Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (08-14/01)

Το παιχνίδι του έρωτα δεν έχει κανόνες.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/01/2024 – 14/01/2024 Το παιχνίδι του έρωτα δεν έχει κανόνες. Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Η δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους φέρνει έντονες ερωτικές εξελίξεις για κάποιους, ηρεμία για άλλους και μπερδεμένες καταστάσεις για μερικούς.

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι του έρωτα και για αυτό στην αγάπη ποτέ δεν λέμε ποτέ και πάντα όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Γι΄αυτό άλλωστε το παιχνίδι του έρωτα δεν έχει κανόνες.

Πάμε να δούμε το σενάριο που σκέφτηκαν για εμάς οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα.

Στις 09 Ιανουαρίου ο Ερμής από την 25η μοίρα του Τοξότη θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα από την 25η μοίρα των Ιχθύων. Θολές καταστάσεις, λανθασμένα σινιάλα, παρεξηγήσεις αλλά και ψέματα θα μπερδέψουν την ερωτική ζωή για το Γ΄δεκαήμερο των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος από την 19η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό από την 19η μοίρα του Ταύρου. Ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν ευχάριστα την ερωτική ζωή του Β΄δεκαημέρου των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων, Καρκίνων και Σκορπιών.

Την ίδια μέρα ο Άρης από την 04η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο από την 04η μοίρα των Ιχθύων. Σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα χαρακτηρίσει τις ερωτικές ενέργειες και κινήσεις των γεννημένων το Α΄δεκαήμερο στα ζώδια του Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω, Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύων.

Στις 11 Ιανουαρίου η Αφροδίτη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και από την 15η μοίρα του Τοξότη συναντά σε όψη τριγώνου τον Χείρωνα από την 15η μοίρα του Κριού. Θα προσφέρει λύσεις μέσα από την αγάπη και θα γιατρέψει τις ερωτικές πληγές για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους και Ζυγούς του Β΄δεκαημέρου.

Στις 12 Ιανουαρίου ο Άρης από την 05η μοίρα του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Δία από την 05η μοίρα του Ταύρου. Χαράς Ευαγγέλια για την ερωτική ζωή των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων, Καρκίνων και Σκορπιών του Α΄δεκαημέρου. Μπορούν να κάνουν τις σωστές κινήσεις με κουράγιο και δύναμη για να επιτύχουν μεγάλες θετικές εξελίξεις στην ζωή τους.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04)  Ερωτική παύση

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, παρόλο που θέλετε να κάνετε πράγματα για να περάσετε εσείς και η οικογένειά σας καλά, φαίνεται ότι κάτι σας κάνει να έχετε ανάγκη να περάσετε χρόνο μόνοι. Ακόμα και αν αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί, σίγουρα με το σώμα θα είστε μαζί με τον αγαπημένο σας, αλλά το μυαλό σας θα είναι αλλού. Μάλιστα αν ο σύντροφος επιμείνει πολύ να ασχοληθείτε με τα πράγματα της οικογένειας κυρίως, μπορεί να καβγαδίσετε. Ελεύθεροι η εβδομάδα δεν ευνοεί νέους έρωτες, οπότε αφεθείτε στην ηρεμία σας που μάλλον έχετε πολύ ανάγκη.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ερωτικοί και έχετε καλή διάθεση. Θα βρείτε τρόπο να περάσετε ωραίες στιγμές με τον αγαπημένο σας και κυρίως θα μπορέσετε να νιώσετε ότι σας αγαπά για αυτό που είστε. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό αυτές τις ημέρες. Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ερωτική και ελπιδοφόρα για εσάς. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι γνωριμίες με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που έχουν διαφορετική φιλοσοφία από την δική σας. Μία νέα ερωτική σχέση τώρα θα είναι βάλσαμο για την ψυχή σας αφού θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας κάτι που σας πονούσε πολύ.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως συμβούν γεγονότα τα οποία μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε ότι μπορεί να βάζετε τον σύντροφό σας ή την σχέση σας πάνω από εσάς τους ίδιους. Μπορεί να παραμερίζατε τις ανάγκες σας προκειμένου να υπάρχει ηρεμία στην αγάπη. Αυτές τις ημέρες όμως θα έχετε συναισθηματική ένταση και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεσπάσετε την ένταση από την εργασία στο σπίτι. Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα επαναπροσδιορίζετε τον ρόλο σας στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο και έχετε πάθος για κάποια αλλαγή σε αυτούς τους τομείς, οπότε ο έρωτας θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Ερωτική ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας το οποίο συνδυάζει ναι μεν ευχαρίστηση αλλά και κάποιον σοβαρό σκοπό που έχετε για το μέλλον σας. Γενικά οι μέρες είναι πολύ καλές για να ξεκινήσετε νέα σχέδια για την ζωή σας, για την καριέρα σας και για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο και με φίλους. Ελεύθεροι, η εβδομάδα προσφέρεται για θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς και βέβαια και για ερωτικές γνωριμίες με άτομα σοβαρά που μπορεί να γνωρίσετε μέσω φίλων ή μέσω ενασχόλησής σας με θέματα που αφορούν σπουδές, εξωτερικό και ταξίδια.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα, θα βάλετε σε εφαρμογή μία ιδέα σας για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας που μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και μία μετακόμιση. Επίσης ένα ταξίδι με την οικογένειά σας θα ήταν πολύ ωφέλιμο. Όποιες ιδέες έχετε τώρα για μελλοντικά σχέδια, μπορείτε να τις μοιραστείτε με τους δικούς σας γιατί θα βρείτε υποστήριξη. Ελεύθεροι, είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορείτε να κάνετε γνωριμίες, ίσως και ξαφνικές μέσω κάποιου ταξιδιού ή ακόμα και με πρόσωπα πολύ σοβαρά που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή την ανώτατη εκπαίδευση ή ακόμα και με το νομικό σύστημα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές. Όμως μπορείτε να χαρείτε από την σύσφιξη των φιλικών σας σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε αρκετά με τα παιδιά σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες σας απασχολούν αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας γενικότερα αλλά και στην συναισθηματική σας κατάσταση. Μάλλον θέλετε πολύ να μπείτε σε μία σχέση και για αυτό ψάχνετε κάτι το σοβαρό. Μπορεί λοιπόν να προκύψουν γνωριμίες μέσω φίλων ή ευρύτερου κοινωνικού περίγυρου που δεν θα χαρακτηρίζονται όμως από δυνατό έρωτα αλλα θα είναι προϊόντα λογικής επεξεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Απόσταση, έρωτας και θολές καταστάσεις.

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα νιώσετε συναισθηματική απόσταση από τον αγαπημένο σας αλλά και έντονη ανασφάλεια. Είναι πιθανό θέματα οικονομικής φύσεως που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους, να σας πιέζουν και προσωρινά να δημιουργούν ψυχρότητα στην σχέση. Ελεύθεροι, ξεκινάτε την εβδομάδα με ένα αίσθημα απαισιοδοξίας και μελαγχολίας. Μπορεί να νιώθετε έντονη ερωτική μοναξιά και να θελήσετε να περάσετε χρόνο μόνοι. Ωστόσο, οι συνθήκες προετοιμάζουν μία γνωριμία μέσω φίλων ή κοντινού περιβάλλοντος που θα είναι έντονα ερωτική και σεξουαλική.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν  την εβδομάδα θα απολαύσετε αγάπη και αρμονία στην ερωτική σας σχέση η πορεία της οποίας θα σας δώσει ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Έρχεστε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σας, γίνεστε πιο κοινωνικοί, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να γίνετε γονείς. Οι ελεύθεροι ας είστε έτοιμοι για πολύ καλές ερωτικές εξελίξεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μία πανέμορφη γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μία υγιή σχέση. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιος που εδώ καιρό θέλετε να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του!

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα. Οι ιδέες σας είναι μπερδεμένες και δεν καταφέρνετε να βάλετε σε μία σειρά όσα πρέπει να κάνετε σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι, την εργασία και βέβαια την ερωτική σας σχέση. Υπάρχει άγχος και αβεβαιότητα, ενώ αν είστε σε μία δύσκολη φάση με τον σύντροφο θα ανησυχήσετε πολύ ότι τώρα μπορεί να χωρίσετε οριστικά. Όσοι βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου μπορεί να απευθυνθείτε σε νομικό σύμβουλο. Οι ελεύθεροι είστε πολύ μπερδεμένοι σχετικά με τα ερωτικά σας. Σε νέες γνωριμίες δεν θα έχετε σωστή κρίση και ίσως κάνετε λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Ερωτική πρόοδος

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας δίνει ευκαιρίες να βάλετε σε εφαρμογή σοβαρά σχέδια που έχετε για το μέλλον της σχέσης σας και τα οποία μπορεί και να αφορούν μία επισημοποίηση. Εάν αυτό ισχύει τότε αυτές τις ημέρες θα ασχοληθείτε με τα διαδικαστικά ζητήματα. Γενικά είναι μία καλή εβδομάδα για την σχέση και έχετε εύνοια για να ασχοληθείτε με πρακτικά κυρίως ζητήματα που αφορούν εσάς και τον σύντροφο. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες οι οποίες έχουν τα εφόδια για να εξελιχθούν σοβαρά καθώς είστε πολύ συγκεκριμένοι σε όσα ζητάτε. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο ασκεί κάποιου είδους εξουσία.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε σαν να σας διαπερνά ηλεκτρική ενέργεια έμπνευσης σχετικά με κάτι που θέλετε να κάνετε για να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Μία ξαφνική απόφαση, μία ξαφνική πρόταση από τον σύντροφο, κάτι θα συμβεί που θα τονώσει πολύ την αγάπη σας και την πορεία του δεσμού σας. Ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μία ξαφνική γνωριμία ίσως από τον εργασιακό σας χώρο ή μέσω των συνεργασιών σας η οποία θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά την δέσμευση.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε αφού οι πλανήτες δεν σας επιφυλάσσουν πολλές ερωτικές εξελίξεις. Σίγουρα όμως θα ασχοληθείτε με την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε ζήλια ή συναισθηματική ανασφάλεια, να καταπιέσετε τον αγαπημένο σας ή εκείνος εσάς. Μπορεί επίσης για κάποιον λόγο να νιώθετε ενοχές απέναντί του. Ελεύθεροι υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μία γνωριμία η οποία θα ξυπνήσει μέσα σας έντονο ερωτικό πάθος.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτική τύχη

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, έχετε αισιοδοξία ίσως και υπερβολική για σχέδια και στην εργασία σας αλλά και στην οικογένειά σας. Νιώθετε όμως υπερβολικά σίγουροι για την επιτυχία και μπορεί να κάνετε κάποια λάθη. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μπλεχτείτε σε κάποια παράνομη ερωτική περιπέτεια για αυτό προσέξτε. Ελέυθεροι, είστε ακαταμάχητοι αυτές τις ημέρες και σίγουρα θα κάνετε γνωριμίες και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσες. Φαίνεται όμως ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο το ερωτικό παιχνίδι και όχι μία σοβαρή γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτάς σας θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί και θα κάνετε σχέδια για ένα καλύτερο αύριο. Κάποια νέα από το εξωτερικό ή ένα ταξίδι θα σας κάνει να χαρείτε πολύ και να κάνετε σχέδια μαζί με τον σύντροφό σας τα οποία αφορούν και την επισημοποίηση της σχέσης σας αλλά και την αλλαγή του κοινωνικού στάτους σας προς το καλύτερο. Ελεύθεροι, ο έρωτας θα σας δώσει απλόχερα αυτό που θέλετε αυτήν την εβδομάδα. Μία γνωριμία θα σας χαρίσει ψυχική ανάταση και θα έχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί γρήγορα σε μία αληθινή ιστορία αγάπης.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι όμορφη και ήσυχη για την ερωτική σας ζωή. Ωραίες στιγμές διασκέδασης με τον αγαπημένο σας αλλά και με φίλους καθώς και με τα παιδιά σας. Σας χρειάζονται κάποιες στιγμές ανάπαυλας καθώς φαίνεται ότι θα έχετε μία απαιτητική καθημερινότητα. Ελεύθεροι μπορείτε να γνωρίσετε άτομα κυρίως μέσω φίλων και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Βγείτε λοιπόν όσο σας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας και φλερτάρετε. Μπορεί επίσης να νιώσετε συναισθήματα για κάποιον νεότερο από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Έρωτες με διαφορά ηλικίας αλλά και αυταπάτες

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις πέφτουν στους δικούς σας ώμους και ότι δεν έχετε χρόνο για διασκέδαση και έρωτα. Το σπίτι, τα παιδιά σας αλλά και οι γονείς σας σας απασχολούν αρκετά. Ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία θα γίνει πιο ερωτική με τον σύντροφο και ίσως βρείτε χρόνο για ένα σύντομο ταξίδι. Ελεύθεροι, παρόλο που η εβδομάδα δεν ξεκινά καλά για την διάθεσή σας, το κλίμα φτιάχνει. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μία σοβαρή γνωριμία με ένα ώριμο άτομο ή με κάποιον με τον οποίο έχετε ηλιακή διαφορά.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Θέλετε να περάσετε στιγμές οικογενειακής ζεστασιάς. Θα φροντίσετε τον αγαπημένο σας αλλά και το σπίτι αφού φαίνεται ότι θα θελήσετε να αλλάξετε κάτι στην διακόσμηση. Δεν αποκλείεται επίσης να εξετάζετε με τον αγαπημένο σας το ενδεχόμενο να κάνετε μία ανακαίνιση ή μετακόμιση σε ένα πιο όμορφο σπίτι. Ελεύθεροι δεν αποκλείεται μέσω της οικογένειάς σας να κάνετε μία νέα γνωριμία ή να επισκεφτείτε την ιδιαίτερη πατρίδα σας και να ερωτευτείτε κάποιον εκεί. Γενικότερα υπάρχει η ένδειξη για κεραυνοβολους ξαφνικούς έρωτες.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, προβλήματα και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο για το σπίτι και την οικογένεια θα ταράξουν την ηρεμία σας. Δεν ξέρετε πως να κινηθείτε και τι ακριβώς να κάνετε, ενώ υπάρχει δυσπιστία ως προς τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, η περίοδος εξακολουθεί να είναι περίεργη για την ερωτική σας ζωή. Είστε επιρρεπείς σε μυστικές αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να εξαπατηθείτε ή να είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι για κάποιον λόγοι ίσως κρύβετε πράγματα. Επομένως οι νέες γνωριμίες θα έχουν έντονο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Ίαση ερωτικών πληγών αλλά και ερωτικό πάθος

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι σας. Σίγουρα θα νιώσετε έντονο συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σας και θα αντιμετωπίσετε μαζί τα όποια οικογενειακά ή οικιακά ζητήματα προκύψουν και το πιο σημαντικό θα τα λύσετε. Ελεύθεροι θέλετε πολύ να κάνετε μία νέα σχέση αλλά μάλλον αναπολείτε το παρελθόν σας και μία ερωτική κατάσταση από τα παλιά ή μία περίοδο που ήσασταν πιο ευτυχισμένοι. Δεν υπάρχουν πολλές ερωτικές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες, ωστόσο θα μπορούσαν να προκύψουν.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας φέρει ουσιαστική επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και μπορείτε με καλή θέληση να ξεπεράσετε προβλήματα που ίσως είχατε μεταξύ σας και μπορεί να σας πλήγωναν. Ιδίως στο τέλος της εβδομάδας θα δείτε τον έρωτά σας να είναι δυνατός, ενώ θα πάρετε και ανακούφιση σε κάποιο θέμα σχετικό με τα παιδιά σας. Ελεύθεροι ο έρωτας έρχεται στον δρόμο σας και ρόλο σε αυτό ίσως παίξουν τα αδέρφια σας ή στενοί φίλοι οι οποίοι μπορεί να σας παρουσιάσουν κάποιον. Όπως και να έχει αν ακόμα σκεφτόσασταν μία παλιά ερωτική απογοήτευση χάρη στην νέα αγάπη θα την αφήσετε πίσω σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα τα αίματα ανάβουν και θα νιώθετε πολύ κτητικοί ή ίσως ο σύντροφός σας σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε ή να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Επίσης ίσως υπάρξουν εντάσεις με τον αγαπημένο σας για θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Ελεύθεροι, η διάθεσή σας είναι ερωτική αλλά σε γνωριμίες που θα προκύψουν πρέπει να προσέχετε τάσεις για χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια ελέγχου. Οπότε καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνετε και να μην οδηγηθείτε από ανασφάλεια και φόβο να μην είστε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Δυνατοί έρωτες

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μέσω της επικοινωνίας θα θελήσετε να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με την αγάπη σας και μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε πιο σοβαρά οι δυό σας. Αν έχετε παιδιά τότε σίγουρα θα σας απασχολήσει η σχολική τους πρόοδος. Ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μία δυνατή και σοβαρή ερωτική γνωριμία αυτές τις ημέρες, ίσως κατά την διάρκεια μίας κοντινής εκδρομής ή μέσα από το περιβάλλον στο οποίο κινείστε καθημερινά.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες στην σχέση σας. Κάποιο ταξίδι με τον καλό σας, κάποια ευχάριστη μετακίνηση ή νέα που θα πάρετε από δικούς σας, θα έχουν άμεση επίπτωση  στην τόνωση της αγάπη σας και θα σας δώσουν έμπνευση για κάτι το διαφορετικό. Ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για ξαφνικούς έρωτες αυτήν την εβδομάδα. Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί, πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε μία γνωριμία η οποία θα γεννήσει μέσα σας την ανάγκη να βάλετε αμέσως το άτομο αυτό στην ζωή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ρομαντικοί και μπορείτε να αφιερώσετε ενέργεια στο να φροντίσετε την πιο τρυφερή πλευρά της σχέσης σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας όμως θα είναι λιγοστός. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές με τον καλό σας και το ιδανικό θα ήταν να κάνατε μία σύντομη ερωτική απόδραση. Ελεύθεροι, γενικά η περίοδος είναι καλή για την ερωτική σας ζωή και σιγά σιγά αυτό θα αρχίσετε να το βλέπετε. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα είναι πολλές ή τουλάχιστον αρκετά καλές ώστε να αλλάξουν την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Αγαπήστε τον εαυτό σας

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει μία δυσαρμονία ανάμεσα σε αυτό που αληθινά λαχταρά η ψυχή σας να κάνετε και ανάμεσα στο καθήκον και τις υποχρεώσεις του σπιτιού και τις οικογένειας, είτε πρόκειται για την οικογένεια που έχετε με τον αγαπημένο σας είτε για τους γονείς σας. Η ερωτική χαρά λοιπόν περνά σε δεύτερη μοίρα ενώ δεν αποκλείεται να βιώσετε και μία συναισθηματική απόσταση με τον σύντροφό σας. Ελεύθεροι, είστε πεσμένοι ψυχολογικά και νιώθετε απογοήτευση για τον εαυτό σας, η οποία όμως είναι παροδική. Επομένως δεν θα έχετε διάθεση για φλερτ.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε γοητευτικοί και γεμάτοι αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση. Αρχικά σας ενδιαφέρει πολύ ο εαυτός σας, η ευχαρίστησή σας και η εμφάνισή σας. Μπορεί να κάνετε όμορφες αγορές ή μία αλλαγή στην εικόνα σας. Οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές καθώς είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στην εργασία και στα οικονομικά σας. Ελεύθεροι, και εσείς δίνετε βάση στην εικόνα σας και στην εμφάνισή σας. Δεν έχετε ιδιαίτερα έντονη ερωτική διάθεση γιατί φαίνεται ότι σας ευχαριστεί περισσότερο να δώσετε βάση σε εσάς τους ίδιους.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε αρκετά νευρικοί και μπερδεμένοι στο τι πρέπει να κάνετε σχετικά με οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο για θέματα σπιτιού, ενώ σίγουρα η διαίσθησή σας δεν είναι καλός σύμβουλος αφού είναι υποκειμενική και οδηγείται από φόβους, ανασφάλεια και άγχος. Ελεύθεροι είστε σε μία φάση όπου σίγουρα δεν ασχολείστε καθόλου με το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας. Έχετε μεγάλο άγχος για το σπίτι και ίσως χρέη που αφορούν την διαχείρισή του. Επίσης μπορεί να φοβάστε παράλογα για την υγεία σας. Καλό είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Ξαφνικοί έρωτες με σοβαρές προθέσεις

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και για όσα θέλετε από της σχέση σας και για αυτό θα πάρετε κάποιες ώριμες αποφάσεις που αφορούν τον σύντροφο το σπίτι και την οικογένεια. Εάν δεν ζείτε ακόμα μαζί με το ταίρι σας δεν αποκλείεται να το αποφασίσετε αυτές τις ημέρες και να ξεκινήσετε να ψάχνετε σπίτι. Ελεύθεροι, εμπιστευτείτε γνωριμίες που θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε μία σοβαρή σχέση με πολύ  καλές προοπτικές.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως αφιερώσετε χρόνο στο να φροντίσετε τον άνθρωπό σας λόγω κάποιας περαστικής αδιαθεσίας του και για αυτόν τον λόγο μπορεί να μην βγείτε πολύ. Όμως αυτό δεν σας πειράζει, καθώς ο έρωτάς σας ανθίζει και σας δίνει έμπνευση για να κάνετε νέα σχέδια οι δυό σας. Δεν αποκλείεται επίσης να μάθετε ότι είστε σε γλυκιά αναμονή ενός παιδιού. Ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για ξαφνικούς έρωτες που θα σας δώσουν όρεξη για να κάνετε μεγάλα όνειρα. Αν ασχολείστε με φιλανθρωπία ή κάτι παρεμφερές, είναι πιθανό η γνωριμία να γίνει μέσω αυτής της δραστηριότητας. Επίσης το άτομο που θα γνωρίσετε μπορεί να ασχολείται με την προσφορά βοήθειας στους άλλους, όπως γιατρός, ψυχολόγος κτλ.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε με τα οικονομικά σας αλλά και με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Μπορεί επίσης να κάνετε αρκετά έξοδα για την εμφάνισή σας, αφού φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτές τις ημέρες η εικόνα σας. Ο έρωτας δεν σας προσφέρει ιδιαίτερες εξελίξεις. Προσέξτε να μην υπερβάλλετε με τα έξοδα γιατί μπορεί να χαλάσετε αλόγιστα χρήματα από το κοινό ταμείο με τον σύντροφο και να νιώσετε μετά ενοχές. Ελεύθεροι, ο έρωτας δεν σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες. Ίσως κάνετε μία δραστική αλλαγή στην εμφάνισή σας ή ξεκινήσετε μία αυστηρή δίαιτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Κοιτάτε κατάματα την ψυχή σας

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι και ίσως δεν έχετε πολύ όρεξη να βγείτε με τον αγαπημένο σας ή να διασκεδάσετε. Κάτι σας απασχολεί που αφορά βέβαια τον δεσμό σας. Αν υποψιάζεστε τον αγαπημένο σας για κάτι, δεν αποκλείεται να ξυπνήσει μέσα σας ο ιδιωτικός ερευνητής και να τον παρακολουθήσετε. Ελεύθεροι, ο έρωτας δεν σας φέρνει πολλές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες. Είναι όμως ημέρες ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με την ψυχή σας και να καταλάβετε πράγματα για εσάς. Επίσης ένα θέμα με το σπίτι ή μία μετακόμιση μπορεί να σας αγχώνει.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς και θα έχετε ευκαιρίες για να βγείτε πολύ με τον αγαπημένο σας και να συναντήσετε φίλους αλλά και συγγενείς. Ίσως επίσης σκέφτεστε να μετακομίσετε πιο κοντά στους δικούς σας και δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να βρείτε μία καλή ευκαιρία. Ελεύθεροι η εβδομάδα είναι πολύ καλή για εσάς. Ευχάριστες επαφές με φίλους μπορεί να γεννήσουν νέους έρωτες. Μπορεί να έρθετε κοντά ερωτικά με έναν φίλο ή κάποιος φίλος να σας παρουσιάσει ένα πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν έχετε πολλές ερωτικές εξελίξεις να περιμένετε. Σίγουρα θα χρειαστεί να περάσετε χρόνο φροντίζοντας κάποιον δικό σας, ίσως τον σύντροφο ή έναν από τους γονείς, οπότε αρκετή από την ενέργειά σας θα την αφιερώσετε εκεί. Ελεύθεροι, περνάτε χρόνο ήρεμα και ίσως θελήσετε να καθήσετε αρκετά μόνοι και να κάνετε ένα βήμα πίσω από τις ερωτικές διεκδικήσεις. Ίσως αναλογίζεστε τις μέχρι τώρα κινήσεις σας στα ερωτικά θέματα ενώ μπορεί να σας αγχώνουν θέματα σπουδών ή συμβολαίων που θέλετε να κλείσετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Ευθύνες, χαρά και ψευδαισθήσεις

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας έχετε πολλά καθήκοντα μάλλον εργασιακά ή πολλές ευθύνες απέναντι σε έναν από τους δυο σας γονείς, οπότε δεν έχετε χρόνο να κάνετε πράγματα με τον σύντροφο. Μετέπειτα όμως θα ασχοληθείτε με τα θέματα της σχέσης σας αλλά και των παιδιών σας με σοβαρότητα. Ελεύθεροι, θέματα εργασίας και πατρικής οικογένειας σας αγχώνουν και ψάχνετε λύσεις. Κάνετε συντονισμένες κινήσεις για να βάλετε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν καθώς ο έρωτας δεν είναι τώρα στις προτεραιότητές σας.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή με τον αγαπημένο σας και δεν αποκλείεται κάποιοι να επισημοποιείτε τώρα την αγάπη σας ή να γνωρίζετε τον σύντροφό σας στους δικούς σας. Ξαφνικά νέα ή θετικές εξελίξεις σε σχέση με την δημόσια εικόνα της σχέσης σας θα σας χαροποιήσουν. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε μία καλή γνωριμία μέσω κοινωνικών συναναστροφών η οποία θα αποδειχθεί πολύ καλή και για την κοινωνική ή επαγγελματική σας εξέλιξη.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι είστε αρκετά μπερδεμένοι με την πορεία της ζωής σας, της καριέρας σας αλλά και της σχέσης σας. Η κατάσταση είναι θολή δεν ξέρετε πως να κινηθείτε και νιώθετε άγχος και αβεβαιότητα. Επίσης η σχέση σας μπορεί να πέφτει θύμα κουτσομπολιού και κακόβουλων σχολίων. Ελεύθεροι, ενώ υπάρχει ερωτική κινητικότητα και η ερωτική σας ζωή είναι ενεργοποιημένη, η κρίση σας είναι θολή και υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος επιλογές αλλά και να παραπλανηθείτε.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη