Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (12-18/02)

Η εβδομάδα με τους δυναμίτες.

Στις 13 του  μήνα, ο Άρης εισέρχεται στο  ζώδιο  του Υδροχόου. Οι επιστήμες, η τεχνολογία, τα βιομηχανικά επαγγέλματα  θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή μας. Φυσικά όσοι ασχολείστε με αυτά, θα δείτε αύξηση της ζήτησης και των αναγκών.

Την ίδια ημέρα λίγο αργότερα, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, στην 26η  μοίρα Αιγόκερω/Ιχθύων, δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά και θέληση για να εκφραστούμε πρακτικά ή ακόμη και να κάνουμε αλλαγή επαγγέλματος! Εάν ασχολείστε με την  μουσική, αν είστε καλλιτέχνες γενικότερα, ανεξαρτήτου μορφής τέχνης ή ακόμη κι  αν  ασχολείστε με την αστρολογία, τον μυστικισμό, τον πνευματισμό, να είστε έτοιμοι να διαπρέψετε!

14 Φεβρουαρίου και η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στην 0η μοίρα του  Υδροχόου, μπορεί να  φέρει τις πρώτες 2-3 μοίρες των σταθερών ζωδίων, μπροστά σε μοιραίες καταστάσεις από τη μία, αλλά και επαγγελματική επιτυχία!

Την επόμενη ημέρα στις  15 του μήνα, ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει όψη εξαγώνου στην 16η μοίρα του Κριού με τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό αντίστοιχα, μιας και είναι όψη ιδιομοιρίας τριών πλανητών. Είναι μια πολύ καλή ημέρα, να “γιατρέψουμε” επαγγελματικές σχέσεις, που υπήρξε ήδη μια ρήξη, παρεξήγηση ή το όποιο πρόβλημα, αλλά και να ξαναπροσπαθήσουμε για τη συμμετοχή μας σε μια ομάδα ή εταιρείες που έως τώρα είχαμε πρόβλημα να ενταχθούμε. Επίσης, θέματα με υπηρεσίες του Δημοσίου τομέα, ευνοούνται.

16 Φεβρουάριου, η Αφροδίτη εισέρχεται το ζώδιο του Υδροχόου και μαζί με τον Άρη, ενδυναμώνουν, τις φιλικές/επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και τις πρωτοποριακές προτάσεις, τις τεχνολογικές, αλλά  και την καλύτερη συνεργασία όλων μας  σε ένα ευρύτερο επίπεδο ομαδικής εργασίας.

Στις 17  του μήνα, ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στην 19η μοίρα Υδροχόου/Ταύρου, δυσκολεύοντας την ημέρα μας, με βιασύνη, ξαφνικές εντάσεις και διαφωνίες και γενικότερα αποτυχημένες προσπάθειες, μιας και υπάρχει ένα συγκρουσιακό περιβάλλον. Όσοι  ασχολείστε με μηχανήματα, προσοχή σε βλάβες. Αλλά την ίδια προσοχή, δείξτε και στη μετακίνησή σας.

Ενώ την ίδια ημέρα λίγο αργότερα,  η Αφροδίτη κορυφώνει την συνοδό της με τον Πλούτωνα  στην 0η μοίρα του Υδροχόου. Ακριβώς λοιπόν στην  ίδια μοίρα  της συνόδου με τον Άρη, προστίθεται φανατισμός και καταστάσεις που μπορεί  να μην έχουμε απόλυτο έλεγχο. Είτε αυτό αφορά ανυπόστατες φήμες, είτε τα οικονομικά  μας. Πιθανά  σκάνδαλα  υποβόσκουν επίσης. Από την άλλη, όσοι διαχειριστούν σωστά την συγκεκριμένη όψη, έχουν να κερδίσουν   πολλά σε φήμη αλλά και χρήμα!

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Οι Κριοί του  Α’ δεκαημέρου, έχετε μια  εβδομάδα βατή  σε όλους τους τομείς. Μάλιστα όσον αφορά τα οικονομικά σας, κάνετε συζητήσεις  και δέχεστε  συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους, οι  οποίοι σας βοηθούν ιδιαίτερα και  με ιδέες και πρακτικά! Να είστε έτοιμοι να  αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που έρχονται!

Β’ δεκαήμερο: Αν θέλετε  να εργαστείτε σε  έναν οργανισμό, μια  μεγάλη εταιρεία  ή να  διευθετήσετε ζητήματα με το Δημόσιο, οι ελπίδες  σας αναπτερώνονται, αφού η εβδομάδα αυτή, σας δίνει τις  ευκαιρίες που τόσο  καιρό περιμένατε! Είτε λοιπόν  με μια αίτηση για  εργασία είτε για να ρυθμίσετε  οτιδήποτε  σας απασχολεί,  από τη Δευτέρα έως τα μέσα της εβδομάδας,  κάντε  τις κινήσεις σας!

Γ’ δεκαήμερο: Και για το δικό σας δεκαήμερο η εβδομάδα είναι  βατή, αν και προσπαθείτε να “συντονιστείτε” σε αλλαγές που έχουν γίνει ήδη. Δημιουργείτε  αρμονικές σχέσεις με τους  ανωτέρους σας  και τους συνεργάτες σας. Εγκράτεια δείξτε στα οικονομικά σας, κυρίως για να καλύψετε προηγούμενα κενά.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Έντονες προσδοκίες και ισχυρή φιλοδοξία θα έχετε εσείς του Α’ δεκαήμερου, ειδικά όσοι κάνετε καριέρα. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από έντονες καταστάσεις. Ναι,  θα καταφέρετε πολλούς από τους στόχους σας, προσέξτε τον τρόπο όμως. Σκληρές συμπεριφορές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, κυρίως με ανωτέρους σας.  Υποθέσεις δημοσίου  που σας αφορούν, μπορούν  να  διευθετηθούν.

Β’ δεκαήμερο: Είναι μια εβδομάδα που μπορεί να  σας αναστατώσει,  ιδιαίτερα προς το τέλος της. Συμβουλή, μην κάνετε  συζητήσεις με ανωτέρους σας για οικονομικά  θέματα,  οι διαφορές που προκύπτουν, μπορεί  να σας φέρουν ένα λιγότερο επιθυμητό αποτέλεσμα! Ηρεμήστε και δείτε εκ νέου κάποιες εκδοχές, που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Γ’ δεκαήμερο: Η ιδέα της επαγγελματικής επέκτασης δεν σας αφήνει αδιάφορους.  Ιδιαίτερα αν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρεία, ίσως τώρα μπορείτε να μετακινηθείτε αν το ζητήσετε, σε κάποιο παράρτημα εντός ή  εκτός χώρας. Ιδέες  και  έμπνευση θα έχετε για εργασίες μέσω διαδικτύου ή για το εξωτερικό. Αν ασχολείστε με τα κοινά, θα έχετε μεγάλη αποδοχή. Προσοχή στα οικονομικά σας, αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Συνεργασίες με το εξωτερικό, είτε από απόσταση είτε  μέσω της φυσικής σας παρουσίας, είναι σίγουρα στα ενδιαφέροντα σας. Εξάλλου με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 13 του μήνα, αυτό γίνεται αρκετά έντονο και το ενισχύει στις 16 του μήνα και  η Αφροδίτη.  Γενικά αν σκέφτεστε να κινηθείτε προς αυτές τις κατευθύνσεις ή μέσω ίντερνετ, θα  βρείτε πολλές διόδους, ιδέες και σχέδια! Ούτως ή άλλως και οικονομικά θα συνεχίσετε την αναζήτηση  νέων πηγών των εσόδων σας!

Β’ δεκαήμερο: Επικοινωνιακά ζητήματα και ασυνεννοησίες θα έχετε, αν οι βλέψεις σας είναι εκτός συνόρων. Επίσης αν έχετε νομικά ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ίσως τώρα έρθουν στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα διαδικασίες με το δημόσιο, ομίλους ή εταιρείες, πιθανότατα θα βρείτε εμπόδια. Προς το τέλος ίσως βρείτε οικονομικές λύσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές έχετε μια ήρεμη εβδομάδα. Είναι  ευκαιρία για όσους έχετε να διακανονίσετε οικονομικές υποθέσεις, να ασχοληθείτε με αυτά. Εάν θέλετε να ζητήσετε ένα δάνειο από τη  δουλειά σας ή να συζητήσετε για τα οικονομικά σας, μπορείτε να το κάνετε, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Αν κάνετε συζητήσεις για συνεργασίες με το εξωτερικό, είναι μια καλή εβδομάδα. Βέβαια καλά θα ήταν να μιλήσετε σοβαρά για τις οικονομικές σας καλύψεις. Ο  τομέας των δανείων, κληρονομιών, χρεών αλλά και κάποιων επενδύσεων σας απασχολεί. Προσέξτε μην έρθετε σε διενέξεις για θέματα διακανονισμού.

Β’ δεκαήμερο: Οικονομικά θέματα που ενδεχομένως έχετε με το δημόσιο, φόροι, εισφορές ή ό,τι σας απασχολεί, έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να κάνετε διεξοδικές κινήσεις. Για κάποιους, ίσως προκύψουν θέματα με ανωτέρους σας. Αποφύγετε διαφωνίες που θα  σας προκαλέσουν εκτός από πονοκέφαλο και  πρακτικά προβλήματα, κυρίως αν αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Εστιάζετε κι εσείς σε επαγγελματικές και  οικονομικές επεκτάσεις  και ευκαιρίες. Κατευθυνθείτε  περισσότερο ως προς το να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις  οι οποίες σας απασχολούν και αποφεύγετε τα  νέα ξεκινήματα  προς το παρόν. Προσοχή στα σπατάλες.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Αρκετή  προσοχή πρέπει να δώσετε εσείς τα Λιοντάρια του Α’ δεκαημέρου και κυρίως του 1ου  πενθημέρου. Όσον αφορά συνεργάτες και συμφωνίες που  θέλετε να κάνετε, εντός  ή εκτός συνόρων. Διεκδικείτε με ιδιαίτερο δυναμισμό τα πάντα,  όμως πρέπει να προσέξετε σκληρές συμπεριφορές, απαιτήσεις, αλλά και να διαχειριστείτε τα συμβάντα των τελευταίων ημερών. Θα έχετε  ευκαιρίες  να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν.

Β’ δεκαήμερο: Αν σκέπτεστε συνεργασίες και επεκτάσεις εντός ή εκτός χώρας, θα πρέπει να προσέξετε τι υπογράφετε και τι συμφωνίες κάνετε, διότι δεν πνέουν όλα με «ούριο» άνεμο. Παρόλα αυτά, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επιτύχετε  συμφωνίες  κυρίως στα μέσα της εβδομάδας. Αδράξτε τις ευκαιρίες λοιπόν, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν και σε οικονομική ανάπτυξη!

Γ’ δεκαήμερο: Κάποιες διαφορές με ανωτέρους σας μπορεί να υπάρξουν, κυρίως όσον αφορά τα θέλω σας και την  άποψη σας. Το ίδιο  ισχύει κι αν κάποιοι από εσάς έχετε συνεργάτες ή συνεταίρους, περισσότερο όμως επάνω σε οικονομικούς τομείς. Προσέξτε τα οικονομικά σας, κακές  συμφωνίες αλλά και σπατάλες μπορεί να σας βγάλουν εκτός  προγράμματος.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Δυνατή διεκδίκηση αλλαγών στην εργασία σας! Είστε έτοιμοι  να  πάρετε τα ηνία κι όχι   άδικα. Οργανωτικοί  καθώς είστε μπορείτε να τα καταφέρετε πολύ καλά! Προσέξτε μην γίνεται απότομοι στους τρόπους σας ή πολύ επικριτικοί, γιατί εκεί όχι μόνο μπορεί να “χαθεί το παιχνίδι” αλλά να δημιουργήσετε και αντιπάθειες. Συνεργασίες με το εξωτερικό  ευνοούνται, και νομικές  υποθέσεις επίσης.

Β’ δεκαήμερο: Αποφύγετε  προς το παρόν επαγγελματικά  ταξίδια ή συμφωνίες και  επεκτάσεις  στο εξωτερικό, πιθανότατα οι καταστάσεις να μην λειτουργήσουν  υπέρ σας. Φόροι, δάνεια και ό,τι ακόμη σας απασχολεί, χρειάζεται να τα βάλετε σε τάξη, διαφορετικά κυριολεκτικά θα   βιώσετε τη  φράση “τα βρίσκω μπροστά μου”.

Γ’ δεκαήμερο: Εάν είχατε κανονισμένο κάποιο μακρινό ταξίδι ή  συμφωνίες πιθανότατα να βρείτε εμπόδια τις μέρες αυτές. Όμως θα  έχετε ιδιαίτερα έντονη δημιουργικότητα και  πιθανές προτάσεις για συνεργασίες, κάτι το οποίο θα αυξήσει και το εισόδημά σας!

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Η δημιουργικότητά σας σε συνάρτηση με την ισχυρή σας θέληση, σας κάνουν να οδεύετε στον δρόμο των νικητών! Προσέξτε μόνο τον τρόπο έκφρασής σας, διότι  ίσως φανείτε περισσότερο σκληροί, απότομοι ή επιβλητικοί και αυτό δεν είναι αρεστό, όπως καταλαβαίνεται. Με μια καλή διαχείριση, θα σας ακολουθήσουν πολλοί! Ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας  και να κάνετε διακανονισμούς  θα έχετε, γεγονός το  οποίο θα δώσε ποιότητα στην καθημερινή σας ζωή.

Β’ δεκαήμερο: Αν έχετε συνεργάτες ή συνεταίρους, προσέξτε τις  κινήσεις σας, διότι κάποιες λέξεις η καταστάσεις μπορεί να είναι κάπως δυσάρεστες. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια  και κάθε είδος επένδυσης, όπως και το να κινήσετε νομικές υποθέσεις. Δάνεια  ή ό,τι άλλο έχετε σαν εκκρεμότητα, μπορεί να  ξαφνικά να σας χτυπήσει την πόρτα.

Γ’ δεκαήμερο: Η εργασία σας γίνεται  πιο ευχάριστη, μέσα από αλλαγές αλλά και νέα σχέδια ή κινήσεις που κάνετε. Όταν στις καταστάσεις βάζετε έμπνευση και δημιουργείτε αρμονία, τότε το περιβάλλον αλλάζει. Έτσι αλλάζει και το σκηνικό της εργασίας σας, με ευκαιρίες που αφορούν και τον οικονομικό σας τομέα.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Έμπνευση με μεθοδικότητα και ένα κατευθυνόμενο πάθος, ίσως είναι η συνταγή  της επιτυχίας για εσάς την  εβδομάδα αυτή. Μπορείτε να επιδοθείτε με μέτρο στα τυχερά παιχνίδια ή τις επενδύσεις. Επίσης η δημιουργικότητά σας θα σας οδηγήσει σε νέες πιθανές συνεργασίες που θα  είναι αρκετά θετικές! Γενικότερα είναι μια καλή εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας.

Β’ δεκαήμερο: Κάποιες εργασιακές σας σχέσεις δεν είναι αυτό που περιμένατε. Παρόλα  αυτά, διατηρείτε καλές επαφές με ανωτέρους σας! Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί ξαφνικές καταστάσεις μπορεί να αδειάσουν την τσέπη σας. Επίσης αν έχετε συνεργάτες δεν αποκλείεται να έρθετε σε διαφωνίες!

Γ’ δεκαήμερο: Εμπνέεστε για αλλαγές,  για συνεργασίες, για καλύτερους  συνεργάτες στο πλάι σας! Γενικότερα  θα  λειτουργήσετε μέσα  από τη φαντασία σας και αν είστε καλλιτέχνες ή  συγγραφείς αυτό σας βοηθά πάρα πολύ! Οικονομικά δεν έχετε αλλαγές, όμως οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, μπορεί να σας αποφέρουν ένα καλύτερο εισόδημα.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Υπάρχει μια ιδιαίτερη δυναμική και θέληση για συνεργασίες που μπορεί να ξεκινήσουν, για κλείσιμο συμφωνιών, αλλά και ο επικοινωνιακός σας τομέας, είναι αρκετά δυναμικός. Δεν αποκλείεται κάποιοι να έχετε μικρά επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Οικονομική στήριξη, εκτός από την εργασία σας, έρχεται και μέσα από το οικογενειακό σας  περιβάλλον.

Β’ δεκαήμερο: Αποφύγετε να δώσετε τελικές απαντήσεις ή να επικυρώσετε συμφωνίες. Αφήστε λίγο το χρόνο να κυλήσει. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για περισσότερες κοινωνικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, παρά για σύναψη νέων συνεργασιών. Οικονομικά δεν έχετε αλλαγές αν και στο μέλλον ίσως έχετε να κάνετε αρκετά για την αύξηση τους.

Γ’ δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται οικονομικά να ενισχυθείτε από την οικογένειά σας ή ακόμη και να πάρετε ιδέες για τα επαγγελματικά σας! Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι συμβόλαια, συνεργασίες, αν υπάρχει το χρονικό περιθώριο  αφήστε τα για αργότερα, διότι μπορεί να μην έχετε την σταθερότητα  ή την εξέλιξη που περιμένετε.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Πολύ έντονη η διεκδίκηση των οικονομικών σας, αφενός κάνετε καλά, αφετέρου προσέξτε τους διαπληκτισμούς! Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα κυρίως της οικογένειάς σας, που πιθανόν ζητούν λύσεις. Ενώ θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε έγγραφα και συμφωνίες ή με προσοχή να κινηθείτε στην αγορά μετοχών. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και βάλτε ένα οικονομικό  όριο, ό,τι κι αν αφορά αυτό.

Β’ δεκαήμερο: Λίγη προσοχή στα οικονομικά σας, κυρίως σε έξοδα και  σπατάλες. Επίσης αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και την κίνηση ή αγορά μετοχών. Ξαφνικές καταστάσεις σας προβληματίζουν, σχετικά με τα δημιουργικά σας σχέδια. Μην κάνετε νέα βήματα αυτές τις μέρες, δουλέψτε σε ό,τι ήδη έχετε στην ατζέντα σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες για επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες θα σας κάνουν αν κερδίσετε τα εύσημα από τους  ανωτέρους σας, αλλά και τα προσφιλή σας άτομα! Για κάποιους είναι η ώρα μιας μικρής επέκτασης  επαγγελματικής, η οποία όμως θα συνεισφέρει πολύ και  στο πορτοφόλι σας και στην εμπειρία που αποκτάτε! Κρατηθείτε μακριά από τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Υπερδυναμικοί, υπέρ-διεκδικητικοί, με τρομερά ισχυρή θέληση και φιλοδοξία! Προσοχή μόνο, στην εκφραστική σκληρότητα που μπορεί να βγει προς τους άλλους. Έχετε όλες τις δυνατότητες να μιλάτε για επιτυχημένες κινήσεις και κατάκτηση στόχων! Οικονομικά έχετε επίσης ευκαιρίες, ενώ τακτοποιείτε θέματα που σας πίεζαν.

Β’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για το επαγγελματικό σας μέλλον, έρχονται μέσα από οικεία σας πρόσωπα ως ιδέες ή ως προτάσεις. Οπότε δεν αποκλείονται κάποιες συνεργασίες. Μικρά επαγγελματικά ταξίδια μπορούν σας ανοίξουν ορίζοντες μέσα από κάποιες συμφωνίες.  Οικονομικές αλλαγές δεν υπάρχουν.

Γ’ δεκαήμερο: Αφενός θα έχετε πολύ βοήθεια και στήριξη από οικεία σας πρόσωπα για τα επιχειρηματικά σας βήματα ή για θέματα επαγγελματικά τα οποία σας απασχολούν γενικότερα. Αφετέρου προσέξτε τις αντιδράσεις σας και κάποια ξεσπάσματα δυσαρέσκειας που μπορεί να βγουν στον ορίζοντα. Αποδεχτείτε νέες πηγές οικονομικών, μόνο αν είστε σίγουροι για την προέλευσή τους.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Πολλές συζητήσεις “κάτω από το τραπέζι” θα κάνετε τις μέρες αυτές,  οι οποίες μπορεί να αφορούν τα οικονομικά σας και τα διεκδικείτε με δυναμισμό και ισχυρή θέληση. Και καλά κάνετε! Η επιμονή σας και η εργατικότητά σας ανταμείβεται και εκπληρώνεται τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν έχετε νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες και έγγραφα να διεκπεραιώσετε, οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές.

Β’ δεκαήμερο: Προσέξτε λίγο τα  οικονομικά σας , αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης, πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές τις οποίες μπορεί να κάνετε. Μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες για συνεργασίες κάνετε αυτή την εβδομάδα. Κάτι το οποίο δε θέλετε ακόμη  να μοιραστείτε με όλους. Προσοχή όμως σε αντιπαλότητες και διενέξεις όπως και στις επαγγελματικές σας μετακινήσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Ίσως υπάρξουν ξαφνικά εμπόδια στα επαγγελματικά σας ή ακόμη και σε συμφωνίες που θέλετε να συνάψετε για κάποιες συνεργασίες. Γενικότερα κρατηθείτε “λίγο πίσω” αυτές τις μέρες και μελετήστε καλύτερα τις όποιες κινήσεις σας. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας “μπούσουλας”. Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν “οδηγό”, μια ουράνια πυξίδα.

Διάβασε ακόμη