Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (28/08-03/09)

Όλα τώρα ξεκινάνε!

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών, για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Τελείωσε λοιπόν και αυτός ο Αύγουστος, ο οποίος δεν ήταν σίγουρα ένας ονειρεμένα ερωτικός μήνας, αλλά έφερε σε όλους μας πολλές ευκαιρίες.

 Ευκαιρίες για νέους έρωτες, ευκαιρίες για να καταλάβουμε, τι είναι αυτό το οποίο πραγματικά θέλουμε, ευκαιρίες όμως και για να καταλάβουμε, τι είναι αυτό που δεν θέλουμε. Επειδή η αγάπη δεν είναι μόνο ερωτική, αυτός ο μήνας μπορεί να έδωσε και θα δώσει ακόμα τη δυνατότητα σε πολλούς να διεκδικήσουν υγιείς σχέσεις αγάπης γενικότερα, όχι μόνο με τον ερωτικό σύντροφο.

 Πρώτα από όλα ελπίζω όλοι να είχατε την ευκαιρία, τη δυνατότητα και τη θέληση να σκάψετε βαθιά στην ψυχή σας για να δείτε, πόσο και αν αγαπάτε πρώτα από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό. Τελικά από εκεί ξεκινάνε όλα, από το τι νιώθουμε για εμάς. Μπορεί να τελειώνει ο Αύγουστος, αλλά έχουμε μπροστά μας έναν Σεπτέμβριο που θεωρώ  ότι, τελικά, ο Σεπτέμβριος είναι η αρχή του νέου χρόνου. Τον Σεπτέμβριο ξαναπιάνουμε δουλειά, τον Σεπτέμβριο ξαναρχίζαμε τα σχολεία όταν ήμασταν παιδιά, τον Σεπτέμβριο κάνουμε τα περισσότερα νέα ξεκινήματα, αν το σκεφτείτε καλά.

 Έτσι λοιπόν εύχομαι να μπορέσατε όλοι να κάνετε την απαιτούμενη ψυχική εκκαθάριση, να περάσατε όμορφα, να χαλαρώσατε, για να μεγαλουργήσετε από δω και πέρα στην αγάπη, στον έρωτα, μα πάνω από όλα στη σχέση με τον εαυτό σας.

 Αυτή η εβδομάδα είναι ήρεμη. Οι πλανήτες θα μας χαρίσουν επιτέλους μια στιγμή ανάπαυλας.

 Στις 31 Αυγούστου ο μήνας ρίχνει την αυλαία του θεαματικά με την δεύτερη Πανσέληνο της περιόδου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην 07η μοίρα και 25΄των Ιχθύων και ο Ήλιος στην 07η  μοίρα και 25΄της Παρθένου. Η Πανσέληνος αυτή για κάποιους μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα, που υπάρχουν στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να γίνουν μεταμορφωτικές αλλαγές. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε πίσω σε κάποια πράγματα. Ίσως χρειαστεί να γίνουμε πιο ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάμε και σίγουρα να αποφύγουμε το αισθηματικό δράμα.

 Κάποιοι θα καταλάβουν, ότι πρέπει να ανανεώσουν τη σχέση τους, να την εμπιστευτούν και να την πάνε παρακάτω. Κάποιοι θα καταλάβουν, ότι πρέπει να βάλουν τέλος, προτού κάνουν τη νέα μεγάλη ερωτική αρχή. Κάποιοι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν μεγάλα και σημαντικά έργα στη ζωή τους. Το κλειδί είναι να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε συμβιβασμούς, όπου μπορούμε. Επηρεάζεται κυρίως το πρώτο δεκαήμερο και ακόμα πιο έντονα, το δεύτερο πενθήμερο  των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις, για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα δε θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαρείτε την αρμονία στην σχέση σας. Αυτό συμβαίνει, επειδή βρίσκεστε ανάμεσα σε υποχρεώσεις και προσωπικές επιθυμίες. Αν είστε ιδιαίτερα εγωιστές, ο/η σύντροφός σας μπορεί να προβάλει αντίσταση στα θέλω σας. Επομένως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς, οι οποίοι θα είναι ωφέλιμοι για τη σχέση σας. Ελεύθεροι, έχετε ερωτική διάθεση και μπορεί να έρθετε κοντά με κάποιον από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Β΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είστε ήρεμοι και χαλαροί με διάθεση να περάσετε όμορφα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να κάνετε μαζί όμορφες αγορές, για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Ελεύθεροι, είστε γοητευτικοί και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Κάποιες από αυτές θα μοιάζουν ειδυλλιακές. Αν έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν σας, θα δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε ξανά τον άλλον, αλλά και τον εαυτό σας. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας κάποια θέματα που αφορούν μεγάλες φιλοδοξίες σας, θα έρθουν στην επιφάνεια. Αν όλα δεν πάνε, όπως τα έχετε σχεδιάσει, τότε θα αναστατωθείτε. Την ένταση αυτή κινδυνεύετε να τη μεταφέρετε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κινδυνεύετε να δημιουργήσετε περιττές εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν είναι καλή εβδομάδα για νέα ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς. Έχετε μια εσωτερική ηρεμία και ισορροπία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να έχετε ερωτική αρμονία στη σχέση σας. Είστε λογικοί, δεκτικοί στο διάλογο και επομένως μπορείτε να λύσετε παλιά ερωτικά προβλήματα και να δεθείτε περισσότερο με τον/τη σύντροφό σας. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω ίσως του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε συναισθηματική ένταση, η οποία οφείλεται σε προβλήματα που συμβαίνουν στο σπίτι και στην οικογένειά και αντανακλώνται στην κοινωνική σας εικόνα. Θα έχετε όμως μία διάθεση τεμπελιάς, στο να τα αντιμετωπίσετε. Καθώς προχωράει η εβδομάδα, η διάθεσή σας ανεβαίνει. Σε αυτό θα παίξουν ρόλο οι φίλοι σας. Ελεύθεροι, ίσως να επωφεληθείτε μέσω γνωριμιών που θα προκύψουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε κάποιες ξαφνικές ιδέες, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε, ότι μπορείτε να καταφέρετε κάποια πράγματα, παρόλο που ίσως περάσετε μια στιγμή μικρής απογοήτευσης. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σας και να λύσετε παρελθοντικά προβλήματα επενδύοντας σε χαρούμενες στιγμές. Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στη ζωή σας ένας πρώην έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Α΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αν υπάρχουν προβληματικές καταστάσεις στο σπίτι, στη σχέση και στην οικογένεια, θα έρθουν στην επιφάνεια. Νιώθετε, πως κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό. Θα πρέπει να είστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στη διάθεση του/της συντρόφου σας και να προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές μέσω της ερωτικής σας ενέργειας. Ελεύθεροι, οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα σας πιέζουν, με αποτέλεσμα να μην έχετε διάθεση για έρωτα αυτή την εβδομάδα.

Β΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας, αλλά και την οικογένεια και τους φίλους είναι αρμονική. Το αποτέλεσμα είναι, οι δεσμευμένοι να ζήσετε όμορφες στιγμές στη σχέση και οι ελεύθεροι να μπορείτε να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες μπορεί και να προέρχονται από το παρελθόν σας και να έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, που αφορούν οικονομικά ζητήματα, χρήματα τρίτων και οικονομικά του συντρόφου. Κάποια από αυτά έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Προσέξτε, καθώς μπορεί να έχετε να κάνετε με πρόσωπα αναξιόπιστα και ανέντιμα. Κάποια κατάσταση που θα κληθείτε να ζήσετε, θα σας είναι τόσο γνώριμη, που θα νομίζετε ότι ζείτε ένα déjà vu. Ελεύθεροι, μην ξεκινήσετε νέα σχεδια. Μπορείτε όμως να έρθετε ξανά σε επαφή με έναν παλιό έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε κολλημένοι ανάμεσα σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή σε θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε γενικότερα στο σπίτι σας. Αυτά έρχονται σε αντίθεση με την ανάγκη σας να κάνετε κάποιες αλλαγές και να ξεφύγετε ακόμα και μέσω ενός ταξιδιού. Ελεύθεροι, ο έρωτας δεν υπόσχεται ιδιαίτερες συγκινήσεις αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε ωστόσο να επωφεληθείτε από θέματα συμβολαίων, σπουδών και κοινωνικής προβολής.

Β΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή στη σχέση και στο γάμο σας δεν θα είναι συναρπαστικές. Επομένως μπορείτε να επικεντρωθείτε σε θέματα οικογένειας, επικοινωνιών, επαφών με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Κάποιοι από εσάς, δεσμευμένοι ή ελεύθεροι, μπορεί να έχετε επικοινωνίες με ανθρώπους, που έρχονται από το παρελθόν σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε να μιλάτε ξανά για παρελθοντικά θέματα με τον/τη σύντροφό σας ή με τα αδέρφια σας ή με στενούς φίλους. Συγκεκριμένα στο ερωτικό κομμάτι θα προκύψουν προβλήματα ζήλιας, χειριστικών συμπεριφορών και ίσως είναι καλό να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στο συναίσθημα με τη λογική. Σε αντίθετη περίπτωση, στο τέλος της εβδομάδας κάποιες σχέσεις μπορεί να περάσουν από την κόψη του μαχαιριού. Ελεύθεροι, δεν είναι καλή περίοδος για ερωτικά ξεκινήματα, καθώς τα συναισθήματα είναι σκοτεινά και περίεργα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

  Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να βελτιώσετε την ταυτότητά σας, το ποιοι είστε, το πώς φαίνεστε και θέλετε να σας αγαπήσετε περισσότερο. Μην παραμελήσετε όμως τον/τη σύντροφό σας, γιατί μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Ελεύθεροι, κάποιο άγχος μπορεί να σας στερήσει τις δυνατότητες που έχετε, βασιζόμενοι  στον ερωτισμό σας, να κάνετε ρομαντικές γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια θα ζήσουν στιγμές αγάπης, έρωτα και ανεμελιάς. Όμως, αν βρίσκεστε σε μια σχέση, η οποία ήδη παρουσιάζει προβλήματα, μπορεί να παρασυρθείτε σε ερωτικές ατασθαλίες. Ελεύθεροι, μπορείτε να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, από τις οποίες κάποιες θα είναι τυχερές ερωτικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μη βρεθείτε μπλεγμένοι με τον λάθος άνθρωπο, λόγω της  υπερβολικής αισιοδοξία σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είστε περισσότερο φιλελεύθεροι στην ερωτική σας σχέση, με την έννοια ότι θέλετε να κάνετε διαφορετικά, πρωτότυπα και καινούργια πράγματα, για να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας, η οποία σας βαραίνει. Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε ερωτικούς στόχους. Προσέξτε όμως να μην εκμεταλλευτείτε κάποιον για προσωπικό όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, όλη αυτή η περίοδος σίγουρα δεν ήταν εύκολη για την ερωτική σας ζωή. Ήδη έχετε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα στη σχέση σας. Αυτή την εβδομάδα η ένταση που υπάρχει, φτάνει σε μια κορύφωση. Διαφορετικές ανάγκες, αδυναμία να καταλάβει ο ένας σύντροφος τον άλλον και γενικότερα εντάσεις θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε άλλη μια δύσκολη ερωτική στιγμή. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή, είτε κάνοντας συμβιβασμούς, είτε τελειώνοντας κάποιες σχέσεις.

Β΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τον εαυτό σας στον αγαπημένο σας και να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον της σχέσης και της ζωής σας γενικότερα. Ελεύθεροι, νιώθετε ιδιαίτερα τρυφεροί και συναισθηματικοί και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες γνωριμίες με ανθρώπους, που έχουν ένα υψηλό πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο και μπορεί να έχουν και σχεση με επαγγέλματα που αφορούν το νόμο.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα είστε συγκρατημένοι ερωτικά. Ίσως επανέλθουν θέματα που αφορούν παλιές σας συμπεριφορές και κατά κάποιο τρόπο μπορούν να ταράξουν, έστω και προσωρινά, τη δυνατότητα που έχετε για ευχάριστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Ελεύθεροι, μπορεί να σκεφτείτε ή ακόμα και να θελήσετε να συναντήσετε κάποιον παλιό σας έρωτα. Αν αυτό είναι γεγονός, τότε προσέξτε, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν πάλι μεταξύ σας παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα εξελίξεις, οι οποίες αφορούν γεγονότα στην εργασία, στην καθημερινότητα και ίσως και στη φυσική σας κατάσταση, θα αποσπάσουν την προσοχή σας από οποιαδήποτε εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να νιώσετε άγχος και ένταση. Την πίεση αυτή μπορεί να την ξεσπάσετε στον/στη σύντροφό σας, χωρίς καν αυτός να ευθύνεται. Ελεύθεροι, προσπαθήστε να έρθετε σε συμβιβασμούς στους παραπάνω τομείς που σας πιέζουν και να ανακτήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία.

Β΄ Δεκαήμερο

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα είναι ευχάριστη για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία ίσως οφείλονταν και σε διαφορετικές αντιλήψεις σχετικά με παρέες ή κοινωνικό περίγυρο. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Δεν αποκλείεται επίσης να ερωτευτείτε έναν φίλο σας ή κάποιον άνθρωπο, με τον οποίον παλιά είχατε επαφή μέσω ομάδων ή συλλόγων.

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι δύσκολη για τη σχέση σας, το γάμο σας, το σπίτι και γενικότερα την οικογένεια. Ένταση, χειριστικές συμπεριφορές, μυστικά και ζήλια θα είναι, όσα θα σας οδηγήσουν στις αποφάσεις σας τώρα. Προσπαθήστε να επαναξιολογήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας και προσέξτε προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά και ψέματα που αφορούν το παρελθόν. Εναλλακτικά, μπορεί να κρατάτε μέσα σας κρυφές σκέψεις που αφορούν πράγματα που έχουν συμβεί στη σχέση σας, αλλά δεν τα επικοινωνείτε. Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα καλύτερα να μην επενδύσετε σε νέες γνωριμίες, αλλά ούτε και σε επιστροφές πρώην συντρόφων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα δίνετε μία πνοή αισιοδοξίας στη σχέση σας και κάνετε σχέδια που αφορούν το μέλλον σας σαν ζευγάρι. Είστε ο εαυτός σας, αποκτάτε την αυτοπεποίθησή σας και την εσωτερική σας ισορροπία και έτσι όλες σας οι σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες ευνοούνται. Ελεύθεροι, μπορεί να έρθετε πιο κοντά με κάποιον ανώτερό σας στη δουλειά ή γενικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος σας βοηθάει και στη βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας. Επίσης μπορεί να προκύψουν έρωτες με διαφορά ηλικίας.

Β΄ Δεκαήμερο

 Εσείς, Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε μια αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα και είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί απέναντι στον/στη σύντροφό σας, αλλά ίσως περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτή σας η τάση μπορεί να δημιουργήσει πίεση στον άλλον. Ελεύθεροι, παρόλο που θέλετε πολύ να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε, μπορεί να το παρακάνετε. Υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Η υπερβολική σας ανάγκη για ερωτική ολοκλήρωση μπορεί εξίσου να σας κάνει, να πέσετε σε παγίδες και ερωτικά διλήμματα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, κάποια ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα στο περιβάλλον της οικογένειας θα σας κάνουν για λίγο να βγείτε έξω από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Μπορεί να αφορούν αυτά και κάποιες βλάβες στο σπίτι. Ωστόσο, η κατάσταση είναι εντελώς παροδική.  Ελεύθεροι, μπορεί να φλερτάρετε και να κάνετε γνωριμίες με εκκεντρικούς ανθρώπους, ωστόσο θεωρητικά ο έρωτας δεν είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές σας αυτή την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά, προκειμένου να μπορέσετε να πετύχετε κάποια πράγματα που θέλετε. Πιέσεις θα δεχτείτε και από το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και από την οικογένεια. Συγκεκριμένα στη σχέση και στο γάμο, αν υπάρχουν προβλήματα που υποβόσκουν, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, να σας ενοχλήσουν και να σας αναγκάσουν να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να τα λύσετε. Οι ελεύθεροι συγκεντρώνεστε πολύ έντονα στην καριέρα σας και σε στόχους που έχετε θέσει.

Β΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στο ρομαντισμό της σχέσης σας. Μπορείτε να βγείτε μαζί, να βρείτε φίλους, να κοινωνικοποιηθείτε και να νιώσετε κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε πολλές ερωτικές γνωριμίες και να επωφεληθείτε από μια χαρούμενη περίοδο στο φλερτ. Παρόλο που έχετε εύνοια, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για την έναρξη μιας νέας σχέσης.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να δυσκολεύεστε, στο να δώσετε και να εκφράσετε την αγάπη σας και τη στοργή σας στον/στη σύντροφό σας. Μη δράσετε παρορμητικά. Πηγαίνετε σε κάποιες κοινές δραστηριότητες μαζί του για να χαλαρώσετε. Ελεύθεροι, παρόλο που θα έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε, κυρίως μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, δε θα μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας σωστά. Μη νιώθετε πιεσμένοι στο να πάρετε αποφάσεις για το συναισθηματικό μέλλον σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να προωθήσετε μακροπρόθεσμους και μεγαλεπήβολους στόχους, η επίτευξη των οποίων σας βοηθά όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Η εβδομάδα δεν υπόσχεται πολλά από ερωτική σκοπιά. Μπορείτε όμως να ανακτήσετε μια εσωτερική ηρεμία, που θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας. Ελεύθεροι, είναι προτιμότερο αυτή την εβδομάδα να οργανωθείτε, για τα όσα θέλετε να πετύχετε στη συνέχεια, γιατί στα ερωτικά οι εξελίξεις δεν θα είναι συναρπαστικές.

Β΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα αφήνεστε στο ερωτικό πάθος και στην αγάπη. Ίσως όμως να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον/στη σύντροφό σας και να θελήσετε να περάσετε χρόνο μόνο οι δυό σας στο σπίτι σας.  Ελεύθεροι, θα έχετε μάλλον κάποια επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σας, ίσως μέσω του διαδικτύου. Ωστόσο η εβδομάδα δεν ευνοεί ιδιαίτερα ερωτικά ξεκινήματα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει για σας με κάποιες προκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί η διάθεσή σας να είναι έντονα επηρεασμένη από το ένστικτό σας, με αποτέλεσμα να μη δράτε λογικά. Ίσως νιώθετε έντονη ζήλια ως προς τον/τη σύντροφό σας ή καταπίεση από εκείνον/εκείνη. Αυτή την εβδομάδα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ζητήματα χειριστικών συμπεριφορών στη σχέση. Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δεν ενδείκνυται για νέα ερωτικά ξεκινήματα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα δε σας περιμένουν συγκλονιστικές εξελίξεις στα ζητήματα της καρδιάς. Μάλλον βρίσκεστε να διαχειρίζεστε κάποια οικονομική κατάσταση που μπορεί να αφορά χρήματα τρίτων, αλλά και οικονομικά του/της συντρόφου σας. Θα μπορέσετε να ανακτήσετε ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησης σας και και θα θελήσετε σταδιακά να βελτιώσετε τις οικονομικές συνθήκες της ζωής σας. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει ελεύθεροι και δεσμευμένοι να βάλετε φρένο σε κάποια παρορμητικά έξοδα που κάνετε.

Β΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να νιώσετε κοντά με τον/τη σύντροφό σας και να δώσετε στη σχέση σας έναν αέρα ίσως ανανέωσης. Μπορεί να κάνετε πράγματα ευχάριστα, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας, αλλά πρέπει να προσέξετε ίσως κάποιες υπερβολικές αγορές. Ελεύθεροι, νιώθετε μέσα σας την ανάγκη να ερωτευτείτε και μπορείτε να το πετύχετε. Σε περίπτωση όμως που σκέφτεστε να γυρίσετε σε κάποιον πρώην σας, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Μην το κάνετε απλά για να μην είστε μόνοι.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να καταφέρετε πολλά πράγματα στις σχέσεις, στο γάμο και στις συνεργασίες σας. Το κάνετε όμως χωρίς να είστε συναισθηματικά προσκολλημένοι στο/στη σύντροφό σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Κάποια ξαφνικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν στο χώρο του σπιτιού και να σας χαλάσουν για λίγο τα σχέδια. Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα δε θα συμβιβαστείτε στις ερωτικές σας επιλογές. Θέλετε έναν/μία σύντροφο, που να μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές και οικονομικές σας ανάγκες

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα στρέψει όλη σας την προσοχή στις πολύ στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις και στο γάμο σας. Στον τομέα αυτό είστε ακόμα πιεσμένοι. Στον τομέα αυτό θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Προσέξτε όμως πολύ. Τα λόγια δε θα είναι ξεκάθαρα και στην επικοινωνία θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, ίσως και ψέματα. Ελεύθεροι, προσπαθήστε να καταλάβετε, τι είναι αυτό που θέλετε και αν κάνετε τώρα καινούργια γνωριμία, μην προχωρήσετε με βιαστικά βήματα.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, κάποιες ευχάριστες και τυχερές ίσως επικοινωνίες με δικούς σας ανθρώπους, αδέλφια, φίλους και στενούς συγγενείς, μπορεί να τονώσουν την ψυχολογία σας και τη διάθεσή σας. Ωστόσο, δέχεστε πιέσεις έντονες και θα υπάρχουν και παρεξηγήσεις στις συνεργασίες και στο γάμο σας. Ελεύθεροι, δεν πρόκειται για μια ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα και πρέπει να αποφύγετε ερωτικές επιστροφές. Θα είναι για το καλό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία στην ερωτική σας σχέση, αλλά και στις συνεργασίες σας, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι. Παρεξηγήσεις θα υπάρχουν σίγουρα στις επαφές με τον/τη σύντροφό σας, οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε μελαγχολία και μοναξιά. Προσπαθήστε να κάνετε συμβιβασμούς και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε όμορφα με φίλους. Οι ελεύθεροι καλό είναι να προσέχετε νέες ερωτικές γνωριμίες, καθώς μπορεί να ακούσετε ψέματα αυτή την περίοδο.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη