Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (13-19/11)

Η αγάπη αξίζει να σωθεί.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Άλλη μία εβδομάδα που θα κληθούμε να παίξουμε στο παιχνίδι της αγάπης. Ο καθένας μας θα σκεφτεί την δική του προσωπική ιστορία. Πολλοί θα κάνουν απολογισμό και θα κλείσουν με ήχο πόρτες πίσω τους έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα καινούργιο ταξίδι. Άλλοι, θα αναπολήσουν περασμένες ερωτικές ιστορίες που τους σημάδεψαν. Κάποιοι θα κοιτάξουν στα μάτια τον τωρινό αγαπημένο τους ανακουφισμένοι που τόσες και τόσες προηγούμενες αγάπες έληξαν άδοξα.

Άλλοι πάλι θα σκεφτούν τα λάθη τους, τι έκαναν, γιατί δεν έκαναν υπομονή, γιατί στο άκουσμα άλλων ξένων υποσχέσεων παράτησαν την αγάπη στην μέση χωρίς να μάθουν ποτέ τι θα γινόταν. Άλλοι θα φέρουν στο μυαλό τους την πρώτη περίοδο της αγάπης τους. Όταν με τον αγαπημένο τους έκαναν όνειρα μαζί. Όταν αδημονούσαν για το επόμενο λεπτό που θα περνούσαν μόνο οι δυο τους. Και τώρα ζούνε μία ζωή που φαίνεται νεκρή. Ανούσιοι καβγάδες για το οτιδήποτε, ανούσιες παρουσίες, ανούσιο ξόδεμα χρόνου σε μία ζωή τόσο μικρή. Κι όμως κάποιοι δεν θα δεχτούν ότι αυτή είναι η πορεία που έπρεπε να έχει η αγάπη τους.

Θα καταλάβουν ότι αυτός που τους λείπει είναι ο σύντροφός τους. Τους λείπει τόσο που με κάθε σιωπή τους ουρλιάζουν ότι τον αγαπάνε ακόμα. Κάποιες σχέσεις υπάρχουν για κάποιον λόγο ακόμα. Κάτι υπάρχει που ενώνει τις καρδιές ακόμα. Σχέσεις που αξίζει να σωθούν πρέπει να έχουν μία ευκαιρία. Πρέπει η αγάπη να έχει τον τελικό λόγο. Αν υπάρχει ακόμα, τότε της αξίζει να μιλήσει.

Για όλα αυτά θα μας μιλήσουν οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα.

Στις 13 Νοεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα του Σκορπιού. Καινούργια στοιχεία και νέες εμπειρίες στην ζωή μας θα μπουν την ζωή μας και θα τονίσουν την ανάγκη να ανοίξουμε νέους κύκλους. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος από την 21η μοίρα του Σκορπιού θα συναντήσει σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό από την 21η μοίρα του Ταύρου. Δεν θέλουμε έναν συμβατικό τρόπο ζωής. Κάποιοι θέλουν να σπάσουν τους κανόνες. Να είναι πραγματικά ελεύθεροι, να είναι ο εαυτός τους. Η συμπεριφορά όμως θα είναι ασταθής, η έκρηξη μεγάλη και πολλές σχέσεις θα ρισκάρουν να διαλυθούν, κάποιες φορές για το τίποτα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

 Στις 15 Νοεμβρίου ο Ερμής από την 7η μοίρα του Τοξότη θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου την Αφροδίτη από την 7η μοίρα του Ζυγού. Η διέλευση αυτή θα μας βοηθήσει να μιλήσουμε για τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα κι έτσι να έρθουμε πιο κοντά τους. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα απολαύσουν στιγμές ευτυχίας ενώ νέοι έρωτες θα γεννηθούν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 17 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας από την 24η μοίρα των Ιχθύων θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από την 24η μοίρα του Σκορπιού και ταυτόχρονα τρίγωνο με τον Ήλιο από την 24η μοίρα του Σκορπιού. Οι επιλογές μας μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο. Έντονες παθιασμένες και σεξουαλικές στιγμές θα χαρακτηρίσουν την ερωτική ζωή. Η διαίσθηση βοηθάει να καταλάβουμε που αξίζει να δώσουμε τον εαυτό μας. Επηρεάζονται οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ταύροι και Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου.

Στις 18 Νοεμβρίου ο Ήλιος θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Άρη στην 25η μοίρα του Σκορπιού. Ισχυρή θέληση και δύναμη ενώνονται με την επιθυμία μας να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις αλλά υπάρχει το ρίσκο να τα θέλουμε όλα ή τίποτα εδώ και τώρα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Η αγάπη δυναμώνει μέσω της συνεργασίας

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει την ευκαιρία να πλησιάσετε ξανά το σύντροφό σας και να γιατρέψετε μια προηγούμενη περίοδο ψυχρότητας και ισχυρογνωμοσύνης στην αγάπη. Αν μέχρι πρότινος είχατε διαφορετικές οπτικές για το μέλλον της κοινής σας ζωής, τώρα φαίνεται ότι χάρη στη δική σας πρωτοβουλία τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Γίνεστε περισσότερο διπλωματικοί και ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Το κυριότερο είναι ότι έχετε την πνευματική διαύγεια να λύσετε τις διαφωνίες σας και να επικεντρωθείτε στα δυνατά σημεία της σχέσης σας. Δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζετε μια νέα ζωή κάπου μακριά, ίσως στο εξωτερικό ή πιο απλά να πραγματοποιήσετε ένα ευχάριστο ταξίδι οι δυο σας.

Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα σας θέλει ανοιχτούς και γενναιόδωρους στην αγάπη. Παρόλο που μπορεί να έρχεστε από μια δύσκολη ερωτική περίοδο, κάτι νέο έρχεται στη ζωή σας πολύ πιθανό από το χώρο του εξωτερικού, μέσω του διαδικτύου, ενώ δεν αποκλείεται να γεννηθούν έρωτες μέσω συνεργασιών με άτομα νεότερα από εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε αμηχανία και μούδιασμα απέναντι σε οικονομικά σχέδια που έχετε για τη ζωή σας και που σίγουρα με κάποιο τρόπο σε αυτά εμπλέκεται και ο σύντροφός σας. Ωστόσο, θα προσεγγίσετε τα θέματα αυτά με σωστή τακτική και διπλωματικούς τρόπους και θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους για σχέδιά σας. Οι επαγγελματικές σας ενέργειες κυρίως σε σχέση με το εξωτερικό αλλά και της συμμετοχής σας σε μεγάλες ομάδες, μπορεί να φέρουν καρπούς.  Όλο αυτό θα έχει θετική επίπτωση στη συντροφική σας σχέση. Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, θα κυκλοφορήσετε πολύ και θα έχετε μια έντονα κοινωνική εβδομάδα.

Ελεύθεροι, ο έρωτας αυτή την εβδομάδα θα είναι στο πλευρό σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι γνωριμίες με άτομα που με κάποιον τρόπο έχουν σχέση με τις συνεργασίες σας, με το εξωτερικό αλλά ακόμη και με νομικά ζητήματα. Επίσης χάρη στην έντονη κοινωνικής σας ζωή, μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας βρει να απασχολείστε έντονα με οικονομικούς κυρίως στόχους, καθώς σε αυτό τον τομέα συναντάτε εμπόδια. Έχετε όμως τη δύναμη να κινηθείτε ενεργά προκειμένου να πραγματοποιήσετε έναν στόχο σας. Στην ερωτική σας ζωή όμως κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Πρέπει να κάνετε πολλή υπομονή για να διαχειριστείτε και να λύσετε τις διαφορές, αλλά και για να νιώσετε ότι και εσείς μετράτε σε αυτή τη σχέση. Φαίνεται ότι σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την σχέση με τον σύντροφο και την δημόσια εικόνα σας, προσπαθείτε να επανακτήσετε τον έλεγχο, καθώς το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις ήταν μάλλον δυσάρεστες.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται έντονες ερωτικές συγκινήσεις. Είστε τώρα συγκεντρωμένοι σε κάποια μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει μάλλον στον τομέα της εργασίας σας αλλά και της δημόσιας εικόνας σας. Η μεταμόρφωση αυτή, είτε θετική είτε αρνητική, σας αναστατώνει. Επομένως δεν θα έχετε την ενέργεια, αλλά ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείτε με το φλερτ αυτήν την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Φροντίστε ό,τι για εσάς είναι σημαντικό

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που σας δυσκόλεψαν στην καθημερινότητά σας. Τί είναι αυτό που σας άγχωνε; Τί είναι αυτό που σας έκανε ώρες – ώρες να νιώθετε ότι το σώμα σας δεν άντεχε άλλο τους ρυθμούς της ζωή σας, όποιοι κι αν ήταν αυτοί; Τώρα χάρη στην καλή τύχη που σας ακολουθεί και χάρη στην αισιοδοξία σας, όλα αυτά θα τα αφήσετε πίσω σας. Η ομορφιά μπαίνει επιτέλους στην καθημερινότητά σας. Μία καλή εξέλιξη σε θέματα που αφορούν την εργασία σας θα σας δώσει περαιτέρω ορμή και όρεξη να κάνετε νέα φιλόδοξα σχέδια. Εξελίξεις επίσης σχετικές με τον σύντροφο και την δική του σταδιοδρομία, θα λειτουργήσουν θετικά όχι μόνο στην ψυχολογία σας αλλά και στα πρακτικά κομμάτια της οικογενειακής ζωής καθώς και στην δημόσια εικόνα σας.

Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας θα γεννηθεί στον χώρο της εργασίας σας με κάποιον συνάδελφο. Γνωριμίες επίσης μπορεί να προκύψουν με άτομα τα οποία σας προσφέρουν τις εργασιακές τους υπηρεσίες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε πολύ να επιδιώξετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες και στην ερωτική σας σχέση. Ωστόσο κάποιες υπάρχουσες καταστάσεις σας δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα. Ο σύντροφός σας μπορεί να αντιστέκεται στα δικά σας σχέδια ή ακόμα και εναντιώνεται σε κάτι που εσείς θέλετε. Μπορεί να μην συμφωνείτε για διάφορα θέματα που αφορούν την πορεία της σχέσης σας, το πως πορεύεστε στην διαχείριση των οικονομικών σας ή ακόμα και να έχετε πλήρη διάσταση απόψεων για αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην εργασία σας. Το θέμα είναι ότι νιώθετε να μην ξέρετε πια αν η σχέση αυτή πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στην νέα σας ταυτότητα που σιγά σιγά γεννιέται. Τώρα όμως δεν θα πάρετε καμία οριστική απόφαση.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα θα είναι πολύ ήσυχη για την ερωτική σας ζωή. Είναι άλλοι οι τομείς της καθημερινότητας που τώρα ζητούν από εσάς την ενέργειά σας. Οι συνεργασίες σας και το οικονομικό κομμάτι τραβούν την προσοχή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμβιβάσετε την ανάγκη σας να μοιραστείτε τη ζωή σας με τον αγαπημένο σας αλλά και την ταυτόχρονη τάση σας να είστε ανεξάρτητοι. Ίσως νιώθετε ότι το ταίρι σας δεν σας εκτιμά και ότι δεν σέβεται την βαθιά σας ανάγκη να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση θα αλλάξει άρδην. Θα έρθετε σε ουσιαστική επαφή με τον αγαπημένο σας, αφού θα πέσει το πέπλο του εγωισμού και θα αντικατασταθεί από την πνευματική ταύτιση και τον έντονο ρομαντισμό. Ένα μεγάλο σας όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και η σχέση σας θα δυναμώσει.

