Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες oικονομικές προβλέψεις (18-24) Σεπτεμβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με μια δύστροπη όψη.

Στις 19 του μήνα, τον Ήλιο από την 26η μοίρα της Παρθένου, να σχηματίζει  όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στην 26η μοίρα των Ιχθύων. Η όψη επηρεάζει κυρίως το Γ’ δεκαήμερο των μεταβλητών, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις και σχέδια  τα οποία μπορεί να μην πραγματοποιηθούν. Όσοι θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά, ίσως αυτό την εβδομάδα, δοκιμάσετε μια απογοήτευση. Προσοχή στις λάθος επιλογές αλλά και εντυπώσεις.

21  Σεπτέμβρη και ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα  στην 27η μοίρα του Παρθένου/Αιγόκερω. Το Γ’ δεκαήμερο των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  λοιπόν, προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να αποκτήσει αναγνώριση, δύναμη,  εξουσία. Πρέπει να μείνετε ήρεμοι, φυσικά και θα πετύχετε, αλλά μην αφεθείτε να γίνετε εμμονικοί με αυτό.

Στις  22 του μήνα, το τετράγωνο  Ηλίου/Σελήνης στην 29η μοίρα των μεταβλητών  Παρθένου/Τοξότη,   θα  δυσκολέψει πρόσκαιρα τα σχέδια των μεταβλητών του 6ου πενθημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και των  παρορμητικών  των πρώτων δύο ημερών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Νιώθετε ότι έχετε  επαγγελματική αστάθεια, μπορεί όμως να έχει προκληθεί και από λάθος συμπεριφορές  με το περιβάλλον σας. Γενικότερα νιώθετε μια αντιπαλότητα αλλά και μια απογοήτευση. Αφήστε για σήμερα τα σχέδια που μπορεί να έχετε, η μέρα δεν ευνοεί.

Ας δούμε όμως τα γεγονότα της εβδομάδας για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) ή την Σελήνη σας (αν είστε βραδινοί).

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα είστε αρκετά ήρεμοι. Αν σκεφτείτε τα υπόλοιπα δεκαήμερα του ζωδίου σας είστε αρκετά τυχεροί! Τα οικονομικά σας παραμένουν  στα ίδια  επίπεδα.

Β’ δεκαήμερο: Ο Άρης μπορεί να είναι απέναντί σας και να σας φέρνει εκνευρισμό, ειδικά όσον αφορά συνεταιρισμούς και συναδέλφους, αλλά σας δίνει και την ώθηση, να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Προσοχή σε εκνευρισμούς που μπορεί να βγουν κυρίως από ανασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι σπατάλες και οι υπερβολές στα οικονομικά σας. Μην δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Σίγουρα θα έχετε κάτι να σας απασχολήσει και θετικό  και αρνητικό αλλά προς το τέλος της εβδομάδας. Αν εργάζεστε σε μεγάλες εταιρείες, οργανισμούς, ίσως και το δημόσιο, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις καλές αλλά και δύστροπες. Επίσης, κάποιοι από εσάς, ίσως είστε στο μεταίχμιο να διαλύσετε κάποια συνεργασία και το σκέφτεστε. Μην βιαστείτε, δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται να βρείτε νέες πηγές εσόδων,  όμως προσοχή τις μέρες αυτές για ξαφνικά έξοδα. Όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια, καλύτερα να απέχετε.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Είστε  το ήρεμο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευχής έργον! Πρακτικοί και ρεαλιστές όπως συνήθως είστε, θα μπορέσετε να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη άνεση και χαλαρότητα στη  δουλειά σας και να καταφέρετε το καλύτερο. Οικονομικά δεν υπάρχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με κάποιες δυσαρέσκειες, όμως στο τελείωμά της θα είστε ήδη χαρούμενοι και ευχαριστημένοι. Όσο για κάποιους από εσάς που αναζητάτε θέση εργασίας  εκτός συνόρων, είναι ίσως μια πολύ καλή περίοδος να την βρείτε. Διαφορετικά,  όσοι έχετε σαν στόχο να επεκταθείτε γενικά στον τομέα σας, ευνοήστε αρκετά!  Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν, αν και προκύπτουν πολλές σπατάλες για οικογενειακούς λόγους.

Γ’ δεκαήμερο: Με ξαφνικές καταστάσεις ξεκινάτε και με ξαφνικές τελειώνετε. Η διαφορά είναι πως το τελείωμα θα είναι θετικό, τουλάχιστον περισσότερο από ότι πιστεύετε. Θα  αφήσετε πίσω τις πεισματικές και νευρικές συμπεριφορές, θα νιώσετε καλύτερα και μάλιστα με πολύ ισχυρή, η οποία σας  βοηθά έστω και με πιο εκκεντρικούς τρόπους, να πετύχετε τους  επαγγελματικούς σας στόχους. Κάποια ταξίδια ίσως κάνετε αλλά και ξαφνικές επεκτάσεις θετικές! Τα οικονομικά σας παραμένουν ως έχουν.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Με τον Ερμή στην Παρθένο, σε πολύ καλή θέση, μάλλον θα κερδίσετε τις εντυπώσεις έστω κι αν πιεστείτε, γιατί  ο κυβερνήτης σας εκεί λειτουργεί διαφορετικά.  Όμως είναι άκρως βοηθητικός. Περισσότερη τάξη και οργάνωση στα επαγγελματικά σας, που πραγματικά το χρειάζεστε! Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Είστε  από τα δεκαήμερα που είναι χαλαρά. Καλή αντιμετώπιση και ευδιαθεσία θα έχετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αβρότητες και ελαφρότητες αν και δεν  θα είστε απόλυτα εκφραστικοί. Είναι μια εβδομάδα που θα κυλήσει καλά! Οικονομικά δεν  υπάρχει κάτι καινούριο.

Γ’ δεκαήμερο: Παρότι δεν έχετε κάτι έντονο, καλό θα ήταν προσέξετε τα μπερδέματα μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Θέλετε να ανταπεξέλθετε αλλά κάτι  δεν  «κολλάει»,  ίσως γιατί χρειάζεται μια διαφορετική κατεύθυνση. Σίγουρα θα βρείτε την λύση! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπατάλες στα  οικονομικά σας.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας, η δημιουργικότητά σας ενισχύεται και το νιώθετε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να  συζητήσετε με αδέλφια, για κάποιες επαγγελματικές κινήσεις. Προς το τελείωμα θα δυσκολευτείτε λιγάκι, κυρίως όσοι έχετε συνεργάτες ή συναδέλφους.  Δεν θα υπάρχει η σωστή έκφραση και ίσως γίνουν και λάθος συνεννοήσεις. Τα οικονομικά σας  είναι καλά.

Β’ δεκαήμερο: Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όλα είναι καλά. Και εσείς αποδίδετε όπως πρέπει και ίσως παραπάνω! Στα οικονομικά σας δώστε  μια προσοχή και μην παίρνετε τόσο ελαφρά τα έξοδα που κάνετε, εκτός κι αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα καλύψετε! Οπότε, όλα καλά!

Γ’ δεκαήμερο: Αποφύγετε συζητήσεις ή μετακινήσεις για επεκτάσεις  στη δουλειά σας. Δεν είναι μια εβδομάδα δύσκολη αλλά ούτε και ακραία καλή! Ξαφνικές προτάσεις για συνευρέσεις  ίσως έχετε και μάλιστα αρκετά θετικές! Τα οικονομικά σας παραμένουν στα ίδια.

Λέων

Α’  δεκαήμερο: Είστε αρκετά καλά και αποδίδετε το ίδιο καλά! Δεν υπάρχει κάτι να σας προβληματίζει τις μέρες αυτές. Απολαύστε την εβδομάδα σας! Οικονομικά θα ήταν καλύτερα να προσέχετε, φαίνεται τα πράγματα να είναι αρκετά ρευστά.

Β’ δεκαήμερο: Μην  ξεκινήσετε επενδύοντας ή παίζοντας για  τα  οικονομικά σας, δεν θα βγει σε καλό. Αποφύγετε τις διαφωνίες με γυναίκες του περιβάλλοντός σας. Εξάλλου πριν το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε πολύ καλύτερη αίσθηση των καθημερινών σας αναγκών και υποχρεώσεων  και μάλιστα θα είναι εμφανές!  Οικονομικά είστε στα ίδια.

Γ’ δεκαήμερο: Στον επαγγελματικό σας χώρο όλα είναι καλά. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, προσέξτε αν θέλετε να πάρετε δάνεια ή να τακτοποιήσετε υποθέσεις. Καλύτερα θα  ήταν να το αφήσετε για λίγες μέρες αργότερα. Υπάρχει πιθανότητα, να πάρετε λάθος  πληροφορίες ή να παρανοήσετε κάτι. Μην επενδύσετε σε λόγια  των ημερών αυτών. Ξαφνικές βοήθειες μέσω κάποιων μπόνους ή έξτρα χρημάτων μπορεί λάβετε.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Είστε κάτι παραπάνω από πρακτικοί και αποδοτικοί, ξέρετε τι θέλετε και  είστε τρομερά οργανωτικοί, όπως  πάντα! Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια μικρά ταξίδια ή μετακινήσεις για επαγγελματικούς  λόγους. Όπως επίσης κάποιοι από εσάς, ίσως να λάβετε τα καλά νέα που περιμένατε για μια θέση εργασίας. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν.

Β’ δεκαήμερο: Κάτι θα σας χαλάσει την διάθεση, προς τη μέση της εβδομάδας. Προσέξτε μην γίνετε σαρκαστικοί από την νευρικότητα που θα έχετε ή επικριτικοί. Κάποιο είναι πιθανό  να ακούσετε πράγματα που δεν σας ευχαριστούν. Μην κάνετε διαπραγματεύσεις με τους ανωτέρους σας  αυτές τις μέρες, μάλλον δεν θα πάνε  και τόσο καλά! Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. Μπορεί να έχετε  ευκαιρίες  για  περαιτέρω έσοδα, όμως θα υπάρχουν και αρκετές  σπατάλες!

Γ’ δεκαήμερο: Απογοητεύσεις από συνεταίρους  ή συνεργάτες σας θα έχετε την εβδομάδα αυτή. Προς το παρόν, μην κάνετε σχέδια, ούτε συμφωνίες και συζητήσεις, διότι  όλα μπορεί να είναι μπερδεμένα ή να δείχνουν πολύ διαφορετικά στα λόγια από ότι στα έργα. Το αποτέλεσμα θα είναι να  μην πραγματοποιηθεί τίποτα. Όμως γύρω στη μέση της εβδομάδας, δεν είναι απίθανο να κερδίσετε κάτι ή να σας έρθει  μια οικονομική βοήθεια. Προς το τέλος των ημερών, αποφύγετε τους εκνευρισμούς και εστιάστε στα  θετικά, τα οποία είναι αρκετά!

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Είστε από τα δεκαήμερα που παραμένετε ήρεμα την εβδομάδα αυτή. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα συγκλονίσει τις μέρες σας. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Θα έχετε ευκαιρίες για συνομιλίες  οι οποίες θα έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα συνεργασιών. Με τα  αδέλφια σας ή ακόμη και με φίλους που μένετε κοντά. Δεν αποκλείεται να έρθουν τέτοια σχέδια στην επιφάνεια! Χρειάζεται να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να ελέγχετε τα έσοδά σας. Έχετε εκκρεμότητες να τακτοποιήσετε.

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε  αποφασίσει να κατακτήσετε  τους επαγγελματικούς στόχους αλλά και όλους τους υπόλοιπους μέσα στο κτίριο που εργάζεστε! Να ξέρετε ότι η υπερβολή και ο φανατισμός που πιθανόν νιώθετε σας οδηγούν  σε λάθος δρόμο, υπό την έννοια  ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σας! Λίγο πιο  ήρεμα λοιπόν. Και ικανοί και άξιοι είστε και σίγουρα οι γύρω σας ξέρουν τι αξίζετε! Τα οικονομικά σας παραμένουν τα ίδια.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Θα έχετε μια πολύ καλή εβδομάδα! Όλοι βλέπουν και πόσο οργανωτικοί είστε και  τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται! Εάν  θέλετε να διαπραγματευτείτε για θέματα που σας αφορούν, οι μέρες είναι καλές,  ειδικά  τις  3 πρώτες μέρες. Ίσως πρέπει να κάνετε μικρά ταξίδια για  επαγγελματικούς λόγους και δεν είναι  απίθανο να σας προταθούν νέες συνεργασίες. Εξάλλου η δημιουργικότητά σας αλλά και η έντονη αίσθηση καθήκοντος δεν περνούν απαρατήρητα! Προσοχή σε έξοδα!

Β’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχετε. Όσοι έχετε συνέταιρους ή συνεργάτες να είστε περισσότερο προσεκτικοί, μιας και οι υπερβολές κυρίως σε κουβέντες, μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες διαμάχες. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους, κυρίως προσοχή στις διαφωνίες με ανωτέρους σας. Τα θέματα ίσως είναι οικονομικής φύσεως!

Γ’ δεκαήμερο: Για κάποιους από εσάς, δεν θα λείψουν οι ρήξεις με συνεταίρους  σας ή τουλάχιστον οι μεγάλες διαφωνίες. Το γεγονός  είναι πως θα έχετε, έμπνευση, ιδέες αλλά και ευκαιρίες να προχωρήσετε. Επίσης εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με τα αδέλφια σας, ίσως να είστε εσείς το άτομο που θα τα οργανώσει όλα. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Παρεξηγήσεις και διαφορές με άτομα σε ανώτερες θέσεις ή μεγαλύτερης ηλικίας  και πείρας από εσάς, θα έχετε αυτές τις μέρες. Ευτυχώς δεν είναι κάτι που θα σας ταλανίσει, αλλά θα σας χαλάσει τη διάθεση. Μην ζητήσετε και μην συζητήσετε, για τα θέλω σας ή ό,τι άλλο. Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες. Τα  οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Με εξαίρεση στις 21 του μήνα, που θα νιώθετε  ότι δεν πατάτε στην γη και δεν επικοινωνείτε καλά με το περιβάλλον σας, οι μέρες θα  κυλήσουν καλά. Ενδεχόμενα επαγγελματικά ταξίδια θα σας ανεβάσουν την διάθεση αλλά και συναντήσεις που θα έχετε με άτομα του επαγγέλματος. Βέβαια να ξέρετε πως αυτά θα σας αδειάσουν την τσέπη, γιατί μάλλον σας διακατέχει μια υπερβολή και η πίστη ότι θα τακτοποιήσετε τα πάντα. Προσέχετε τα οικονομικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Είναι γεγονός, πως ενδέχεται να έχετε κάποιες πολύ συμφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες.  Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι τα λεγόμενα «ψιλά γράμματα». Ίσως να υπάρχουν κομμάτια τα οποία πρέπει να τα διευκρινίσετε αρκετά καλά. Για τους υπόλοιπους, πρέπει να συμβιβάσετε την πραγματικότητά σας ανάμεσα στο σπίτι και  στη δουλειά σας. Φροντίστε να το κάνετε. Τα οικονομικά σας είναι καλά, και ίσως δείτε να αυξάνονται τις ημέρες αυτές.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Μικρές κοντινές διαδρομές ίσως διανύσετε τις ημέρες αυτές προς χάριν της εργασίας σας. Πιθανές συνεργασίες με οικείους σας ίσως συζητηθούν, όμως μην βιαστείτε να κάνετε τώρα κινήσεις. Κάντε σχέδια ή συζητήσεις αλλά πραγματοποιήστε τις αργότερα. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Ενοχλημένοι θα νιώσετε από παρατηρήσεις  ή λόγια ανωτέρων σας, γι’ αυτό προσέξετε να μην τους δώσετε αιτίες για κάτι τέτοιο. Όμως είστε άκρως δημιουργικοί και επεκτατικοί και αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να «ανοιχτείτε» και να κάνετε συνεργασίες πιθανότατα και με το εξωτερικό. Ενώ για κάποιους μπορεί να σημαίνει μια  μετακίνηση εκτός συνόρων. Έξοδα ενδέχεται να έχετε, όμως τα οικονομικά σας είναι καλά.

Γ’ δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες, θέλετε κυριολεκτικά, να επηρεάσετε και να πάρετε τους πάντες με το μέρος σας. Ναι, είστε πολύ ικανοί και αυτό σας το έχουν αναγνωρίσει. Χαμηλώστε τους τόνους, γιατί παρεξηγήσεις με ανωτέρους θα υπάρξουν. Αν  έχετε δική σας δουλειά, μην χάσετε την εκτίμηση των υπαλλήλων σας από λάθος χειρισμούς. Πιθανά έξοδα θα έχετε για κοντινές διαδρομές ή ακόμη και δανεικά που μπορεί να δώσετε.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Στα επαγγελματικά σας όλα είναι σχετικά καλά και δεν έχετε κάτι να φοβάστε ή να περιμένετε. Στα οικονομικά σας, πρέπει να βάλετε μια τάξη. Επίσης αν έχετε ανοιχτές  υποθέσεις δανείων ή ό,τι άλλο σας αφορά, τακτοποιήστε τα. Δεν είναι μια εποχή καλή για να ζητήσετε χρήματα από τράπεζες.

Β’ δεκαήμερο: Χωρίς να είναι κάτι σημαντικό, προσέξτε τις διαφορές με ανωτέρους σας. Δεν έχετε κάτι το οποίο να θεωρηθεί τόσο αντίξοο τις ημέρες αυτές, οπότε οι καταστάσεις είναι καλές. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές καταστάσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Κάπου θα μπερδευτούν τα οικογενειακά  με τα επαγγελματικά και θα μπερδευτείτε κι εσείς στο πως να λειτουργήσετε.  Σίγουρα όμως θα βρείτε μια άκρη!  Στα οικονομικά σας χρειάζεται αρκετή προσοχή, μιας και πιθανές οφειλές ή υπερβολικές σπατάλες, ίσως σας δημιουργήσουν πρόβλημα “κίνηση”. Μην κάνετε αιτήσεις δανείων αυτή την εβδομάδα, οι συνθήκες δεν είναι συμφέρουσες.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα σας ξεκινά καλά, μάλιστα ο σχεδιασμός ή η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού για επαγγελματικούς λόγους, δεν είναι απίθανος. Λίγο αργότερα ίσως προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις με ανωτέρους σας ή με άτομα σε καίριες θέσεις, κι αυτό νιώθετε να σας δυσκολεύει. Πολύ γρήγορα όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Τα οικονομικά σας, δεν αλλάζουν, όμως χρειάζεται προσοχή  στις τυχόν εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.

Β’ δεκαήμερο: Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή για εσάς. Δεν έχετε να αντιμετωπίσετε κάτι στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να καταφέρετε να κλείσετε κάποια οικονομικά κενά, όμως προσοχή μη δημιουργήσετε άλλα για να κλείσετε τα πρώτα!

Γ’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα σας  ξεκινά με την αντίθεση του Ηλίου/Ποσειδώνα να σας επηρεάζει. Συνεργατικές σχέσεις, συνεταιρισμοί, είναι ο τομέας που θα περάσετε κρίση. Προσοχή  σε  παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή αναλήθειες. Παρόλα αυτά συνεχίζετε αρκετά καλά τις μέρες σας, έχοντας ιδέες για  επέκταση της δουλειάς σας. Δεν θα  λείψουν κάποια επαγγελματικά ταξίδια για κάποιους,  αλλά και συνομιλίες που δεν θα βγουν αμέσως στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας δεν ρέουν εύκολα, αλλά δεν είναι και άσχημα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη