Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (09-15/01)

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα.

Έφτασε επιτέλους ο νέος χρόνος που όλοι για κάποιον λόγο τόσο περιμέναμε. Ανάμεσα στα χιλιάδες προβλήματα και ερωτηματικά που έχουμε για όλους τους τομείς της ζωής μας, φλέγον ζήτημα ήταν και θα παραμείνει για πάντα ένα. Ο έρωτας! Είτε είμαστε μόνοι, είτε παντρεμένοι, είτε σε σχέση, είτε it’s complicated, ο μικρός φτερωτός γιος της Αφροδίτης πάντα μας απασχολεί όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Έρως ανίκατε μάχαν λοιπόν και πάμε μαζί να δούμε αν η εβδομάδα θα μας ανακυρήξει νικητές στα ζητήματα καρδιάς ή αν για ακόμα μία φορά στο οικογενειακό τραπέζι της επόμενης Κυριακής, η θεία Ευτέρπη θα μας πει όλο νόημα: “Παντρεύεται η κόρη της γειτόνισσας αλλά και η κομμώτρια της αδερφής της συνυφάδας της αρραβωνιάστηκε…”.

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, εγκατέλειψε το σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω και πέρασε στις 03/01/2023 στον αντικομφορμιστή και φιλελεύθερο Υδροχόο. Περισσότερη ελευθερία και ισότητα στις σχέσεις μας θα είναι λοιπόν το ζητούμενο της επόμενης περιόδου για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού και κυρίως για τους σταθερούς, Ταύρο, Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο.

Στις 09/01/2023 η Αφροδίτη με τον αιώνιο εραστής της Άρη, ενώνονται σε μία όψη τριγώνου την πιο ερωτική ίσως όψη όχι μόνο της εβδομάδας αλλά και ολόκληρου του μήνα. Η εβδομάδα δυστυχώς κλείνει εκρηκτικά, καθώς στις 15/01/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης -Ουρανού ίσως φέρει αστάθεια στις σχέσεις καθώς και ξαφνικές εξελίξεις που μπορεί να πυροδοτήσουν άσχημες καταστάσεις στην ερωτική μας ζωή (αλλά και στο καλό σερβίτσιο, που πολύ πιθανό να φορέσετε καπέλο στο γλυκό σας άλλο μισό υπό την επιρροή αυτής της όψης).

Πάμε όμως μαζί να δούμε πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα για τα δώδεκα ζώδια και να θυμάστε ότι όλα είναι στο χέρι σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ενδεχόμενη πλανητική εύνοια και μην σας τρομάζουν τα αστρικά εμπόδια. Απλά προετοιμαστήτε για να δράσετε και χρησιμοποιείστε τις δυσκολίες προς όφελός σας.

Κριός

Α δεκαήμερο

Την εβδομάδα αυτή, έχετε καλή διάθεση και κέφι για ζωή, αισθάνεστε αισιόδοξοι, φιλικοί και εξωστρεφείς. Ο έρωτας μπορεί να καιροφυλακτεί σε φιλικό πρόσωπο. Καθόλου κακή ιδέα, δεν θα ήταν επίσης, να κάνετε μικρά κοντινά ταξιδάκια. Πού ξέρετε; Μπορεί το άλλο σας μισό να είναι ο ένοικος του διπλανού δωματίου στο ξενοδοχείο! Δεχτήτε προτάσεις φίλων και αδερφών να σας γνωρίσουν κάποιον, ποιος είπε ότι το προξενιό είναι παλιομοδίτικο; Αν πάλι το θεωρείται ξεπερασμένο, τότε μην αποκλείσετε γνωριμίες μέσω του διαδικτύου. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Β δεκαήμερο

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου νιώθετε μεν μία ψυχική ανάταση, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να υπερπροσπαθείτε για να λάμψετε. Αν αυτό δεν το πετύχετε, τότε μπορεί να αμφισβητήσετε τηνπροσωπική σας αξία. Αρκετές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και μάλιστα εντελώς ξαφνικά, αλλά μάλλον δεν έχετε διάθεση για κάτι σταθερό. Διασκεδάστε και φλερτάρετε, ωστόσο μην ρισκάρετε. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση δείξτε προσοχή στος τέλος της εβδομάδας. Η έντονη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία επισκιάζει την ανάγκη για ουσιαστικές και σταθερές σχέσεις και υπάρχει πιθανή περίπτωση απιστίας.

Γ δεκαήμερο

Αυτήν την εβδομάδα, θέλετε να ασχοληθείτε με τις συνήθειές σας, τα συναισθηματικά σας πρότυπα, καθώς και να καταλάβετε το πως μπορείτε να δημιουργήσετε γερές βάσεις στις σχέσεις σας για να μη νιώθετε ανασφάλεια. Μπορεί συναισθηματικές εξαρτήσεις σας να απειλήσουν την δημόσια εικόνα σας. Προσέξτε διαμάχες με την υπάρχουσα σχέση σας. Μπορεί να πιέζετε το ταίρι σας αδικαιολόγητα. Προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι αρχίζετε να νιώθετε καλύτερα. Μήπως επειδή πλησιάζει το οικογενειακό τραπέζι και αντλείτε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε την θεία Ευτέρπη;

Ταύρος

Α δεκαήμερο

Καλή θα είναι για εσάς η αρχή της εβδομάδας για τα αισθηματικά σας. Ευχάριστες στιγμές σύμπνοιας και αγάπης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπορεί να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για κάποιον συνάδελφο ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο με κύρος και καλή κοινωνική θέση. Είτε δεσμευμένοι είτε ελευθέροι, αυτήν την περίοδο σας απασχολούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, τα οποία χρειάζονται προσοχή καθώς και θέματα, μάλλον δυσάρεστα, με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Β δεκαήμερο

Αυτήν την περίοδο, ζείτε μία κατάσταση εσωτερικής διεργασίας μεταμορφωτικής για την προσωπικότητά σας. Ίσως να τραβήξουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον περισσότερα από ένα άτομα, ωστόσο θα είστε συγκρατημένοι. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή απαιτείται στο τέλος της εβδομάδας, καθώς υπάρχει κίνδυνος για ξαφνικές ανατροπές και απώλειες στα οικονομικά αλλά και στις σταθερές σας σχέσεις, που μπορεί να πλήξουν το κύρος και το επάγγελμά σας, αλλά και την σχέση σας με κάποιον από τους γονείς σας.

Γ δεκαήμερο

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εάν ξεπεράσετε κάποια ένταση που μπορεί να υπάρξει σε θέματα εργασίας, δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να σας επιφυλάσσει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με κάποιο άτομο από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε ασφάλεια στην σχέση σας, οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να κάνετε μία σοβαρή γνωριμία, μέσω επαγγελματικού χώρου.

Δίδυμοι

Α δεκαήμερο

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να βρείτε ξανά τη δύναμη να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις. Ο έρωτας θα είναι μαζί σας γενναιόδωρος. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική, ένώ δεν αποκλείεται η αγάπη να έρθει από μακριά με κάποιον ξένο ή μέσω διαδικτύου. Υποσχέσεις για αρμονία και τύχη για τους δεσμευμένους.

Β δεκαήμερο

Λίγο ακόμα υπομονή και όπου να είναι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και για εσάς. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε περισσότερο συγκεντρώσει την προσοχή σας σε χρήματα και εργασία. Στο τέλος της εβδομάδας, χρειάζεται να είστε πολύ ψύχραιμοι, καθώς ξεσπάσματα που μπορεί να πηγάσουν απο εσάς τους ίδιους μπορεί να πλήξουν τις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν μυστικές ερωτικές υποθέσεις. Οι δεσμευμένοι δεν αξίζει τον κόπο να παρσυρθείτε με τυχόν νέες πικάντικες γνωριμίες, καθώς μπορεί να μοιάζουυν συναρπαστικές αλλά δεν θα είναι και μπορεί άδικα να ρισκάρετε να χαλάσετε το σπίτι σας (σας τα λέω εγώ για να μην σας τα πει η θεία Ευτέρπη στο οικογενειακό τραπέζι). Οι αδεύσμευτοι, μην εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια τις νέες γνωριμίες.

Γ δεκαήμερο

Θα είστε συγκεντρωμένοι σε θέματα εργασίας τα οποία μπορεί να λύνονται τώρα και αυτό σας φέρνει ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι σας. Επίσης ευνοούνται οικονομικά ζητήματα, δεν εποκλείεται να βελτιωθούν τα οικονομικά του συντρόφου σας. Δεν είναι μια ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα, ωστόσο έχετε καλή διάθεση. Το Σαββατοκύριακο οι δεσμευμένοι θα χαρείτε μαζί με τον άνθρωπό σας, οι ελέυθεροι ίσως κάνετε μία γνωριμία που θα σας διεγείρει πενυματικά μέσω ίσως γυναικείων κοντινών σας προσώπων (η θεία Ευτέρπη θα βάλει το χεράκι της).

Καρκίνος

Α δεκαήμερο

Η προσοχή σας θα είναι περισσότερο στραμμένη στα οικονομικά, στην ασφάλειά σας περισσότερο όμως την οικονομική και μπορεί να σας αποασχολήσουν ζητήματα αυτοπεποίθεσης. Επειδή είμαστε λίγο μετά την Πανσέληνο θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Μπορεί να υπάρξει ερωτική εύνοια αλλά θα αφορά μάλλον κάτι που προς το παρόν πρέπει να παραμείνει κρυφό. Επίσης, ίσως τώρα δείτε τις ερωτικές σας επιλογές κάτω απο κάποιο συμφερολοντογικό πρίσμα.

Β δεκαήμερο

Και το δικό σας δεκαήμερο θα το κρατήσουν σε εγρήγορση θέματα οικονομικά και γενικότερης υλικής αλλά και προσωπικής ασφάλειας. Προσέξτε προβλήματα στην επικοινωνία σας με κοντινές σχέσεις και συνεργάτες, καθώς μεταφέρετε δικάς σας θέματα σε τομέα σχέσεων ίσως και γάμου. Για αυτόν τον λόγο ιδιαίτερη προσοχή σε εξάρσεις καθώς μπορούν να έρθουν ξαφνικές ανατροπές.

Γ δεκαήμερο

Και εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα δεν σας υπόσχεται ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές. Σας καλεί να δώσετε προσοχή σε συνεργασίες περισσότερο, παρά σε έρωτες και θέματα καρδιάς. Ωστόσο στα ερωτικά σας, είστε αινιγματικοί και μυστήριοι. Ποθείτε έντονες σχέσεις αυτήν την εβδομάδα και στην εκπνοή της, ίσως υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες αλλά θα έχουν έντονο το στοιχείο του ελέγχου και της κυριαρχίας καθώς και του μυστικού. Αυτή η τάση, ίσως εγείρει πισώπλατες κινήσεις κρυφών εχθρών σας, για αυτό ιδιαίτερη προσοχή σε παράνομες σχέσεις.

Λέων

Α δεκαήμερο

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα. Διαθέτετε διαίσθηση και ισχυρή φαντασία και χρειάζεστε αναγνώριση και αποδοχή από τους άλλους για να νιώσετε συναισθηματικά ασφαλής. Κάποιος έρωτας μέσα απο χώρο εργασίας ή μέσω κάποιας δραστηριότητας δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψει. Για τους δεσμευμένους, θα είστε σε σύμπνοια με την αγάπη σας και μάλλον θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την κοινή σας κατοικία.

Β δεκαήμερο

Αυτήν την εβδομάδα διαθέτετε πείσμα, επιμονή και αντοχή και θέλετε να λαμψετε όχι μόνο στον έρωτα αλλά και στην εργασία σας στην οποία θα είστε πολύ προσηλωμένοι. Δεν αποκλείεται εκεί, να σας τραβήξει τον ενδιαφέρον κάποιος ασυνήθιστος συνεργάτης. Το στοίχημα σε εσάς είναι να βγείτε αλώβητοι στο τέλος της εβδομάδας από αστάθεια μέσα στις σχέσεις και απρόβλεπτα γεγονότα. Αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και μην γίνεστε αντιδραστικοί χωρίς λόγο.

Γ δεκαήμερο

Την εβδομάδα αυτή εμφανίζεστε απόμακροι και κυριαρχικοί. Διακρίνεστεαπό εγωισμό και ακαμψία και δημιουργείτε εντάσεις σε στενές σας σχέσεις, μάλλον επειδή δίνεται περισσότερη βάση στην καθημερινότητά σας, στην εργασία σας και στην υγεία σας. Για τους αδέσμευτους δεν είναι μία ιδιάιτερα τυχερή εβδομάδα. Οι δεσμευμένοι περισσότερο πρέπει να προσέξουν να μην μεταφέρουν για κανέναν λόγο με αρνητικό τρόπο τις εντάσεις απο εξωγενείς παράγοντες μέσα στην σχέση τους. Συζητήστε με τον άνθρωπό σας, μην ξεσπάτε όμως πάνω του.

Παρθένος

Α δεκαήμερο

Αυτήν την εβδομάδα νιώθετε ευαίσθητοι και έχετε έχει την τάση να απομονώνεστε από τους άλλους. Θα σας απασχολήσουν αρκετά η εργασία σας, η συμπεριφορά σας στον εργασιακό χώρο και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους εργοδότες που δεν θα έχετε διάθεση να αφιερωθείτε στο παιχνίδι του έρωτα. Ωστόσο τα μάτια σας ανοιχτά για κάτι καλό στην ερωτική σας ζωή που μπορεί να προκύψει μέσω εργασίας ή μέσω κάποιας συσχέτισης με θέματα υγείας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δώσετε χώρο σε ευχάριστες επικοινωνίες.

Β δεκαήμερο

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, η αρχή της εβδομάδας, σας δίνει χαρούμενη διάθεση και ευχάριστες επικοινωνίες και σας προτείνει λύσεις και ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται καθόλου η ερωτική επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν σας και που ίσως δεν ζει στον ίδιο τόπο με εσάς, να σας ξαφνιάσει. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις, γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Δώστε λίγο χρόνο. Στο τέλος της εβδομάδας, χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσετε τυχόν ξαφνικές και αναπάντεχες εντάσεις αλλά και για να μην παρασυρθείτε σε έναν φαινομενικά καλό έρωτα. Όπως είπαμε ήδη, δώστε χρόνο.

Γ δεκαήμερο

Εσάς οι ρομαντικές υποθέσεις και οι κοινωνικές επαφές ξεκινούν μέσα στο εργασιακό περιβάλλον αυτήν την εβδομάδα και σας δίνουν ευκαιρίες για προσωπική μεταμόρφωση και αναγέννηση. Προσέξτε μόνο μην προσδώσετε στο αντικείμενο του πόθου σας ιδιότητες που δεν έχει και αυτοεξαπατηθείτε. Επίσης, αποφύγετε τυχόν διενέξεις με τον σύντροφό σας, εάν είστε σε σχέση ή γάμο και κυρίως για θέματα που αφορούν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία.

Ζυγός

Α δεκαήμερο

Για εσάς, προβλέπεται να αναζωπυρωθούν πάθη και δεν αποκλείεται να έρθει και μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε ακαταμάχητοι στον έρωτα και θα γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πολύ όμορφες στιγμές προβλέπονται για τους δεσμευμένους του δεκαημέρου, ενώ οι όμορφη ατμόσφαιρα θα επεκταθεί και στον φιλικό περίγυρο.

Β δεκαήμερο

Εσείς τουτου δευτέρου δεκαημέρου έχετε εύνοια μέσω φίλων και κοινωνικού περίγυρου, αλλά κάποιες εντάσεις που μπορεί να αφορούν οικονομικά και κληρονομικά δεν θα σας αφήσουν να απολάυσετε στο έπακρον την ερωτική ατμόσφαιρα. Μπορεί να αντλείσετε χαρά μέσω της οικογένειάς σας, αλλά μιάς κι εδώ διαβάζετε μόνο για τα ερωτικά, να σας πω ότι στο κλείσιμο της εβδομάδας, γυναικεία πρόσωπα μπορεί να σας παρουσιάσουν κάποιον-α που θα τραβήξει τον ενδιαφέρον σας.

Γ δεκαήμερο

Την εβδομάδα αυτή, κάποια ένταση μπορεί να παρουσιαστεί στις ερωτικές σας σχέσεις που να προέρχεται απο τον κοινωνικό σας περίγυρο ή από την δική σας στάση η οποία είναι πολύ σοβαρή καθώς περιορίζετε την χαρά σας. Καθώς προχωρά η εβδομάδα και εάν έχετε σταθερή σχέση, μπορεί να ηρεμήσετε με την οικογένειά σας.

Σκορπιός

Α δεκαήμερο

Ευνοήστε σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, για αυτό εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με τον έρωτάς σας. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας κινήσει το ενδιαφέρον μέσω γυναικείου οικογενειακού σας προσώπου. Όπως και να έχει είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς.

Β δεκαήμερο

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και συγκεκριμένα τους δεσμευμένους, προβλέπεται μια χαρούμενη περίοδος όμορφης επικοινωνίας με το άλλο σας μισό και δεν αποκλείεται κάποια χρήματα του συντρόφου σας, να σταθούν αφορμή για να κάνετε όμορφες αλλαγές στο σπίτι σας ή να κάνετε κοντινές αποδράσεις.

Οι αδέσμευτοι τα μάτια σας ανοιχτά, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα μέσω του διαδικτύου ή ακόμα να σας έρθει μέσα στο σπίτι σας! Φίλος συγγενή, φίλος αδερφών σας, ταχυδρόμος, όλα είναι πιθανά στην ζωή! Ωστόσο σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για το τέλος της εβδομάδας, καθώς υπάρχει κίνδυνος για ξαφνικές ανατροπές και απώλειες.

Γ δεκαήμερο

Στο δικό σας δεκαήμερο δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στα ερωτικά σας ζητήματα. Ωστόσο υπάρχει έντονη επικοινωνία, Συζητήσεις, επαφές με φιλους και συγγενείς μπορούν να σας κρατήσουν απασχολημένους. Μόνο προσοχή μην τυχόν εξαπατηθείτε σε θέματα καριέρας.

Τοξότης

Α δεκαήμερο

Η αρχή της εβδομάδας θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική διάθεση σας και δεν αποκλείεται να λάβετε ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους δεσμευμένους σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας . Νιώθετε ιδιαίτερα θερμοί, τυχεροί στον έρωτα , θέλετε να χαρείτε αυτήν την εβδομάδα και θα το καταφέρετε.

Β δεκαήμερο

Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να μην έχετε την ίδια εύνοια με το πρώτο δεκαήμερο, ως΄τοσο δεν θα λείψουν και από εσάς οι στιγμές χαράς και η διάθεση για επέκταση των οριζόντων σας. Πολύ πιθανό να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Κάτι άλλο που θα συμβεί σταδιακά μέσα στην εβδομάδα είναι ότι μπερδεμένες παρελθοντικές καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσετε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για τις σχέσεις σας και για ανθρώπους που εμφανίστηκαν τους προηγούμενους μήνες στην ζωή σας.

Γ δεκαήμερο

Tο μυαλό σας θα είναι διεισδυτικό. Αυτήν την εβδομάδα θα θελήσετε να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων αλλά και θα έχετε έντονη την επιθυμία να γίνετε αρεστοί και θα το καταφέρετε γιατί θα αποπνέετε γοητεία. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μέσω του κοινωνικού ή οικογενειακού σας κύκλου. Πιθανόν λοιπόν είναι κάποιο γυναικείο πρόσωπο να σας γνωρίσει ένα γοητευτικό άτομο. Εάν προκύψει κάποια γνωριμία θα είναι σοβαρή ή τουλάχιστον εσείς θα έχετε σοβαρή διάθεση.

Αιγόκερως

Α δεκαήμερο

Αυτήν την εβδομάδα δεν νομίζω να έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να επιδοθείτε σε ερωτικές αθλοπαιδίες καθώς η προσοχή σας είναι σχεδόν ολότελα προσηλωμένη στον εαυτό σας πρώτα και μετέπειτα στα οικονομικά σας και την εργασία σας. Οι δεσμευμένοι περισσότερο προσέξτε τυχόν ξεσπάσματα που θα αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου σας.

Β δεκαήμερο

Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί και μπορεί να έχετε κεραυνοβόλους έρωτες, τύχη και απροσδόκητα κέρδη στον τομέα όχι μόνο των ερωτικών αλλά και των οικονομικών. Μελανό σημείο η ζήλεια και η κτητικότητα που οι δεσμευμένοι μπορεί να εκδηλώσουν στον σύντροφό τους. Χρειάζεται ψυχραιμία όμως ψυχραιμία καθώς οι πλανήτες δεν σας έχουν ακόμα αποκαλύψει όλα τα χαρτιά τους. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα είτε θετικά είτε αρνητικά για μια σχέση ή ένα πρόσωπο.

Γ δεκαήμερο

Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου ξεκινούν με έντονη προσήλωση στα επαγγελματικά τους και τα οικονομικά τους , ενώ δεν αποκλείεται αυτό να αφορά και κληρονομικά. Εν ολιγοίς για εσάς του τρίτου δεκαημέρου δεν υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις η εβδομάδα αυτή. Φαίνεται να μην σας πειράζει όμως αφού ασχολείστε με το αγαπημένο σας σπορ, τα επαγγελματικά. Προσοχή συνιστάται και σε εσάς σε ζήλειες και κυρίως ανασφάλειες.

Υδροχόος

Α δεκαήμερο

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει εξαιρετικά ερωτικούς και ακαταμάχητους. Η σεξουαλικότητα θα είναι στα ύψη και πολλοί από εσάς θα βιώσετε καυτές ερωτικές στιγμές. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε. Θα είναι δύσκολο για το αντίθετο φύλο να σας αντισταθεί και πολύ πιθανό να βρείτε τώρα ένα άτομο που σας ενδιαφέρει μέσω συλλογικών δράσεων.

Β δεκαήμερο

Έχετε ακατμάχητη γοητεία και θα γίνεται αποδεκτοί και αρεστοί. Προς το τέλος της εβδομάδας λοιπόν η στασιμότητα στα ερωτικά θα λάβει τέλος, οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα βρείτε ξανά το κίνητρο και τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Εκεί όμως προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε εκρήξεις και προετοιμαστείτε για τυχόν απροσδόκητες καταστάσεις . Οι δεσμευμένοι μην δώσετε χώρο στην οικογένειά σας να μπει στην σχέση σας και μην δημιουργείσετε προστριβές για το σπίτι σας.

Γ δεκαήμερο

Εσείς σε αντίθεση με τα άλλα δύο δεκαήμερα, νιώθετε πιο ντροπαλοί. Έχετε ην τάση να αμφισβητείτε το την προσωπικότητα σας. Συναισθηματικά θα είστε ευαίσθητοι. Για αυτό το λόγο υψώνετε ένα συναισθηματικό τοίχος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους ανθρώπους για αυτήν την εβδομάδα. Περιμένετε να περάσει αυτή η περίοδος.

Ιχθύες

Α δεκαήμερο

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να έχετε δυνατότητες να ζήσετε κάτι στα ερωτικά σας, ωστόσο δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση. Οι δεσμευμένοι μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με έναν ερωτικό παράνομο πειρασμό, καλό είναι αυτήν την περίοδο να αξιολογήσουν πολύ καλά τις επιλογές τους.

Β δεκαήμερο

Μπορεί να έρθουν στο φως αποκαλύψεις ή δεδομένα τα οποία αγνοούσατε, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με έναν/μια πρώην προκειμένου να δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα. Περιμένετε πριν πάρετε αποφάσεις. Οι ελέυθεροι ίσως έχετε μία σημαντική συνάντηση μέσω του φιλικού σας κύκλου.

Γ δεκαήμερο

Είστε πολύ κλεισμένοι στον εαυτό σας. Δύσκολα θα ενδώσετε σε ερωτικές συναντήσεις αυτήν την περίοδο. Θέλετε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε. Μπορείτε όμως να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Επίσης μπορείτε να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή να επιλύσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και τον σύντροφό σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη