Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΤΑΜ Period Panties: Το εσώρουχο που αλλάζει τους κανόνες

Η νέα συλλογή με οικολογικά εσώρουχα που ήρθε για να αλλάξει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα.

Το ΕΤΑΜ στηρίζει τις γυναίκες προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Αυτή τη φορά, αλλάζει για ακόμη μία φορά τους κανόνες με τη νέα του συλλογή από εσώρουχα period Etam τα οποία προσφέρουν προστασία για μέχρι και 12 ώρες σε υπέροχες colour pop αποχρώσεις και με διασκεδαστικά prints. Πρόκειται για μία φιλική προς το περιβάλλον υπεύθυνη χειρονομία που προτείνει την απόλυτη εναλλακτική στην παραδοσιακή υγιεινή προστασία.

Πες οριστικά αντίο στα ταμπόν και τις σερβιέτες. To Etam λανσάρει υπέροχα, πλενόμενα, επαναχρησιμοποιήσιμα, εξαιρετικά απορροφητικά και οικολογικά σχεδιασμένα εσώρουχα περιόδου, για τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση των “δύσκολων ημερών” του μήνα. Πρόκειται για μία πιο οικονομική πρακτική αλλά παράλληλα και μία υπέροχη καινοτόμα χειρονομία, φιλική προς το περιβάλλον.

Η νέα συλλογή

Φέτος, τα εσώρουχα Etam έρχονται σε νέα έντονα χρώματα και τα διασκεδαστικές prints επιστρέφουν. Γλυκό ροζ, βαθύ πράσινο και μπλε ηλεκτρικ, χρώματα φωτεινά και πιο θηλυκά για να αισθάνεσαι σέξι κατά τη διάρκεια του κύκλου σου.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, τα Etam εσώρουχα περιόδου προσφέρουν στις γυναίκες εξαιρετική άνεση και άψογη προστασία έως και 12 ώρες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βαμβάκι, μικροΐνες ή δαντέλα, και το θετικό είναι πώς δεν φαίνονται καθόλου κάτω από τα ρούχα. Χωρίς μυρωδιά, χωρίς αίσθηση υγρασίας, χωρίς διαρροή – φτιαγμένα με λεπτά, βολικά, εξαιρετικά απορροφητικά στρώματα που προσαρμόζονται σε μέτριες ή βαριές ροές, μέρα ή νύχτα.

Παρακάτω απαντούμε σε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτά:

Τι είναι το εσώρουχο περιόδου; Πώς χρησιμοποιείτε;

Το period panty είναι εσώρουχο που αποτελείται από λεπτές στρώσεις, εξαιρετικά απορροφητικές, αντιοσμικό και αδιάβροχο, που το καθιστούν ιδανική προστασία απορροφώντας τη ροή του αίματος κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στα ταμπόν και τα επιθέματα. Αυτά τα εσώρουχα, σου επιτρέπουν να διατηρήσεις τη θηλυκή σου πλευρά ενώ συνδυάζει την καινοτομία και την άνεση. Είναι ασφαλής, υγιεινή, πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον μας.

Πόσο καιρό μπορώ να φοράω το εσώρουχό μου;

Το εσώρουχο εξασφαλίζει 12 ώρες προστασίας στη σειρά, ανάλογα με τη ροή της περιόδου σας

Πόσα period panties χρειάζονται για έναν πλήρη έμμηνο κύκλο;

Ανάλογα με τη διάρκεια του κύκλου σου, καθώς και την αφθονία της ροής, ειδικά για τον καθένα, προτείνουμε ιδανικά 3 ή 4 εσώρουχα. Αυτό θα σου δώσει την ευελιξία για εναλλαγή, κατά τη διάρκεια όλης της περιόδου.

Πώς πλένω το εσώρουχο της περιόδου μου;

Πλύνετε το εσώρουχό δύο φορές πριν από την πρώτη χρήση. Για να το διατηρήσεις, ξέπλυνε το εσώρουχό με κρύο νερό, μόλις το βγάλεις. Στη συνέχεια πλύνε στους 30° χωρίς να χρησιμοποιήσεις μαλακτικό και άφησε το να στεγνώσει σε επίπεδη επιφάνεια.

Χρειάζονται συγκεκριμένα μοντέλα εσωρούχων για νύχτα ή μέρα;

Όχι, όλα τα εσώρουχα έχουν κατασκευαστεί για να εγγυώνται προστασία για 12 συνεχόμενες ώρες, μέρα και νύχτα.

Μπορούμε να φοράμε το εσώρουχο περιόδου μας κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής δραστηριότητας;

Ναι, είναι δυνατό να φοράμε εσώρουχα κατά τη διάρκεια του αθλήματος, αλλά συνιστούμε να φοράμε επιπλέον προστασία για ορισμένα αθλήματα που απαιτούν πολλή κίνηση.

Πώς να επιλέξεις το μέγεθός σου;

Τα εσώρουχα εφαρμόζουν κανονικά, επίλεξε το συνηθισμένο σου μέγεθος.

Υπάρχει κίνδυνος διαρροής;

Επίλεξε το εσώρουχο περιόδου ανάλογα με τη ροή σου, αν δεν ξεπερνά 12 ώρες χρήσης, τότε δεν θα υπάρχει κίνδυνος.

Το εσώρουχο της περιόδου σκορπίζει οσμές;

Υπάρχει το υπεραπορροφητικό βαμβακερό στρώματος για στεγνή και ουδέτερη αίσθηση οσμής.

Είναι όντως πιο οικονομικό να αγοράσεις ένα εσώρουχο περιόδου από το να χρησιμοποιήσεις υγειονομική προστασία;

Ναι, μακροπρόθεσμα είναι πιο ωφέλιμο και φιλικό προς το περιβάλλον να αγοράζετε εσώρουχα με μαξιλάρια που πλένονται από ένα πακέτο σερβιέτες ή ταμπόν μιας χρήσης.

Info: Βρες όλη τη συλλογή στα καταστήματα Etam στο Nicosia Mall και στο κτήριο 360 στην Λεωφ. Μακαρίου στη Λευκωσία. Ακολουθήστε μας στο https://www.instagram.com/etam/

Διάβασε ακόμη