Ελεύθεροι, ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα θα έρθει στην ζωή σας, θα την συγκλονίσει και θα την αλλάξει. Ξαφνικές συναντήσεις θα πυροδοτήσουν ρομαντικούς και ταυτόχρονα δυναμικούς νέους έρωτες. Μπορεί το άτομο που μπαίνει τώρα στην ζωή σας να είναι εξαιρετικά ισχυρό κοινωνικά, δυναμικό και να έχει κάποιου είδους εξουσία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι πολύ έντονο και σημαντικό έρχεται στον δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Βάλτε την χαρά της δημιουργίας στην αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα  θα θέλετε πολύ να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας αν έχετε. Θα νιώσετε και εσείς οι ίδιοι ξανά την ανάγκη να γίνετε παιδιά. Μπορείτε να εκφράσετε με ελευθερία τον εαυτό σας στο σύντροφό σας και να απολαύσετε τη σωματική επαφή και τον έρωτα με εκείνον. Κάποια πιθανόν διαφωνία μεταξύ σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι παροδική και με τίποτα δεν θα μπορέσει να ανακόψει τις όμορφες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις υπόλοιπες ημέρες. Θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια τα οποία θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα και τους δύο σας, να μιλήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τον έρωτά σας και την ψυχική ανάταση που αυτός σας προσφέρει.

Ελεύθεροι, αναμφίβολα την εβδομάδα αυτή θα ερωτευτείτε. Έρωτες με μια σχεδόν αθώα εφηβική αγνότητα θα έρθουν στο δρόμο σας. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας με νεότερα από εσάς άτομα. Σχέσεις που γεννήθηκαν πρόσφατα, δεν αποκλείεται να γίνουν πολύ σταθερές και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ό,τι κι αν σας απασχολεί, ανεξάρτητα από το οτιδήποτε  άλλο συμβαίνει στην ζωή σας, ένα είναι σίγουρο: η σχέση σας είναι δυνατή και γερή και αποτελεί για εσάς την βαλβίδα αποσυμπίεσής σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει στο τέλος της εβδομάδας απολαμβάνοντας την διασκέδαση μαζί με τον αγαπημένο σας. Ο έρωτας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Βγείτε, επισκεφτείτε χώρους που σας χαρίζουν ευχαρίστηση και διασκεδάστε όπως εσείς οι δυο θέλετε. Για κάποιους από εσάς ένα ταξίδι, έστω και σύντομο, με τον αγαπημένο σας θα είναι αρκετό για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα άγχη και το στρες που μάλλον σας δημιουργούν οι συνεργασίες σας. Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε πρόταση γάμου στον αγαπημένο σας αφού δεν έχετε πια κανέναν ενδοιασμό για την επιλογή σας.

Ελεύθεροι, ο έρωτας θα σας σημαδέψει με τα βέλη του στο κλείσιμο της εβδομάδας. Μέσω εξόδων και συναναστροφών με φίλους, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και θα σας γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οι εργασιακές συνθήκες θα σας απασχολήσουν και οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι για εσάς πολύ έντονοι. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όλα όσα ζητούν την προσοχή σας. Αυξημένες επίσης οικονομικές υποχρεώσεις, που ίσως αφορούν και τις ανάγκες των παιδιών σας αν έχετε, είναι για εσάς ένα επιπλέον θέμα να διαχειριστείτε. Το παρασκήνιο υπάρχει ακόμα στην ζωή σας και μπορεί αυτό να αφορά την εργασία σας, αλλά και θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Σύγχυση, αυταπάτες και απογοητεύσεις σας περιμένουν σε αυτούς τους τομείς. Προσέξτε οικονομικές απώλειες και σκιερό παρασκήνιο εις βάρος σας. Επομένως αν η σχέση σας έχει σοβαρά προβλήματα τότε προσέξτε κινήσεις του συντρόφου. Εάν είστε χωρισμένοι τότε προσέξτε κινήσεις του πρώην συζύγου.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν ευνοεί καθόλου νέες ερωτικές γνωριμίες γιατί οι συνθήκες στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας δεν θα σας το επιτρέψουν. Προσοχή σε εργασιακά θέματα και οικονομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Αναζητήστε την αγάπη στην οικογένεια

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε την δυνατότητα να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω και να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε σαν ζευγάρι. Μην επιτρέψετε όμως σε τρίτους να μπουν ανάμεσά σας και κυρίως σε γυναικεία συγγενικά πρόσωπα δικά σας ή του συντρόφου σας. Αυτό γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακόψετε την εξέλιξη της σχέσης σας λόγω ζήλιας ή μελαγχολίας. Επομένως, για να έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση θα πρέπει να αποφύγετε διφορούμενες καταστάσεις, μυστικά και κουβέντες τρίτων.

Ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας ένα πρόσωπο το οποίο θα νιώσετε αμέσως ότι είναι ξεχωριστό. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να έρχεται στη ζωή σας μέσω κοινωνικών δραστηριοτήτων, μέσω νομικών υποθέσεων ή μέσω επαγγελματικών συναναστροφών. Όμως προσέξτε γιατί λόγω της αυξημένης ανάγκης σας να δημιουργήσετε μια σχέση, ίσως υιοθετήσετε περίεργες συμπεριφορές οι οποίες θα τρομάξουν τον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η αγάπη και ο έρωτας θα σας δώσουν την δυνατότητα να μπορέσετε ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε κάνοντας πράγματα για να φέρετε την χαρά στην σχέση σας. Αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε πολύ μαζί τους και μέσω εκείνων θα έρθετε πιο κοντά και με τον σύντροφό σας. Αφήστε κατά μέρος γκρίνιες που αφορούν την διαχείριση των οικογενειακών υποθέσεων και αντ΄αυτού οργανώσετε όμορφες στιγμές για εσάς και τους δικούς σας. Περάστε ευχάριστα χωρίς να ψάχνετε να κάνετε ιδιαίτερα ξεχωριστά πράγματα, αφού καμιά φορά ακόμα και μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι, μπορεί να σας προσφέρει την ηρεμία και την ευχαρίστηση που τόσο έχετε ανάγκη.

Ελεύθεροι, εσείς θέλετε να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και μάλιστα εύκολα. Από εκεί κι έπειτα, για να προχωρήσουν κάποιες από αυτές θα πρέπει να μετριάσετε την μεγάλη σας ανάγκη να μπείτε σε μία σχέση, γιατί αυτό μπορεί να σας κάνει πιεστικούς και τελικά δυσάρεστους για τους υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και αβίαστα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ενέργεια και πάθος θα οδηγήσουν τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Θα πάρετε πρωτοβουλίες για να χαρίσετε συναρπαστικές στιγμές στον αγαπημένο σας με έντονη κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Οργανώνετε λοιπόν ρομαντικές στιγμές για δύο και αφήνεστε να σας οδηγήσει το πάθος. Ένα ταξίδι θα τονώσει πολύ την σχέση σας και θα σας δέσει πολύ περισσότερο. Μπαίνετε σε μία φάση όπου νέα στοιχεία θα μπούνε σιγά σιγά στην ζωή σας και ο ενθουσιασμός για νέα ξεκινήματα θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. Θέλετε να ζήσετε όμορφες και δυνατές εμπειρίες και σίγουρα η σχέση σας θα σας τις προσφέρει απλόχερα αυτές τις ημέρες.

Ελεύθεροι, έχετε έντονο δυναμισμό και ερωτισμό και μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα συνδιάζουν το πάθος αλλά και τον ρομαντισμό. Προσέξτε όμως να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για τα θέλω σας καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες ψευδαισθήσεις που μπορεί να θολώνουν λιγάκι την κριτική σας ικανότητα.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Εκφράστε την αγάπη σας

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Νιώθετε όμορφα και θέλετε να κάνετε μαζί του πράγματα για να διασκεδάσετε. Ευχάριστες συναντήσεις με αδέρφια, φίλους και συγγενείς, καθώς και πολλές μετακινήσεις με το ταίρι σας θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Αν έχετε παιδιά θα ικανοποιηθείτε από τις σχολικές τους επιδόσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε και κάποια καλά νέα που αφορούν την εξέλιξη οικονομικών ιδεών που είχατε.

Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι καλές και θετικές για την ερωτική σας ζωή. Είστε οι ίδιοι έντονα κοινωνικοί και αποπνέετε χάρη και αισιοδοξία με αποτέλεσμα να μην σας είναι καθόλου δύσκολο να κάνετε νέες γνωριμίες. Τα αδέρφια σας ή πολύ καλοί σας φίλοι μπορεί να σας φέρουν κοντά με ένα άτομο, ίσως και νεότερο από εσάς, το οποίο θα κερδίσει το μυαλό σας και την καρδιά σας. Ευνοούνται επίσης οι γνωριμίες μέσα στο στενό περιβάλλον στο οποίο κινείστε καθημερινά, καθώς και με άτομα με τα οποία ίσως παρακολουθείτε μαζί κάποιο σεμινάριο.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα με διπλωματία θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σας. Αυτά μπορεί να μην αφορούσαν το δικό σας δέσιμο σαν ζευγάρι, αλλά εξωγενείς παράγοντες. Τώρα όμως η πνευματική σας διαύγεια θα σας κάνει ικανούς να πάρετε σωστές αποφάσεις. Αν ο αγαπημένος σας χρειαζόταν τις συμβουλές σας για δικά του προβλήματα, θα τον στηρίξετε και μαζί θα τα ξεπεράσετε. Αυτά πιθανόν να αφορούν θέματα που έχουν σχέσεις με συμβόλαια ή συγγενικούς δεσμούς πιθανόν με αδέρφια, είτε τα δικά σας είτε τα δικα του. Καλύτερες ημέρες έρχονται λοιπόν για την σχέση, την οικογένεια και το σπίτι σας. Νιώθετε τρυφερότητα και αγάπη για το ταίρι σας και θα οργανώσετε όμορφες στιγμές για δύο ή ακόμα και ένα σύντομο αλλά ρομαντικό ταξίδι.

Ελεύθεροι, ο έρωτας θα έρθει στον δρόμο σας. Μπορείτε να περιμένετε μια γνωριμία που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σας αλλά και στο μυαλό σας. Πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες και κάντε την πρώτη κίνηση να ζητήσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ένα ραντεβού κυρίως στο τέλος της εβδομάδας.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια, σας δείχνουν επιτακτικά ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές. Εδώ και καιρό νιώθετε ότι κάτι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να αλλάξουν οι καταστάσεις. Μπορεί να νομίζατε ότι περπατάτε πάνω σε ένα λεπτό σχοινί και ότι οι ισορροπίες ήταν εύθραυστες σαν ένα κομμάτι πάγος. Όμως πια δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε έντονα ξεσπάσματα. Θυμηθείτε όμως ότι η ίσως δικαιολογημένη εσωτερική ένταση, δεν πρέπει να εκτονωθεί σπασμωδικά και ορμητικά. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, προσπαθήστε να τιθασεύσετε τον θυμό σας. Σχέσεις λοιπόν θα διαλυθούν , ενώ κάποιες μπορεί να υποφέρουν από ερωτικές απιστίες. Εναλλακτικά, υγιείς σχέσεις θα επωφεληθούν από την ορμή σας ως προς τα νέα σχέδια που θα θέσετε σε εφαρμογή.

Ελεύθεροι, ο ερωτισμός σας θα είναι εξαιρετικά έντονος. Ωστόσο, δεν έχετε τώρα το μυαλό για να κάνετε σωστές επιλογές και μπορεί μεν να κάνετε πολλές γνωριμίες, αυτές όμως θα γίνουν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εξέλιξη τους καθώς και η διάρκειά τους, θα είναι αβέβαιες και αμφίβολες.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Δώστε αξία σε αυτά που αγαπάτε

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα δεν θα σας φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση και ζωή. Θα έχετε κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με τον δικό σας άνθρωπο, ενώ μπορεί νέα που να αφορούν την σχέση σας να σας απογοητεύσουν. Γενικά δεν έχετε ερωτική διάθεση και ίσως κάποιοι νιώθατε ότι ένας έρωτας έχει κάνει τον κύκλο του. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε να τον τονώσετε με κάποιο ταξίδι ή με το να έρθετε πιο κοντά πνευματικά. Ίσως στραφείτε για συμβουλές σε δικά σας πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεστε και τα οποία μπορεί να σας δείξουν έναν δρόμο επιλογής.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται συγκλονιστικές ερωτικές γνωριμίες. Συγκεντρώνεστε σε εργασιακές ευκαιρίες και δυνατότητες οικονομικής βελτίωσης που μπορεί τώρα να παρουσιαστούν. Ακόμα κι αν νιώθετε μόνοι ίσως πρέπει να αναλογιστείτε το κατά πόσο τώρα είστε σε θέση να μπείτε σε μια σχέση. Με άλλους τομείς να σας απασχολούν έντονα, ίσως  να μην έχετε χώρο τώρα στην ζωή σας για μία καινούργια αγάπη.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, είστε σε μια καλή φάση γενικότερα, όπου μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε κάτι σημαντικό σχετικά με την αύξηση των εισοδημάτων σας ή με υπογραφές συμβολαίων. Ερωτικά, η κατάσταση είναι σταθερή, οπότε μπορείτε να ασχοληθείτε ανενόχλητα με όσα σας ενδιαφέρουν.  Με τον σύντροφο, μπορεί να υπάρξει μια παροδική ασυνεννοησία για θέματα οικογένειας και σπιτιού, ωστόσο δεν είναι κάτι το σημαντικό. Η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει έντονα αλλά μάλλον προς το καλύτερο ή προς το διαφορετικό και αυτό είναι κάτι που σας έχει δώσει αισιοδοξία.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται έντονες ερωτικές συγκινήσεις. Ωστόσο είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, επιτυγχάνετε κάτι που καιρό θέλατε, βρίσκεστε με δικούς σας ανθρώπους αδέρφια και φίλους. Δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να σας γνωρίσει και ένα άτομο της αρεσκείας σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ικανοποίηση του να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά κάτι που θέλατε πολύ. Κάτι για το οποίο ίσως έχετε αγωνιστεί. Η σχέση σας θα έχει θετικές εξελίξεις. Ο σύντροφός σας θα σας αφήσει να δείτε μια πιο πνευματική πλευρά του εαυτού του και θα νιώσετε ταύτιση πνεύματος και σώματος. Κάτι σχετικό με τα αδέρφια σας ή με κοντινούς φίλους και συγγενείς θα σας δώσει επιπλέον χαρά. Ένα ταξίδι μαζί με τον αγαπημένο σας ίσως κοντά λοιπόν σε συγγενείς σας, θα αποδειχθεί πολλαπλά ωφέλιμο και ευχάριστο. Υπογραφές για νέες συνεργασίες θα δώσουν επιπλέον ώθηση στην ψυχή σας να ονειρευτεί και να ευφρανθεί.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα προσφερεται για γνωριμίες οι οποίες εκτός από ερωτική χημεία θα έχουν και έντονο το συστατικό του ρομαντισμού. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον κατά την διάρκεια σύντομων μετακινήσεων ή μέσω αδερφών και φίλων. Θέλετε πολύ να μπείτε σε μια σχέση και αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας δεν θα σας στερήσει αυτήν την πιθανότητα.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Προσωπική ακαταμάχητη γοητεία

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα θελήσετε να συμβιβάσετε προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί λόγω παρεξηγήσεων και κακής συνεννόησης με το ταίρι σας αλλά και με δικούς σας ανθρώπους. Πολλές μετακινήσεις, πολλές συναντήσεις με αδέρφια, φίλους και συγγενείς, μπορεί να μην σας αφήσουν πολύ ελεύθερο χρόνο για τον σύντροφό σας. Αυτό σε συνδυασμό με ασχολίες σας με θέματα συμβολαίων, εγγράφων ακόμα και κατάστρωση επιχειρηματικών σχεδίων, θα σας στερήσουν λιγάκι χρόνο από τον αγαπημένο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια παροδική ζήλια ή ένα παράπονο από την πλευρά του.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική, δεν είναι όμως και απαγορευτική. Είστε γοητευτικοί και με τον αρμονικό σας τρόπο μπορείτε να πετύχετε πολλά. Κατακτήσεις θα έχετε και μάλιστα σε κάποιες από αυτές μπορεί να συμβάλει θετικά ένα δικό σας γυναικείο πρόσωπο. Ωστόσο φαίνεται ότι εσάς αυτές τις ημέρες δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα το ερωτικό κομμάτι της ζωή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας απασχολεί έντονα η υλική και οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα. Πολύ πιθανόν σε αυτούς τους τομείς να ξεκινήσει τώρα ένας νέος κύκλος ο οποίος θα κλείσει με την σειρά του μια προηγούμενη δυσκολία. Αυτή η πιθανότητα ανεβάζει την διάθεση σας, σας δίνει όρεξη και αισιοδοξία και θέλετε να χαλαρώσετε και να περάσετε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Θα γίνεται πιο εκδηλωτικοί, πιο ξέγνοιαστοι και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε ή να οργανώσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας αλλά και με φίλους και βέβαια με τα παιδιά σας αν έχετε. Για όσους δεν έχουν ακόμη αποκτήσει παιδί, θα ξυπνήσει μέσα σας αυτή η επιθυμία στο τέλος της εβδομάδας.

Ελεύθεροι, ήσυχη εβδομάδα με καλές οικονομικές προοπτικές. Ασχολείστε με τον εαυτό σας, με την εμφάνιση σας, νιώθετε αισιόδοξοι και προς το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε σε φάση όπου αναπολείτε κάποιον παλιό σας έρωτα και νοσταλγείτε τις στιγμές που ζήσατε μαζί, μπορεί να έχετε κάποια επικοινωνία μαζί του είτε με δική σας είτε με δική του πρωτοβουλία. Όμως οι ημέρες ζητούν νέα ξεκινήματα και νέες σελίδες στο κεφάλαιο της ερωτικής σας ιστορίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν θα σας φέρει πολλές εξελίξεις και γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Το οικονομικό κομμάτι τώρα σας απασχολεί έντονα. Και το δικό σας εισόδημα αλλά και εκείνο του συντρόφου σας είναι θέματα υπό εξέταση και σχεδιασμό. Κοινά οικονομικά, καθώς και θέματα περιουσιακα και κληρονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα λοιπόν στην οικογένεια λόγω πιέσεων και μπορεί να υπάρξει διάσταση απόψεων με τον αγαπημένο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείτε και να ταραχτειτε συναισθηματικά. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως σημαντικά ζητήματα με το σπίτι τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα δεν θα παρουσιαστούν σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες στην ζωή σας. Θα δώσετε σημασία σε οικονομικά σας ζητήματα καθώς και στον εαυτό σας και την εμφάνιση σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να αναπολήσετε έναν έρωτα από το παρελθόν και γενικότερα μια κατάσταση που ζούσατε κάποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Ανιδιοτέλεια στην αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε πιο επικοινωνιακοί και θα θέλετε έντονα την επαφή με τον σύντροφό σας. Θέλετε μέσω του διαλόγου να επεκτείνετε την σχέση σας και να την εξελίξετε. Θα μάθετε νέα πράγματα ο ένας για τον άλλον και μπορείτε να κάνετε ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό ταξίδι. Δεν αποκλείεται επίσης να αξιολογήσετε την πιθανότητα να αλλάξετε μέρος διαμονής μετακομίζοντας σε μία κοντινή περιοχή ίσως κοντά στα αδέρφια σας ή σε στενούς συγγενείς σας. Πρέπει όμως να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να σεβαστείτε τις απόψεις του συντρόφου σας. Προσέξτε επίσης κάποια ξαφνικά θέματα με ένα ακίνητο ή με τα μέλη της οικογένειάς σας τα οποία μπορεί να σας χαλάσουν το Σαββατοκύριακο.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει κάποιες ερωτικές ευκαιρίες τις πρώτες μόνο ημέρες. Αυτές μπορεί να προκύψουν μέσω στενών φίλων ή ακόμα και μέσα στο πλαίσιο της γειτονιάς σας. Το κλείσιμο της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για ερωτικές γνωριμίες λόγω δικής σας συναισθηματικής φόρτισης.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου αυτή η εβδομάδα δεν θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Είστε πολύ συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας, στην εικόνα σας και στην προσωπική σας εξέλιξη. Μπορεί να νιώθετε πίεση λόγω της ανάγκης σας να αλλάξετε τον τρόπο που φέρεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Μπορεί κάποια πράγματα να τα κρατάτε βαθιά μέσα σας, να μην τα λέτε σε κανέναν. Όμως τώρα ίσως βρείτε την τόλμη να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας. Να πάρετε το ρίσκο και να του δείξετε τι αληθινά ποθείτε και τι αληθινά επιθυμείτε για την εξέλιξη της ζωής σας.

Ελεύθεροι, κάνετε σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σας. Νέες προοπτικές θα ανοιχτούν μπροστά σας. Όλη σας η ενέργεια θα επικεντρωθεί στο να διεκδικήσετε δυναμικά κάτι καλύτερο για εσάς. Κάτι καλύτερο στην εργασία, στην καριέρα κάτι που θα μεταμορφώσει την ζωή σας. Επειδή είστε τόσο αποφασισμένοι να πετύχετε, δεν αποκλείεται να κατακτήσετε ένα άτομο που είναι για εσάς ένας απωθημένος ερωτικός στόχος.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα είναι πολύ εύκολο. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες. Θα πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί και μετρημένοι στις αντιδράσεις σας ,γιατί εύκολα θα χάσετε τον έλεγχο. Θα προβληματιστείτε, θα νιώσετε ότι χαλάει η διάθεσή σας και ότι είναι αδύνατον να συμβιβάσετε τις καταστάσεις. Αν βρίσκεστε σε μία σχέση η οποία ήδη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα θα ρισκάρετε ακόμα και να την διαλύσετε. Ωστόσο, αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις μπορείτε να επενδύσετε στο πάθος το οποίο θα ανάψει για κάποιους από εσάς. Θα μπορέσετε επίσης να εκφράσετε την αγάπη σας με έναν πιο δημιουργικό τρόπο.

Ελεύθεροι, η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει σε μία κατάσταση όπου έχετε αρκετά νεύρα και ένταση. Ωστόσο καθώς προχωρούν οι ημέρες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία με έντονο ερωτικό χαρακτήρα με κάποιον που θα σας γοητεύσει και θα σας εμπνεύσει. Μέσω της επαφής αυτής θα μπορέσετε να ανακαλύψετε σταδιακά νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Εκφράστε την αγάπη σας μέσω της κοινωνικοποίησης

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας περιμένουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή σας. Μπορεί στο ξεκίνημά της για λίγο να υπάρξει μία μικρή πτώση της διάθεσής σας λόγω οικογενειακών διαφορών, όμως αυτές γρήγορα ξεπερνιούνται. Αυτό γιατί μπορείτε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να αφήσετε πίσω σας όλα όσα μπορεί να σας προβλημάτισαν. Γίνεστε έντονα επικοινωνιακοί, μπορείτε να βγείτε με το ταίρι σας, να περάσετε πολύ όμορφα και να νιώσετε αληθινά χαρούμενοι με τις εξελίξεις στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σας. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο επίσημες. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση τότε θα θελήσετε να παρουσιάσετε το ταίρι σας στους φίλους σας.

Ελεύθεροι, μην αρνηθείτε προτάσεις φίλων για εξόδους αυτήν την εβδομάδα γιατί είναι πολύ πιθανό μέσω φιλικών επαφών να κάνετε μία γνωριμία η οποία θα σημαίνει για εσάς το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης. Κάποιοι μπορεί να διαπιστώσετε ότι τρέφετε αισθήματα για έναν φίλο σας και μάλιστα να μάθετε ότι κι εκείνος ανταποκρίνεται σε αυτά.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για εσάς. Θα έχετε όμως δυνατότητες να περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας αλλά και να πετύχετε κάτι καλύτερο στα οικονομικά σας. Συγκεκριμένα στην σχέση με τον σύντροφό σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να του δείξετε την τρυφερότητά σας και το ενδιαφέρον σας, αλλά και να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή μέσω συναντήσεων με φίλους και συγγενείς. Θα πρέπει να περιμένετε ότι και ο σύντροφός σας θα είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με εσάς και θα έχει όρεξη να σας μιλήσει πολύ για όλα όσα συμβαίνουν.

Ελεύθεροι, μπορείτε να χαρείτε την παρέα καλών φίλων αλλά και των δικών σας ανθρώπων. Στο τέλος της εβδομάδας ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω κοινωνικών επαφών. Δεν αποκλείεται μέσω ενός πολύ δικού σας γυναικείου προσώπου να γνωρίσετε κάποιον ο οποίος θα κερδίσει πρώτα από όλα το μυαλό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες να κάνετε μικρά αλλά σταθερά βήματα για να εξελίξετε τους στόχους που μπορεί εδώ και καιρό να είχατε θέσει κυρίως στην εργασιακή σας ζωή. Ο έρωτας όμως δεν υπόσχεται για εσάς πολλές εξελίξεις. Μπορεί να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι σχετικά με την οικογενειακή σας ζωή και να σας είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε την αρμονία στο σπίτι και στις σχέσεις με τους δικούς σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, όχι τόσο λόγω προβλημάτων μέσα στον πυρήνα της οικογένειάς σας, αλλά επειδή πιέζεστε για να βρείτε μία διέξοδο σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσέξτε την ύπαρξη κρυφών εχθρών που μπορεί υπόγεια να θέλουν να βλάψουν την οικογένειά σας. Μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε με όπλο την πνευματική σας διαύγεια και την οξυμένη σας αντίληψη, αλλά όχι ανοιχτά.

Ελεύθεροι, δεν θα έχετε εξελίξεις στα ζητήματα της καρδιάς, καθώς η εβδομάδα δεν προσφέρεται για ερωτικές κατακτήσεις. Θετικές εξελίξεις ομως σας περιμένουν σε εργασιακά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Αναζητήστε μέσω της αγάπης την επιτυχία

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα προβλέπεται πολύ ευχάριστη για την ερωτική σας ζωή. Χαρά, έρωτας, διασκέδαση και απόλαυση σας περιμένουν με τον σύντροφό σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μαζί μία δραστηριότητα η οποία έχει σχέση με την τέχνη, την μουσική ή ακόμη και να ανταλλάξετε απόψεις για φιλοσοφία και θρησκεία. Όσοι έχετε παιδιά θα περάσετε δημιουργικές στιγμές μαζί τους, ενώ κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί. Θα έχετε κάποιου είδους προβολή σαν ζευγάρι ενώ πρέπει να περιμένετε ταυτόχρονα καλές σχέσεις με ανώτερους στην δουλειά. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε μία αύξηση στις αποδοχές σας.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα εκπέμπετε γοητεία και σιγουριά για τον εαυτό σας. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε πολλές ερωτικές γνωριμίες μέσα από δημόσιες σχέσεις και έντονη κοινωνικοποίηση. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε κοντά με κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά σας το οποίο ίσως είναι ανώτερο από σας στην ιεραρχία. Γενικά αυτή την εβδομάδα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να προβληθείτε περισσότερο και το οποίο μπορεί γενικότερα να έχει δυνατή κοινωνική θέση.

Β΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ήρεμη ερωτικά μιλώντας. Σίγουρα ασχολείστε έντονα με θέματα κοινωνικής φύσεως, ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολούν αυτές τις ημέρες και οικονομικά ζητήματα, ιδίως αν ασχολείστε με μεγάλες ομάδες. Ωστόσο, θέλετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας ή στον τρόπο με τον οποίον δίνετε και παίρνετε την αγάπη. Ίσως επιθυμείτε πολύ μία αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Οι όποιες εξελίξεις όμως δεν θα έρθουν αυτήν την εβδομάδα. Αν υπάρχουν κρυφές σκέψεις στο ερωτικό κομμάτι, καλύτερα να τις μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας.

Ελεύθεροι, οι εξελίξεις θα είναι ήσυχες στην ερωτική σας ζωή. Θέλετε να γνωρίσετε κάποιον και έχετε ανάγκη να μπείτε σε μία σχέση. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες κυρίως μέσα από τον εργασιακό ή ευρύτερο κοινωνικό σας χώρο. Όμως, δεν υπάρχουν ενδείξεις για την αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ευκαιρίες έρχονται στον δρόμο σας μέσω φίλων ή ομάδων στις οποίες συμμετέχετε. Θα νιώσετε πολύ δυνατοί και θα σας έχετε μια υγιή εσωτερική ένταση για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας σχετικά με γνώσεις ή συμβόλαια. Πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί προτού υπογράψετε οτιδήποτε. Ερωτικά δεν θα πρέπει να περιμένετε αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση που ζείτε. Δώστε όμως μία ρομαντική πνοή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να κάνετε κάποιες μικρές αποδράσεις, κάντε γενικά κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Προσέξτε μόνο να μην μεταφέρετε στην σχέση σας με άσχημο τρόπο κάποια ένταση που μπορεί να υπάρξει με στενούς σας συγγενείς και κυρίως με τα αδέρφια σας.

Ελεύθεροι, η αλήθεια είναι ότι δεν σας απασχολεί το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας αυτές τις ημέρες. Δώστε βάση στις κοινωνικές σχέσεις και ας είστε μετρημένοι σε εντάσεις με αδέρφια και στενούς φίλους, καθώς μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας εξαιτίας τους να πέσετε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Ανοίξτε τους ορίζοντές σας στην αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου πλέον ξέρετε ήδη τι είναι αυτό που μπορεί να μην λειτουργούσε στην σχέση σας και μάλλον βρίσκεστε ήδη στην διαδικασία να το διορθώσετε. Σίγουρα καταλάβατε την προηγούμενη περίοδο ότι πρέπει να είστε ή να γίνετε πιο ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας αλλά και των μελών της οικογένειάς σας. Επομένως τώρα μπορείτε να απολαύσετε νέους ορίζοντες στην σχέση σας και να κάνετε σχέδια τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν και μία μετακόμισή σας ίσως και στο εξωτερικό. Πάντως χάρη στην αρμονία της σκέψης και του συναισθήματος, μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή την επίτευξη των ερωτικών σας στόχων. Κάποιοι δεν αποκλείεται να προχωρήσετε ακόμα και σε μία συνεργασία με τον αγαπημένο σας.

Ελεύθεροι, ο έρωτας θα σας χαμογελάσει αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να είναι κάποιος με διαφορετική εθνικότητα από την δική σας, κάποιος που ζει μακριά σας ή που γνωρίζετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθετε σε επαφή μέσω κοινωνικών ομάδων στις οποίες συμμετέχετε από κοινού.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα μπορεί να σας βρίσκει να ασχολείστε με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν αποκλείεται να θέλετε να βελτιώσετε κάτι στο σπίτι σας ή ακόμα και να εξετάζετε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε. Το θετικό είναι ότι σε αυτό είστε σύμφωνοι με τον σύντροφό σας καθώς η αγάπη σας είναι δυνατή και σας δίνει ώθηση για αλλαγές και άνοιγμα οριζόντων. Ένα ταξίδι, μία επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, μία θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών, είναι επίσης τομείς που θα σας ικανοποιήσουν και που την χαρά τους θα μοιραστείτε με το ταίρι σας.

Ελεύθεροι, αν έχετε στο μυαλό σας να αλλάξετε σπίτι, γειτονιά ακόμα και χώρα διαμονής να ξέρετε ότι εκτός από αυτήν την αλλαγή, κάπως με κάποιον τρόπο μέσω αυτών των τομέων θα γεννηθεί κι ένα έρωτας για εσάς. Επίσης έρωτες μπορούν να γεννηθούν μέσω φιλικών κύκλων. Τέλος αν έχετε δοσοληψίες με νομικές υποθέσεις μπορεί κάποιο πρόσωπο σχετικό με τον νομικό χώρο να είναι ο επόμενος σύντροφός σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα θα σας φέρει άγχος και έντονα νεύρα λόγω διαφωνιών στην οικογένεια. Ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν και θα θεωρήσετε ότι υπονομεύεται η ελευθερία της προσωπικής σας έκφρασης. Μπορεί οι ανάγκες του σπιτιού σας να μην συμβαδίζουν με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί ο σύντροφός σας να μην κατανοεί το όραμά σας για την εξέλιξή σας. Μπορεί πιο απλά να παρουσιαστούν θέματα που αφορούν το σπίτι σαν ακίνητο ή ακόμα και το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης που όμως δεν θέλετε. Γεγονός όμως μένει ότι πρέπει να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας και να μην αφήσετε να σας οδηγήσει η ευέξαπτη πλευρά του εαυτού σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα είστε καλύτερα και θα έχετε περισσότερη ενέργεια.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα μέχρι το τέλος της δεν υπόσχεται ερωτικές εξελίξεις. Στο ξεκίνημα δώστε προσοχή στις κινήσεις σας στον επαγγελματικό στίβο καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε λόγω νευρικού ξεσπάσματος. Θέματα με γονείς και ακίνητο σας χαλάνε την διάθεση. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας στο τέλος της εβδομάδας. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Αφήστε την αγάπη να σας μεταμορφώσει

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δώσει μία θετική διάθεση καθώς και αισιοδοξία, στοιχεία που εδώ και πολύ καιρό έχουν λείψει από την ζωή σας. Τα στοιχεία που περιορίζουν την έκφραση του εαυτού σας εξακολουθούν να υπάρχουν. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να γίνετε πιο αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Σε αυτό βοηθά η επικοινωνία με αδέρφια και στενούς φίλους, καθώς και θετικές εξελίξεις σε οικονομικά τρίτων.  Ίσως εγκριθεί κάποιο δάνειό σας ή σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν ή ακόμη ο σύντροφός σας σημειώσει μία εισοδηματική άυξηση. Με τον τελευταίο, θα παρατηρήσετε και μία βελτίωση στην μεταξύ σας επικοινωνία αλλά θα φανείτε και περισσότερο μεταξύ σας προς τα έξω σαν ζευγάρι.

Ελεύθεροι, θετικές οικονομικές εξελίξεις και σωστές ιδέες για την προώθηση της δημόσιας εικόνας και της καριέρα σας, θα σας δώσουν αισιοδοξία. Ο έρωτας δεν υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις είναι όμως πιθανό να γνωρίσετε κάποιον για τον οποίον να αισθανθείτε δυνατό πάθος.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και στον αγώνα σας για επαγγελματική καταξίωση, κάτι που φαίνεται ότι σας απασχολεί. Θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και σε αυτή σας την προσπάθεια ο αγαπημένος σας τροφοδοτεί την φιλοδοξία σας. Κάποιοι, μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Σίγουρα θα παρατηρήσετε και μεγαλύτερη ερωτική έλξη καθώς και κάποια βελτίωση στο εισόδημα του συντρόφου. Για όσους είχατε πάρει αποστάσεις από τον σύντροφό σας, ίσως ακόμη και να είχατε χωρίσει, αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να τα ξαναβρείτε.

Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες κυρίως μέσα από τον χώρο των επαγγελματικών σας.  Μπορεί επίσης να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο είναι κοινωνικά καταξιωμένο.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν η εβδομάδα θα σας κάνει να νιώθετε ανοιχτοί σε μία πιο ουσιαστική και πνευματική προσέγγιση της ζωής σας. Νιώθετε να αλλάζει κάτι μέσα σας και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να επανασυστηθείτε πρώτα από όλα στον εαυτό σας και μετέπειτα στους άλλους. Σχετικά με την ερωτική σας σχέση, μπορεί να προκύψετε πιο περιπετειώδεις από ότι συνήθως.  Ίσως ξαφνιάσετε τον σύντροφό σας με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε αλλά και επειδή θα τον αφήσετε να δει μία πιο πνευματική και ιδεαλιστική πλευρά του εαυτού σας. Προσέξτε μόνο την ύπαρξη κρυφών εχθρών οι οποίοι μπορεί να σας υπονομεύουν κυρίως σε θέματα σχετικά με συμβόλαια και συμφωνίες.

Ελεύθεροι, ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Μπορεί όμως να έρθετε κοντά με κάποιον πιο πολύ με οδηγό το πάθος παρά με το συναίσθημα. Είναι προτιμότερο αυτήν την εβδομάδα να δώσετε βάση στην επέκταση των οριζόντων σας μιας και ευνοείστε. Αφιερωθείτε με πάθος σε κάτι που θέλετε να πετύχετε σχετικά με σπουδές, εξωτερικό αλλά και νομικές υποθέσεις, προσέχοντας όμως εξαπατήσεις.

Της Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη