Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες oικονομικές προβλέψεις (28/08-03/09)

Ψυχρότητα – συναίσθημα – δυναμισμός.

Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν  τις ημέρες που διανύουμε. Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου νιώθουμε φιλόδοξοι, παρόλο που είμαστε εγκρατείς στον τρόπο έκφρασης με τους γύρω μας. Ενώ το ίδιο απόγευμα και μέχρι τις 30 του μήνα περνά στο ζώδιο του  Υδροχόου. Έως τότε, λοιπόν, οι επαγγελματικές μας λειτουργίες έχουν μία ψυχρότητα. Αντιμετωπίζουμε τους άλλους με λιγότερο συναισθηματισμό και με απόλυτο ρεαλισμό. Δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αφορά αποκλειστικά επαγγελματικές σχέσεις.

Στις 30 του μήνα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου εδώ η οπτική και η αντίληψή μας αλλάζει. Στις θετικές όψεις της Σελήνης, όπως το εξάγωνο με τον Δία στις 31 Αυγούστου, αλλά και με τον Ουρανό την 1η του Σεπτέμβρη, αποκτούμε έμπνευση και μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα! Αλλά στις δύσκολες όψεις της γινόμαστε ασυνείδητα περίπλοκοι και η εξαπάτηση έρχεται εύκολα, αφού πιστεύουμε σε ανθρώπους και καταστάσεις παραπλανητικές.

 Την 1η Σεπτέμβρη το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Δυναμισμός και ένταση μας ωθεί να κατακτήσουμε τους στόχους μας, όμως εδώ οι όψεις της θέλουν προσοχή. Θα υπάρξουν αψιμαχίες με συναδέλφους μας. Λόγω του δυναμισμού που νιώθουμε, θέλουμε να  επιβάλουμε τις ιδέες μας κι αυτό θα προκαλέσει κάποια θέματα.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη σας. Ας δούμε πως θα είναι  η εβδομάδα αυτή, ξεχωριστά για κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο.

Κριός

 Α’ δεκαήμερο: Θα  είστε ενοχλημένοι, έτοιμοι για καβγά, με επαναστατική συμπεριφορά προς τους συνεταίρους σας, αν υπάρχουν, ή γενικότερα τους συνεργάτες σας! Πολύ πιθανόν η αιτία των εριστικών καταστάσεων να είναι τα οικονομικά. Αυτό το κλίμα θα κυριαρχήσει προς το τέλος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σας παραμένουν ως έχουν.

 Β’ δεκαήμερο: Είστε το τυχερό δεκαήμερο του ζωδίου σας για την εβδομάδα αυτή! Γίνεστε πόλος έλξης των συναδέλφων σας και πιο κοινωνικοί, μιας και λαμβάνετε προσκλήσεις για επαγγελματικές συνευρέσεις. Με κάποιο τρόπο, έχετε μια πολύ καλή αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά και τι εσείς μπορείτε να κάνετε! Οικονομικά είτε θα λάβετε κάποια βοήθεια ή μια αύξηση που περιμένατε.  Δε θα λείψουν όμως τα έξοδα, γι’ αυτό κάντε έλεγχο στα έσοδά σας.

 Γ’ δεκαήμερο: Κάποιες διαφωνίες θα υπάρξουν σίγουρα για εσάς στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οι οποίες όμως στο τέλος των ημερών αυτών θα έχουν εξομαλυνθεί και οι σχέσεις θα έχουν αποκατασταθεί. Μάλιστα με κάποια γυναικεία πρόσωπα μπορεί να οικοδομηθούν και σχέσεις μακροπρόθεσμες και βοηθητικές για τα επαγγελματικά σας. Ξαφνικές ιδέες, ίσως λίγο ασυνήθιστες ή εκκεντρικές, θα έχετε για την αύξηση των οικονομικών σας.

Ταύρος

 Α’ δεκαήμερο: Εσείς οι Ταύροι του Α’ δεκαημέρου, είστε οι πλέον ήσυχοι και ήρεμοι για την εβδομάδα που διανύουμε. Κάντε τα σχέδιά σας τώρα που  έχετε τη χρονική άνεση. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

 Β’ δεκαήμερο: Ξεκινάτε με κάποιες παρεξηγήσεις, κυρίως με ανωτέρους σας, διότι κάτι έρχεται στην επιφάνεια, το οποίο δεν περιμένατε ή ο τρόπος που συνεργάζεστε με τους άλλους, εμπεριέχει κάποια αρνητικά κομμάτια. Όμως έως τις 31 του μήνα όλα θα έχουν αποκατασταθεί, θα είστε περισσότερο ανοιχτοί εσείς οι ίδιοι στο να συνάψετε και να καλλιεργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Οικονομικά είστε στα ίδια επίπεδα.

 Γ’ δεκαήμερο: Θα έχετε μια επαναστατική συμπεριφορά, όχι όμως τόσο αρνητική. Προσέξτε το πείσμα που σας διακατέχει αρκετές φορές. Δεν είναι κακό πάντοτε και μπορεί να λειτουργήσει άκρως εποικοδομητικά για να σας  πάει μπροστά στα επαγγελματικά σας! Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε, αφού μπορεί να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που είχατε υπολογίσει για την εβδομάδα σας.

Δίδυμοι

 Α’ δεκαήμερο: Νιώθετε ότι θέλετε να μπείτε δυναμικά στην επαγγελματική αρένα και με τον Άρη να εισέρχεται στον φιλικό σας Ζυγό, έχετε μεγαλύτερη διάθεση να αναπτύξετε φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Γίνεστε περισσότερο συνεργατικοί και αυτό σας βοηθά ιδιαίτερα. Οικονομικά είστε πιο μαζεμένοι, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό!

 Β’ δεκαήμερο: Μπορεί να έχετε κάποιες συναδελφικές προστριβές, αλλά δεν είναι κάτι έντονο. Πρόκειται για καθημερινές διαφωνίες, για τις οποίες θα βρείτε εύκολα λύση. Τα οικονομικά σας είναι σε τάξη, αλλά ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα.

 Γ’ δεκαήμερο: Δεν είναι άσχημα τα πράγματα για εσάς αυτές τις μέρες. Οικονομικά θα έχετε σκαμπανεβάσματα και ίσως θα πρέπει να προσέξετε συμφωνίες που μπορεί να κάνετε, αφού δε θα είναι όλα ξεκάθαρα.

Καρκίνος

 Α’ δεκαήμερο: Προς το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσετε  πιο εποικοδομητικά, αφού θα νιώθετε μεγαλύτερη έμπνευση και θα μπορέσετε  να δώσετε και ιδέες στους συναδέλφους σας. Οικονομικά δεν υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

 Β’ δεκαήμερο: Έχετε μια καλή εβδομάδα ως προς την εργασιακή σας καθημερινότητα. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή, αφού οι κοινωνικές/επαγγελματικές προσκλήσεις, αλλά και η διευθέτηση κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

 Γ’ δεκαήμερο: Προς το τέλος των ημερών γίνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί. Δεν υπάρχουν όμως καταστάσεις που να σας απασχολήσουν αρνητικά. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, μάλιστα μπορεί να υπάρξει κάποιος τρόπος να τα αυξήσετε.

Λέων

 Α’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα περισσότερο θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας δρώμενα παρά με τα υπόλοιπα. Εξάλλου δεν υπάρχει κάτι  ιδιαίτερο, που να ταράξει την καθημερινότητά σας. Η αλήθεια είναι, πως πρέπει να κάνετε κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς ή μπορεί να σας ζητηθούν χρήματα για  συγκεκριμένα πράγματα. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας.

 Β’ δεκαήμερο: Για εσάς τους Λέοντες του Β’ δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινά με αντιπαραθέσεις. Εάν έχετε συνεταίρους θα  είναι περισσότερο έντονο το κλίμα, αλλά ευτυχώς χωρίς διάρκεια. Καταλήγετε όμως να συζητάτε για επαγγελματικές επεκτάσεις! Κάποιοι μπορεί να δεχθείτε ή να αποτανθείτε εσείς για κάποια θέση στο εξωτερικό με καλές προοπτικές.  Τα οικονομικά σας βρίσκονται στα ίδια, αν και κάποια έξοδα ίσως προκύψουν.

 Γ’ δεκαήμερο: Με τις καταστάσεις να βαίνουν ομαλά στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν υπάρχει κάτι να σας αποσυντονίσει. Τα οικονομικά σας φαίνονται θετικά και ίσως επιτύχετε και κάποιες συμφέρουσες  συμφωνίες, τις οποίες θέλατε εδώ και καιρό! Επαγγελματικά ταξίδια ίσως κοστίσουν περισσότερο, απ’ ότι υπολογίζατε.

Παρθένος

 Α’ δεκαήμερο: Δυσκολίες με τους συνεργάτες σας θα υπάρξουν την εβδομάδα αυτή. Νιώθετε αναστολές και η συμπεριφορά σας είναι αρκετά τυπική. Η  αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιοι  περιορισμοί στην καθημερινότητά σας και αυτό σας χαλάει τη διάθεση. Ίσως χρειαστεί να καλύψετε κάποια κενά  συναδέλφων, που θα πρέπει να απουσιάσουν. Οικονομικά ίσως επιβραβευτείτε για κάτι. Όσοι έχετε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις με  συνεταίρους, μιλήστε μαζί τους κι εξετάστε καλά κάθε οικονομική κίνηση.

 Β’ δεκαήμερο: Κάποιος εκνευρισμός με τους συναδέλφους σας, σας χαλάει τη διάθεση και θα προτιμούσατε να είστε εκτός εργασιακού χώρου. Παρόλα αυτά θα έχετε συναντήσεις και μάλιστα θετικές, με συναδέλφους σας και ίσως εκεί ξεκαθαριστούν και παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν.

 Γ’ δεκαήμερο: Έχετε μια καλή εβδομάδα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της. Ευνοείστε για συνεργασίες και κάποιοι από εσάς θα κάνετε αρκετά εποικοδομητικές συζητήσεις ως προς τη θέση, αλλά και τα οικονομικά σας.  Κάποιοι από εσάς μάλιστα, αν περιμένετε κάποια καλά νέα, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να χαρείτε ιδιαίτερα! Προκύπτουν κάποια ξαφνικά επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία είναι θετικά! Προσοχή στις σπατάλες.

Ζυγός

 Α’ δεκαήμερο: Ξεκινάτε θετικά την εβδομάδα  σας, έχοντας καλές σχέσεις και μάλιστα κάποια οικονομική εύνοια. Στο πέρασμα των ημερών θα αντιμετωπίσετε κάποιες  προκλήσεις με τους συνεργάτες σας σε σχέση με τον οικονομικό σας τομέα. Οικονομικά έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες, ίσως μια αύξηση που ζητήσατε να μη γίνει δεκτή. Θα δείτε τα καθημερινά σας έξοδα να ανεβαίνουν, πράγμα το οποίο σας επιβαρύνει.  Μην ανησυχείτε, θα το ξεπεράσετε!

 Β’ δεκαήμερο: Εσείς έχετε μια καλή εβδομάδα και τίποτα δε σας βγάζει εκτός από τους συνηθισμένους σας ρυθμούς. Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα, κυρίως από επαγγελματικές συνεστιάσεις. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να εξετάσετε περισσότερες ή διαφορετικές πηγές εσόδων.

 Γ’ δεκαήμερο: Ούτε για εσάς υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές ή καταστάσεις την εβδομάδα αυτή. Οικονομικά τα πράγματα δεν αλλάζουν, αν τυχόν θέλετε να συζητήσετε για κάποια  αύξηση μπορείτε να το κάνετε, χωρίς όμως να έχετε μεγάλες προσδοκίες.

Σκορπιός

 Α’ δεκαήμερο: Θα σας προσεγγίσουν για κάποιες κρυφές συμφωνίες ή θα  μάθετε πράγματα που ήταν στην αφάνεια μέχρι τώρα και προφανώς αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον. Τα οικονομικά σας δεν υπόκεινται σε αλλαγές.

 Β’ δεκαήμερο: Είστε ήρεμοι και έχετε μια μέτρια καθημερινότητα, όχι αρνητική, το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα. Τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να είναι αρκετά καλά, αν δεν υπήρχαν πολλά έξοδα σε σχέση με συνεταιρισμούς για κάποιους, αλλά και έξοδα τα οποία μπορεί να προέρχονται από μη καλά μελετημένες κινήσεις και πρέπει να καλυφθούν.

 Γ’ δεκαήμερο: Ούτε το δικό σας δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει «ευτράπελες» καταστάσεις για τις ημέρες αυτές. Προσέξτε κάποιες οικονομικές συμφωνίες, που μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς, όπως σας προτείνονται. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, όσοι είστε λάτρεις αυτών.

Τοξότης

 Α’ δεκαήμερο: Έχετε μια ήρεμη εβδομάδα, όπου στο τελείωμά της γίνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί με την έλευση της Σελήνης στον φιλικό σας Κριό. Περισσότερη  συνοχή τώρα λοιπόν στις κινήσεις σας και έντονη φιλοδοξία ίσως είναι ο συνδυασμός, που μπορεί να σας φέρει μπροστά σε κάτι θετικό. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, όμως κάποια έξοδα θα σας κάνουν να νιώσετε «ασθενή» την τσέπη  σας.

 Β’ δεκαήμερο: Δυναμική η καθημερινότητά σας την εβδομάδα αυτή. Προσέξτε όσοι σκέπτεστε να επεκταθείτε ή να συνεταιριστείτε. Ίσως υπάρξουν φραστικές υπερβολές, που θα φανούν ιδιαίτερα καλές και αυτό θα σας ενθουσιάσει πολύ! Στην πορεία όμως, ίσως βρεθείτε αγκαλιά με την απογοήτευση. “Ξεσκονίστε”  κυριολεκτικά, κάθε πιθανή συμφωνία, είτε πρόκειται για συνεταιρισμό, είτε για την ανάληψη μιας θέσης  εργασίας. Τα οικονομικά σας είναι στα ίδια επίπεδα.

 Γ’ δεκαήμερο: Δεν έχετε κάτι να σας αποσπά την προσοχή από τα επαγγελματικά σας δρώμενα. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, μάλιστα κάποιοι από εσάς ίσως βρείτε νέες πηγές αύξησης των εσόδων σας.

Αιγόκερως

 Α’ δεκαήμερο: Λειτουργείτε πολύ καλά και μπορείτε να βάλετε σε τάξη τους ρυθμούς σας. Το ίδιο συμβαίνει και με το επικοινωνιακό σας κομμάτι. Συνήθως είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και στον τρόπο, αλλά και με το ποιους θα έχετε καλή επικοινωνία. Τώρα ίσως πρέπει να αλλάξει αυτό και να είστε περισσότερο ανοιχτοί και πρόθυμοι. Τα οικονομικά σας  παραμένουν ως έχουν.

 Β’ δεκαήμερο:  Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα για εσάς την εβδομάδα αυτή. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή, μιας και δεν υπάρχει σταθερότητα και τα  έξοδα είναι πολλά και ιδιαίτερα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες δανείων ή όποιου άλλου είδους έχετε και αποφύγετε τα τυχερά  παιχνίδια, μιας και δεν ευνοείστε τις ημέρες αυτές.

 Γ’  δεκαήμερο: Με τη Σελήνη στο δικό σας δεκαήμερο, στην αρχή μάλιστα της εβδομάδας, γίνεστε περισσότερο αποστασιοποιήμενοι, αλλά κινείστε ρεαλιστικά και επιτυγχάνετε στους τομείς που θέλετε. Βέβαια κάποιοι από εσάς, αντιμετωπίζοντας ψυχρά ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας, μάλλον θα φέρετε κάποιες διασπάσεις ή πιθανές ρήξεις στις σχέσεις. Ούτως ή άλλως θα βιώσετε αλλαγές. Οικονομικά δεν αλλάζει κάτι.

Υδροχόος

 Α’ δεκαήμερο: Έχετε απόλυτη επίγνωση των “θέλω” σας και των στόχων σας!  Στην αρχή κιόλας της εβδομάδας, όσοι είστε έτοιμοι ή θέλετε να προβείτε σε  συζητήσεις για συνεργασίες, είναι μια πολύ καλή εποχή, για να τις κάνετε χωρίς δισταγμό. Ευνοείστε ιδιαίτερα επίσης, όσοι θέλετε να επεκτείνετε την υπάρχουσα εργασία σας, αλλά και όσοι σκέπτεστε μια εργασία στο εξωτερικό. Τα οικονομικά  σας καλό θα ήταν να τα προσέξετε, μιας και τα πολλά έξοδα δε θα λείψουν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες, μην τις αφήνετε να αιωρούνται.

Β’ δεκαήμερο: Δύσκολη η εβδομάδα αυτή για εσάς, κυρίως για όσους συνεταιρίζεστε, αλλά  και οι υπόλοιποι κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους σας θα υπάρξουν. Όσοι έχετε συνεταιριστικά τα οικονομικά, μπορεί να γίνουν πηγή διαφωνιών. Έξοδα και υπερβολές μπορεί να σας κάνουν να σπαταλήσετε, παραπάνω από όσα θα έπρεπε.

 Γ’ δεκαήμερο: Κάποιοι από εσάς του Γ’ δεκαημέρου θα θελήσετε να σπάσετε τα δεσμά με την εργασία σας ή να κάνετε ένα επαγγελματικό βήμα, μόνοι σας!  Προσπαθήστε να μη φανατιστείτε, με κάτι το οποίο δεν είστε σίγουροι και να μη λειτουργήσετε πεισματικά, γιατί αυτή τη φορά οι συνθήκες δεν ευνοούν. Κάποιες συζητήσεις για συμφωνίες δε θα λείψουν και ίσως είναι αρκετά καλές. Μπορείτε να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι, θα κερδίσετε περισσότερα, απ’ όσα πιστεύετε! Ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις θα προκύψουν, οπότε δείξτε εγκράτεια.

Ιχθύες

 Α’ δεκαήμερο: Έχετε μια δύσκολη εβδομάδα, κυρίως γύρω στις 30 με 31 του μήνα. Η αυτοπεποίθησή σας πέφτει αρκετά και νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι. Ίσως υπάρξουν διαφωνίες με ανωτέρους σας ή λόγια που σας χαλάνε τη διάθεση. Περιορίζετε τον εαυτό σας, αλλά να ξέρετε, πως οτιδήποτε σας απασχολεί τώρα, θα ξεπεραστεί σύντομα. Κάποιες σχέσεις σας θα δοκιμαστούν. Οικονομικά δεν αλλάζει κάτι.

 Β’ δεκαήμερο: Με εξαίρεση κάποιες μικρές διαφωνίες, που μπορεί να υπάρξουν στη μέση της εβδομάδας, οι μέρες σας είναι ιδιαίτερα καλές! Θα δεχτείτε βοήθεια, αλλά θα υπάρξει και μεγαλύτερη αποδοχή από τους συναδέλφους σας σε όλους τους τομείς! Δεν είστε λίγοι εσείς, που μπορεί να δεχτείτε κάποια υλική επιβράβευση. Η εβδομάδα επίσης είναι καλή, αν θέλετε να κάνετε συζητήσεις για αύξηση ή προαγωγή, αφού η συμπάθεια αλλά και η εκτίμηση των ανωτέρων σας είναι ξεκάθαρη! Οικονομικά τώρα έχετε τη δυνατότητα, να κλείσετε κάποια κενά. Προσπαθήστε όμως να μη δημιουργήσετε άλλα!

 Γ’ δεκαήμερο: Για εσάς τα γεγονότα εναλλάσσονται ανάμεσα σε θετικά και αρνητικά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι ότι τρέφετε αυταπάτες για κάποια πρόσωπα που συνεργάζεστε. Πρέπει να πατήσετε τα πόδια σας στη γη, αν δε θέλετε να απογοητευθείτε ή να αντιμετωπίσετε συνέπειες που δε θα σας αρέσουν. Κάποιοι εκνευρισμοί και διαφορές, για όσους έχετε συνεταίρους, θα υπάρξουν, ενώ κάποιοι ίσως αποφασίσετε να τελειώσετε συνεργασίες. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά υποστηρικτικά, όμως μην αφεθείτε τις ημέρες αυτές.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη