετε συνεργάτες, διατηρούνται οι καλές σας σχέσεις και η δουλειά σας αποβαίνει πραγματικά ωφέλιμη. Κάποια οικογενειακά έξοδα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, γι’ αυτό, φροντίστε να έχετε εγκράτεια ή να έχετε αποταμιεύσει κάποια χρήματα, αν αυτό είναι δυνατόν.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Προσοχή στα έξοδα τις ημέρες αυτές και στις σχέσεις σας με συνεργάτες που πιθανόν έχετε. Ίσως δεν συμφωνείτε σε όλα, αλλά μπορείτε να βρείτε λύσεις. Θα θελήσετε να κυριαρχήσετε επάνω στους άλλους. Μετρήστε τις κινήσεις σας, δεν είναι όλοι δεκτικοί στα σχέδια σας. Σπατάλες κι έξοδα ίσως υπάρξουν σε κοντινά ή και πιο μακρινά ταξίδια.

Β’ δεκαήμερο: Με την Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε πως θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Αν έχετε σκοπό να επενδύσετε στο χρηματιστήριο ή σε τυχερά παιχνίδια, θα ήταν καλό να μελετήσετε τις κινήσεις σας αρκετά. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες σπατάλες από τη μεριά σας τις οποίες λίγο αργότερα μπορεί να μετανιώσετε.

Γ’ δεκαήμερο: Ενώ δεν υπάρχει κάτι που να σας επηρεάζει ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, οι ξαφνικές ιδέες συναδέλφων σας, ίσως να μην σας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους. Προσπαθήστε ήρεμα να τους εξηγήσετε τι βλέπετε ως αδύναμο σημείο στα σχέδιά τους ή στις ιδέες τους, χωρίς να επέλθει παρεξήγηση.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Επικεντρώνεστε στα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε την εβδομάδα αυτή. Κάποιοι ευνοείστε και από κληρονομιές ή χρήματα τρίτων, ενώ κάποιοι άλλοι θέλετε φτιάχνετε μια καθημερινότητα περισσότερο πρακτική, η οποία λειτουργεί υπέρ της αύξησης των εσόδων σας. Τα οικονομικά σας θα είναι λίγο ρευστά, αλλά όχι άσχημα. Μην αφεθείτε σε αφέλειες που μπορεί να σας φέρουν χρηματικές απώλειες.

Β’ δεκαήμερο:  Περνάτε μία εβδομάδα κυριολεκτικά επίπεδη, θα λέγαμε. Δεν υπάρχουν γεγονότα που να σας χαροποιήσουν ή να σας λυπήσουν. Είναι καλύτερα να δώσετε την ενέργειά σας εκεί που εσείς νομίζετε και να απολαύσετε τις ημέρες σας. 

Γ’ δεκαήμερο: Θα νιώσετε έναν εκνευρισμό τις ημέρες αυτές και πολύ πιθανόν και μια μικρή απογοήτευση.  Ίσως μια αστάθεια καταστάσεων στην καθημερινότητά σας, σας χαλά την διάθεση. Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις που έχουν άλλη χροιά, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ψεύδεστε στον εαυτό σας. Δείτε την  πραγματικότητα και αφήστε την όμορφη και παιδική αφέλεια που σας διακατέχει στην άκρη.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Με την Σελήνη στο ζώδιό σας, θα δυσκολευτείτε να εκφραστείτε στα εργασιακά σας θέματα και  κάποιοι δεν θα σας καταλαβαίνουν. Παρόλα αυτά όμως, να περιμένετε κάποιες επιτυχίες και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Είναι καλή εποχή για να διαπραγματευτείτε τα θέλω σας με ανωτέρους σας. Δώρα ίσως σε μορφή χρημάτων αλλά και ευχάριστες επαγγελματικές συναντήσεις είναι στο μενού των ημερών.

Β’ δεκαήμερο: Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται καλά, προσέξτε μόνο λίγο τη σχέση με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας είναι καλύτερα να είστε σώφρονες και να κινηθείτε περισσότερο φειδωλά τις ημέρες αυτές. Κατά τ’ άλλα θα έχετε μια εβδομάδα σχετικά ήρεμη και χωρίς κάτι να σας ταράξει.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές καταστάσεις, ευχάριστες κυρίως, θα έχετε  τις ημέρες αυτές. Πολλοί από εσάς θα μιλήσετε για νέες συνεργασίες και προτάσεις που θα σας γίνουν, δίνοντάς την ευκαιρία για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον. Προσοχή στο φανατισμό που φαίνεται να σας βγαίνει και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Οι καταστάσεις σας ευνοούν αρκετά, εκμεταλλευτείτε το καλό χρονικό διάστημα.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Σας διακατέχει φανατισμός, κυρίως για να μπορέσετε να περάσετε τα θέλω σας. Προσπαθήστε να το ελέγξετε γιατί μπορεί να βρεθείτε κυριολεκτικά σε δύσκολες συνθήκες με συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας επίσης χρήζουν προσοχής, λόγω σπατάλης αλλά και εξόδων που δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Β’ δεκαήμερο: Προσοχή σε διαφωνίες και διενέξεις με συναδέλφους σας, κυρίως αν είναι γυναίκες. Μυστικά, παραφράσεις ή λόγια που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, μπορεί να σας καταστήσουν υπεύθυνους και να βρεθείτε εν μέσω παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Θα λάβετε μια οικονομική βοήθεια τις ημέρες αυτές, κυρίως από στενούς συγγενείς σας.

Γ’ δεκαήμερο: Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα  οικονομικά σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας αλλά και τα αδέλφια σας, αν η σχέση αυτή είναι εκτός από βιολογική και επαγγελματική. Νευρικότητα, θυμός αλλά και διάθεση να τα παρατήσετε, ίσως νιώσετε τις ημέρες που διανύουμε. Είναι καλύτερα να μην φερθείτε εγωιστικά και να προσπαθήσετε να δείξετε εγκράτεια. Σας περιμένουν καλύτερες μέρες.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Γρήγορες εναλλαγές καταστάσεων θα έχετε την εβδομάδα αυτή. Από τη μία, θα δεχτείτε πραγματικά τα συγχαρητήρια (έστω και σαν οικονομικό δώρο), των συναδέλφων και ανωτέρων σας, σαν αναγνώριση της δουλειάς σας. Από την άλλη, μία παρεξήγηση ή κάτι που θα μάθετε,  θα σας συγχίσει και θα νιώσετε πως θέλετε να αποξενωθείτε, να αποτραβηχτείτε από τους άλλους. Η αλήθεια είναι, πως είστε περισσότερο δυνατοί από όσο νομίζετε και έτοιμοι να διαχειριστείτε καταστάσεις αμφιβόλου προέλευσης και λόγων.

Β’ δεκαήμερο: Κάποιο μυστικό, κάτι που δεν σας έχουν πει, έρχεται στην επιφάνεια και σας απογοητεύει. Ίσως να μην είναι τόσο για τη φύση αυτού που μαθαίνετε, όσο γιατί σας το έκρυψαν. Προσέξτε το  επικοινωνιακό σας κομμάτι και μην πράξετε συμφωνίες κι εσείς οι ίδιοι που δεν έχουν διαύγεια.  Κρατηθείτε μακριά από τυχερά παιχνίδια. 

Γ’ δεκαήμερο: Έμπνευση, φανατισμός, μεγαλοποίηση  καταστάσεων, ωραιοποίηση ανθρώπων. Είναι μια  εβδομάδα που αν έχετε την διάθεση να προσέξετε και δεν αφεθείτε σε ονειροπόλημα, σας ευνοεί, δίνοντας σας ιδέες για το πως να προχωρήσετε. Πολλοί θα μεγαλουργήσετε, κυρίως αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ξαφνικές ιδέες αλλά και μετακινήσεις ή συνδιαλλαγές είναι πολύ πιθανές.  

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη