Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (21/27) Αυγούστου

Μα τελικά οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο;

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Φτάσαμε αισίως στην προτελευταία εβδομάδα ενός ομολογουμένως εκρηκτικού μήνα.

 Μα ούτε και αυτή η εβδομάδα θα είναι ήρεμη, ερωτικά μιλώντας. Για άλλη μία φορά ο έρωτας θα μας αναστατώσει. Όταν τα πράγματα στην ερωτική μας ζωή δεν πάνε καλά, το μυαλό τρέχει πίσω σε στιγμές που ήμασταν ευτυχισμένοι. Σχεδόν πάντα με εξαιρετική μαεστρία, επιλέγει και μας φέρνει στο νου μόνο τα θετικά. Νομίζουμε λοιπόν ότι κάποτε ζούσαμε στιγμές ερωτικής ευτυχίας που θα άξιζε να γινόταν σενάριο για ταινία του Hollywood.

 Ήταν όντως έτσι; Αν ναι, γιατί πέρασαν στο παρελθόν; Τελικά υπάρχουν ερωτικά απωθημένα ή μόνοι μας τα τροφοδοτούμε για να έχουμε κάτι να σκεφτόμαστε όταν το παρόν μας βαραίνει και το μέλλον μας τρομάζει;

 Αυτά τα λέω επειδή εκτός από την ανάδρομη Αφροδίτη, αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε και την αναδρομή του Ερμή στις 23 Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το ερωτικό παρελθόν θα επιστρέψει για τα καλά στις ζωές πολλών. Θα του αφήσετε μία μικρή χαραμάδα για να ξαναμπεί στην ζωή σας; Από την άλλη ίσως είστε εσείς αυτοί που ζητάτε μία δεύτερη ευκαιρία.

 Μπορεί επίσης παλιές γνωριμίες που κάποτε δεν είχαν τίποτα το ερωτικό, τώρα μέσα από τυχαίες συναντήσεις να μας κάνουν να χάσουμε την γη κάτω από τα πόδια μας. Ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε θυμηθείτε να κινηθείτε μόνο με γνώμονα το φως και την αλήθεια μα και την αγάπη. Και κυρίως τον σεβασμό. Τον σεβασμό απέναντι στο παρελθόν σας, το παρόν σας, το μέλλον σας και κυρίως τον εαυτό σας.

Για όλα αυτά μας μιλάνε αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες. Στις 22 Αυγούστου η Αφροδίτη (Rx) από την 15η μοίρα του Λέοντα συναντά σε όψη τετραγώνου τον Δία από την 15η μοίρα του Ταύρου. Διέλευση ιδανική για διασκέδαση, έρωτα αλλά όχι για σκληρή δουλειά. Προσέξτε την υπερβολική αισιοδοξία γιατί μπορεί να οδηγήσει σε λάθος ερωτικές επιλογές. Η όψη αυτή φέρνει υπερβολική χαλάρωση στην άμυνά μας με αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν ερωτικές ατασθαλίες και απιστίες. Έρωτες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και εμείς τώρα παρασυρμένοι από την αισιοδοξία δεν θα μπορούμε να ζυγίσουμε καλά τις καταστάσεις. Επηρεάζεται το Β δεκαήμερο των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

 Την ίδια μέρα ο Άρης από την 26η  μοίρα της Παρθένου συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα από την 26η μοίρα των Ιχθύων. Αυτή η διέλευση θα φέρει σίγουρα χαμηλή ενέργεια στη σεξουαλική μας ζωή και στην ανταγωνιστικότητά μας. Συγκεκριμένα στον ερωτικό τομέα, μπορεί να πέσουμε θύματα ψευδαισθήσεων, αυταπάτης αλλά και εξαπάτησης από τους άλλους. Μπορούμε όμως να πέσουμε και θύματα οποιασδήποτε κατάστασης η οποία μπορεί να πυροδοτήσει την αδρεναλίνη μας, όπως κατάχρηση ουσιών αλλά και παρακινδυνευμένων ερωτικών συμπεριφορών. Επηρεάζεται το Γ΄ δεκαήμερο των ζωδίων των Διδύμων, της Παρθένου του Τοξότη και των Ιχθύων.

 Στις 25 Αυγούστου ο Άρης από την 28η μοίρα της Παρθένου συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα από την 28η μοίρα του Αιγόκερω. Η διέλευση βοηθά στο να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να εξαφανίσουμε όποιο εμπόδιο στέκεται μπροστά στην επιτυχία μας. Μπορούμε να βρούμε την ενέργεια και τη δύναμη να μεταμορφώσουμε τομείς της ζωής μας οι οποίοι είναι δυσλειτουργικοί. Το ερωτικό πάθος θα ανάψει για τα καλά και θα είμαστε πραγματικά μαγνητικοί για τους άλλους. Νέοι έρωτες μπορούν να μεταμορφώσουν τις ζωές μας. Επηρεάζεται το Γ δεκαήμερο του Ταύρου, της Παρθένου, του Αιγόκερω,  και του Καρκίνου, Των Ιχθύων  και λιγότερο  το Γ΄ δεκαήμερο του Σκορπιού.

 Στις 27 Αυγούστου ο Ήλιος από την 3η μοίρα της Παρθένου συναντά σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο από την 3η μοίρα των Ιχθύων. Η διέλευση αυτή θα φέρει περιορισμούς και δυσκολίες. Ο Κρόνος θα μας εμποδίσει να εκφράσουμε τον εαυτό μας. Αρκετοί θα νιώσουν μελαγχολία, ανησυχίες και κάποιοι θα υποστούν ακόμα και απώλειες. Η ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη μπορεί να βρίσκει ισχυρή αντίσταση από τον άλλον. Εναλλακτικά, μπορεί να είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι δεν αντέχουμε να σηκώνουμε άλλο στους ώμους μας το βάρος μιας πεθαμένης σχέσης. Επηρεάζεται το Α΄ δεκαήμερο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας η οποία θα είναι απαιτητική, αλλά θα σας προσφέρει και ικανοποιήσεις. Η σχέση σας τίποτα δεν θα στερηθεί ωστόσο από αγάπη. Ίσως αποφασίσετε να πάρετε ένα κατοικίδιο μαζί με τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, γνωριμίες μπορείτε να κάνετε μέσω της εργασίας σας ή μέσω καθημερινών δραστηριοτήτων. Καλή εβδομάδα για να ξεκινήσετε γυμναστική ή διατροφή.

Β΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ενέργειά σας διοχετεύεται στην εργασία σας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις προς το ταίρι σας για να αλλάξετε καταστάσεις που μπορεί στο παρελθόν να σας προβλημάτιζαν. Το θετικό είναι ότι ο έρωτας σας ενώνει και σας ταξιδεύει μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Ελεύθεροι, μήπως αναπολείτε έναν πρώην; Όπως και να έχει θα έχετε κάποια ευχάριστη ερωτική εξέλιξη.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη για τα ερωτικά σας ζητήματα. Από την μια, είστε εσείς που θα πάρετε δύναμη και θα βάλετε βάσεις για πολύ θετικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας και στην σχέση σας. Από την άλλη, κάποιοι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε οριστικά από τοξικές σχέσεις και θα νιώσετε ότι ανασαίνετε. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες που ίσως έρχονται από το παρελθόν σας, βάζοντας όμως πάνω από όλα τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και μπορείτε να στηριχθείτε στον σύντροφό σας για τα μεγάλα σας σχέδια. Γενικά είστε σε διάθεση για αλλαγές και μπορείτε να πετύχετε πολλά, όχι μόνο χάρη στον έρωτά σας, αλλά κυρίως χάρη στην στήριξη καλών και ισχυρών φίλων. Ελεύθεροι, ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί μακριά από τον τόπο που ζείτε μέσω φίλων.  Γενικά εμπιστευτείτε φίλους για την προσωπική σας εξέλιξη.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα απολαύσετε το σπίτι σας και την οικογένειά σας με καλή διάθεση. Καλείτε φίλους σπίτι, ανοίγετε την καρδιά σας στον άνθρωπό σας, λύνετε παλιά προβλήματα. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε σε απαγορευμένες καταστάσεις. Ελεύθεροι, αναζητήστε τον έρωτα σε οικεία σας περιβάλλοντα. Ίσως επανέρχεται ένας έρωτας από την νεανική σας ηλικία ή από την γενέθλια πόλη σας, με τον οποίον μπορείτε τώρα να κάνετε μία νέα αρχή.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στην ψυχή σας και να δείτε τι χρειάζεται για να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα. Αναζητάτε οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια από τον αγαπημένο σας. Τι λείπει; Τώρα μπορείτε να το καταλάβετε. Ελεύθεροι, μπορεί να επανέλθουν έρωτες που κάποτε σας είχαν κάνει να πιστέψετε στο πάθος και την ιδανική αγάπη. Αξιολογήστε αν τώρα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Εμπιστευτείτε γνώμες φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Α΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πιέσεις στην εργασία και γενικά στην καθημερινότητα θα πλήξουν την διάθεσή σας και είναι δύσκολο να βρείτε ερωτική γαλήνη, καθώς θα είστε πεσμένοι ψυχοσωματικά. Επιπλέον ψυχολογικό φορτίο λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και ίσως αρνητικών εξελίξεων σε οικογένεια και καριέρα, καθιστούν αυτήν την εβδομάδα δύσκολη και σίγουρα όχι ερωτική.

Β΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα είστε ενωμένοι με τον σύντροφό σας και τους στενούς φίλους και συγγενείς. Είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους ανθρώπους σας και αν υπάρχει κάποια απειλή απέναντι στην οικογένεια που μπορεί να έχει τις ρίζες στο παρελθόν, ένας φύλακας άγγελος σας προστατεύει. Ελεύθεροι, έχετε μία όμορφη ευκαιρία να κάνετε μία ερωτική γνωριμία μέσω των δικών σας ή να έρθετε ερωτικά κοντά με κάποιον από το πολύ στενό σας περιβάλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να  αντλήσετε εσωτερική δύναμη και να έχετε δίπλα σας συμμάχους. Όλη αυτή η ενέργεια έχει με κάποιο τρόπο απώτερο σκοπό την φροντίδα των παιδιών σας αν έχετε. Προσέξτε πολύ, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο εις βάρος σας. Διαφυλάξτε την εικόνα σας καθώς άνθρωποι σας διαβάλλουν και ίσως βλάπτουν το σπίτι και την οικογένεια με μυστικές και παρασκηνιακές κινήσεις. Ελεύθεροι, μην εμπιστευτείτε την επιστροφή κάποιου πρώην σας. Η ερωτική σας διάθεση είναι παντελώς απούσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μάλλον ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας θα τονώσει πολύ το σεξουαλικό σας πάθος. Εναλλακτικά, βελτιώνεται η καθημερινότητά σας και μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες επικοινωνίες με τους δικούς σας. Ελεύθεροι, ευνοείστε για γνωριμίες οι οποίες προκύπτουν έμμεσα από το στενό σας περιβάλλον και γενικά με ανθρώπους με τους οποίους έχετε επαφή σε καθημερινή βάση.

Β΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να φροντίσετε την οικογένεια και το σπίτι και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Έχετε ωστόσο κάποιες ανασφάλειες ή καλύτερα ψάχνετε να δείτε περισσότερο τί είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Προσέξτε υπερβολικά έξοδα κυρίως για την εμφάνισή σας. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι πολλά υποσχόμενη ερωτικά μιλώντας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πάλι βρίσκεστε μπλοκαρισμένοι σε συναισθηματικούς τοξικούς μηχανισμούς οι οποίοι δεν παύουν να αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις. Γίνεστε τόσο δυναμικοί στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε μέσω των λόγων σας στην σχέση σας και στο κοντινό σας περιβάλλον, που μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς επαναφέρετε συνέχεια θέματα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή δεν είναι συναρπαστικές. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας κάνοντας μία ουσιαστική δουλειά σχετικά με το ποιοι είστε, το πως φαίνεστε στους άλλους, το τι θέλετε και με το πώς το διεκδικείτε. Οικονομικά θέματα σας κρατούν σε εγρήγορση. Ελεύθεροι, έρωτες μπορεί να γεννηθούν, αλλά ας είστε σίγουροι για τα δικά σας αληθινά κίνητρα προτού βιαστείτε να δηλώσετε δεσμευμένοι.

Β΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πολύ αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πείσει για το αντίθετο. Η εικόνα σας προβάλλεται έντονα προς τα έξω, ο μόνος σας εχθρός θα είναι, εάν το επιτρέψετε, ο εαυτός σας. Δείξτε στον σύντροφό σας ότι μπορείτε μαζί να προχωρήσετε σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Και ότι εάν υπάρχουν προβλήματα, μάλλον με το σπίτι, θα τα ξεπεράσετε. Ελεύθεροι, ο έρωτας μπορεί να έρθει στην ζωή σας μέσω εξωτερικού ή καριέρας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, μην φοβάστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας, αλλάζοντας ακόμα και τόπο διαμονής και βάζοντας έτσι τέλος σε μία καθημερινότητα που εδώ και πολλά χρόνια σας κούραζε. Αν η σχέση σας είναι αυτό που θέλετε, τολμήστε την επίσημη δέσμευση. Αν όχι, τολμήστε το τέλος. Ελεύθεροι, ανοίξτε το μυαλό σας και την καρδιά σας ακόμα και σε γνωριμίες με ανθρώπους που ίσως να μην έχετε κοινή κουλτούρα και ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, έχετε καιρό που ταλαιπωρήστε στην ερωτική σχέση και που οι πλανήτες δεν είναι γενναιόδωροι με εσάς. Αυτήν την εβδομάδα έχετε όμως μία δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά για τις ευθύνες στην σχέση σας και για το πως βλέπετε τα πράγματα. Ελεύθεροι, πρέπει να βρείτε την άκρη μέσα σας και να καταλάβετε τι θέλετε από μία σχέση, προτού προχωρήσετε σε μία γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι συναρπαστικές. Είστε μάλλον συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και σε σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Σχεδιάζετε με επιμέλεια τις υποχρεώσεις της σχέσης σας. Ελεύθεροι, σας αφορούν μόνο σοβαρές γνωριμίες. Επομένως αποφύγετε καταστάσεις που δεν σας φαίνονται καθαρές.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η ερωτική σας διάθεση είναι πεσμένη και μπορεί να υπάρχουν κάποια θολά κομμάτια στην σχέση. Υπάρχει ένα παρασκήνιο ψευδαισθήσεων και παραπλάνησης, είτε από πλευράς σας είτε από την πλευρά του συντρόφου. Ελεύθεροι, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέες γνωριμίες, αφενός μεν επειδή μπορεί να κουράσετε τον άλλον λόγω της τελειομανίας και της κριτικής σας. Αφετέρου δε, επειδή μπορείτε εύκολα να μπλεχτείτε σε κρυφές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, σας απασχολούν τα πιο πρακτικά κομμάτια της ζωής. Τα οικονομικά σας και θέματα απλά οικογένειας και σπιτιού, θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Ωστόσο θα βρείτε χρόνο να περάσετε όμορφα μαζί με την παρέα φίλων. Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα δεν έχετε ερωτική διάθεση και μάλλον προτιμάτε την καλή συντροφιά φίλων.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει ομαλά και μπορείτε να χαλαρώσετε αφού οι πλανήτες δεν σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις και σας χαρίζουν μία περίοδο ανάπαυλας. Μπορείτε να απολαύσετε την συντροφιά φίλων και στενών συγγενών μαζί πάντα με τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες μέσω φίλων, μέσω αδερφών αλλά ακόμη και μέσα στα πλαίσια της γειτονιάς σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε με τον σύντροφό σας να κάνετε κινήσεις για κάποια όμορφα κοινά σχέδια που αφορούν την κοινωνική σας ζωή. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Ίσως κάποιοι παρουσιάσετε τον σύντροφό σας στον κύκλο σας. Ελεύθεροι, ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί με κάποιον φίλο. Μπορεί επίσης να έχετε κρυφά ερωτικά συναισθήματα για έναν φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σταθερότητα και η ωριμότητα με την οποία προχωράτε στην αγάπη, δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις και εμπόδια. Από την μία λοιπόν η συναισθηματική ασφάλεια και από την άλλη η σύμπνοια στις φιλίες, σας δίνουν ηρεμία. Ελεύθεροι, οι γνωριμίες τώρα θα είναι σοβαρές. Ο έρωτας ίσως έχει σημαντικές διαφορές ηλικίας. Μπορεί επίσης να δεθείτε με ένα πρόσωπο που θα παίξει στην ζωή σας τον ρόλο του μέντορα. Κάποιοι θα παρουσιάσετε μία πρόσφατη γνωριμία στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Β΄ Δεκαήμερο

 Εσείς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη της σχέσης σας, την οποία θέλετε να πάτε ένα βήμα μπροστά. Κάποιοι από εσάς, αυτήν ακριβώς την εβδομάδα επισημοποποιείτε την σχέση ή το αποφασίζετε. Ελεύθεροι, ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και την κοινωνική σας θέση. Προχωρήστε σιγά σιγά στην γνωριμία για να βάλετε γερές βάσεις ούτως ώστε να κρατήσει.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, καλή εβδομάδα για να βάλετε λίγο ρομαντισμό στην σχέση σας. Σχεδιάστε παραμυθένιες βραδιές για δύο και αφεθείτε ολοκληρωτικά στο συναίσθημα. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που νιώθετε ότι μιλά κατευθείαν στην ψυχή σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, δεν θα σας προδώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου η εβδομάδα σας βρίσκει να νιώθετε ότι είστε μόνοι εναντίον όλου του κόσμου. Εξωτερικές πιέσεις από το επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και οικογενειακό περιβάλλον σας βαραίνουν. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε τόση πίεση ώστε να θεωρήσετε τον χωρισμό την μόνη διέξοδο. Για κάποιους ήδη διαζευγμένους, μπορεί να ξεκινήσει μία περίοδος διαμάχης για το σπίτι.

Β΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, αφεθείτε στα τρυφερά συναισθήματα που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας και χαρείτε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Κάνετε μαζί ένα ταξίδι ή κανονίζετε να βρεθείτε εάν δεν είστε στο ίδιο μέρος. Κάποιοι επίσης είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσετε να έρθετε ξανά σε επαφή με μια παλιά σας αγάπη με την οποία είχατε αφήσει το όνειρο μισό. Ελεύθεροι, αν κάποτε κάνατε όνειρα για αλλαγή ζωής που είχατε εγκαταλείψει, τώρα μπορεί να θελήσετε να τα κυνηγήσετε. Έρωτες από μακριά συνεχίζουν να ευνοούνται.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα αφήστε τον έρωτα να σας κάνει να τολμήσετε αλλαγές, ακόμη και αλλαγή κοσμοθεωρίας. Χρειάζεστε χαρά, χρειάζεστε αισιοδοξία και νέους στόχους. Μάλλον μέσα σας το ξέρετε εδώ και καιρό. Βάλτε τέλος σε ανασφάλειες και οικονομικούς κυρίως φόβους και τολμήστε. Το μακριά σας καλεί. Αξιολογήστε ακόμη και μία μετακόμιση στο εξωτερικό. Οι ελεύθεροι, τολμήστε παντού ακόμα και σε ερωτικά πισωγυρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να “δραπετεύσετε” έστω και για λίγο από την πεζή καθημερινότητα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέσω ενός ταξιδιού μαζί με τον αγαπημένο σας που θα σας ανανεώσει. Ίσως όμως να έχετε και μία θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών, σημαντικών συμβολαίων ή ακόμα και νομικών εμπλοκών. Η εβδομάδα λοιπόν δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική υπό την στενή έννοια του όρου, σας δίνει όμως άλλες ευκαιρίες.

Β΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ενδιαφέρεστε για οικονομικά θέματα που αφορούν μεν την σχέση σας αλλά δεν μειώνουν καθόλου την σεξουαλική σας ενέργεια. Μπορεί για λίγο να προβληματιστείτε για τον τρόπο που διαχειρίζεστε σαν ζευγάρι τους οικονομικούς σας πόρους. Ελεύθεροι, σας απωθούν οι ρηχοί άνθρωποι. Μία επιστροφή κάποιου πρώην θα ξυπνήσει μέσα σας μνήμες χειριστικών συμπεριφορών που θέλετε να αφήσετε για πάντα πίσω σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Εσείς Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε θαρραλέοι και φιλόδοξοι. Μπορείτε να είστε διεκδικητικοί και να εντυπωσιάσετε τους άλλους με αποτέλεσμα να έχετε μία μεγάλη επιτυχία σε θέματα που άπτονται του εξωτερικού. Ελεύθεροι θα είστε τόσο μαγνητικοί που μπορείτε να ξεκινήσετε μία σχέση πολύ δυνατή και  έντονα σεξουαλική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να μην είστε σταθεροί στους στόχους σας και η διάθεσή σας να αλλάζει συνεχώς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο θέμα στην σχέση σας καθώς δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Ελεύθεροι, θα μπορέσετε εύκολα να μαγνητίσετε υποψήφιους συντρόφους, αλλά μάλλον είστε συγκεντρωμένοι σε διαφορετικούς στόχους.

Β΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και χαρούμενοι στην αγάπη. Μπορεί να βάζετε μεγάλους στόχους για την σχέση σας και να προχωράτε μπροστά. Όμως η υπερβολική σας τάση για ερωτική καλοπέραση μπορεί να σας παρασύρει σε επιπολαιότητες και απιστίες. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες ίσως και μέσω της οικογένειάς σας. Ωστόσο μην χαμηλώσετε τα ερωτικά σας στάνταρ. Επίσης μπορεί να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν και να έρθετε πιο κοντά. Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε παλιά θέματα της σχέσης σας να επανέλθουν κυρίως οικονομικά ζητήματα. Ελεύθεροι, μπορεί να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για κάποιον άνθρωπο που ήδη γνωρίζετε από παλιά. Μπορεί επίσης η μοίρα να φέρει στην ζωή σας μία πολύ σημαντική παλιά σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα, ξεκινά πιεστικά για την συναισθηματική σας ζωή. Η σχέση ή ο γάμος, σας πιέζουν. Μπορεί να έχετε διαφορετικές βλέψεις για την εξέλιξή της. Υπάρχει καταπίεση των αναγκών σας. Παρόλο που προσπαθείτε να δείτε την κατάσταση διαφορετικά, στο τέλος της εβδομάδας η κατάσταση θα γίνει έκρυθμη και δύσκολη για την ψυχολογία σας. Ελεύθεροι αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί ερωτικές γνωριμίες και σίγουρα δεν ευνοεί επανασυνδέσεις.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, η ερωτική σας ζωή δεν έχει ιδιαίτερες εξελίξεις. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας και την καριέρα σας, αφιερώνοντας χρόνο το Σαββατοκύριακο για να δείτε φίλους μαζί με τον σύντροφό σας. Ελεύθεροι, ήσυχη εβδομάδα και για εσάς. Κάποιο φλέρτ μπορεί να υπάρξει με κάποιον συνάδελφο ή με κάποιον πρώην συνεργάτη.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σχέση θα περάσει μία δύσκολη στιγμή. Κάποια κατάσταση θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σας. Προσέξτε τυχόν εξαπατήσεις ή αυταπάτες που μπορεί να σας κοστίσουν. Προσέξτε επίσης οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί συναρπαστικό ερωτικά και μην ρισκάρετε μία καλή σχέση για το πάθος της στιγμής. Ελεύθεροι μην παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες καθώς υπάρχουν πολλά που αγνοείτε.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη