Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (22-28/01)

Υπάρχει αγάπη χωρίς τον φόβο της πληγής;

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αυτές τις ημέρες αρκετοί θα έρθουμε σε επαφή με βαθιές πληγές μας που ίσως υποκρινόμασταν ότι είχαν θεραπευτεί.

Πολλές φορές κλείνουμε τα μάτια μπροστά σε όσα μας πονάνε, για το καλό νομίζουμε της αγάπης. Κλεινόμαστε λοιπόν στον εαυτό μας και προσποιούμαστε. Ξεχνάμε όμως ότι τα τραύματα έχουν ανάγκη από αέρα για να θεραπευτούν. Όταν ήμασταν παιδιά και χτυπούσαμε, πόσες φορές οι μεγάλοι δεν μας λέγανε να βγάλουμε τον επίδεσμο για να κλείσει γρήγορα η πληγή;

Τώρα είμαστε εμείς πια οι μεγάλοι και πρέπει να βρούμε το θάρρος να βγάλουμε στο φώς όσα πονάνε την καρδιά μας για να τα αφήσουμε να θεραπευτούν. Όποιος μας αγαπά αληθινά, θα φροντίσει την ψυχή μας και θα σταθεί στο πλευρό μας στο ύψος της καρδιάς μας μέχρι εκείνη να μην φοβάται άλλο, να μην φοβάται ακόμα και να ξαναπληγωθεί.

Νομίζω ότι το νόημα αυτής της ερωτικής εβδομάδας συνοψίζεται στην παρακάτω φράση της Ιζαμπέλ Αλιέντε: “Aπό την ίδια χαραμάδα από την οποία μπαίνει η αγάπη στην ζωή μας, εισχωρεί και ο φόβος. Αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι αν μπορείς να αγαπάς πολύ, θα υποφέρεις και πολύ”.

Για όλα αυτά θα μας μιλήσουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα.

Στις 25 Ιανουαρίου, ο Άρης από την 15η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Χείρωνα από την 15η μοίρα του Κριού. Οι ερωτευμένοι θα χρειαστεί να παλέψουν με θάρρος με παλιά τραύματα και καταστάσεις, όμως θα υπάρχει έκδηλος ο φόβος μήπως πληγωθούν ή πληγώσουν τον σημαντικό Άλλο της ζωής τους. Οι ελεύθεροι ίσως ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να ζήσουν όπως θέλουν στον έρωτα. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β΄δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του έτους στην 05η μοίρα και 14΄του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η Πανσέληνος αυτή θα κορυφώσει τα γεγονότα της νέας Σελήνης που προηγήθηκε στις 11 Ιανουαρίου και οι καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα θα εξελιχθούν ή θα ολοκληρωθούν και σίγουρα θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις κάθε είδους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου του Α΄ δεκαημέρου.

Στις 26 Ιανουαρίου, ο Ερμής από την 15η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου ξανά τον θεραπευτή Χείρωνα από την 15η μοίρα του Κριού. Η διέλευση αυτή θα τονίσει προβλήματα στην επικοινωνία και ίσως φόβο να αποκαλύψουν οι ερωτευμένοι τους πιο μεγάλους φόβους τους αλλά και τις ανασφάλειές τους. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β΄δεκαημέρου.

Στις 27 Ιανουαρίου, ο Ήλιος από την 06η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία από την 06η μοίρα του Ταύρου. Η υπερβολή θα κυριαρχήσει στην έκφραση  και η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικές υπερβολές. Αν η ενέργεια αυτή διοχετευθεί θετικά τότε η αγάπη μπορεί να ωφεληθεί από ευχάριστες στιγμές και μεγάλα σχέδια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα ενώσει την ενέργειά του με τον Άρη σε όψη συνόδου στην 17η μοίρα του Αιγόκερω. Έντονες συζητήσεις ακόμα και διαφωνίες μπορεί να γεννηθούν ανάμεσα στους ερωτευμένους και θα πρέπει να αποφευχθούν οι αντιδραστικές συμπεριφορές και οι βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β΄δεκαημέρου.

Στις 28 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη από την 06η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο από την 06 μοίρα των Ιχθύων. Οι ερωτευμένοι θα έχουν ευκαιρίες να διατηρήσουν την ασφάλεια και την σταθερότητα στην αγάπη τους. Οι ελεύθεροι μπορούν να κάνουν σοβαρές γνωριμίες οι οποίες θα μπορούν να αντέξουν στον χρόνο. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Α΄ δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής από την 19η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό από την 19η μοίρα του Ταύρου. Ξαφνικές πληροφορίες και ιδέες θα δώσουν έμπνευση και δυνατότητες ανανέωσης στην αγάπη. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του Β΄δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτική ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε και να υιοθετήσετε μία διαφορετική και πιο εξωστρεφή έκφραση του έρωτά σας ως προς τον αγαπημένο σας. Μπορείτε να αποφασίσετε να ασχοληθείτε από κοινού με τον αγαπημένο σας με ένα χόμπι ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε κάποια ομαδική δραστηριότητα η οποία αγωνίζεται για έναν κοινωφελή σκοπό. Ελεύθεροι, χάρη στην έντονη κοινωνική σας ζωή, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή να νιώσετε έλξη για έναν φίλο σας. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσει μία φιλία με έναν πρώην εραστή σας. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι θα νιώσετε πάντως έντονη ανάγκη για αγάπη, έρωτα και δημιουργία.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στις ανάγκες του σπιτιού σας. Μπορεί όμως να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Πιθανοί λόγοι διαφωνίας μπορεί να είναι η ένταση της δουλειάς και η δύσκολη καθημερινότητα, ενώ μπορεί να μπερδευτούν και τα αδέρφια σας ή στενοί συγγενείς σε όλο αυτό. Επομένως μην μεταφέρετε λόγια από τον έναν στον άλλον, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην υποκινείστε από ανασφάλειες. Ελεύθεροι, η καρδιά σας νοσταλγεί περιόδους της ζωής σας που νιώθατε καλύτερα κοντά σε κάποια παλιά σχέση. Πάρτε τον χρόνο σας αυτήν την εβδομάδα να ηρεμήσετε και να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις. Μπορεί να κάνετε παθιασμένες γνωριμίες όμως θα είστε αρκετά ορμητικοί και μπορεί να τρομάξετε τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες καθώς φαίνεται ότι σας απασχολούν έντονα. Με τον σύντροφό σας δεν θα πρέπει να περιμένετε συναρπαστικές εξελίξεις. Σίγουρα το επαγγελματικό ράλι θα σας κουράσει και θα προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε στην θαλπωρή του σπιτιού σας, ενώ δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές συντροφιάς με τους φίλους και τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, επάγγελμα και καριέρα μπαίνουν για εσάς σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες. Υπάρχει όμως πιθανότητα να έρθετε πιο κοντά με κάποιον ανώτερό σας στην ιεραρχία και να υπάρξει κάποιο φλερτ πάντα από τον επαγγελματικό χώρο. Δεν υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις για την αρχή μίας νέας σχέσης αυτές τις ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Όμορφες μέρες για αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα σας είναι εύκολο να έχετε θετική διάθεση και αισιοδοξία. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο είναι ουσιαστική. Θέλετε μία αλλαγή στην καριέρα αλλά και στον τόπο κατοικίας σας. Η ανάγκη αυτή μπορεί να υπάρχει εδώ και καιρό ή να γεννιέται τώρα ίσως με αφορμή ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σας. Υπερενθουσιώδεις και αισιόδοξοι όντες όμως, μπορεί να κάνετε υπερβολικά έξοδα ή να απογοητευτείτε από ματαίωση κάποιων προσδοκιών. Προχωρήστε με μικρά βήματα και κάντε σοβαρές και ώριμες κινήσεις. Ελεύθεροι, αν κάνετε ένα ταξίδι μπορεί να κάνετε και μία σοβαρή γνωριμία κατά την διάρκειά του ή να έρθετε με κάποιον τρόπο σε επαφή με έναν ξένο ή με κάποιον που ζει μακριά σας. Οι νέες σχέσεις μπορούν να εξελιχθούν και να έχουν σοβαρές προοπτικές. Μπορεί επίσης να αλλάξουν την ζωή σας σε βάθος χρόνου.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, είστε έντονα προσανατολισμένοι προς αλλαγές στην ζωή σας οι οποίες είναι αναπόφευκτες αφού νιώθετε να αλλάζετε εκ πρώτης εσείς οι ίδιοι. Μπορεί λοιπόν να εκπλήξετε ευχάριστα τον σύντροφό σας αφού εσείς που φοβάστε τις αλλαγές, αυτές τις ημέρες ίσως είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και αποφασίσετε να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι οι δυο σας. Μπορεί επίσης να του μιλήσετε τώρα για κάτι διαφορετικό ή ακόμα και εκκεντρικό που σκέφτεστε σχετικά με την εργασία σας ή με ένα χόμπι που θέλετε να ξεκινήσετε. Ελεύθεροι, τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτές τις ημέρες. Μπορεί τα αδέρφια σας ή στενοί σας φίλοι να σας παρουσιάσουν κάποιο άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή την Ανώτατη εκπαίδευση. Αυτές τις ημέρες γενικά ευνοούνται οι γνωριμίες οι οποίες μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που ζουν πιο μακριά από εσάς ή που έχουν μία πιο ανοιχτή και διευρυμένη φιλοσοφία ζωής. Ευνοούνται επίσης οι γνωριμίες από το διαδίκτυο.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα βάλετε τον ρομαντισμό στην επικοινωνία σας και θα ακολουθήσετε την διαίσθησή σας και την εσωτερική σας φωνή, για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Αν κάνατε κάποια σχέδια για το μέλλον προσπαθήστε όσο γίνεται, αυτά να βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και μην παρασύρεστε σε ονειρικά σενάρια όσο δελεαστικά και αν είναι. Καλές ημέρες για το συναίσθημα αλλά και την σχέση σας με τα παιδιά σας. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι έντονα ερωτικές όμως είναι πολύ κοινωνικές. Θα έρθετε σε επαφή με φίλους, αδέρφια και ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή θέλετε να αποτελέσετε μέλος. Επομένως μπορείτε να κάνετε γνωριμίες που ίσως αποκτήσουν μία ερωτική απόχρωση με άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Περίεργες ερωτικές ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η επαγγελματική και συντροφική ζωή βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής. Είτε μεταφέρετε τις υπερβολικές ευθύνες, ίσως και οικονομικές, του σπιτιού στην καριέρα είτε συμβαίνει το αντίστροφο. Ο έρωτας έχει μπει στον πάγο ενώ και ο ερωτισμός ή η σεξουαλική ενέργεια είναι πεσμένα. Μπορεί να μην παίρνετε την υποστήριξη που θέλετε από τον αγαπημένο σας ή ακόμα χειρότερα να συναντάτε αντίσταση από μεριάς του για όσα θα θέλατε να πετύχετε. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή. Συναντάτε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας και μπορεί γενικά να νιώθετε πίεση και ψυχική κατάπτωση. Οι γονείς σας, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την πατρική σας περιουσία θα σας επιβαρύνουν ψυχολογικά και θα σας στερήσουν ελεύθερο χρόνο και ενέργεια.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν  την εβδομάδα η σχέση σας θα αποκτήσει μία πιο έντονη συναισθηματική χροιά και θα υπάρξει μία αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας. Εάν είχατε χρέη ή περιμένετε επιστροφή χρημάτων που σας χρωστάνε, αυτές τις ημέρες μπορείτε να τα διευθετήσετε κυρίως εάν αυτά αφορούν και τα οικονομικά του συντρόφου σας. Εάν σαν ζευγάρι είχατε αντιμετωπίσει θέματα από φανερούς ή κρυφούς εχθρούς, τώρα μπορείτε να τα λύσετε μια και καλή και να βγείτε κερδισμένοι. Ελεύθεροι, θέλετε να απελευθερώσετε την ψυχή σας από την μοναξιά και ίσως από την στεναχώρια που κάποιοι αισθάνεστε επειδή είστε μόνοι. Αναζητάτε έντονα την βαθιά ερωτική σύνδεση και θέλετε μία ουσιαστική γνωριμία η οποία να μπορεί να μεταμορφώσει την ζωή σας. Ωστόσο, η εβδομάδα δεν υπόσχεται πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Ωστόσο είναι μία καλή στιγμή για κοινωνικές και φιλικές επαφές.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να αναμετρηθείτε για άλλη μία φορά με παρελθοντικά ζητήματα που αφορούν την εικόνα σας και την φήμη σας και που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η αισθηματική ζωή σας προσφέρει αβεβαιότητα και ανασφάλεια ενώ σίγουρα υπάρχουν οικονομικές και περιουσιακές διαμάχες με τον σύντροφο ή με τον πρώην σύζυγο. Προσέξτε οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε και στην χειρότερη περίπτωση να εξαπατηθείτε. Ελεύθεροι, το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό στην ζωή σας και νιώθετε ερωτική μοναξιά. Αμφισβητείτε την αξία σας και έχετε χάσει την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να κάνετε έντονα ερωτικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, όμως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας γιατί θα πέσετε σε λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Μελλοντικές προοπτικές

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις μαζί με τον σύντροφό σας από φίλους και κοινές παρέες και σίγουρα δεν θα τις αρνηθείτε. Μπορείτε λοιπόν να περάσετε όμορφα μαζί και να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, στόχους και όνειρα για το μέλλον σας. Η σχέση σας περνά σε ένα υπέροχο στάδιο ωριμότητας. Δεν αποκλείεται κάποιοι να αποφασίσετε να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας ή να κάνετε μαζί ένα ταξίδι το οποίο να συνδυάζει ευχαρίστηση αλλά και επαγγελματικούς σκοπούς. Ελεύθεροι, πολύ όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για γνωριμίες οι οποίες σχετίζονται με τις συνεργασίες σας ή με άτομα σοβαρά που ασχολούνται με τον Νόμο, την εκπαίδευση ή είναι μεγαλύτερα από εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον σύντροφο. Επανέρχονται ζητήματα που μπορεί να αφορούν τις διαφορετικές επιδιώξεις στην ζωή ή τις διαφορετικές ιδέες σχετικά με την προοπτική της σχέσης σας. Θα είναι δύσκολο λοιπόν να αποφύγετε καβγάδες, καθώς θα θελήσετε να επιβάλλετε την γνώμη σας. Είτε έχετε δίκιο είτε άδικο, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Εάν βρίσκεστε σε φάση διάστασης στον γάμο, μπορεί τώρα να αναζητήσετε την νομική συμβουλή ενός δικηγόρου. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι καλές για νέες γνωριμίες και ενδεχόμενες νέες σχέσεις. Νιώθετε ότι η καριέρα σας και οι συνεργασίες σας δεν προσχωρούν όπως θα θέλατε, ότι συναντάτε εμπόδια και θα είναι δύσκολο να αποφύγετε ρίξεις με συνεργάτες.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε πολύ τρυφεροί με τον αγαπημένο σας και θα του εκφράσετε όσα ίσως εδώ και καιρό σκέφτεστε και ονειρεύεστε για το μέλλον σας. Οι ημέρες είναι βοηθητικές για ένα ρομαντικό ταξίδι. Οι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις και οι γάμοι θα δουν μία περίοδο ανανέωσης με κοινά ενδιαφέροντα να σας δένουν. Θα απολαύσετε επίσης καλές στιγμές με τα παιδιά σας. Αν είστε σε μία νέα σχέση τότε μπορεί να δεχτείτε ή να κάνετε μία πρόταση γάμου ή να αποφασίσετε γενικά να την κάνετε πιο σοβαρή. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μέσα από διασκεδάσεις ή συμμετοχή σας στον αθλητισμό ή τις τέχνες μπορεί να κάνετε μία πολύ όμορφη ρομαντική γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον σε μία σχέση πολύ σημαντική για εσάς.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Αλλαγές στην ζωή σας

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο μέσα στην σχέση και στην πορεία της θα αυξηθεί δραματικά και θα οδηγήσει σε μεγάλη ένταση εσάς και τον σύντροφό σας. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση γιατί έχετε διαφορετική οπτική για το μέλλον της σχέσης, ίσως ένας από τους δύο να επιθυμεί σοβαρή επισημοποίηση. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διαφωνίες με τους γονείς ή τα πεθερικά σας ή ακόμα και για μία κίνηση που θέλετε να κάνετε σχετικά με το σπίτι σας και τον τόπο κατοικίας σας. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες ίσως από τον χώρο των συνεργασιών σας και του επαγγέλματός σας. Θα είστε όμως υπεραισιόδοξοι και καλό θα είναι να μην έχετε από την αρχή πολλές προσδοκίες για να μην απογοητευτείτε μετέπειτα.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα φαίνεται ότι οι εξελίξεις στην ερωτική ζωή δεν θα είναι πολύ σημαντικές ούτε από εκείνες που θα αλλάξουν το ρου της συναισθηματικής σας πορείας. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στην εργασία σας, στην καθημερινότητά σας η οποία θα ομορφύνει και ίσως και στο σώμα και την διατροφή σας. Ωστόσο ίσως χάρη σε ένα ταξίδι με το ταίρι σας να νιώσετε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι και να αρχίσετε να σκέφτεστε μία αλλαγή εργασίας ή βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας. Ελεύθεροι, έχετε καλή διάθεση αλλά δεν κυνηγάτε τις ερωτικές κατακτήσεις αυτές τις ημέρες. Η εύνοια έτσι κι αλλιώς για εσάς αυτές τις ημέρες έρχεται από την συνειδητοποίηση για το τι θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Έτσι ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει μία αλλαγή στις σχέσεις με ανωτέρους σας στην επαγγελματική σας ζωή, με τους γονείς σας και ίσως με τον σύντροφό σας. Δεν μπορείτε να ακούσετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε αυτές τις ημέρες και ίσως δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού. Όμως θα μπορέσετε να έρθετε κοντά ερωτικά με τον αγαπημένο σας και καλό είναι να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια σε διασκέδαση και δημιουργικές στιγμές. Ελεύθεροι, αξιολογείτε μία αλλαγή καριέρας και μέσω αυτής της διαδικασίας με κάποιον τρόπο είναι πιθανό να κάνετε μία ξαφνική και αναπάντεχη ερωτική γνωριμία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για αρχή νέας σχέσης ωστόσο μπορείτε να φλερτάρετε και να τονώσετε την διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Έντονες διαφορές ανάμεσα στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα όμορφες ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις στην οικογένεια και το σπίτι θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Προωθήστε τις ιδέες σας στον αγαπημένο σας κυρίως εάν αυτές αφορούν και κάποιες ώριμες κινήσεις σχετικά με μία μετακόμιση ή με την επισημοποίηση της σχέσης ή την απόκτηση ενός παιδιού. Γενικότερα, κάποια σοβαρά σχέδια που έχετε για την αγάπη και για την πρόοδο της οικογένειάς σας, μπορούν τώρα να δρομολογηθούν με θετική έκβαση. Ελεύθεροι αυτές τις ημέρες μπορείτε να αναζητήσετε μία σοβαρή σχέση διότι ευνοείστε. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε μία σοβαρή γνωριμία με κάποιο πρόσωπο, ίσως από τον τομέα τον συνεργασιών σας ή που έχει σχέση με το εξωτερικό ή τον νομικό κλάδο. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα από εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα βλέπετε στην πράξη να παίρνει σάρκα και οστά μια περίοδος προόδου στην ζωή σας. Στην οικογενειακή και ερωτική σας ζωή ζείτε πρωτόγνωρες εμπειρίες οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με κάποιο ταξίδι, με ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό ή και με τα παιδιά σας. Για όσους έχετε παιδιά, θα ασχοληθείτε πολύ με εκείνα αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε ότι μέσα από αυτά μαθαίνετε καινούργια πράγματα για εσάς τους ίδιους. Γενικά ο έρωτας και τα παιδιά θα επηρεάσουν πολύ τις πεποιθήσεις σας και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές είναι θετικές για ξαφνικές γνωριμίες και ευχάριστο φλερτ. Είναι εξαιρετικά πιθανό λοιπόν να γνωρίσετε μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες ή μέσω ενός ταξιδιού, άτομα από διαφορετικό από το δικό σας υπόβαθρο. Μπορεί επίσης να ερωτευτείτε κάποιον πιο νέο από εσάς ή να ερωτευτείτε σαν να ήσασταν έφηβοι.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινά λιγάκι περίεργα για την ερωτική σας ζωή. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποιες δύσκολες αλήθειες που σας αφορούν και που σχετίζονται άμεσα με την σχέση, το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις  και γενικότερα θολές καταστάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Εάν υπάρχουν μυστικά, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να αποκαλυφθούν με συνεπαγόμενες δυσάρεστες συνέπειες. Ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες αλλα είναι δύσκολο να είναι θετικές. Ίσως προβάλετε στους άλλους στοιχεία που επιθυμείτε πολύ να έχουν, που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από την άλλη, είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και μυστικοπαθείς με αποτέλεσμα ακόμα κι αν κάνετε μία καλή γνωριμία να μην μπορείτε να το καταλάβετε.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Η σκέψη συγκεντρώνεται στην οικογένεια

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε έντονα με την οικογένεια και το σπίτι σας καθώς και με την κατάσταση των κοινών οικονομικών σας με τον σύντροφο. Μπορεί να έχετε κατά νου μία ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμα και αγορά σπιτιού και καταπιάνεστε έντονα με αυτές τις διαδικασίες. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχετε επαφές με τράπεζες για κάποιο δάνειο ή με τους γονείς ή πεθερούς σας, οι οποίοι μπορεί να σας δώσουν προς αξιοποίηση ένα ακίνητο. Ελεύθεροι, παρόλο που οι ημέρες δεν υπόσχονται ερωτικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσω μελών της οικογένειάς σας. Μπορεί επίσης να κάνετε γνωριμίες με κάποιον του οποίου το επάγγελμα σχετίζεται με τα ακίνητα, όπως για παράδειγμα, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, μεσίτες κτλ.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας επιφυλάσσει δυσκολίες στην συναισθηματική γαλήνη και θα φέρει αναστατώσεις και εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν βλάβες στο σπίτι που πρέπει να διαχειριστείτε, ενώ σχεδόν σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε καμία κίνηση σχετική με κάποια αγοραπωλησία ακινήτου. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα έρθουν στην επιφάνεια, θέματα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας που σας πονάνε. Θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με σχετική ηρεμία καθώς θα είναι εύκολο να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα και να έχετε έντονες διαφωνίες και εντάσεις. Ελεύθεροι, θέματα σχετικά με τους γονείς σας μπορεί να χρειαστούν τον χρόνο σας και την ενέργειά σας. Δεν θα έχετε χρόνο λοιπόν να ασχοληθείτε με τον έρωτα ενώ σχεδόν σίγουρα θα ανοίξει κάποια ερωτική πληγή από το παρελθόν σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα παρόλο που η ένταση με τον σύντροφο για θέματα οικογένειας και σπιτιού δεν έχει ακόμα περάσει, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μεγάλη βελτίωση στην σχέση σας. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του και με την διακόσμησή του. Οι μέρες είναι πολύ καλές για να προσκαλέσετε κόσμο αλλά και να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας στο σπίτι. Προσέξτε μόνο κάποια θέματα σχετικά με τα παιδιά σας αλλά και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο ή τους γονείς σας, καθώς αυτοί οι τομείς μπορεί να αποτελέσουν πηγές άγχους. Ελεύθεροι αυτές οι ημέρες δεν είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες. Περισσότερο θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα και κυρίως κληρονομικά θέματα καθώς και η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των γονιών σας. Μπορεί ωστόσο να κάνετε μία γνωριμία η οποία όμως μάλλον θα έχει μόνο σεξουαλικό χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Αρμονία και ψυχική επαφή

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σίγουρα θα σας απασχολήσει πολύ η οικονομική κατάσταση της σχέσης σας και περισσότερο για όσους είστε παντρεμένοι. Μπορεί να να χρειαστεί να διαθέσετε ένα ποσό για σημαντικές ανάγκες του συντρόφου ή ακόμα κι ένα μέρος της προσωπικής σας περιουσίας για το καλό της οικογένειας. Κάποιοι μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος κινήσεις λόγω της υπεραισιοδοξιας σας κυρίως στο κομμάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά. Όμως θα επικρατήσει τελικά η λογική στις κινήσεις σας και η αρμονική συνεννόηση με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε σοβαρές γνωριμίες κυρίως μέσω δικών σας ανθρώπων. Μπορείτε ακόμη και να μπείτε σε μία νέα σχέση η οποία είναι πιθανό να έχει μία δυναμική μαθητή-δασκάλου ή μία έντονη ηλικιακή διαφορά. Οι νέες σχέσεις αυτήν την περίοδο θα σας προσφέρουν όχι μόνο συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στην ερωτική σας σχέση, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε πια τον έλεγχο της ζωής σας και ότι ο σύντροφος σας στερεί την ελευθερία σας ή τουλάχιστον την δυνατότητα να κάνετε εύκολα όσα θα θέλατε. Η περίοδος αυτή είναι περίεργη για την συναισθηματική σας κατάσταση. Θέλετε νέα ερεθίσματα και νέες εμπειρίες και δεν μπορείτε να δώσετε στην σχέση όσα ο σύντροφος επιθυμεί. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν ευνοουν γνωριμίες με σταθερή προοπτική. Θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε γνωστούς και φίλους και δεν αποκλείεται να κάνετε και ερωτικές γνωριμίες ίσως μέσω του διαδικτύου. Τίποτα όμως που θα ενθουσιάσει την καρδιά σας. 

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι ως προς τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Θα αυξηθεί όχι μόνο ο ρομαντισμός μεταξύ σας, αλλά κυρίως το ψυχικό δέσιμο. Θα είστε πολύ προστατευτικοί απέναντί του και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε οι δυο σας μία δραστηριότητα που προάγει το πνεύμα, την δημιουργικότητα και βασίζεται στην φαντασία. Ίσως με παρότρυνση του αγαπημένου σας ασχοληθείτε ακόμη και με φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ένα ταξίδι κοντά σε υγρό στοιχείο θα ήταν ιδανικό αυτές τις μέρες, ενώ κάποιοι θα αισθανθείτε πολύ έντονα την ανάγκη να γίνετε γονείς. Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κάνετε μία άκρως ρομαντική γνωριμία η οποία θα γαληνεύσει την ψυχή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωριστείτε επειδή μοιράζεστε την ίδια αγάπη για κάποιο πνευματικό ή δημιουργικό χόμπι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Αυτοεκτίμηση και ασφάλεια

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε με τα οικονομικά σας και την διαχείρισή τους. Είναι πιθανό να έρχεστε από μία περίοδο με αυξημένα έξοδα. Έχετε πάρει ρίσκα και ίσως έχετε ξοδέψει αρκετά υψηλά ποσά σε περιττές αγορές όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στα έξοδα καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξει μία αντιπαράθεση με τον σύντροφο επειδή έχετε παραμελήσει βασικές οικονομικές ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας. Ελεύθεροι αυτές τις ημέρες ασχολείστε πολύ με τον εαυτό σας. Θα κάνετε αρκετές αγορές για εσάς και μάλιστα ίσως περισσότερο ακριβές από όσο η τσέπη σας σας επιτρέπει.  Μπορεί να κάνετε μία ερωτική γνωριμία από τον εργασιακό σας χώρο ή με κάποιο άτομο το οποίο ασχολείται με τον οικονομικό τομέα, όπως για παράδειγμα έναν λογιστή, τραπεζικό κτλ.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Ο σύντροφός σας με κάποιον τρόπο θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας. Σας απασχολούν τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης και ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μπορεί σε αυτό να σας βοηθήσει ο αγαπημένος σας, είτε με ηθική υποστήριξη είτε με πιο πρακτικούς τρόπους. Ελεύθεροι, έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στην αξία σας. Είναι πιθανό να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο ίσως προέρχεται από τον χώρο των συνεργατών σας. Δίνετε μεγάλη σημασία στην οικονομική κατάσταση των υποψήφιων συντρόφων αυτές τις ημέρες και όχι τόσο στον παθιασμένο έρωτα. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και μπορεί να φλερτάρετε αλλά οι πλανήτες δεν ευνοούν την δημιουργία νέων σχέσεων αυτές τις ημέρες.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να αναρωτηθείτε ως προς το τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή και το αν η υπάρχουσα σχέση σας σας το προσφέρει. Για κάποιον λόγο είστε απογοητευμένοι από τον σύντροφο ή από τις συνθήκες διαβίωσης ή ακόμα και από το ίδιο το σπίτι σαν ακίνητο. Νιώθετε ανασφάλεια και αβεβαιότητα και μπορεί να μην φταίει καθόλου το ταίρι σας για αυτό. Μπορεί απλά να πρέπει να αξιολογήσετε αν ζείτε όπως είχατε ονειρευτεί. Αν η ζωή σας δεν σας καλύπτει, τότε θα πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση και ότι τα προβλήματα δεν θα λυθούν μόνα τους. Ελεύθεροι, είστε μπερδεμένοι και θέλετε τόσο πολύ μία ερωτική σχέση που ίσως πιαστείτε από τον οποιονδήποτε άνθρωπο που μπορεί να σας δείξει ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες. Προσέξτε λοιπόν τις επιλογές σας καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος επιλογές, να απογοητευτείτε ή ακόμα και να προδοθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Εντάσεις για το δεύτερο δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε τύχη, επιτυχία και καλές προοπτικές ανάπτυξης στην ερωτική σας σχέση. Δύσκολα θα συναντήσετε εμπόδια στα σχέδιά σας και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σας ό,τι κι αν κάνετε. Μπορεί να μιλήσετε σοβαρά για το μέλλον της κοινής σας ζωής και αν δεν είστε παντρεμένοι να το αποφασίσετε. Αν έχετε πρόσφατα μπει σε μία σχέση τότε μπορεί να παρουσιάσετε το ταίρι σας στους δικούς σας ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με τον ερχομό ενός παιδιού. Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει έναν πραγματικά όμορφο έρωτα ο οποίος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε μία σοβαρή και σταθερή σχέση ζωής.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Κάποια παρελθοντικά προβλήματα με τον σύντροφο που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι επανέρχονται στο προσκήνιο. Προσπαθείτε να επιβάλετε την δική σας οπτική και τις δικές σας ιδέες χωρίς καθόλου να τον λαμβάνετε υπόψη σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να οξύνετε τις διαφορές και κάποιες σχέσεις θα περάσουν από έντονη αμφισβήτηση. Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, παρόλο που θα είστε γοητευτικοί θα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσετε και να εξελίξετε τις γνωριμίες που ίσως κάνετε. Θα είστε εξαιρετικά ανυπόμονοι και μπορεί να απωθήσετε τελικά τον ερωτικό σας στόχο αντί να τον προσελκύσετε. Προσέξτε πολύ εάν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα αλλά και όταν οδηγείτε.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε βαθιά συνδεδεμένοι με τους δικούς σας, όχι μόνο με τον αγαπημένο σας, αλλά και με τα αδέρφια σας, τους στενούς σας φίλους και συγγενείς. Θα κάνετε δημιουργικά πράγματα μαζί με το ταίρι σας, ενώ μία μικρή εκδρομή θα σας τονώσει πολύ. Θα έρθετε κοντά και μπορείτε να λύσετε προβλήματα μεταξύ σας χάρη στον διάλογο, την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Ελεύθεροι, αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να λύσετε ζητήματα με τους δικούς σας γιατί οι πράξεις συμφιλίωσης ευνοούνται πολύ αυτές τις ημέρες, κυρίως με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Τα αδέρφια σας και οι πολύ δικοί σας άνθρωποι είναι πιθανό να σας παρουσιάσουν ένα πρόσωπο που θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Συνειδητοποιήσεις και κρυφό παρασκήνιο

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να διαχειριστείτε την τάση σας να πάρετε τον έλεγχο σε όλα όσα αφορούν την πορεία της σχέσης σας. Εάν έχετε προβλήματα με τον σύντροφό σας προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και αφήστε κατά μέρος την συμπεριφορά “όλα ή τίποτα” εκτός αν είστε αποφασισμένοι να αναλάβετε και όλες τις συνέπειες των πράξεών σας. Προσέξτε επίσης κρυφές ερωτικές επαφές. Μπορεί να νιώθετε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα αποκαλυφθεί αλλά ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε πως ακριβώς θα πάνε τα πράγματα. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε γνωριμίες οι οποίες για κάποιον λόγο να πρέπει να παραμείνουν κρυφές. Ωστόσο αν μπλεχτείτε σε παράνομες ερωτικές ιστορίες αυτό θα έχει πολύ άσχημη επιρροή στην ψυχολογία σας.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ιδανικά θα θέλατε πολύ να περάσετε χρόνο μόνοι, να ηρεμήσετε και να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με την εσωτερική σας φωνή. Ίσως τελευταία η καθημερινότητα να σας είχε κουράσει και κάποιοι καταπονήσατε τον εαυτό σας. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι πολύ καλή ,επομένως εκείνος θα είναι στο πλευρό σας. Γι΄αυτό μπορείτε να του μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία. Ίσως κλείνετε έναν κύκλο μίας σειράς γεγονότων και καταστάσεων που πια δεν θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Ίσως συνέρχεστε μετά από μία σχέση, ίσως κρυφού χαρακτήρα, που έχετε αφήσει πίσω σας. Όπως και να έχει πάρτε τον χρόνο σας κάνοντας οτιδήποτε σας ηρεμεί. Μπορείτε να επωφεληθείτε από φιλικές κουβέντες με γυναικεία κυρίως πρόσωπα που θα σας ανακουφίσουν. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως νιώθετε ότι δεν ζείτε όπως θα θέλατε και όπως αληθινά είχατε ονειρευτεί και ότι για αυτό οφείλονται οι προσδοκίες που είχαν άλλοι από εσάς. Αυτοί θα μπορούσαν να είναι η οικογένειά σας ή ακόμα και τα κοινωνικά στερεότυπα. Αν είστε σε μία σχέση που ενισχύει αυτό το συναίσθημα, τότε κάποιοι μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Κρατάτε μέσα σας πολλά συναισθήματα κρυμμένα και ορισμένοι μπορεί να έχετε μπλεχτεί σε παράλληλα ερωτικά μονοπάτια. Ελεύθεροι, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με όσα πια δεν σας ταιριάζουν και που για πολλά από τα οποία υπεύθυνοι είστε εσείς. Η εβδομάδα έχει έντονο μυστικό παρασκήνιο και πολλές κρυφές κινήσεις από την πλευρά σας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι πιθανό να έχετε κάποιον κρυφό δεσμό ή να παρουσιαστεί κάτι στην ζωή σας το οποίο θα θελήσετε να κρατήσετε μυστικό ή να είστε κρυφά ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Συναισθηματική σύνδεση

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, επιτέλους μετά από αρκετό καιρό θα νιώσετε καλύτερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σας βελτιώνεται. Εκτός από τα ερωτικά σας αισθήματα απέναντί του, θα μοιραστείτε και τις ιδέες σας αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μεταξύ σας υπάρχει αρμονική συνεργασία και με υπευθυνότητα θα εξετάσετε το κοινό σας μέλλον.  Θα βγείτε πολύ μαζί και ίσως κάνετε ένα σύντομο και κοντινό αλλά όμορφο ταξίδι. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να απολαύσετε όμορφες σχέσεις με φίλους, αδέρφια και ομοϊδεάτες. Μέσα από αυτούς είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία με κάποιον ο οποίος έχει την ίδια στάση ζωής με εσάς. Μπορεί επίσης να έρθετε πιο κοντά με έναν φίλο. Γενικά οι ερωτικές και κοινωνικές σας υποθέσεις ευνοούνται και οι ερωτικές γνωριμίες αυτών των ημερών θα χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κοινές ιδέες, αλλά ίσως απουσιάζει ο έντονος ερωτισμός.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ κοινωνικοί και εξωστρεφείς και ασχολήστε περισσότερο με την προώθηση των ιδεών σας, με επιχειρηματικά σχέδια και με αλλαγές που συμβαίνουν στο κοντινό σας περιβάλλον. Η εβδομάδα δεν υπόσχεται πολλές ερωτικές εξελίξεις. Θα ήταν όμως ιδανικό να κάνετε πράγματα μαζί με τον αγαπημένο σας που σας ευχαριστούν και να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες ακόμη και κανονίζοντας μία ξαφνική κοντινή απόδραση. Ελεύθεροι, εν μέσω έντονης κοινωνικοποίησης, ίσως κάνετε και μία αναπάντεχη γνωριμία με ένα πρόσωπο. Θα μπορούσατε επίσης να το γνωρίσετε μέσω συμμετοχής σας σε συλλόγους ή μέσω κάποιου εκπαιδευτικού σεμιναρίου. Ευνοούνται επίσης οι έρωτες που θα γεννηθούν από το διαδίκτυο.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να ψάξετε βαθιά στην ψυχή σας και να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα μέσα σας αλλάζουν. Ίσως νιώθετε πιο ευαίσθητοι γιατί η εικόνα που είχατε εσείς οι ίδιοι για την ταυτότητά σας και για το ποιοι είστε αρχίζει να θολώνει. Αυτό μπορεί να προκαλεί ανισορροπίες στις οικογενειακές ισορροπίες αλλά και στην ερωτική σας σχέση και κυρίως στην δημόσια εικόνα της σχέσης σας. Θα έρθετε λοιπόν σε μία σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για αισθηματική ασφάλεια και το καλό της οικογένειάς σας και στις νέες επιθυμίες που σιγά σιγά γεννιούνται μέσα σας και που μπορεί μάλιστα να αφορούν και ένα νέο επαγγελματικό μέλλον. Ελεύθεροι, ενδιαφέρεστε για βαθιά συναισθηματική σύνδεση και αυτές τις ημέρες δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα το λιγότερο. Στα μισά της εβδομάδας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία η οποία μπορεί να σας συγκινήσει ιδιαίτερα.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη