Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (27/11-03/12)

Τι να περιμένουμε.

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό, στα ζώδια Τοξότη/Κριού. Ομαδικότητα, σωστές αποφάσεις, θετικές νέες συνεργασίες, ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς του Γ’ δεκαημέρου, (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Την ίδια μέρα έχουμε την Πανσέληνο στην 4η μοίρα Τοξότη/Διδύμων. Δυσκολίες στις  σχέσεις, γκρεμίσματα συνεργασιών, ό,τι ήταν βοηθητικό πριν, τώρα δύσκολα βρίσκει γόνιμο  έδαφος. Δημιουργούνται εντάσεις οι οποίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμες. Πολύ έντονη επιρροή για τους μεταβλητούς  του Α’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες  και Ιχθύες).

Νωρίς το απόγευμα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στην 24η μοίρα Τοξότη/Ιχθύων, δίνει την αίσθηση  παρατεταμένων προβλημάτων, τα οποία μέσα από τον γενικό αναβρασμό δεν αφήνουν μέρος για ορθές  σκέψεις και αποφάσεις. Αναλήθειες, υπερβολές, αυταπάτες  αλλά και εξαπατήσεις στα ακούσματα αυτών των ημερών. Η επιρροή είναι έντονη για το Γ’ δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Στις 29 του μήνα η Αφροδίτη από την 24η μοίρα  του Ζυγού, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Βόρειο Δεσμό στην 24η του Κριού. Οι παρορμητικοί του Γ’ δεκαημέρου, «σπάνε» προσδοκίες αλλά και συνεργασίες. Βιασύνη και μη μεθοδικές κινήσεις οδηγούν σε ρήξεις  άρα και οικονομικό “στρίμωγμα”, για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

1 Δεκεμβρίου και ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω,  ενώ στις 2 του μήνα, σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, στην 1η μοίρα  Αιγόκερω/Ιχθύων. Βρίσκονται ευκαιρίες για να αντιμετωπιστούν  υπεύθυνα και σοβαρά οικονομικά ή και νομικά λάθη, ανάμεσα στα δρώμενα των τελευταίων ημερών και όχι μόνο. Λύσεις για νέες πηγές  εσόδων, με υπευθυνότητα και στοχοπροσήλωση.

Κλείνοντας την εβδομάδα αυτή, στις 3 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με  τον Πλούτωνα στην 28η μοίρα Ζυγού/Αιγόκερω. Μοιραίες οικονομικές κινήσεις μπορεί να φέρουν χρηματικές απώλειες και δυσαρέσκεια. Ο φανατισμός της  επιτυχίας και της ανόδου, αλλά και η ισχυρή  θέληση του να ξεπεράσουμε προβλήματα,  είναι βοηθητικά, αλλά με  μια τραχιά βάση, που μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω αρνητικές καταστάσεις στις ήδη υπάρχουσες. Επηρεάζεται κυρίως το 6ο  πενθήμερο των παρορμητικών, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Για το δικό σας δεκαήμερο δεν υπάρχει κάτι έντονο τις ημέρες αυτές, άρα έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων  και αποφάσεων στα  βήματά σας. Τα οικονομικά  σας δεν είναι άσχημα, όμως δεν ευνοούνται αιτήσεις δανείων. Φροντίστε  να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Β’ δεκαήμερο: Αυτή  η εβδομάδα είναι πολύ καλή, κυρίως προς το τέλος της,  για να κερδίσετε ίσως κάποια έξτρα χρήματα. Έμπνευση, δημιουργία, νέες ιδέες, θα έχετε έντονα, τα οποία σας βοηθούν ιδιαίτερα στη δουλειά σας. Ευνοούνται  τα τυχερά παιχνίδια και η αγορά μετοχών, αλλά μελετήστε καλά  οποιαδήποτε  κίνηση σας.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποιες κινήσεις στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε, εσείς που ενδιαφέρεστε για μια δουλειά στο εξωτερικό ή και για επέκταση στην δουλειά σας. Όμως, όσοι έχετε συνεργάτες ή εργάζεστε σε συνεταιρισμούς, θα έχετε κάποιες διαφωνίες τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε. Ξαφνικά  έξοδα μπορεί να σας έρθουν, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε εγκράτεια στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Δεν έχετε έντονα γεγονότα. Θα ξεκινήσετε όμως θετικά και θα προβληματιστείτε στο τέλος της εβδομάδας. Κάποιες μικρές διαφωνίες  με ανωτέρους  σας ή συναδέλφους σας, όμως όχι κάτι το οποίο  δεν είναι διαχειρίσιμο. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας, διότι δεν ευνοούνται  επενδύσεις ή νέα ανοίγματα τώρα. Εν αντιθέσει προς αυτά, μπορείτε να μπείτε στη διαδικασία να τακτοποιήσετε παρελθοντικές εκκρεμότητες.

Β’ δεκαήμερο: Για εσάς τους Ταύρους του Β’ δεκαήμερου, αυτή η εβδομάδα σας δίνει ηρεμία, την οποία και χρειάζεστε. Αμυδρές αναστατώσεις θα υπάρξουν για κάποιους, αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο να διαχειριστείτε. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Ξεκινάτε καλά, με όλη την αισιοδοξία και τη φιλοδοξία για επιτυχίες στα επαγγελματικά σας και μάλιστα ίσως κάποιοι, κάνετε κοντινά  ταξίδια. Συζητήσεις για συνεργασίες με προσφιλή σας άτομα και εξέταση συμβολαίων είναι κάποια από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Κάποιες καταστάσεις μέσα από οικογένεια, δημιουργούν αντίξοες συνθήκες στο τέλος της εβδομάδας για την εργασία σας. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας  επηρεάζει άμεσα, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε  τις έντονες διαμάχες με συνεργάτες σας, διότι μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Το ίδιο ισχύει αν τυχόν συνεργάζεστε με τον σύντροφό σας. Προσέξτε τα λόγια και τις κινήσεις σας. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Κάποια θετική αλλαγή ίσως έχετε τις  ημέρες αυτές, όσον αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αν είχατε αιτηθεί σ’ έναν μεγάλο οργανισμό ή για υποστήριξη σε κάποιο σωματείο, τώρα είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια θετική απάντηση. Επίσης κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις καλυτερεύουν, μιας και γίνονται κινήσεις συμφιλίωσης. Τα οικονομικά σας παραμένουν ως έχουν.

Γ’ δεκαήμερο: Αν περιμένετε απάντηση για θέση εργασίας σε κάποιο σωματείο ή οργανισμό, τώρα θα μπορέσετε να την πάρετε ή ό,τι άλλο  έχετε αιτηθεί. Το πρόβλημα της  εβδομάδας για εσάς, είναι η μεγάλη προσοχή  που πρέπει να δώσετε σε συνεργάτες σας, αλλά και στους ανωτέρους σας, ως προς το τι θα ειπωθεί. Είναι πολύ πιθανό, να ακούσετε ανακρίβειες ή υπερβολές, οι όποιες θα έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα. Κοινώς, κρατήστε μικρό καλάθι! Στα  οικονομικά σας δεν υπάρχουν θετικές ή αρνητικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Επιτυχημένες προσπάθειες τις ημέρες αυτές θα έχετε όσοι θέλετε μέσω της κοινωνικοποίησης να κάνετε επαγγελματικές επεκτάσεις! Αυτό μπορεί να αφορά μια δουλειά εκτός συνόρων ή κάπου μακριά. Αλλά και για τους υπόλοιπους, νέες γνωριμίες ή καλυτέρευση σχέσεων σας βοηθά ιδιαίτερα για τα  επαγγελματικά σας βήματα. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που δείχνετε, γίνεται αισθητή και είναι υπέρ σας. Καμία αλλαγή για τα οικονομικά σας προς το παρόν.

Β’ δεκαήμερο: Κάποια γεγονότα θα έχετε την εβδομάδα αυτή, κυρίως με ανωτέρους σας ή γενικότερα ανθρώπους στην δουλειά σας, οι οποίοι βρίσκονται σε καίριες θέσεις. Όμως δεν είναι ένα “αγεφύρωτο χάσμα”. Επίσης διαχωρίστε τα οικογενειακά σας από τα επαγγελματικά σας, διότι μπορεί και λόγω αυτού να έχετε προστριβές. Υπάρχει πιθανότητα για αρκετά έξοδα, ίσως λόγω  μιας επαγγελματικής επέκτασης. Κάντε καλούς υπολογισμούς αν δεν θέλετε να υπάρξουν χρηματικές απώλειες.

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στις συνεργασίες σας, σε συμβόλαια που πρέπει να υπογράψετε, γενικότερα σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ως προς συμφωνίες και τα τυπικά αυτών. Εξετάστε οτιδήποτε πολύ καλά πριν  βάλετε την υπογραφή σας. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Για εσάς που θέλετε να  συνάψετε συνεργασίες ή να επεκτείνετε την δουλειά σας,  η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Καλές επιλογές και σωστά βήματα σας βοηθούν πολύ! Ειδικά στο ξεκίνημα των ημερών αυτών. Μια επαγγελματική θέση στο εξωτερικό ή κάπου μακριά, μπορεί να γίνει ο στόχος σας. Για όσους εργάζεστε ήδη, προς το τέλος της εβδομάδας, μικρές διαφορές  με ανωτέρους σας θα σας προβληματίσουν. Σοβαρότητα και υπεύθυνες κινήσεις για τα οικονομικά σας. Αποφύγετε επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια.

Β’ δεκαήμερο: Αν  έχετε κάνει λανθασμένες κινήσεις ή επιλογές, όσον αφορά επαγγελματικές επεκτάσεις και ανοίγματα, τώρα είναι ένα διάστημα, στο οποίο μπορείτε να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις. Ανάκαμψη  σχέσεων, μέσω της δημιουργικότητας και των ιδεών, της προσωπικής σας εργασίας. Η εκτός συνόρων εργασία δεν είναι άπιαστο όνειρο. Δεν υπάρχουν αλλαγές στα οικονομικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Εάν στο μυαλό σας έχετε  επεκτάσεις και νέες συνεργασίες, σας περιμένουν πολύ  θετικές  εξελίξεις. Θα προσέξετε προς το τέλος της εβδομάδας, διότι κάποιοι μπορεί να έχετε ξαφνικές διαφωνίες με ανωτέρους σας. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και τις αγορές  μετοχών, όπως και κάθε είδους επένδυση, θα έχετε απώλειες. Μην κάνετε αιτήσεις δανείων και γενικότερα φροντίστε θέματα  που υπάρχουν από κληρονομιές ή τρίτα πρόσωπα.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Η πανσέληνος  αφορά και το δικό σας δεκαήμερο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι οι καταστάσεις που αναμειγνύονται ανάμεσα  στη δουλειά και την οικογένειά σας. Το ένα φέρνει προβλήματα στο άλλο. Πρέπει αυτό να σταματήσεις και εσείς να θέσετε προτεραιότητες και όρια. Πρακτικά αν χάσετε το ένα, θα δυσκολευτείτε στο άλλο. Είναι λοιπόν ώρα να  λειτουργήσετε με την τάξη που σας διακατέχει. Οικονομικά δεν υπάρχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Εσείς έχετε μια σχετικά καλή εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα  περιστατικά. Άρα και ελευθερία κινήσεων και εύκολη στοχοπροσήλωση, χωρίς  κάτι να σας αποσπά τη σκέψη. Επομένως  μπορείτε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα επαγγελματικά σας. Δεν υπάρχουν αλλαγές  στα οικονομικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή σε συνεργασίες και λόγια ή νέα από συνεργάτες ή ανωτέρους σας. Η αλήθεια θα είναι κάπου στη μέση ή πουθενά. Θα λεχθούν ανακρίβειες και καλό θα ήταν να προσέχετε και εσείς τι λέτε αλλά και να φιλτράρετε ό,τι ακούτε. Θα υπάρχει μια υπερβολή, την οποία πρέπει να προσέξετε. Στα οικονομικά σας  ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν, κυρίως για επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό  ή την όποια επέκταση έστω και μέσω διαδικτύου.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Αρκετά ουδέτερη ως καλή η εβδομάδα αυτή για εσάς. Το Σύμπαν σας δίνει την ηρεμία σας. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες για να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στα οικονομικά σας όμως, διότι ζημιές αλλά και κοντινά ταξίδια λόγω δουλειάς μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Β’ δεκαήμερο: Οι πλανήτες σας αφήνουν ήσυχους για να πράξετε όπως επιθυμείτε αλλά και να έχετε χώρο και χρόνο για τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να επιδοθείτε στο κυνήγι των στόχων σας. Τα οικονομικά σας είναι καλά, δίχως αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, οι συνεργατικές σας σχέσεις περνούν κρίση. Δυσκολεύουν, κυρίως λόγω οικονομικών θεμάτων και της διαχείρισής τους. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη και να αποφασίσετε να τελειώσετε κάποια επαγγελματική/συνεταιρική σας σχέση. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχουν άμεσες αλλαγές.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, έχετε την ευκαιρία για επεκτάσεις. Σοβαρές κινήσεις, υπευθυνότητα και αίσθηση καθήκοντος, είναι αυτά που σας κάνουν και ξεχωρίζετε. Διατηρείτε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας και αυτό σας βοηθά. Δημιουργικότητα και νέες  ιδέες τώρα μπορεί να γίνουν πράξη και να σας δώσουν τα εύσημα. Τα οικονομικά σας όμως χρειάζονται προσοχή. Αποφύγετε τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις.

Β’ δεκαήμερο: Στα επαγγελματικά σας δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, θα μπορέσετε να κινηθείτε με ηρεμία. Γενικότερα όμως, προσέξτε λιγάκι θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας. Ίσως μοτίβα που επαναλαμβάνονται,  να μην αποδίδουν και αν πρέπει να τα αφαιρέσετε. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, αν όμως έχετε συνεταίρους ή συνεργάτες κάντε έλεγχο για τυχόν λάθη.

Γ’ δεκαήμερο: Έμπνευση, δημιουργικότητα και διάθεση για επιτυχία, γίνονται το δικό σας κοκτέιλ επιτυχίας! Βέβαια, μπορεί να ανακαλύψετε καταστάσεις και γεγονότα που δεν γνωρίζατε, κυρίως αν έχετε συνεργάτες. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και μάλιστα αρκετή. Όσοι αγαπάτε τα τυχερά παιχνίδια κρατηθείτε σε απόσταση την εβδομάδα αυτή. Επίσης πείτε όχι σε επενδύσεις, αφήστε το για αργότερα.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Η πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας αφορά άμεσα. Δυσκολίες στις  διαπροσωπικές σχέσεις και συγκρουσιακές  καταστάσεις, τις οποίες αν δεν προσέξετε και εάν δεν κατευνάσετε, τότε μπορεί να βιώσετε ρήξεις με συνεργάτες σας αλλά και συνεταίρους.  Οι διαφωνίες για το δημιουργικό κομμάτι της δουλειά  σας, αλλά και πιθανές καταστάσεις που δεν γνωρίζατε  έως τώρα, ίσως τραβήξουν  το σκοινί… και αυτό κινδυνεύει να σπάσει.  Ζημιές ή καλύψεις στα οικογενειακά έξοδα, ζητούν την συνδρομή σας.

Β’ δεκαήμερο: Όλως παραδόξως και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους, διανύετε σχετικά  μια καλή εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές καταστάσεις για τα επεκτατικά σχέδια της δουλειάς σας και τολμήστε να κάνετε το επόμενο βήμα. Συζητήσεις αλλά και εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, ευνοούνται αυτές τις ημέρες  για τους ενδιαφερόμενους. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Και για το δικό σας δεκαήμερο τα πράγματα δεν είναι άσχημα. Με έμφαση στην αρχή της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό, να κάνετε επαφές για νέες συνεργασίες. Δημιουργικότητα, υποστήριξη αλλά και αποδοχή  αυτών που μπορείτε και  πρεσβεύετε, σας φέρνουν μπροστά από “πόρτες” που επιθυμούσατε  εδώ και καιρό. Αδράξτε την ευκαιρία! Οικονομικά  δεν έχετε αλλαγές.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Δεν υπάρχουν καταστάσεις ή γεγονότα  έντονα για το δεκαήμερό σας την εβδομάδα αυτή. Οπότε μπορείτε να κινηθείτε πραγματικά κατά βούληση! Οικονομικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε έξοδα για θέματα που δεν γνωρίζατε και ίσως αφορούν στενούς συγγενείς σας.

Β’ δεκαήμερο: Αρκετά ήσυχα θα περάσει και το δικό σας δεκαήμερο αυτές τις μέρες. Οι πλανητικές κινήσεις δεν δείχνουν ένα πιεστικό σκηνικό. Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία για να δράσετε προς όφελός σας. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Θα καταφέρετε αρκετά τις ημέρες αυτές. Όμως εκτός  του να πείσετε τους γύρω σας, θα καταφέρετε  να τους εκνευρίσετε. Λίγο προσοχή στο πόσο επιμένετε για συγκεκριμένα θέματα. Επίσης, προσοχή, στις παρορμητικές κινήσεις όσον αφορά τις οικονομικές σας επιλογές αλλά και τα επενδυτικά σας σχέδια. Είναι πολύ πιθανόν α έχετε απώλεια  χρημάτων. Αποφύγετε αγορά μετοχών και τυχερά παιχνίδια.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Δεν  υπάρχει  στα επαγγελματικά σας κάτι το οποίο θα σας απασχολήσει άμεσα. Στα  οικονομικά σας όμως, να αποφύγετε κοινωνικές σπατάλες, επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια. Οι μέρες δεν ευνοούν για οικονομικά ανοίγματα και η απώλεια θα επικρατήσει του κέρδους. Καλύτερα να αφήσετε αυτές τις μέρες να φύγουν.

Β’ δεκαήμερο: Ηρεμία για το δεκαήμερό σας. Χωρίς ιδιαίτερες επιρροές  από το πλανητικό στερέωμα να σας απασχολούν την εβδομάδα αυτή. Μπορείτε να ελιχθείτε και να επιλέξετε τις κινήσεις σας, στα επαγγελματικά αλλά και στον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος δεν έχει αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Τίποτα δεν ενοχλεί το δικό σας δεκαήμερο. Κινηθείτε όπως θέλετε και περάστε όμορφα ακόμη και στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή όμως, γιατί μπορεί να σπαταλήσετε αρκετά μεγάλα ποσά, κυρίως  για ανάγκες των παιδιών σας ή τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Επηρεάζεστε αρκετά από την Πανσέληνο την εβδομάδα αυτή. Προβλήματα και αντιξοότητες θα έχετε στα επαγγελματικά σας. Καταστάσεις που πρέπει να  γίνουν πιο ξεκάθαρες, προτού σας φέρουν σε συγκρούσεις και οριστικές ρήξεις. Τακτοποιήστε  τα επαγγελματικά σας και διαχωρίστε τα από τα οικογενειακά σας. Κινήσεις μελών της οικογένειάς σας ή και όσα πιθανόν συμβαίνουν, σας κρατάνε πίσω από το να αποδώσετε όσο πραγματικά μπορείτε στη δουλειά σας. Θέστε προτεραιότητες και όρια και ζητήστε κατανόηση. Διαφορετικά θα δυσαρεστηθείτε και από τα οικονομικά σας.

Β’ δεκαήμερο: Εσείς είστε αρκετά καλά τις  ημέρες αυτές,  δίχως εντάσεις και καταστάσεις αρνητικές να σας αποσπούν την προσοχή. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές, όμως δεν είναι αρνητικά,  αφού αρκετοί Ιχθύες του δεκαημέρου σας, ίσως καταφέρουν να κλείσουν “κενά” του παρελθόντος.

Γ’ δεκαήμερο: Είναι μία εβδομάδα που δεν πρέπει να υπογράψετε συμβόλαια ή ακόμη και να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε τα για αργότερα,  αφού  μπορεί να βρεθείτε σε παρανοήσεις  και παρεξηγήσεις ή να μην σας έχουν διευκρινίσει σωστά κάποια πράγματα. Γενικότερα ο  Ποσειδώνας παίζει με το μυαλό σας και θολώνει την κρίση και τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους επίσης. Οι ανακρίβειες  που μπορεί να ακουστούν δεν ωφελούν κανέναν. Τα οικονομικά σας ίσως έχουν ένα “άνοιγμα”, πιθανότατα μέσα από κάποια έξτρα συνεργασία.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας “μπούσουλας”. Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν “οδηγό”, μια ουράνια πυξίδα.

Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη