Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (06-12) Νοεμβρίου

Δυσκολίες και επιμονή.

Η  εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στην 28η μοίρα των Παρθένου/Ταύρου. Τα υλικά μας αγαθά, τα έσοδά μας, η οικονομική ευμάρεια, γίνονται προτεραιότητα στη ζωή μας. Δεν λείπει η πραγματικά έντονη έμπνευση στους καλλιτέχνες, αλλά ούτε και ο φανατισμός του να κατακτήσουμε τους στόχους μας.  Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο των ζωδίων της Γης, Ταύροι,  Παρθένοι, Αιγόκεροι.

Την ίδια ημέρα στις 6 του μήνα  ο Ερμής, από την 24η μοίρα του Σκορπιού σχηματίζει όψη χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό. Υπάρχει μια  δυσαρέσκεια στην καθημερινότητά μας, η οποία μας βάζει στη διαδικασία να θέλουμε να μείνουμε μόνοι ή τουλάχιστον να μην μας ενοχλούν. Γενικά αποφεύγουμε τις επαφές, πράγμα που λειτουργεί αρνητικά με τους γύρω μας. Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού και του Κριού.

7 Νοεμβρίου, Ερμής/Ποσειδώνας σε όψη τριγώνου, στην  25η μοίρα Σκορπιού/Ιχθύων. Ναι μεν θα υπάρξει ιδιαίτερη έμπνευση στα καλλιτεχνικά αλλά και γενικότερα σε όποιο δημιουργικό επάγγελμα. Από την άλλη, η παραπληροφόρηση, το «χαλασμένο» τηλέφωνο και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο προσκήνιο. Είναι ακριβώς το κομμάτι που πρέπει να προσέξετε, ειδικά το Γ’ δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ την ίδια μέρα λίγο αργότερα, σχηματίζει όψη χιαστί με τον Κρόνο, στην 00η μοίρα  Ζυγού/Ιχθύων. Νιώθουμε ανικανοποίητοι, ενώ χρειάζονται προσοχή οι σχέσεις με τους ανωτέρους μας ή άτομα μεγαλύτερα, διότι μπορεί να επέλθει ρήξη. Η επιρροή είναι για το 1ο πενθήμερο των Ιχθύων/Ζυγών.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στην 29η μοίρα Σκορπιού/Αιγόκερω στις 9 του μήνα, δίνει το έναυσμα της επιτυχίας και της αποδοχής. Ευκαιρίες να επιτύχουμε και να δείξουμε τι αξίζουμε! Καταφέρνουμε να πείσουμε και να κερδίσουμε τα εύσημα. Επηρεάζεται το 6ο πενθήμερο Σκορπιού/Αιγόκερω.

10 Νοεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται  στον Τοξότη και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στην 00η μοίρα Τοξότη/Ιχθύων. Ένα δύσκολο τετράγωνο μιας και κανένας πλανήτης δεν είναι σε καλή θέση. Επαγγελματικές δυσκολίες, ασυνεννοησία και καταπίεση γιατί δεν εκφραζόμαστε όπως πρέπει. Όλα αυτά μας κάνουν να χάνουμε την διάθεση αλλά και την εμπιστοσύνη μας για να εργαστούμε καλά. Δυσχεραίνονται σχέσεις με ανωτέρους. Επηρεάζεται κυρίως το 1ο πενθήμερο των μεταβλητών – Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Στις 11 του μήνα μια αρκετά δύσκολη όψη, η οποία θα “ζορίσει” πολύ κόσμο είναι η αντίθεση Άρη/Ουρανού, από  την 21η μοίρα Σκορπιού/Ταύρου. Αψιμαχίες, διαφωνίες, εναντιώσεις, ατυχηματικές καταστάσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος. Μια όψη, στην οποία τα σταθερά ζώδια του 5ου πενθημέρου κυρίως, πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και σύνεση. Αποφύγετε να είστε εριστικοί και αποφύγετε τους εριστικούς που θα έρχονται καταπάνω σας. Επίσης, μεγάλη προσοχή για βλάβες ή και ατυχήματα, για όσους εργάζεστε με μηχανήματα ή βρίσκεστε στο οδικό δίκτυο.

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Μια  πολύ ήρεμη εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερα  γεγονότα για το δικό σας  δεκαήμερο. Είστε στην ευχάριστη θέση λοιπόν, να είστε περισσότερο άνετοι και να ασχοληθείτε με ό,τι σας απασχολεί. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές, κρατήστε τα σε τάξη.

Β’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή σας ευνοεί αν θέλετε να δοκιμάσετε στα τυχερά παιχνίδια ή γενικότερα μικρές επενδύσεις, αλλά και στις επαγγελματικές επεκτάσεις που κάποιοι θέλετε να κάνετε. Θα υπάρξουν όμως προβλήματα στην καθημερινότητά σας αλλά και θα προκύψουν και θέματα που έχετε αμελήσει, σχετικά με δάνεια, κληρονομιές ή γενικότερα χρήματα τρίτων. Φροντίστε να τακτοποιήσετε  τις υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να γίνουν παρελθόν.

Γ’ δεκαήμερο: Ενοχλητικά θα λέγαμε ξεκινά η εβδομάδα  αυτή. Μάλλον δεν θέλετε πολλά πολλά με τους γύρω σας, αφού νιώθετε ότι σας έχουν δυσαρεστήσει. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή, θα σας φανεί κάπως. Η διάθεσή σας είναι πεσμένη ή δεν έχετε διάθεση για συνεργασίες γενικότερα.  Αν υπάρχει η δυνατότητα, κρατήστε μια ουδέτερη στάση και αφήστε τις μέρες να  κυλήσουν. Προσοχή στα οικονομικά σας, ξαφνικές υποχρεώσεις αλλά και αμέλειες έρχονται στην επιφάνεια για να βρείτε μια λύση.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Ναι μεν, δεν θα έχετε έντονα γεγονότα, απλά οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται. Στην αρχή της εβδομάδας, έχετε την δυνατότητα να επιτύχετε, μέσα  από τις ιδέες και τις εμπνεύσεις που θα έχετε. Βέβαια, δεν θα ήταν άσχημο να επεξεργαστείτε τώρα ιδέες, να κάνετε τα πλάνα σας ή τις συζητήσεις και να αφήσετε τις πράξεις για λίγο αργότερα. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν.

Β’ δεκαήμερο: Είτε το πιστεύετε, είτε  όχι,  είστε αρκετά ήρεμοι την εβδομάδα  αυτή! Υπάρχει η πιθανότητα να βγουν κάποιες διαφωνίες  και αψιμαχίες  με συνεργάτες σας, αλλά όχι κάτι επιλήψιμο, το οποίο θα σας αναστατώσει ιδιαίτερα. Επικεντρωθείτε στα της δουλειάς σας και όλα θα πάνε καλά!  Προσοχή σε σπατάλες.

Γ’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα για εσάς ξεκινά ουδέτερα. Κατά τη διάρκειά της τα νεύρα αλλά και οι εμπνεύσεις θα εναλλάσσονται. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας, είναι που πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή, μιας και ξαφνικές εντάσεις με συνεργάτες, δυσκολίες λόγω βιασύνης, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με καταστάσεις αρκετά  δύσκολες και πιεστικές. Προσοχή στους έντονους καβγάδες, αλλά και στα επαγγελματικά ατυχήματα. Προσοχή επίσης σε όσους  εργάζεστε με μηχανήματα ή είστε οδηγοί. Βλάβες και ατυχήματα μπορεί να προκύψουν. Η εγκράτεια στα οικονομικά σας θα φανεί σωτήρια.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Ανήκετε στα δεκαήμερα που θα έχετε ηρεμία, τάξη και ασφάλεια όπως λέμε. Παρόλα αυτά, δώστε προσοχή στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Στα θέματα καριέρας, φερθείτε με σύνεση και σοβαρότητα και η επιτυχία θα είναι σίγουρη μακροπρόθεσμα.  Έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε όπως θέλετε, μιας και δεν σας απασχολεί κάτι έντονα. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές, όμως  αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις επενδύσεις.

Β’ δεκαήμερο: Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους αλλά και με τους συνεργάτες σας, περνάνε στο μικροσκόπιο την εβδομάδα αυτή. Μάλιστα είναι αυτό που θα σας δυσκολέψει να συνεργαστείτε καλά και να διατηρήσετε καλές σχέσεις, μιας και μια δόση εγωϊσμού αλλά και πείσματος θα βγει στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις όσο πιο θετικά μπορείτε, για  να περάσουν οι μέρες αυτές. Οικονομικά, ευνοείστε για τυχερά παιχνίδια αλλά και κάποιες επενδύσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε μια εβδομάδα, στην οποία και ηρεμία σας παρέχει και επιλογές για να κινηθείτε και ευέλικτοι να φανείτε. Η έμπνευση και οι νέες ιδέες που μπορεί να έχετε, θα σας πάνε ένα βήμα μπροστά και αυτό είναι πολύ θετικό. Προσοχή μόνο στην παραπληροφόρηση, αλλά και σε μυστικά τα οποία μπορεί να μάθετε, μη μπορώντας όμως να εξακριβώσετε που ξεκινά η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα. Κρατήστε μικρό καλάθι για όποια πληροφορία έως ότου την διασταυρώσετε. Τα οικονομικά σας παραμένουν τα  ίδια.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Στο  επίκεντρο είναι τα οικονομικά σας αλλά και πιθανές συζητήσεις με στενά συγγενικά σας πρόσωπα, για ενδεχόμενες συνεργασίες. Όχι πως θα ασχολείστε εκτενέστερα, αλλά  είναι από αυτά που θα έλξουν το ενδιαφέρον  σας. Σε γενικές γραμμές έχετε μια ήρεμη εβδομάδα χωρίς επαγγελματικές ή  οικονομικές αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Μπορείτε να είστε ευέλικτοι, να κινήσετε τα νήματα προς τα εκεί που επιθυμείτε, μιας και δεν υπάρχουν γεγονότα να σας αποσπούν  την προσοχή. Συζητήσεις για συνεργασίες είναι πιθανές αυτή την εβδομάδα, αλλά και συναντήσεις που σας βοηθούν. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, αισθάνεστε γεμάτοι έμπνευση, νέες ιδέες, δημιουργικότητα στο έπακρο και είστε έτοιμοι να μεγαλουργήσετε. Και πολύ καλά  κάνετε! Γιατί τώρα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε! Δουλειές στο εξωτερικό ή διαδικτυακά ή επεκτάσεις στην υπάρχουσα δουλειά σας ευνοούνται. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε  πολύ, τα «ψιλά γράμματα» σε τυχόν συμφωνίες, όπως και τα μεγάλα λόγια. Για αυτές τις μέρες, από ότι ακούσετε κρατήστε τα μισά και φιλτράρετε τα πάντα. Οικονομικά, ευνοείστε από τυχερά παιχνίδια, αλλά μην το παρακάνετε  γιατί μπορεί να έχετε  ξαφνικές απώλειες.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Αρκετά ήρεμοι, χωρίς γεγονότα θετικά ή αρνητικά να σας επηρεάζουν, κινείστε όπως θέλετε και είστε από τους τυχερούς των ημερών αυτών. Σωστή διαχείριση δανείων ή κληρονομιών θα σας φέρει ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

Β’ δεκαήμερο: Και το  δικό σας  δεκαήμερο παραμένει ήρεμο, με δυνατότητες ευελιξίας και  συγκέντρωσης στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ίσως  ακυρωθούν κάποια  επαγγελματικά ταξίδια που ήδη είχατε κανονίσει. Τα οικονομικά σας ίσως χρειάζονται κάποιους  διακανονισμούς,  αλλά  δεν αποκλείεται να ενισχυθείτε και από κάτι καλό το οποίο έχετε ήδη κάνει.

Γ’ δεκαήμερο: Είστε πραγματικά το δεκαήμερο που θα προβληματιστεί έντονα την εβδομάδα αυτή. Συγκρουσιακές καταστάσεις σας αναστατώνουν κυρίως με ανωτέρους σας, αλλά και προβλήματα μεταξύ δουλειάς και οικογένειας, απαιτούν σωστό χειρισμό, μιας και δημιουργείται  πρόβλημα. Ειδικά στο τελείωμα των ημερών αυτών, καλά θα ήταν να προσέχετε τις έντονες συγκρούσεις, αλλά και πιθανές ζημιές ή επαγγελματικά  ατυχήματα. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και διακανονισμούς σε ό,τι έχει  αμεληθεί ως τώρα.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας, κάποιες μικρές δυσαρέσκειες, θα σας οδηγήσουν σε διαφορές με τους συνεργάτες σας. Επίσης αν έχετε σκοπό να ζητήσετε  κάποιο δάνειο ή να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Θέματα όμως  έμπνευσης και δημιουργικότητας αλλά και τύχης στα οικονομικά σας, θα είναι αρκετά καλά τις ημέρες αυτές.

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις, επικοινωνίες, ευκαιρίες για συνεργασίες, για κοντινές διαδρομές λόγω επαγγελματικών, που όμως σας βοηθούν. Αδέρφια ή στενοί συγγενείς είναι από τα άτομα που θα υπάρξει ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους.  Γενικότερα την εβδομάδα αυτή, το κομμάτι της επικοινωνίας  σας  βοηθά, να συζητήσετε, να πάρετε ιδέες αλλά και να βάλετε στόχους. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν, όμως ίσως μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.

Γ’ δεκαήμερο: Αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε να επεκτείνετε την δουλειά σας, ενώ άλλοι θα κάνετε το βήμα για μια θέση στο εξωτερικό. Και έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Το μόνο που  πρέπει να προσέξετε γύρω στη μέση της εβδομάδας, είναι οι παρανοήσεις που προκαλούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά καλά και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρετε  κάποια αύξηση ή μπόνους για τη δουλειά σας. Μόνο “αγκάθι” – θέματα που έχετε προς τακτοποίηση.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Παρότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε  για έντονα γεγονότα, θα δυσκολευτείτε την εβδομάδα αυτή. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με άτομα ηλικιακά μεγαλύτερα στον επαγγελματικό σας χώρο ή σε θέση ισχύος. Οικονομικά ζητήματα επίσης θα σας απασχολήσουν και δεν αποκλείεται να έχετε διαφωνίες για αυτά. Οι καταστάσεις δεν είναι έντονες, παρόλα αυτά έχουν διάρκεια. Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας.

Β’ δεκαήμερο: Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, γιατί ενώ έχετε  την θέληση και την διάθεση να βρείτε ακόμη και καινούριους πόρους εσόδων, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Στα επαγγελματικά  σας, ίσως τώρα έχετε την ευκαιρία να «διορθώσετε» κάποιες σχέσεις με συνεργάτες σας. Δώστε προσοχή κυρίως σε θέματα της επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Ίσως κάποιες συνήθειες ή τρόποι που δεν αποδίδουν, πρέπει να μείνουν στο παρελθόν.

Γ’ δεκαήμερο:  Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας ανάγκες, είναι κάτι που επείγει. Αποφύγετε να πάρετε δάνεια ή να κάνετε επενδύσεις τις μέρες  αυτές. Όσον αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα δυσκολευτείτε αυτές τις μέρες. Πιθανότατα λόγω διάστασης απόψεων, κυρίως στα οικονομικά, αλλά και σε τρόπους διαχείρισης του αντικειμένου σας. Μην εντείνετε την κόντρα που θα υπάρξει, φερθείτε ήρεμα και  με σύνεση αν θέλετε να επανέλθετε  στην ήρεμη καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Είστε καλά την εβδομάδα αυτή.  Ιδιαίτερα δρώμενα δεν  υπάρχουν. Προς το τέλος των ημερών, στα οικονομικά ίσως σταθείτε τυχεροί, αν τολμήσετε να ρισκάρετε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, μην περιμένετε όμως πολλά κέρδη. Λίγη προσοχή με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας, γιατί θα βρεθείτε αντιμέτωποι για οικονομικούς λόγους, αλλά και για τις διαφορετικές ιδέες της συνέχισης της εργασίας σας.

Β’ δεκαήμερο:  Υπάρχουν θέματα της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, τα οποία δεν σας έχουν προσφέρει κάτι μέχρι τώρα. Πρέπει να καταλάβετε ότι ναι, η συνήθεια είναι κάτι δυνατό, αλλά η προσκόλληση  σε αυτή  δεν σας βοηθά. Αφήστε κάποια πράγματα να μείνουν στο παρελθόν. Γεγονότα ή λόγια που δεν γνωρίζατε έρχονται  στην επιφάνεια και δυσχεραίνουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σας κυρίως. Οικονομικά προσέξτε τις σπατάλες και ελέγχετε τα έσοδα και τα έξοδά σας αν για κάποιους από εσάς υπάρχουν συνέταιροι.

Γ’ δεκαήμερο: Είστε το δεκαήμερο, που δεν θα βαρεθεί καθόλου! Να πούμε στην αρχή της εβδομάδας, κάποιοι θα αφήσετε κάποιες συνήθειες ή  καταστάσεις στο παρελθόν. Δεν είναι απαραίτητα κακό  αυτό! Από έμπνευση και ιδέες για τη συνέχεια της δουλειάς σας θα είστε γεμάτοι. Ίσως σταθείτε  τυχεροί και σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, κρατήστε όμως τον ενθουσιασμό σας, γιατί στην πορεία μπορεί να χάσετε περισσότερα από όσα θα έχετε κερδίσει. Στην μέση της εβδομάδας, χαίρεστε με την αναγνώριση που λαμβάνετε! Πιθανές συζητήσεις για συνεργασίες ίσως κάνετε με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή και θα σας ταλανίσει λίγο και την επόμενη εβδομάδα, είναι στο τέλος των ημερών. Έντονες διαφωνίες, δυσαρέσκειες, εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Πρέπει να προσέξετε αρκετά, διότι μπορεί να οδηγηθείτε σε καβγάδες, οι οποίοι να επιφέρουν ρήξεις. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα, λόγω θυμού, εκνευρισμού και βιαστικών κινήσεων.  Ναι, είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε να ορίζετε τον εαυτό  σας. Ηρεμία και σύνεση!

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Προς το τέλος της εβδομάδας, πιθανόν να έχετε αρκετά έξοδα τα οποία θα αφορούν άτομα της οικογένειάς σας. Στα επαγγελματικά σας δεν έχετε ιδιαίτερα θέματα, μάλιστα ίσως τώρα μπορείτε κάποιοι από εσάς, να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες του παρελθόντος, οι οποίες πριν, είχαν απορριφθεί.

Β’ δεκαήμερο: Έχετε μια εβδομάδα ήρεμη!  Τα οικονομικά σας δεν θα έχουν αλλαγές κι όσο για τα επαγγελματικά σας, καλές θα είναι κι εκεί οι καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια πράγματα τα οποία δεν γνωρίζατε έως τώρα, όμως δεν είναι κάτι το οποίο σας επηρεάζει άμεσα.

Γ’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών σας θα υπάρξουν, απλά προσέξτε τις πηγές από όπου προέρχονται και αποφύγετε ό,τι είναι μη νόμιμο ή λιγότερο ξεκάθαρο. Υπάρχει μια μικρή εύνοια για τυχερά παιχνίδια όμως μην το παρακάνετε. Στα επαγγελματικά σας ξαφνικές ειδήσεις θα βγουν στην επιφάνεια οι οποίες θα σας εκπλήξουν!

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Δεν σας απασχολεί κάτι ιδιαίτερο! Συζητήσεις μπορεί να κάνετε με τα αδέλφια σας ή προσφιλή σας πρόσωπα, όσοι ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια συνεργασία. Μάλιστα με αρκετή προσοχή και λεπτομερή εξέταση σε όλα. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο:  Είστε οι ήρεμοι του ζωδίου σας  γι’ αυτήν την εβδομάδα. Χωρίς αλλαγές ή κάτι ιδιαίτερο στα οικονομικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Όπως καταλαβαίνετε μπορεί να μην υπάρχει το απόλυτα θετικό, αλλά πολλές  φορές είναι θετικό το να μπορούμε χωρίς έννοιες να επεξεργαστούμε και να δουλέψουμε για τους στόχους μας.

Γ’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα διαπρέπετε! Πείθετε, αναγνωρίζεστε, πρωτοπορείτε! Πολλοί θα βρείτε μια θέση εργασίας στο εξωτερικό, ενώ άλλοι μέσω διαδικτύου. Αυτό αφορά και καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά και επεκτάσεις σε ήδη υπάρχουσες  δουλειές! Όπως κι αν έχει, καταφέρνετε να πιάσετε στόχους και να βάλετε τον πήχη αρκετά ψηλά. Τα οικονομικά σας θα έχουν ευκαιρίες αύξησης, ίσως και πιθανή βοήθεια από τα αδέρφια σας.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Αρκετά  ήρεμοι θα είστε την εβδομάδα αυτή. Τα οικονομικά σας δεν έχουν αλλαγές, εξακολουθήστε να δείχνετε σύνεση και τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Ούτε στα επαγγελματικά σας θα δείτε αλλαγές.  Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να ανακάμψετε σχέσεις που έχουν κάποιο πρόβλημα με καλή θέληση και διάθεση.

Β’ δεκαήμερο: Είστε αρκετά καλά και οικονομικά και επαγγελματικά. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες  διαφωνίες στα επαγγελματικά σας, αλλά όχι κάτι που μένει άλυτο. Οικονομική και γενικότερα υλική βοήθεια, μπορεί να λάβετε από κάποιος μέλος της οικογένειάς σας.

Γ’ δεκαήμερο: Γεφυρώστε τις διαφορές, τα χάσματα, τα προβλήματα που υπάρχουν, ανάμεσα στην καριέρα σας και στην οικογένειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βιώσετε συγκρουσιακές καταστάσεις και θα πρέπει να συμβιβάστε τα ασυμβίβαστα. Είναι καλύτερα να λειτουργήσετε νωρίτερα, εξηγώντας και προσπαθώντας να κάνετε την κάθε πλευρά να κατανοήσει μια κατάσταση. Νέες ιδέες, εμπνεύσεις για τα οικονομικά σας, μπορεί να προσθέσουν στα εισοδήματά σας, όμως προσοχή, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κάντε κινήσεις με περισσότερη σύνεση.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Σας προβληματίζει η εβδομάδα αυτή. Μια μικρή διαφωνία στις σχέσεις σας με του συνεργάτες σας, αλλά και μια μεγαλύτερη και ίσως πιο έντονη με τους ανωτέρους σας. Τα οικονομικά που πρέπει να τακτοποιήσετε  πιέζουν και αυτά την κατάσταση. Νιώθετε μπερδεμένοι, ανικανοποίητοι και απογοητευμένοι! Παρότι έχετε μια έντονη εβδομάδα με αρνητικά γεγονότα, στο τέλος της αποκαθίστανται σχέσεις και για κάποιους υπάρχει επαγγελματική επέκταση και γενικότερα άνοιγμα οριζόντων, το οποίο στην πορεία θα είναι απόλυτα θετικό.

Β’ δεκαήμερο: Το δεκαήμερό σας χαίρεται με ξεγνοιασιά τις μέρες αυτές. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν, ίσως όμως σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε κάποια κενά που προϋπήρχαν. Τα επαγγελματικά σας επίσης δεν έχουν αλλαγές, με μια μικρή εξαίρεση για κάποιους, ίσως τελευταία στιγμή ακυρωθούν κάποια επαγγελματικά ραντεβού ή ταξίδια.

Γ’ δεκαήμερο: Είναι μια εβδομάδα,  που μπορείτε να κάνετε  κινήσεις για επαγγελματικές ευκαιρίες στο εξωτερικό και μάλιστα με πολύ θετικό πρόσημο. Διαφορετικά μπορείτε να εργαστείτε μέσω διαδικτύου έχοντας έμπνευση και  ιδέες που θα ανεβάσουν την δουλειά σας και κατ’ επέκταση το εισόδημά σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι οι ξαφνικές αλλαγές, ίσως και κάποιες ατυχηματικές καταστάσεις. Επειδή σε αυτή τη γη δεν είναι όλα ρόδινα, προχωρήστε μπροστά, έχοντας όμως στο νου σας, ότι μπορεί  να ακούσετε και αρκετές ανακρίβειες.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη