Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (27/05-02/06)

Η ευστροφία χτυπάει κόκκινο.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 27 Μαΐου – 2 Ιουνίου. Η ευστροφία χτυπάει κόκκινο. Οι όψεις της  εβδομάδας δεν είναι πολλές, λίγες αλλά καλές, όπως συνήθως λέμε! Και με το καλές εννοούμε και έντονες!

Στις 28 του Μάη ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με  τον Κρόνο στην 18η μοίρα Ταύρου/Ιχθύων.  Έντονη επιρροή θα έχουν τα 4α πενθήμερα των ζωδίων αυτών  και  δευτερεύουσα Σκορπιοί και Παρθένοι, κυρίως στην 17η, 18η και 19η μοίρα. Συγκέντρωση και επικέντρωση, εστίαση της σκέψης με πολύ συγκροτημένο τρόπο, φέρνει επιτυχία.

29 Μαΐου ο  Άρης σε όψη συνόδου με  τον Χείρωνα στην 22η μοίρα του Κριού. Έρχονται στην επιφάνεια τα “κακώς κείμενα” των επαγγελματικών μας καταστάσεων. Είτε αφορά τις  σχέσεις με τους συνεργάτες μας, είτε το πρακτικό μέρος της δουλειάς μας, καλούμαστε να τα λύσουμε, έτσι  ώστε να διαμορφώσουμε μια πιο υγιή και ρεαλιστική πραγματικότητα. Επηρεάζονται κυρίως το  5ο πενθήμερο  των παρορμητικών ζωδίων, Κριοί,  Καρκίνοι,  Ζυγοί και Αιγόκεροι στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

Ακριβώς στην εκπνοή του μήνα, στις 31 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον  Ουρανό στην 24η μοίρα του Ταύρου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Β’ δεκαημέρου και κυρίως η 23η, 24η και 25η μοίρα, γίνεστε μεταρρυθμιστές, εφευρέτες, κάνετε αλλαγές!  Ευνοούνται ιδιαίτερα οι θετικές επιστήμες, τα τεχνολογικά επαγγέλματα, αλλά και η αστρολογία!  Είστε   έτοιμοι   να διαπρέψετε με ό,τι κι αν ασχολείστε, απλά εντυπωσιάστε τους γύρω σας!

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο: Συναντήσεις, συζητήσεις,  πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα για το δικό σας δεκαήμερο! Κάποιοι  ίσως χρειαστεί να κάνετε και κοντινά ταξιδάκια λόγω δουλειάς. Δεν αποκλείεται να λάβετε προσκλήσεις για επαγγελματικά δρώμενα, τα οποία  και ευχάριστα θα είναι και ίσως σας ανοίξουν διόδους.

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις “μυστικές” θα κάνετε για τα οικονομικά σας. Ίσως δεχτείτε συμβουλές για θέματα που σας ενδιαφέρουν, τόσο όσον αφορά ανωτέρους σας, αλλά και την εξέλιξη καταστάσεων. Έχετε ευκαιρίες  να διευθετήσετε υποθέσεις, μην διστάσετε να τις αξιοποιήσετε.

Γ’ δεκαήμερο: Αναδύονται καταστάσεις, οι οποίες σας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα τα οποία ίσως  δεν  σας είναι αρεστά. Όμως, θα σας πρότεινα να τα λύσετε, έστω κι αν αρχικά σας πιέζει αυτό ή σας δυσαρεστεί. Για κάποιους πρόκειται για οικονομικές διευθετήσεις.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Α’ δεκαήμερο: Πολύ καλές προοπτικές για να κάνετε συζητήσεις που αφορούν το εισόδημά σας,  κυρίως με ανωτέρους σας. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε  να μιλήσετε τόσο για την ανάπτυξη της δουλειάς σας, όσο και για μια αύξηση ίσως μισθού. Κάποιες φορές ο τολμών νικά.

Β’ δεκαήμερο: Ιδέες και απόψεις ακούτε προσεκτικά από το  πελατειακό σας κοινό και τις λαμβάνετε  υπόψιν. Και πολύ καλά κάνετε. Είστε επικεντρωμένοι στο πως θα αυξήσετε την δουλειά σας και πώς θα επεκταθείτε

Γ’ δεκαήμερο: Από τη μία μαθαίνετε πράγματα που πιθανόν να σας συγχίσουν, από την άλλη μία,  μέσα από αυτό, διαχειρίζεστε καταστάσεις που πριν τις αφήνατε μεταξύ “Σκύλλας και Χάρυβδης” μ τους συνεργάτες σας. Ήρθε η ώρα να γίνουν όλα πιο ομαλά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο: Ανοίγετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες προς ξένες πολιτείες. Εάν ψάχνετε συνεργάτες ή  υπαλλήλους, θα βρείτε  τα κατάλληλα άτομα.  Το ίδιο αν θέλετε να επεκταθείτε.  Επαγγελματικά ταξίδια  στον ορίζοντα και καλές σχέσεις με ανωτέρους σας, οδηγούν τα βήματά σας.

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις και οργάνωση πλάνων με ανωτέρους σας, όπως  και σχέδια τα οποία δεν  φέρνετε ακόμη στην επιφάνεια, είναι στο μενού των ημερών. Όσοι εργάζεστε  από το σπίτι ή όσοι δεν έχετε να κάνετε άμεσα με κόσμο, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, στοχαστικοί και προσηλωμένοι, με  αποτέλεσμα την επιτυχία.

Γ’ δεκαήμερο: Εάν έχετε να κάνετε με  πολύ κόσμο ή με τα κοινά, ίσως  ακούσετε πράγματα που θα σας δυσαρεστήσουν ή θα λάβετε κάποιες αρνητικές γνώμες. Χρησιμοποιήστε θετικά την  κριτική  ή  ακόμη και τη  δυσαρέσκεια και θα δείτε πόσο θα βελτιωθείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο: Μια οικονομική βοήθεια σας έρχεται την οποία δεν είχατε κατά νου και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Επίσης, οικονομικές συμφωνίες off the record, ίσως  έχετε αυτή την εβδομάδα  ή  ακόμη και συμβουλές,  σε σχέση με κληρονομιές,  δάνεια, φόρους ή ό,τι ακόμη σας απασχολεί.

Β’ δεκαήμερο: Αν υπάρχουν  νομικά θέματα ή  αντιξοότητες όσον αφορά επεκτάσεις που τυχόν θέλετε  να κάνετε, την εβδομάδα αυτή θα βρείτε  λύσεις. Το ίδιο  ισχύει και αν έχετε να τακτοποιήσετε θέματα με το δημόσιο ή διάφορους φορείς. Επίσης καλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για όσους θέλετε να κάνετε επενδύσεις στο εξωτερικό, απλά κινηθείτε κάτω από συμβουλές των κατάλληλων ατόμων.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποια προβλήματα στην καριέρα σας ή με τους ανωτέρους σας έρχονται στην επιφάνεια και ζητάνε επίλυση. Πιθανότατα έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητα ή την εξελικτική σας πορεία, τις διαφορές σε αυτά  και τον τρόπο διαχείρισης. Αν κάνετε όμως μια προσπάθεια, θα δείτε πως όλα θα αλλάξουν θετικά.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο: Οι καλοί συνεργάτες και η δημιουργικότητα, είναι ένα πακέτο επιτυχίας, το οποίο τις ημέρες  αυτές θα  λειτουργήσει, αφού θα δείτε το  πελατειακό σας κοινό να εκτοξεύεται.  Πράξτε σωστά και τα καλά αποτελέσματα  θα είναι εμφανή.

Β’ δεκαήμερο: Πολύ καλές ευκαιρίες και στήριξη θα έχετε από ανωτέρους σας και από άτομα με πείρα στα  οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Επίσης θα δείτε διαφορά στο εισόδημά σας. Ίσως όχι τόσο όσο περιμένατε, αλλά οι καταστάσεις ρέουν με τη δική σας συμβολή, έστω κι αν προσωρινά νιώθετε πιεσμένοι. Γι’ αυτό, κινηθείτε!

Γ’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα,  μην κινηθείτε με στόχο τις επεκτάσεις ή τα επαγγελματικά ταξίδια, πιθανόν να υπάρξουν θέματα. Επίσης  αν  υπάρχουν νομικά θέματα, μην τα κινήσετε,  αλλά εξετάστε τις διόδους που μπορείτε να έχετε. Γενικότερα η εβδομάδα, σας δίνει το έναυσμα του να εξυγιάνετε καταστάσεις που έχετε παραμελήσει.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Αλλάζει η καθημερινότητά σας, όπως και οι σχέσεις με πρόσωπα σε καίριες θέσεις. Γενικότερα, διανύετε ένα πολύ καλό διάστημα. Εμπλουτίζετε τις κινήσεις σας και την δημιουργικότητά και κατ’ επέκταση τον θαυμασμό των άλλων. Πράγμα που μπορεί να στηρίξει  ένα καλύτερο οικονομικά μέλλον για εσάς.

Β’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες που αναζητάτε εδώ και καιρό και βρίσκετε εμπόδια, έρχονται τώρα να σας ανοίξουν πόρτες. Αργά και σταθερά, με προσήλωση και μεθοδικότητα, θα προχωρήσετε, έστω κι αν για τώρα αυτό σας φαίνεται αδιανόητο. Μην πείτε όχι σε ευθύνες έστω και αν  δεν σας ευχαριστούν. Η επιβράβευση θα έρθει για εσάς.

Γ’ δεκαήμερο: Δάνεια, φόροι, κληρονομικές, οτιδήποτε έχετε να τακτοποιήσετε, σας  χτυπά το καμπανάκι. Ναι, θα έχετε ίσως κάποια δυσαρέσκεια αλλά πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα, αν θέλετε  να  φέρετε την ίαση στην τσέπη σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Χάρη της δημιουργικότητάς σας, οι προτάσεις για συνεργασίες  μέσω διαδικτύου  ή ακόμη και εξωτερικού, έρχονται για να αλλάξουν τη  ρουτίνα σας. Πολύ καλές οικονομικές προσφορές σας χτυπούν την πόρτα!  Μην  τις αφήσετε να χαθούν.

Β’ δεκαήμερο: Οι οικονομικές συζητήσεις, ιδέες ή ακόμη και πληροφορίες για δάνεια που αφορούν τις επεκτατικές ιδέες της δουλειάς σας, δεν θα λείψουν! Ενημερώνεστε με  κάθε τρόπο με σκοπό να αλλάξετε αργά αλλά σταθερά την δική σας καθημερινότητα.  Κάντε τα βήματα σας.

Γ’ δεκαήμερο: Διαφωνίες με τους συνεργάτες σας ίσως προκύψουν τις μέρες αυτές, κυρίως επάνω στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα λόγια που θα πείτε και αυτά που ακούσετε, μην το παρακάνετε. Αντί της κόντρας προσπαθήσετε να βρείτε  μια  υγιή λύση που θα ζωντανέψει την μεταξύ σας σχέση αλλά και την τσέπη σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου –  22 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται να λάβετε μια κληρονομιά και αυτό αν βοηθήσει απίστευτα τα οικονομικά σας! Εάν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε με βοήθεια ατόμων, ίσως  βρείτε  πολύ  καλές λύσεις όσον αφορά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις αλλά και νέες πηγές εσόδων!

Β’ δεκαήμερο: Συνεργασία και δημιουργικότητα, σας φέρνουν μπροστά σε αναπτυξιακές ευκαιρίες, οι οποίες να κυλούν λίγο αργά, αλλά να είστε σίγουροι πως θα αποδώσουν. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και θα δείτε πως θα έρθει η ανάπτυξη!

Γ’ δεκαήμερο: Οι μη καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας, έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση. Μπορεί να αδιαφορείτε ή να σας βγάζει ένταση αυτό, όμως θα σας δώσει και το έναυσμα να κάνετε διορθωτικές  κινήσεις, άρα και  μια καλύτερη εργασιακή καθημερινότητα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, σας φέρνουν μπροστά σε καλές συνεργασίες,  ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για  τον καθένα  από εσάς. Για όσους ψάχνετε μια θέση εργασίας, είναι μια καλή εβδομάδα για να βρείτε. Ενώ κάποιοι ίσως κάνετε μικρές διαδρομές λόγω δουλειάς. Είναι μία καλή εβδομάδα, εκμεταλλευτείτε τα θετικά της.

Β’ δεκαήμερο: Οικεία σας άτομα, σας δίνουν λύσεις κι ευκαιρίες για να ρυθμίσετε τα ζητήματα της εργασίας σας ή τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει με συναδέλφους σας. Ακούστε τις συμβουλές ατόμων με περισσότερη πείρα από εσάς και  όλα θα πάνε καλά. Αν συζητήσετε με ανωτέρους σας, να  είστε λακωνικοί και σοβαροί.

Γ’ δεκαήμερο: Θίγονται θέματα της δημιουργικότητας σας, της  έμπνευσής σας και νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι. Δεν είναι κακό  να αντικρύσετε κατάματα, ό,τι αφήνατε “κάτω από το χαλάκι” εδώ  και πολύ καιρό. Τα πράγματα θα διορθωθούν και θα  έχετε ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Α’ δεκαήμερο: Ο οικονομικό σας τομέας και ως προς τα έσοδα  αλλά και ως προς τις υποχρεώσεις σας, είναι αυτός που λειτουργείτε θετικά την εβδομάδα αυτή. Κάτι που δεν γνωρίζατε, ένα “ξύπνημα” πρακτικό και  ψυχολογικό, σας βοηθά να κατακτήσετε τομείς που δεν περιμένατε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Β’ δεκαήμερο: Αν  και είστε “μαζεμένοι” στην επικοινωνία σας, τουλάχιστον είστε απόλυτα προσηλωμένοι, ως προς το να δημιουργήσετε  είτε αργά και σταθερά, είτε να  δεχτείτε τη συμβουλή κάποιου με μεγαλύτερη πείρα από εσάς. Μπορεί να νιώθετε λίγο πιεσμένοι, αλλά θα δείτε ότι βρίσκετε λύσεις και τελικά αυτό είναι το σημαντικό.

Γ’ δεκαήμερο: Εάν εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση, μάλλον θα έχετε κάποιες καταστάσεις οι  οποίες ίσως σας ταράξουν ή σας ενοχλήσουν. Αν έχετε  να κάνετε με κόσμο, πάρτε γνώμες, ακούστε  απόψεις, δείτε την απήχηση που έχετε και μέχρι που και να είστε  σίγουροι, πως αυτό θα σας συνεφέρει και θα ξέρετε επίσης πως να κινηθείτε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Α’ δεκαήμερο: Τα τυχερά παιχνίδια και  οι μετοχές ίσως φέρουν  μια αύξηση στα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά θα σας πω να  είστε προσεκτικοί, γιατί καθετί που γίνεται υπερβολικό, δεν βγαίνει ποτέ  σε καλό. Καλή εβδομάδα για συζητήσεις με ανωτέρους σας, όσον αφορά τις οικονομικές διεκδικήσεις σας.

Β’ δεκαήμερο: Ακούστε προσφιλή σας άτομα, τα οποία θέλουν να σας στηρίξουν αλλά και να σας συμβουλέψουν για τα οικονομικά σας. Θα έχετε ιδέες και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να έχετε ίσως ένα παθητικό εισόδημα. 

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στις παρεξηγήσεις, κυρίως αν μιλήσετε για πιθανούς συνεταιρισμούς ή συμφωνίες με οικεία σας πρόσωπα ή μέσω διαδικτύου. Είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε μια διαφωνία ή να ειπωθούν κουβέντες παρορμητικές που δεν έχουν υπόσταση. Με καλή  θέληση όλα θα φτιάξουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο: Σημαντική βοήθεια για επέκταση της υπάρχουσας δουλειάς σας ή για ανάληψη μια θέσης στο εξωτερικό έρχεται από προσφιλή σας άτομα. Σχέδια και πλάνα που κρατάτε ακόμη στην αφάνεια έως ότου να τακτοποιήσετε ό,τι έχετε. Το ίδιο καλή θα είναι και μια συζήτηση με ανωτέρους σας ή ακόμη και για εσάς που εργάζεστε με  συγγενικά σας πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο: Μικρές μετακινήσεις λόγω δουλειάς σας αλλάζουν την διάθεση κι έστω και αν δεν πετάτε στα σύννεφα,  θα δείτε πως μαζί με τις  ευθύνες που είναι αρκετές, θα σας  δοθούν και ευκαιρίες επεκτάσεις αλλά και αναγνώρισης. Μην διστάσετε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις αν χρειαστεί. Είναι κουραστικό, αλλά θα είναι για καλό σας.

Γ’ δεκαήμερο: Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, μιας που μπορεί να προκύψουν  υποθέσεις που θα πρέπει να σπαταλήσετε πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζατε. Νομικά θέματα ή ταξίδια υποχρεωτικά, μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε οικονομική εκροή.  Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας “μπούσουλας”. Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν “οδηγό”, μια ουράνια πυξίδα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη