Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (25/09-01/10)

Αντιφατικά μηνύματα στον έρωτα.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Ο μήνας τελειώνει και εύχομαι παρόλες τις δυσκολίες να έφερε στην ζωή του καθένα αυτό που πραγματικά χρειαζόταν η ψυχή του. Αν όχι, ας θυμόμαστε όλοι, ότι οι κινήσεις μας και οι επιλογές μας είναι αυτές που καθορίζουν πάντα το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

 Βγάλτε από την ζωή σας μια και καλή τους ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω. Χρειαζόμαστε στην ζωή μας, αλήθεια, φως και ουσιαστική αγάπη. Αν αυτά λείπουν από οποιαδήποτε μορφής αγάπη, τότε απλά δεν είναι αγάπη. Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πιο κοντά στην ηρεμία και ας κόψουμε μία και καλή σχέσεις τοξικές που μας επιβάλλονται πολλές φορές στην ζωή άθελά μας. Όποιες και αν είναι αυτές. Με όποιους κι αν είναι.

 Η εβδομάδα αυτή είναι αντιφατική και κάποιοι εκπρόσωποι του Ζωδιακού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες στα θέματα της καρδιάς. Τίποτα όμως δεν είναι προκαθορισμένο και πάντα η στάση μας απέναντι στα γεγονότα παίζει τον τελικό ρόλο.

 Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από την 14η μοίρα της Παρθένου θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Δία από την 14η μοίρα του Ταύρου. Αισιόδοξη επικοινωνία και διάθεση να λύσετε θέματα που μπορεί να ήταν ακόμα και βαθιά αγκάθια για τις σχέσεις σας. Επηρεάζονται οι Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β΄ δεκαημέρου.

 Στις 29 Σεπτεμβρίου έχουμε την Πανσέληνο του μήνα που σημειώνεται στην 6η μοίρα και 00’ του Κριού. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα δώσει δύναμη σε κάποιους να ξεπεράσουν εμπόδια στις σχέσεις ή τουλάχιστον να θέσουν τις βάσεις για να το κάνουν. Αυτό δεν θα γίνει όμως αναίμακτα. Κάποιοι θα χρειαστεί να παλέψουν με φόβους αλλά και απογοητεύσεις που εδώ και καιρό κακοφορμίζουν. Επηρεάζονται έντονα οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα η θεά της αγάπης Αφροδίτη από την 22η  μοίρα του Λέοντα θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό από την 22η  μοίρα του Ταύρου. Μία δύσκολη όψη για τους εραστές. Απιστίες, μάχη για ανεξαρτησία και διάθεση για αλλαγή, θα οδηγήσουν σχέσεις με προβλήματα σε δύσκολες αλλά αναπόφευκτες μάχες. Κάποιοι θα βγουν νικητές αφού καμία νέα αρχή δεν έρχεται πριν από ένα τέλος. Νέοι έρωτες θα γεννηθούν με αμφίβολη πορεία και διάρκεια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου.

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από την 22η μοίρα της Παρθένου θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό από την 22η μοίρα του Ταύρου. Πρωτότυπες ιδέες και ξαφνική έμπνευση θα οδηγήσουν πολλούς να αλλάξουν την συμπεριφορά τους και την στάση τους. Ερωτικά, ξαφνικές συναντήσεις ή νέα θα αναστατώσουν ευχάριστα πολλούς. Επηρεάζονται οι Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Σκορπιοί του Γ΄ δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04)

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε. Ωστόσο, πιέσεις είτε από τον σύντροφο, είτε από συνεργάτες και ανταγωνιστές θα σας κουράσουν. Αυτά που θέλετε να κάνετε έρχονται σε σύγκρουση με τα όσα πρέπει να κάνετε και νιώθετε να καταπιέζεται η ελευθερία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι δεσμευμένοι μπορείτε να λύσετε προβλήματα στην σχέση με ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Οι ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να βάλετε λίγο ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Ίσως υπάρχουν μεν εντάσεις, μάλλον από τον τομέα των συνεργασιών, αλλά μην τις αφήσετε να χαλάσουν το όμορφο ερωτικό κλίμα. Ελεύθεροι, θα είστε αρκετά διεκδικητικοί στο ερωτικό παιχνίδι. Δέχεστε εύνοια για νέες γνωριμίες μέσα από συνεργασίες ή πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσετε μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων. Προσέξτε μόνο την ανάληψη ερωτικών ρίσκων. Αν ο ερωτικός στόχος δεν ανταποκρίνεται, μην επιμείνετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ίσως νιώθετε ανασφαλείς ή και αγχωμένοι για κάποιες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως θα καταφέρετε να ανακτήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν φίλοι αλλά και ο σύντροφος και η οικογένειά σας. Θα χαλαρώσετε πολύ και δεν αποκλείεται να κάνετε πολύ όμορφες αγορές για εσάς και τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, το κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ ερωτικό. Ίσως ένας συνεργάτης σας, να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05)

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε απαιτητική καθημερινότητα, η οποία όμως σας αποζημιώνει, αφού ασχολείστε με θέματα που σας ευχαριστούν. Η σχέση σας και η οικογενειακή ζωή, θα γεμίσουν την ψυχή σας με ευχαρίστηση. Με κάποιον τρόπο οι δεσμοί αυτοί, καθώς και η σχέση με τους γονείς σας αλλά και φίλους, θα σας διδάξουν νέα πράγματα για τον εαυτό σας. Κάνετε μικρές προσαρμογές σε νέες συνθήκες πραγμάτων, που βελτιώνουν μακροπρόθεσμα την ζωή σας. Ελεύθεροι, γνωριμίες μπορούν να προκύψουν με άτομα τα οποία σας παρουσιάζει η οικογένειά σας ή έχουν σχέση με το σπίτι σας και τον καθημερινό σας περίγυρο.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση σας, θα σας μεταφέρουν θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε άνετα με τον αγαπημένο σας και να μοιραστείτε μαζί του τις ιδέες σας για το μέλλον σας. Αν έχετε παιδιά, πρέπει σίγουρα να αναμένετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Ελεύθεροι, μπορεί να ενθουσιαστείτε με κάποιον για τις ιδέες του και το μυαλό του. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες θέλετε να διασκεδάσετε, αλλά δεν έχετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε μία σοβαρή δέσμευση. Γι΄αυτό απολαύσετε το φλερτ χωρίς ενδοιασμούς.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα υπάρξουν διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αφορούν τις ανάγκες σας, τις προσδοκίες σας, και ίσως μία διαφορετική οπτική σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Ιδιαίτερα εάν η σχέση βρίσκεται εδώ και καιρό σε κρίση, τώρα πολλά θέματα θα βγουν στην επιφάνεια. Αρκετοί θα αμφισβητήσετε τα θεμέλια της αγάπης σας. Η ένταση κλιμακώνεται στο τέλος της εβδομάδας, όπου κάποιοι χωρισμοί θα είναι αναπόφευκτοι. Ελεύθεροι, έχετε μεγάλη ανάγκη να ερωτευτείτε. Ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να σας συναρπάσουν, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06)

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να χαρείτε μαζί με τον αγαπημένο σας και να σχεδιάσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Ευχάριστα νέα και καλή επικοινωνία με στενούς συγγενείς και φίλους, ολοκληρώνουν μία όμορφη εβδομάδα. Όσοι έχετε παιδιά, θα πάρετε ικανοποίηση από τις επιδόσεις τους. Ελεύθεροι, ο έρωτας μπορεί να έρθει στον δρόμο σας μέσω γνωριμιών που θα προκύψουν από δικούς σας ανθρώπους. Μην αποκλείετε επίσης γνωριμίες από το διαδίκτυο, κατά την διάρκεια μετακινήσεων ή ακόμη και μέσα από το στενό πλαίσιο της γειτονιάς σας.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε νέες ευκαιρίες στο να επικοινωνήσετε αρμονικά με τον αγαπημένο σας αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους. Επίσης μπορεί να έχετε επιτυχημένες υπογραφές συμβολαίων και μετακινήσεις λόγω δουλειάς που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ελεύθεροι, θα είστε έντονα ερωτικοί και μπορείτε άφοβα να κάνετε το πρώτο βήμα για νέες γνωριμίες. Ωστόσο, ελεύθεροι και δεσμευμένοι προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως δείτε να επανέρχονται οικογενειακά προβλήματα στο προσκήνιο.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφό σας. Οικογενειακές σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, ιδίως με μέλη της οικογένειας με τα οποία μπορεί να μην ζείτε στον ίδιο τόπο. Αν έχετε παιδιά, μην ταυτίζετε την ζωή σας με την δική τους, αλλά δώστε και σημασία στον αγαπημένο σας με τον οποίον θα ζήσετε μία ανανέωση του έρωτα. Ελεύθεροι, είστε έντονα κοινωνικοί και ερωτικοί. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω φίλων και κοινωνικών εξόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07)

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθετε στις οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις. Είτε οι άλλοι σας πιέζουν, είτε οι συνθήκες είναι πολύ πιεστικές. Τυχόν διαφορές με τον αγαπημένο σας θα φαίνονται πιο σημαντικές από όσο ίσως είναι. Μην αναλωθείτε σε περιττό δράμα. Αντίθετα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και τις αντιδράσεις σας. Ελεύθεροι, δεν αποκλείονται ερωτικές γνωριμίες. Ωστόσο φροντίστε να είστε ήρεμοι και να μην πάρετε κατάκαρδα τυχόν αναποδιές. Ευνοούνται γνωριμίες με διαφορά ηλικίας.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας φέρει στο ξεκίνημά της καλά νέα και θετικές εξελίξεις σε θέματα συμβολαίων, επικοινωνιών με φίλους και μεγάλες ομάδες, αλλά και σύσφιξη σχέσεων με συγγενείς και φίλους. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι μακριά από τον αγαπημένο σας για εργασιακούς λόγους το οποίο θα σας αποφέρει και κάποια έσοδα. Ελεύθεροι, είστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί, οπότε μπορείτε με το πνεύμα σας να πλησιάσετε όποιον σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα παρασύρεστε από το συναίσθημα και τις αισθήσεις και αφήνεστε να ζήσετε πιο έντονα από ότι συνήθως το πάθος στην σχέση σας. Ακόμη κι αν υπάρξει κάποια ένταση σε οικογένεια και σπίτι, ο έρωτας θα σας αποζημιώσει. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να μην δράσετε παρορμητικά. Ελεύθεροι, αναπάντεχες ευκαιρίες και νέα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ερωτικές γνωριμίες κάτω από περίεργες συνθήκες ή με εκκεντρικούς ανθρώπους μπορεί να έρθουν στον δρόμο σας.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08)

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

  Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα, σας χαρίζει πολύ όμορφη επικοινωνία και σύμπνοια ιδεών και συναισθημάτων με δικούς σας ανθρώπους. Αν υπάρχει πρόβλημα στην σχέση σας, μπορεί να ζητήσετε την στήριξη ενός ειδικού συμβούλου. Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά γιατί τώρα σχέσεις μπορούν να σωθούν. Ελεύθεροι καλή εβδομάδα σχετικά με συνεργασίες αλλά και χρήματα. Την χαρά μπορείτε να την αντλήσετε από το περιβάλλον σας, καθώς στον έρωτα οι εξελίξεις δεν είναι πολλά υποσχόμενες.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ αισιόδοξοι και έχετε δυναμικές εξελίξεις στον έρωτα και την σχέση σας. Οι συνθήκες για την κοινή σας ζωή βελτιώνονται. Επαγγελματικές επιτυχίες, υπογραφές συμβολαίων και ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με συνεργασίες θα τονώσουν επιπλέον την διάθεσή σας. Όμως για να πάνε όλα καλά, προσέξτε τυχόν επαναστατική διάθεση και απρόβλεπτες κινήσεις. Προσέξτε επίσης ερωτικά ξενοκοιτάγματα. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά μην ρίξετε τα ερωτικά σας στάνταρ.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, υπάρχει ένταση στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να μην δίνετε στον σύντροφό σας αυτό που θέλει ή να είστε εσείς που θεωρείτε ότι δεν σας αγαπούν όπως επιθυμείτε. Η ένταση αυξάνεται προς το τέλος της εβδομάδας, όπου θα μπουν ανάμεσά σας και ξαφνικά εμπόδια από τον κοινωνικό περίγυρο. Μπορεί οι διαφωνίες να αφορούν το μέλλον του δεσμού σας. Εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια θα βγει πιο δυνατή. Ελεύθεροι, ίσως νιώσετε ότι θέλετε πολύ να ανήκετε σε μία σχέση. Τολμήστε νέες γνωριμίες το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09)

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, σας απασχολούν κυρίως ζητήματα οικονομικής φύσεως τα οποία αφορούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας, καθώς επίσης και την διαχείριση κληρονομικών ζητημάτων. Η εβδομάδα δεν επιφυλάσσει ερωτικές εξελίξεις. Ωστόσο, νιώθετε ότι υπάρχουν κομμάτια στην σχέση σας που δεν σας ικανοποιούν και σας προκαλούν ανασφάλεια και βάρος. Ελεύθεροι δεν έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να ελέγξετε το άγχος και να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε σε μία υπέροχη φάση όπου εξελίξεις και προοπτικές που αφορούν την επέκταση των οριζόντων της ζωής σας, σας γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά. Οι τομείς των χαρμόσυνων εξελίξεων αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Οι σκέψεις σας είναι θετικές και ασχολείστε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Ελεύθεροι, οι ιδέες σας είναι πολύ συγκεκριμένες και ξέρετε τι θέλετε και κυρίως πως να το διεκδικήσετε. Έτσι λοιπόν αν νιώσετε ότι κάποιος κερδίζει το ενδιαφέρον σας μπορείτε να προχωρήσετε στην γνωριμία.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σχέση σας θα σας χαρίσει στιγμές πάθους και θετικών εξελίξεων. Κάποια μεταμορφωτική αλλαγή συμβαίνει, ίσως επειδή εδώ και καιρό είστε ανοιχτοί στο να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να αποφασίζετε ξαφνικά να κάνετε πιο σοβαρή την σχέση. Ακόμα κι ο ερχομός ενός παιδιού είναι πιθανός, ενώ θα έχετε και ιδέες για θέματα με εξωτερικό ή ανώτερη εκπαίδευση. Ελεύθεροι, είναι μία εβδομάδα όπου μπορείτε να εξελίξετε μία πρόσφατη γνωριμία σε κάτι πιο σοβαρό. Μπορεί επίσης να νιώσετε αισθήματα για άτομα έξω από τις μέχρι τώρα προτιμήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10)

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, αν έχετε παιδιά, εκείνα μπορεί να απορροφούν αρκετά την προσοχή σας από την συντροφική σχέση. Έχετε μία απαιτητική καθημερινότητα η οποία θα σας στερήσει πολύτιμο χρόνο από το ταίρι σας. Θα μπορούσαν λοιπόν να προκύψει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Ελεύθεροι, μόνο στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες. Μετέπειτα η εργασία και οι υποχρεώσεις της απαιτητικής καθημερινότητας, θα σας στερήσουν τον ελεύθερο χρόνο σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να έχετε αρκετή ενέργεια αλλά την διοχετεύτε με αρμονία στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορείτε να βγείτε και να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Είναι μία καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας μία κοινή δραστηριότητα ίσως κάποιο σπορ ή κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Ελεύθεροι, αν έχετε πολύ πρόσφατα μπει σε μία νέα γνωριμία, με αργά βήματα μπορείτε να την εξελίξετε. Νέες γνωριμίες ίσως προκύψουν μέσω φίλων.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, το κλίμα της προηγούμενης περιόδου είναι εμφανώς αλλαγμένο. Η ένωση με τον αγαπημένο σας αλλά και με την υπόλοιπη οικογένεια, σας φέρνει σημαντική αλλαγή στην πορεία της ζωής σας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να παντρευτείτε ή γενικά να προχωρήσετε με την σχέση σας, ίσως αποφασίζοντας τον ερχομό ενός απογόνου. Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας έχετε μία μοναδική ευκαιρία να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε μία σχέση η οποία θα αποδειχθεί σταθμός στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11)

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάνετε σταθερή πρόοδο για σημαντικές εξελίξεις, τόσο με τον σύντροφο όσο και με την καριέρα σας. Συγκεκριμένα, στην πορεία σας σαν ζευγάρι, σχεδιάζετε κάτι σοβαρό το οποίο ακόμη κι αν σας αγχώνει ή ίσως σας γεμίζει επιπλέον ευθύνες, μακροχρόνια θα είναι θετικό και πολύ σημαντικό. Ελεύθεροι, παρόλο που θα έχετε άγχος για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, μία σοβαρή γνωριμία μπορεί να προκύψει στο τέλος της εβδομάδας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σκέψη σας είναι μεθοδική και θα μπορείτε να οργανώσετε ή να προχωρήσετε επιχειρηματικά και εργασιακά κυρίως σχέδια που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Καταστρώστε την στρατηγική σας σε συνεργασίες και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι δεσμευμένοι, έχετε την ίδια πυγμή και στο να βελτιώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι, μέσω συνεργατών ή φίλων μπορεί να κάνετε μία γνωριμία με κάποιο πρόσωπο κύρους, σοβαρό ή και μεγαλύτερο από εσάς.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα προσέξτε συναισθηματικά προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτά μπορεί να προκύπτουν από ανασφάλεια, ζήλεια, έλλειψη κατανόησης ή ακόμα και από αμφισβήτηση συναισθημάτων και ανάγκη για αλλαγή. Να είστε έτοιμοι για αναταράξεις των οποίων το αποτέλεσμα κανείς δεν θα μπορεί να εγγυηθεί. Ελεύθεροι, η ανάγκη σας για να μπείτε σε μία σχέση είναι έντονη και μπορεί να κάνετε ξαφνικές αψυχολόγητες επιλογές συντρόφων. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι προσέξτε επίσης οικονομικές απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ευχάριστα νέα και επικοινωνία θα ανεβάσουν την διάθεσή σας. με τον σύντροφό σας θα έχετε μία έντονη κοινωνική ζωή. Επίσης δεν αποκλείεται να σχεδιάζετε μία μετακίνηση στο εξωτερικό, που μπορεί μεν να σας αγχώνει αλλά θα είναι ωφέλιμη. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική αλλά είναι ευχάριστη. Η διάθεσή σας ιδίως προς το τέλος της ανεβαίνει, οπότε μπορεί να μην βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, αλλά να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, είστε ερωτικοί και ορμητικοί και μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται και ακόμη περισσότερο ευχάριστες δραστηριότητες για δύο. Μην πάρετε όμως πολύ βιαστικές αποφάσεις οδηγούμενοι μόνο από το ένστικτο. Ελεύθεροι, μπορείτε να φλερτάρετε και να κάνετε γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό περίγυρο. Ευνοούνται επίσης γνωριμίες με άτομα που έχουν ένα σημαντικό κοινωνικό προφίλ.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε νέα και θετικές εξελίξεις σχετικά με τον σύντροφό σας, τους στενούς συγγενείς σας και τα παιδιά σας αν έχετε. Ίσως ταξιδέψετε για να συναντήσετε δικούς σας ανθρώπους ή μπορεί να δεχτείτε ευχάριστες επισκέψεις. Αν έχετε πρόσφατα μπει σε μία σχέση, θα πάρετε απόφαση να παρουσιάσετε τον αγαπημένο σας στους δικούς σας. Αν ζείτε σε διαφορετικές πόλεις με το ταίρι σας, στο τέλος της εβδομάδας θα κανονίσετε να βρεθείτε. Ελεύθεροι, δέχεστε ερωτική εύνοια για γνωριμίες μέσω δικών σας ανθρώπων ή και μέσω του διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01)

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα επικεντρώνεστε σε θέματα οικονομικά, σε ανταλλαγές πληροφοριών που ίσως αφορούν και την εργασίας σας καθώς και σε οικογενειακές σχέσεις. Στον τελευταίο τομέα θα έρθουν στην επιφάνεια πιθανές διαφορές και θέματα που θα πρέπει να επιλύσετε. Η καριέρα σας είναι πάνω από όλα και ίσως αυτό δημιουργεί κάποιες τριβές στην σχέση. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική. Ωστόσο εάν προκύψουν γνωριμίες, αυτές μπορεί να συμβούν με άτομα ή σε χώρους που αφορούν τον ευρύτερο τομέα των οικονομικών.

Β΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θετικές εξελίξεις σε θέματα εξωτερικού, εκπαίδευσης αλλά βέβαια και ερωτικών υποθέσεων θα σας χαροποιήσουν πολύ. Βγείτε με τον αγαπημένο σας, ξεκινήστε νέα σχέδια και ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης με επιτυχία να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις των κοινών οικονομικών με τον σύντροφο. Ελεύθεροι, γνωριμίες που θα σας δώσουν αισιοδοξία και ελπίδα θα ανθίσουν. Δώστε ευκαιρίες γιατί θα είναι τυχερές και θα βασίζονται σε ταύτιση ιδεών.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ακόμη κι αν βγαίνετε από περίοδο δύσκολων αποφάσεων ή στον αντίποδα από πολύ θετικές εξελίξεις, καταλαβαίνετε ότι οδηγήστε σε σημαντικές αλλαγές. Αλλαγές όμως δημιουργικές που δεν επιφέρουν την συνεπαγόμενη πολλές φορές διάλυση παλαιών καταστάσεων. Ο ερχομός ενός παιδιού ή ακόμα και μία μετακόμιση είναι πιθανά. Ελεύθεροι, είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες με άτομα που παλιά μπορεί να απορρίπτατε. Αναπάντεχες συναντήσεις μπορεί να πυροδοτήσουν δυνατούς νέους έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02)

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να χαλαρώσετε γιατί οι εξελίξεις στα ερωτικά είναι ήρεμες. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας και τα μέλη της οικογένειάς σας κυλούν ομαλά. Προσαρμόζεστε εδώ και καιρό σε μικρές θετικές αλλαγές και νιώθετε ήδη συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά πιο ασφαλείς. Ελεύθεροι, ανοίγεται ένας κύκλος μπροστά σας, ο οποίος δείχνει έντονα, ταξίδια, επέκταση οριζόντων, καθώς και θέματα ανώτατης εκπαίδευσης. Επομένως, δεν αποκλείεται μέσα από αυτούς τους χώρους να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας, το σώμα σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορεί να κάνετε πολλές αγορές λοιπόν για εσάς, αλλά και για την οικογένεια και το σπίτι. Προσέξτε όμως την υπερκατανάλωση γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε αλόγιστα έξοδα. Κάποιοι μπορεί να μπείτε και σε ερωτικούς πειρασμούς. Ελεύθεροι, η υπεραισιοδοξία σας ίσως σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις νέων ερωτικών συντρόφων.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα υγιείς σχέσεις μπορεί να έχουν κάποιες άβολες στιγμές τις οποίες μπορείτε να ξεπεράσετε προσπαθώντας να έρθετε σε συμβιβασμούς με τον σύντροφο. Αν είστε σε μία σχέση που δεν σας ικανοποιεί τώρα θα εκφράσετε όλη την επαναστατική σας διάθεση. Απιστίες ή άλλες μορφές έλλειψης σεβασμού σας κλονίζουν. Ελεύθεροι, ένας νέος ξαφνικός έρωτας θα έχει πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει και η διάρκεια θα είναι αμφίβολη. Μην κάνετε ερωτικές επιλογές με μοναδικό κριτήριο το να μην είστε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03)

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε εσωστρεφείς και θέλετε να λήξει μία υπόθεση που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Μπορεί να αφορά την σεξουαλική σας έκφραση, με την έννοια ότι αν είστε σε μία σχέση που προχωρά μόνο από συνήθεια ή καθήκον πιέζεστε και έχετε την ανάγκη να ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Ελεύθεροι, ανισορροπία ανάμεσα στο τί θέλετε και στο τι πρέπει να κάνετε, δεν σας δίνουν περιθώριο για ερωτικές εμπειρίες. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι, οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια και χρήματα τρίτων θα ζητήσουν την απεριόριστη προσοχή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα και εξελίξεις στην σχέση σας όχι μόνο με τον σύντροφό σας, αλλά και με τους στενούς συγγενείς και φίλους. Ένα κοντινό ταξίδι θα ήταν ιδανικό. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε πραγματικά όμορφες γνωριμίες μέσω στενού περιβάλλοντος. Ακόμη ευνοούνται νέες συνεργασίες και συμβόλαια.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Θέλετε να νιώσετε τον σύντροφό σας δίπλα σας. Είστε σε επαφή με την ψυχή σας και τις βαθιές σας ανάγκες και μπορείτε αυτό να το μοιραστείτε μαζί του. Εκμεταλλευτείτε πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Ελεύθεροι, μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες με ασυνήθιστα πρόσωπα που δεν περιμένατε ποτέ να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη