Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (07/13) Αυγούστου

Προκλητικότητα και επιτυχίες.

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 του μήνα και μέχρι τις 9 γινόμαστε περισσότερο πρακτικοί, λειτουργούμε πιο ρεαλιστικά και σκεφτόμαστε περισσότερο τους στόχους και τις ενέργειές μας.

Στις 9 Αυγούστου όμως το τετράγωνο της  Αφροδίτης με τον Ουρανό, στην  22η μοίρα των ζωδίων του Λέοντα και του Ταύρου, μας κάνει νευρικούς  και  ιδιότροπους στον τρόπο έκφρασης με τους γύρω μας και δημιουργούνται προβλήματα. Προσοχή λοιπόν σε εκκεντρικές συμπεριφορές, κυρίως για το Γ’  δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Ενώ από τις 9 Αυγούστου έως και τις 12, που θα κινηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί, εκφραζόμαστε καλύτερα και είμαστε γεμάτοι ιδέες, για να πραγματοποιήσουμε αυτά που είχαμε στο  μυαλό μας!

Μάλιστα, στις 10 του μήνα ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει όψη τριγώνου στην 14η μοίρα με τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχει το Β’ δεκαήμερο των γήινων ζωδίων (Ταύροι,  Παρθένοι, Αιγόκεροι). Οι έμποροι των ζωδίων αυτών, αλλά και όσοι θέλουν να κάνουν τις ημέρες αυτές μια επιχειρηματική κίνηση, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα. Ανεξαρτήτως επαγγέλματος, όσοι προσπαθήσετε, θα κατοχυρώσετε ένα θετικό και καλό αποτέλεσμα στους επαγγελματικούς σας στόχους!

Στις 13 του μήνα, στην  20η μοίρα του Λέοντα, ο  Ήλιος θα έρθει σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη. Έστω και ανάδρομη, η Αφροδίτη αυτή θα δώσει  τη δυνατότητα για ανάπτυξη καλών και εποικοδομητικών σχέσεων με τα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι μία μέρα που μπορείτε να πετύχετε  αρκετά και να αναλογιστείτε, τι σας βοήθησε έως τώρα στην εργασία σας και τι όχι.

Ας δούμε, πως θα επηρεαστούν τα ζώδια ένα – ένα ανά δεκαήμερο την εβδομάδα αυτή. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας,  μετά τον  Ήλιο και τη Σελήνη σας!

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Είστε απόλυτα ήρεμοι την εβδομάδα αυτή, οπότε ακόμη κι αν δεν είστε σε διακοπές, ευχαριστηθείτε τον εργασιακό σας χώρο και τους συναδέλφους σας και αναπτύξτε καλές σχέσεις! 

Β’ δεκαήμερο: Είναι μια εβδομάδα, που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε  θετικά, φτιάχνοντας τομείς της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, οι οποίοι μπορεί να είχαν κάποιο πρόβλημα. Τα οικονομικά  σας αυξάνονται, αλλά θα υπάρχουν έξοδα.

Γ’ δεκαήμερο:Συζητήσεις για νέες συνεργασίες θα έχετε στην αρχή της εβδομάδας. Όμως μην επαναπαυθείτε σε αυτά που θα ακούσετε. Παιχνίδια  επιβολής και από τη δική σας μεριά, όχι μόνο των άλλων, μπορούν να κάνουν  τα λόγια, να μείνουν απλά λόγια.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Συγκεντρωμένοι, πρακτικοί και ρεαλιστικοί είστε ούτως ή άλλως από τη φύση σας.  Αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε εγχειρήματα, που θέλατε καιρό. Αρωγοί στα βήματά σας, θα είναι ανώτεροί σας ή γενικότερα άνθρωποι με μεγαλύτερη πείρα από εσάς, οι οποίοι στέκονται στο πλάι σας.

Β’ δεκαήμερο: Θα υπάρξουν λίγες αναποδιές στην αρχή κυρίως της εβδομάδας, αλλά τα πράγματα γρήγορα όχι μόνο θ’ αλλάξουν, αλλά θα στεφθούν και με επιτυχία. Όσοι από εσάς θέλετε να κάνετε βήματα στον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμη και να κάνετε μια δική σας επιχείρηση, το διάστημα είναι πολύ καλό και βοηθητικό και θα βρείτε ένα προσοδοφόρο  έδαφος.

Γ’  δεκαήμερο: Θα έχετε μια εβδομάδα γεμάτη από γεγονότα. Δε θα  βαρεθείτε καθόλου! Προσοχή σε νεύρα και σε κινήσεις εντυπωσιασμού, που σκοπό έχουν τη χειραγώγηση. Ναι, είστε ικανοί και άξιοι, όμως αποφύγετε  τέτοιες τακτικές για να μη βρεθείτε μόνοι στο πέλαγος! Στο τελείωμα της εβδομάδας, θα έχετε πολύ καλές ιδέες και έμπνευση για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Γύρω στις 10 του μήνα δώστε προσοχή, στο πως διαχειρίζεστε  τις καταστάσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και εκκρεμότητες στα  επαγγελματικά σας. Και τα δύο μπορεί να σας βάλουν σε έριδα  με ανωτέρους  σας. Δυσάρεστες επισκέψεις, άτομα που δε θέλατε να δείτε, εισβάλλουν κατά κάποιο τρόπο στο χώρο που είστε και σας χαλούν τη διάθεση.

Β’ δεκαήμερο: Γύρω στις 10 και στις 11 του μήνα καλά θα ήταν να δείξετε εγκράτεια στα λόγια σας, αφού είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε σε καβγά. Αν δουλεύετε σε μεγάλη εταιρεία, αυτό είναι ακόμη περισσότερο πιθανό. Κάποιες διαφωνίες για οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια.

Γ’ δεκαήμερο: Οι επαγγελματικές  σας  σχέσεις είναι φαινομενικά εξαίσιες,  όπως και η παρουσία και τα λεγόμενα όλων. Όμως καλά θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας, πως μπορεί να ακούτε μεγάλα λόγια! Προκειμένου να μην εξαπατηθείτε, ακούστε, αλλά φιλτράρετε  τα πάντα. Προσοχή σε σπατάλες.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Μια ήρεμη εβδομάδα, όπου το τελείωμά της σας αφήνει μια γλυκιά γεύση. Η βοήθεια ατόμων σε θέσεις εξουσίας είναι για εσάς πραγματικά έντονη και καταφέρνετε με δρασκελιές να φτάσετε τους στόχους σας. Η σύνεση και η εργατικότητά σας σας  βοηθούν πολύ! Τα οικονομικά σας είναι στα ίδια επίπεδα.

Β’ δεκαήμερο: Εξαιρετική εβδομάδα, που με καλό χειρισμό από τη μεριά σας, θα μπορούσε να σας φέρει καταξίωση και επιτυχίες. Με τη σωστή σκέψη και τις δομημένες κινήσεις σας, ειδικά στο τελείωμα των ημερών αυτών, γίνεστε το παράδειγμα για τους συναδέλφους σας! Τα οικονομικά σας θα έχουν αύξηση, αλλά οι κοινωνικές σας συναντήσεις απαιτούν σπατάλες.

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε μια πολύ ήρεμη εβδομάδα, όμως το τελείωμα είναι ακόμη καλύτερο! Νέες ιδέες και συνεργασίες, ίσως λίγο ξαφνικές ή εκκεντρικές, αλλά πολύ εποικοδομητικές, πρόκειται να ξεπηδήσουν στην επιφάνεια! Θα εμπνευστείτε μέσα από φιλικά  σας άτομα ή συναδέλφους και  θα επεκταθείτε επαγγελματικά κάποιοι από εσάς! Τα οικονομικά σας έχουν  άνοδο!! Ταξίδια επαγγελματικά στο προσκήνιο, που όμως θα σας είναι ευχάριστα,  αν και θα κάνετε σπατάλες.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Οι ημέρες σας κυλούν ήρεμα. Αν είστε στη δουλειά, θα λειτουργήσετε, όπως εσείς νομίζετε καλύτερα.  Αν είστε διακοπές  περνάτε όμορφα! Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στις ίδιες συνθήκες, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. 

Β’ δεκαήμερο: Οι πρώτες  δύο μέρες της εβδομάδας ξεκινούν στριφνά και ιδιότροπα, με διαφωνίες κυρίως για πρακτικά θέματα στα επαγγελματικά σας. Σύντομα αυτό αλλάζει όμως και έχετε βοήθεια, καλές ιδέες κι επιτυχημένες κινήσεις. Αρκετά έξοδα θα υπάρξουν στα οικονομικά σας, γι’ αυτό ελέγχετε καλύτερα τι σπαταλάτε και που.

Γ’ δεκαήμερο: Με λόγια, κουτσομπολιά και μικρές έριδες εξαιτίας αυτών,  ξεκινά η εβδομάδα σας. Προσέξτε όμως κι εσείς τον τρόπο που εκφράζεστε και αφήστε τις εκκεντρικότητες, αλλά και τις σπασμωδικές κινήσεις λόγω νεύρων. Δε θα οδηγήσουν πουθενά και ειδικά, όταν ο απέναντι είναι κάποιος  ανώτερος ή ακόμη και συνεργάτης σας. Το τελείωμα θα σας βρει με εντελώς αντίθετο κλίμα, αφού οι σχέσεις σας όχι μόνο εξομαλύνονται, αλλά γίνονται και πιο εποικοδομητικές.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, είστε ήρεμοι και το χρειάζεστε. Οπότε μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας προς όφελός σας. Τα οικονομικά σας δε δέχονται σημαντικές αλλαγές θετικές ή αρνητικές.

Β’ δεκαήμερο: Χαράς ευαγγέλια όπως λέμε για το δεκαήμερό σας, αφού πραγματικά οι μέρες αυτές θα είναι πολύ καλές! Επιτυχία και επέκταση στα επαγγελματικά περιμένει πολλούς από εσάς. Πολλοί θα ανοίξετε τα φτερά σας και  θα παρουσιαστούν επαγγελματικές θέσεις στο εξωτερικό, ενώ οι συνεργασίες εντός και εκτός της χώρας δε θα λείψουν για κανέναν! Προσοχή μόνο στο τελείωμα της εβδομάδας, γιατί φαίνεται ότι, αφού πιάσατε τους στόχους σας,  χαλαρώνετε και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή έριδες κυρίως για οικονομικούς λόγους ή για κάτι που έχει ειπωθεί.

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε μια καλή εβδομάδα, ήρεμη! Προς το τέλος των ημερών σας δίνετε η ευκαιρία, να κάνετε συζητήσεις ή να κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία με οικονομικά οφέλη. Έξοδα που δεν είχατε σκεφτεί, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Ήρεμες και νωχελικές καταστάσεις σας ξεκουράζουν! Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ίσως πραγματοποιηθεί ή θα μπει στο σχέδιο για να γίνει γύρω στις 9 με 11 του μήνα. Οικονομικά παραμένετε στα ίδια επίπεδα.

Β’ δεκαήμερο: Ήπια η εβδομάδα και για εσάς. Προσέξτε λόγια και υπόγειες συνεννοήσεις. Δε θα ευδοκιμήσουν και πολύ πιθανόν να έχουν να κάνουν με τον τομέα των οικονομικών σας. Κάποια έξοδα έρχονται, τα οποία δεν περιμένατε  αυτό το χρονικό διάστημα.Πιθανόν να πρέπει να καλύψετε οικονομικές ατασθαλίες άλλων.

Γ’ δεκαήμερο: Επαγγελματικές και κοινωνικές συναντήσεις σας βοηθούν να ανοίξετε ορίζοντες στη δουλειά σας. Ίσως να συνάψετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι οι όροι θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για εσάς. Εξετάστε τα πάντα καλά πριν πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Οι ημέρες σας κυλούν πολύ ομαλά και είστε σε θέση να λειτουργείτε πιο χαλαρά. Μάλιστα, προς το τέλος της εβδομάδας, όπου η Σελήνη μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη! Τα οικονομικά σας  δεν είναι  άσχημα, ούτε έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Λειτουργείτε επικοινωνιακά και είστε καλοί σε αυτό, αν και το διάστημα αυτό δεν είστε ιδιαίτερα διπλωματικοί. Όσοι έχετε συνεταίρους, είναι καλό να ελέγχετε τις οικονομικές υποχρεώσεις, κυρίως για σπατάλες, προτού κάνετε βήματα, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Γ’ δεκαήμερο: Ανεξαρτήτως τι επαγγέλλεστε, εσείς σκέφτεστε τις αλλαγές και μάλιστα μεγάλες αλλαγές. Ίσως να σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Οπότε έχετε υπομονή. Προσπαθήστε να δείξετε αλλά και να λειτουργήσετε με  τις  ιδέες σας στον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να τις επιβάλλετε. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν πορεία την εβδομάδα αυτή.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Μια εβδομάδα ηρεμίας, την οποία και χρειάζεστε, θα έχετε τις ημέρες αυτές. Αν βρίσκεστε στις επαγγελματικές επάλξεις, σίγουρα θα εργαστείτε με άνεση και χωρίς εμπόδια. Τα οικονομικά σας παραμένουν ως έχουν.

Β’ δεκαήμερο: Μια πολύ καλή εβδομάδα, όπου σας δίνετε η ευκαιρία να επιτύχετε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μάλιστα αν αυτό έχει να κάνει και με το εμπόριο, ίσως δείτε τις πωλήσεις σας να ανεβαίνουν, παρόλο που είναι διάστημα διακοπών. Τα οικονομικά είναι καλά, αρκεί να αποφύγετε τις σπατάλες, οι οποίες θα έχουν κυρίως να κάνουν με ταξίδια.

Γ’ δεκαήμερο: Περνάτε μια ήρεμη χρονική περίοδο, όποτε διαθέστε τον χρόνο σας, όσο σωστότερα θέλετε για τα δικά σας δεδομένα και τους συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας πρέπει να προσέξτε λιγάκι. Αν και δεν είναι άσχημα, μπορεί να υποστείτε μακροπρόθεσμες αλλαγές, που τώρα δεν είναι ακόμη ορατές. Καλά θα είναι ελέγχετε τις κινήσεις σας.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Δεν είναι μια κακή εβδομάδα επί της ουσίας. Όμως αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι τα λόγια και ο τρόπος επικοινωνίας σας. Λόγια που μπορεί να μεταφερθούν αλλοιωμένα ή έπαρση στα θέλω σας, η οποία βγαίνει στον τρόπο σας. Αν θέλετε να κάνετε συμφωνίες για επαγγελματικές επεκτάσεις, μελετήστε διπλή και τριπλή φορά τα πάντα. Τα ψιλά γράμματα, κρύβουν πάντα παγίδες.

Β’ δεκαήμερο: Είστε σχετικά ήρεμοι και χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σας απασχολεί.  Χαλαρώστε κι αν παραμένετε στην εργασία σας, μπορείτε να δουλέψετε πιο ευχάριστα τώρα συγκριτικά με άλλες χρονικές περιόδους. Αν αγαπάτε τα τυχερά παιχνίδια, καλύτερα να κρατηθείτε μακριά αυτή την εβδομάδα.

Γ’ δεκαήμερο: Είστε αυτοί που πρέπει να προσέχετε, μιας και η εβδομάδα ναι μεν δεν είναι κακή, αλλά θα υπάρξουν κάποιες διενέξεις και δυσανασχετήσεις με τους συνεργάτες σας.  Όπως και να έχει, μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε, κρατήστε τις αξιώσεις σας σε πιο δημοκρατικό επίπεδο, γιατί μια  επαγγελματική ρήξη είναι πιθανή.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα δεν είναι κακή για εσάς, παρόλα αυτά καλό θα ήταν να ελέγχετε τα οικονομικά σας ή να διεκπεραιώσετε κάποιες υποχρεώσεις. Παίρνοντας τις συμβουλές ειδικών είναι ότι καλύτερο, μπορείτε να κάνετε. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ήρεμο χρονικό διάστημα για εσάς.

Β’ δεκαήμερο: Μια καλή εβδομάδα, χωρίς πολλά δρώμενα θα είναι αυτή εδώ. Προσπαθήστε να κρατήστε μια ουδέτερη στάση, σε ό,τι έχει να κάνει με την  επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν και κυλούν, όπως τα ξέρετε.

Γ’ δεκαήμερο: Στα επαγγελματικά σας είστε καλά και δεν έχετε κάτι να αντιμετωπίσετε τις ημέρες αυτές. Ιδέες για την αύξηση των οικονομικών σας μπορεί να έχετε και μάλιστα αρκετά καλές!  Όμως προσοχή σε σπατάλες αυτό το διάστημα, γιατί μπορεί να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές ζημιές που θα πρέπει να διορθωθούν.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Μια καλή εβδομάδα έχετε επιτέλους σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Λειτουργείτε με σύνεση και ρεαλισμό και διαχειρίζεστε πολύ καλά τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνετε, να ξέρετε ότι οι κόποι σας εκτιμώνται και σίγουρα θα δείτε την εύνοια όλων μακροπρόθεσμα. Οικονομικά δεν υπάρχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Δεν σας απασχολεί κάτι τις ημέρες αυτές. Παρόλα αυτά είναι ένα διάστημα που μπορείτε να εξετάσετε τα οικονομικά σας και να δείτε, τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτά. Ευκαιρίες θα σας δοθούν για να καλύψετε κενά που υπάρχουν, αρκεί να κάνετε σωστή διαχείριση.

Γ’ δεκαήμερο: Αρχικά θα είστε γεμάτοι ιδέες και έμπνευση κι αυτό θα λειτουργήσει θετικά για τα επαγγελματικά σας. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας, πρέπει να προσέχετε, κυρίως αν κάνετε συζητήσεις με ανωτέρους σας. Να ξέρετε, ότι πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσετε, όχι γιατί απαραίτητα θα είναι ψέματα. Ίσως πρόκειται για καταστάσεις, οι οποίες δε γίνεται πρακτικά να ευοδωθούν και αυτό θα σας απογοητεύσει.

Τζένη Tabary Βλαστάρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη